fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Καμιά αλητεία παίζει ρε μαλάκα ;;;
ή σου σπάσαν τον τσαμπουκά ;;;;;;;;
ο πρωτοξαδελφος του ΜαρσέλΠοιος είναι ο Ματίας Προυστ;
[size=15pt] να μην περιαυτολογησω αλλα εχω λιωσει στη μαλακια [/size]
ο πρωτοξαδελφος του Μαρσέλ
[size=15pt] να μην περιαυτολογησω αλλα εχω λιωσει στη μαλακια [/size]
[size=15pt] Βοηθουσε κι εκεινη με στραπωναρισματα τελειωσα σχετικα γρηγορα. [/size]
Μιλήσαμε μερικές φορές,τώρα δεν μπαίνει πιά στο Viber .Αν με πάρει θα μιλήσουμε,τώρα πότε θα με ξαναπάρει δεν μπορώ να ξέρω?μπορεί να μη με ξαναπάρει και ποτέ.
Τελικά ο Σαββίδης είπε αλήθεια γιά τον Barock ή όπως λες ότι είναι παθολογικός ψεύτης είπε και εδώ ψέματα? Αν είπε αλήθεια τότε δεν είναι ψεύτης όπως τον παρουσιάζεται.
Καμιά αλητεία παίζει ρε μαλάκα ;;;
ή σου σπάσαν τον τσαμπουκά ;;;;;;;;
Ο κωλος σου μετράει;
Σε έναν Λαλακη τον ακουμπάω που και που...Έχεις και εσύ κολλητηλίκια με ... μποντυμπιλντεράδες ;;;
Διαβάζεις και λογοτεχνία ;;;;;;;;
τραλαλακη την άλλη φορά που θα είστε με τους 6-7 κολλητούς σου στο κεφαλάρι και πίνετε μπύρες και θελήσεις να με κερασεις και μένα μια ρίξε την πρόταση στο τραπέζι και θα είμαι γρήγορος όσο πρέπει να την απολαύσω με τον αφρό της
τραλαλακη μια μπύρα θα πίναμε βαρέλισια ξέπλυμα όχι κάτι άλλοΤύπε .... εσένα ούτε ροχάλα δεν σε κερνάμε ...
Αν θέλεις να δείξεις κάτι εδώ όμως,
επειδή μέχρι τώρα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ... ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ...
μπορείς να βάλεις κάποια φωτογραφία .
Με τον markosp είχαμε μιλήσει κάποτε με pm.
Αν θέλει το επιβεβαιώνει.
Εσύ είσαι για ροχάλες.
Πήγαινε με κανά μποντυμπιλντερά για μπύρες ....
brabus67 ....
[size=17pt]
Και έχει βάλει άβαταρ το ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ[/size]
Louis-Ferdinand Céline
να μην περιαυτολογησω αλλα εχω λιωσει στη μαλακια
τραλαλακη μια μπύρα θα πίναμε βαρέλια ξέπλυμα όχι κάτι άλλο
Τύπε, μπορεί να μην το ξέρεις αλλά ειδικά για τον Σελίν θα έπρεπε να ήσουνα περήφανος.
Τύπε ... δεν διαβάζω λογοτεχνία ...
προτιμώ ... ιστορικά βιβλία !!!!!!
τραλαλακη αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι δεν θέλουμε να φύγεις αλλά να είσαι εδώ να μας διασκεδάζεις και να μην μας παίρνει σεντς ο ψυχίατροςΤύπε ... δεν διαβάζω λογοτεχνία ...
προτιμώ ... ιστορικά βιβλία !!!!!!
Ευτυχώς όμως, ο μπραμπ , θα έχει πολλούς μποντυμπιλτεράδες γκαζιάριδες να λένε τα δικά τους !!!!!
ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ;;;
Έχεις δει άλλους, να τους λένε ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ
και να παρακαλάνε ;;;;;;;;;
Υ.Γ. Δεν έχει καταλάβει ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ή όχι ;;
Εξαρτάται μόνο από το χρόνο μου και τις κάβλες μου.
Ανύπαρκτοι σαν αυτόν , δεν έχουν καμία επίδραση .
Είμαι τόσο παχύδερμος, κι αυτός κουνούπι , που προσπαθεί να διαπεράσει τη θωράκιση του γιαμάτο !!!
Εγώ παραξενεύτηκα τότε με αυτό που είπε με τη φωτογραφία!Αυτά τα δύο μου φάνηκαν περίεργα,το ένα ότι ο Barock έχει λεφτά και ότι είναι δικό του το σκάφος και το δεύτερο με τη φωτογραφία που ήταν 1.000.000% φωτοσόπ ότι είναι πραγματική .Πάλι τα ίδια ρε Μήτσο, είπαμε έλεγε και καμιά αλήθεια που και που,αφού ήταν αλεπού.
Αν θυμάσαι και για μένα είχε πει πως η φωτογραφία που είχα ανεβάσει ήταν αληθινή...ποιος ξέρει.
τραλαλακη αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι δεν θέλουμε να φύγεις αλλά να είσαι εδώ να μας διασκεδάζεις και να μην μας παίρνει σεντς ο ψυχίατρος