χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.616
- Πόντοι
- 606
παιδια για Αυστραλια στο Νταργουιν τι λεει? βλεπω ενώ είναι χειμωνας εκει εχει καλο καιρο
Τάσσο οι Μετανάστες μας στις Δυτικές Χαβούζες έχουν τα επταπλάσια απο εμάς σύμφωνα με τη μαγκιά που πουλάνε εδώ μέσα!Γαμω τους κωλογερους
ευτυχως μουστειλε ο ιωσηφ για πασπαλισμα κατι ψιλα απο τα δικα του
Η αληθεια ειναι οτι αυτοι που εχουν παει τα τελευταια χρονια εχουν ξεφυγει λιγο ...Τάσσο οι Μετανάστες μας στις Δυτικές Χαβούζες έχουν τα επταπλάσια απο εμάς σύμφωνα με τη μαγκιά που πουλάνε εδώ μέσα!
Μόνο η φήμη της οικονομίας της χώρας που βρίσκονται τους κάνει αμέσως πολύ πιο πλούσιους απο εμάς!
Μπορεί να εννοούσε τα ραιτορωμανικααν υποθεσουμε οτι το αντιθετο του παραδεισου ειναι η κολαση,που ακριβως λεει οτι ηταν κολαση στην ελβετια;οτι της ελειπε η ελλαδα λεει και οτι επρεπε να μαθει ελβετικα...υπαρχουν ελβετικα;
ουτε τι γλωσσα μιλανε δεν εμαθε,η ελβετια φταιει;
Ξέρεις να τρως ρε μάγκα!!!Μονο στην ΕΛΛΑΔΑΡΑ μας αυτα...
Μονο στην ΕΛΛΑΔΑΡΑ μας αυτα...
Τι λένε δηλαδή;Οτι αν δεν ξέρεις την γλώσσα κάτσε στα αβγά σου;Οτι αν σου λείπει ο φραπες και η παραλία θα έχεις πρόβλημα;
Και ναι αυτός που θα πάει Γερμανία και θα τον εκμεταλεύονται είναι ο ίδιος τύπος που στην Ελλάδα δουλευει ανασφάλιστος ή με μειωμένο ωράριο και πάει με το αφεντικό του στο ΑΤΜ να επιστρέψει το δωρο.Επειδή ανεβαίνεις σε αεροπλάνο δεν φευγει το κορόιδο απο πάνω σου.
Γερμανία δεν θες διαβατήριο.Εκτός αν είσαι Ρώσος.
Τάσσο οι Μετανάστες μας στις Δυτικές Χαβούζες έχουν τα επταπλάσια απο εμάς σύμφωνα με τη μαγκιά που πουλάνε εδώ μέσα!
Μόνο η φήμη της οικονομίας της χώρας που βρίσκονται τους κάνει αμέσως πολύ πιο πλούσιους απο εμάς!
Σωστά, φόραγε και αυτός:
χαβουζα ειναι η ελλαδα του κουλη που ψηφισατε
ο αλεξ ακομα να μας πει ποσα λαθρο εμπασε το κομμα του φετος
Δεν φόραγε μόνο αυτός παπιγιόν τύπε μου.
Υπάρχει και αυτός, αλλά μάλλον ο Λάκης δεν θα το διάλεγε για άβαταρ.
Έτσι ακριβώς και η πλάκα είναι πως πολλοί μπάχαλοι από την Ελβετία επειδή δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα εκεί,ερχόντουσαν στην Ελλαδάρα στα Εξάθλεια και τα έκαναν όλα πουτάνα
Και παρόλο που είμαι ένας ευγενής ο Λάκης ακόμα ξύνεται στη γκλίτσα μου λες και μπορώ εγώ να συγχρωτίζομαι με την πλέμπα που ζει σε ανήλιαγα υπόγεια.
Πορτα δεν εχω φαει ποτε στη ζωη μου Λακη, ειτε εμπαινα παντα στα μαγαζια επειδη δουλευα
Θα κλάψεις αλλά ποτέ δε θα μάθεις τι πόστο είχα (και έχω ακόμα από χόμπυ) σε μαγαζί.
Ρε τύπε ... ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ...
καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή ...
Αλλά όχι σερβιτόροι στη νπυχτα σαν εσένα, να απαξιώνουν επιστήμονες !
Είσαι γκαρσόνι σερβιτόρος , μην το ξεχνάμε !!!!!
Έλεος ... δεν θα μας απαξιώνουν ... σερβιτόροι σε κλαμπ και ελληνάδικα !
νομιζεις οτι στα μαγαζια δουλευουν μονο σερβιτοροι.
Πορτα δεν εχω φαει ποτε στη ζωη μου Λακη, ειτε εμπαινα παντα στα μαγαζια επειδη δουλευα
Θα κλάψεις αλλά ποτέ δε θα μάθεις τι πόστο είχα (και έχω ακόμα από χόμπυ) σε μαγαζί.
Δεν φόραγε μόνο αυτός παπιγιόν τύπε μου.
Υπάρχει και αυτός, αλλά μάλλον ο Λάκης δεν θα το διάλεγε για άβαταρ.
Παρουσιάστηκε και ο άλλος βλαμμένος .Επέστρεψαν στην Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον ο φύλακας δεν μπορεί να γυρίσει όμως γιατί θα τον πάνε μέσα
πάλι εδώ είσαι εσύ ρε φουκαρά πτήση δεν έχεις? είπαμε κλώνος είμαι του Μήτσου όχι φίλοςΠαρουσιάστηκε και ο άλλος βλαμμένος .
Τύπε ο αρχιβλαμμένος φίλος σου το έβαλε ήδη.
Εσύ μην γυρίσεις ,κατσε να παίζεις μαλακία στις γατούλες.