χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.616
- Πόντοι
- 606
δημητρακη29 ty για τις απαντησεις
δημητρακη29 ty για τις απαντησεις
δουλεψα ααα λες για εξωτερικο μμ μαλλον βραζιλιαΠου σκέφτεσαι να πας να δουλέψεις σήμερα;
Μητσακο σουβλάκι σας έχει πάρει ο Τροβαδούρος εσένα και το Μαρκελο.
Μάλλον κάηκε ο Μάρκελος, πάει να κάνει παρέα στο Σαββίδη.
Δύσκολοι καιροί για Τσαρους...
Το ότι βγαίνουν τελειωμένοι σαν τον ακαποειρα και τον τελειωμένο βρωμογερο Ιωσήφ να μας πουν γκει τον κλώνο μου και εμένα με ξεπερνά οι γκει έχουν γυναίκες για φίλες, μπορεί να πηδανε και καμιά, εσάς οι γυναίκες ούτε να σας φτυσουν, κάνουν εμετο μόλις δουν τον Ιωσήφ, άμα μάθουν ότι δεν του σηκώνεται κιόλας θα γελάνε μαζί του τι είναι προτιμότερο, να πας να πεις είμαι γκει σε μερικές γυναίκες? Θα σε δεχτούν θα σε κάνουν και φίλο, η να πας να πεις ειμαι φουκαράς, τελειωμένος, αποκληρως από όλο το σόι μου, στα γεράματα κοντά και δεν μου σηκώνεται? Η το ψέμα ότι είμαι πιλότος ενώ είμαι άνεργος ;) πες ότι στην Ρωσία δεν είναι και τόσο αποδεκτή η ομοφυλοφιλία, στα 3/4 του κόσμου εκτός από την Αφρική και της ισλαμικες χώρες είναι, τον φουκαρά όμως τον έχουν φτυσμενο σε όλο το κόσμο ακόμα και οι γονείς σ ου σε διώχνουν άμα είσαι φουκαράς βγάλατε τον Μήτσο γκει, στα τέτοια μου, με τα χάλια σας γελάνε περισσότερο, και όχι με το αν είναι πουστης ο κλώνος του Μήτσου
Παιζει η μονη γυναικα που εχεις δει γυμνη περα απο πουτανες να ειναι η γυναικα σου που σε παντοφλιαζει ρε κακομοιρη.
Παρτης κανα δωρο ρε τυπε γιατι σε βλεπω να σε παραταει και να μενεις μαγκουφης ρε τσιφουτη. Πουρμπουαρ εχεις δωσει ποτε? Η πας με τα ποδια να παρεις σουβλακια για να τα γλυτωσεις και να τα δωσεις σε καμια τανα του δεκαρικου μεταξουργειο?
να ενημερωσω οτι το νημα βρισκεται υπο στενη παρακολουθηση
εχουν εντοπιστει 2 υποπτα ατομα
θα ακολουθησει νεοτερη ανακοινωση
Άστο γιατί θα γελάνε μάυτά που λες στην Κουμουνδούρου δεν έχει τίποτα εδώ καμιά 20αριά χρόνια,επειδή είναι τα γραφεία του ΣΥΡΗΖΑ το μόνο που έχει είναι μιά κλούβα Ματατζήδες .
Ποιές επητυχίες να έχεις έτσι όπως είσαι? 500 κιλά βραχύσωμος και με αυτό το άθλιο ντυσιμο
Την Αλβανίδα Φώτο δεν έχεις να την βάλεις στο δωμάτιο σου τελικά μόνο γιά καφέ βγήκατε,μπορεί να ήταν καμιά συγχωριανή σου .
Πάντος εδώ αν πήγαινες κάπου έτσι ντυμένος θα σε κοίταγε ο κόσμος περίεργα ούτε οι Ουζμπέκοι δεν ντύνονται τόσο χάλια .
Ναι κοιμήθηκα σαν πουλάκι,και ξύπνισα και πάω βόλτα στο κέντρο ενω εσύ μετά τη δεύτερη βάρδια θα πέσεις να κοιμηθείς γιά 5-6 ώρες γιά να πας πάλι στα γραφεία στις 20.00-20.30 να πιάσεις δουλειά
Πριν λέγατε ότι ο Μαρκέλος δεν είναι κλώνος μου,τώρα ξανάγινε κλώνος μου
Δε σου έστειλα πούτσες και έχεις πάθει αμόκ
Μεγάλε περαστικά.παιδια θελω 5000 ευρω δανεικα σε 1 μηνα επιστρεφω 6500 παντα με τον καταλληλο τοκο
Στον φυλοβιο
Στον φυλοβιο ο χαρακτηρας του μπαρμαν στον ακαλυπτο...που τα ξερει ολα κ βρισκοταν μπροστα σε καθε ιστορικο γεγονος
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1257015;image[/img[/URL]]
[/quote]
αυτος που τον εχεσε πρεπει να εφαγε σπανακοριζο