Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Μήτσο το νου σου μη σου κόψουν τα επιδόματα,ζαλιστεις και πέσεις πάλι πάνω σε κάνα τρένο... κοιμήσου όσο μπορείς σαν πουλάκι.
κάνει οικονομία κλωνε, δεν αγοράζει ακριβά ρούχα όπως εσυ έχει ζητήσει δεκάδες φορές φώτο από τουαλέτα την δική σου και πότε δεν έχει ανεβάσει ο ίδιος αυτην που βλέπεις στην φωτο στην Ελλάδα την έχουν δει θεες και Ρίχνουν Χ αβέρτα στην Ρωσία δεν μετράνεΑυτή θα είναι καμιά Αλβανίδα μπορεί και να μην την πλήρωσε απλός να βγήκαν βόλτα.Η γελοιότητα είναι αλλού ότι είναι άθλιος τόσο άθλια ντύσιμο δε θα δεις ούτε στο Ντιγιαρμπακίρ ούτε στη Σουλε'ι'μανία ούτε στο Κιρκούκ ακόμα κ'εκεί ντύνονται καλύτερα .
Υποτίθεται ότι πήγε έτσι ντυμένος ραντεβού εγώ έτσι ούτε στο γκαράζ δεν πάω
Μπλουζάκι εντελώς χάλια και το παντελόνι βλέπω μου θυμίζει κάτι γκαρσόνια σε κάτι χασαποταβέρνες αν βάλει μιά ποδιά ίδιος θα είναι .
Εγώ τι φταίω που θέλω τώρα να κοιμηθώ,μου χει έρθει ύπνος και από τα γέλια δεν θα μπορώ να κοιμηθώ
Θέλουμε κ'άλλες φωτογραφίες
δώροΜήτσο, αυτή την κουράδα το Μάρκελλο,ζωριστηκες πολύ για να τη βγάλεις;
Ο Ιωσήφ τα παίζει όταν του στέλνω την πούτσα μου με χύσια πιθανόν επειδή δεν του σηκώνετε τρελένετε τελείως όταν βλέπει χύσιαΜε έπιασε νευρικό γέλιο και άνοιξα κατά λάθος δεύτερο νήμα, να το σβήσει η διοίκηση
Φίλε είτε Ελλάδα, είτε εξωτερικό, ο τρόπος που σκέφτεσαι είναι λάθος.Ποιος ειναι αραγε ο καλυτερος μηνας-περιοδος για να ψαξει κανεις δουλεια στο εξωτερικο; Σιγουρα το καλοκαιρι ειναι καλο απο αποψη καιρου, αλλα τι παιζει γενικα σε σχεση και με τις αδειες-αναπληρωσεις των ντοπιων αλλα και τις αποφοιτησεις απο Πανεπιστημια κλπ; Εχει καποιος κατασταλαγμενη αποψη;
Μήτσο, ένας φτωχομπινες σαν και σένα αυτά τα λεφτά για να τα δει πρέπει να σου στέλνει η κόρη σου 1 μοβ το μήνα για τα επόμενα 30 χρόνια.Σε πουλάω και σε αγοράζω...φουκαρα
Οτι θελει το αγορι μου...
Τωρα?
Θα βαλεις το μπανιο μηπως ή κωλοτουμπα παλι? Χαχαχαχαχ
Κάποιος που ήθελε να πείσει ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΕΣ ....
θα τα άνοιγε λίγο τα χαρτονομίσματα ...
Λέω τώρα εγώ ....
Επιτρέπεταιπαιδια μηπως ξερετε... αν απο το Βλαδιβοστοκ προς Ιαπωνια ακτοπλοικως επιτρεπετε το ψαρεμα πανω απο το καταστρωμα? με πετονια καθετη θα ψαρεψω..
tyΕπιτρέπεται
Εχεις άδεια ψαρεματος απο Χονολουλου όμως;Αλλιώς δεν.......
Καλά τα σκέφτεσαι αυτά που λες? τα νεοφερμένα σλαβακια θα πανε με τον γκαστερμπά'ι'τερ .για ελλαδα καλη ειναι
αλλα ρε φιλε εισαι γερμανια
μπορεις να γαμας πολυ καλυτερα εκει
ειδικα νεοφερμενα σλαβακια
μην καταντησεις σαν τον μητσο που ειναι αγ πετρουπολη και γαμαει καζακστανες
Τι να ανοίξει,καλά δεν είδες ότι είναι φωτοσόπ? ειδηκά τα πρώτα πεντακοσάρικα που έβαλε φένονταν με γυμνό μάτι σας τα μεγένθυνα και φάνηκε αμέσως ότι άλλη ανάλυση έχει ο φόντος από πίσω και άλλη τα χρήματα!Τα χρήματα πιξελιάζαν ενώ η ανάλυση όχι!Κάποιος που ήθελε να πείσει ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΕΣ ....
θα τα άνοιγε λίγο τα χαρτονομίσματα ...
Λέω τώρα εγώ ....
στα κρυφα ελληνας εισαιΕχεις άδεια ψαρεματος απο Χονολουλου όμως;Αλλιώς δεν.......