urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.687
- Πόντοι
- 1.706
Το ξέρεις βρε συχαμένε ότι το πιθανοτερο είναι ο προπάπου σου να είναι Τούρκοςέχεις όλα τα χαρακτηριστικά όταν έβαλες τη φώτο σου
που αμέσως μετά εσβισες
.Εσύ είσαι ο πρώτος που θα έκαναν σαπούνι οι Γερμανοί και το παίζεις και ναζιστής
![]()
Ποιά Ελβετίδα?μιά φώτο του 2003 από μιά πισίνα έχεις και μας βάζεις
![]()
Και τι με νοιάζει εμένα τι μισθό παίρνουν οι Ρώσσοι?και πόσο είναι το ενοίκιοΕγώ δεν είμαι οικονομικός μετανάστης σαν κ'εσένα είμαι?και έχω δικά μου σπίτια δε χρειάζεται να νοικιάζω δωμάτια σαν κ'εσένα
Καταρχήν αυτοκίνητο δεν μπορείς να έχεις γιατί θα στο είχε πάρει η τράπεζακαι το αμάξι θέλει λεφτά
εσύ στέλνεις στις τράπεζες κάθε μήνα 500-800 ευρώ συν διατροφή άλλα 500
Άντε πήγαινε και βγάλε καμιά φωτογραφία δίπλα από κάνα αμάξι να μας πεις ότι είναι δικό σου
![]()
![]()
Με 180 Ευρώ ούτε τακάκια φρένων δεν αλλάζειςσε βλέπω πολύ άσχετο.
Καινούργια ελαστικά 140 ευρώκαλά τι έχεις Daewoo Matiz με λάστιχα 135/70 με 13άρα ζάντα?
.Εμένα τόσο και παραπάνω κάνει το ένα λάστιχο όχι τα 4
Αυτό με το ΚΤΕΟ στην Γερμανία σε ποιό όνειρο το είδες?![]()
αν είχες αμάξι θα ήξερες ότι αυτά δεν γίνονται ούτε στα παραμύθια
![]()
μήπως δίνεις και 20 Ευρώ στους Γερμανούς τροχονόμους και σε αφήνουν και δεν σε γράφουν αν περάσεις το φανάρι με κόκκινο?
![]()
Τελικά είσαι μεγάλος κακομοίρης![]()
κρίμα που πρέπει να φύγω,ελπίζω να έρθει σύντομα ο ΜΑΡΚΕΛΟΣ να με αντικαταστήσει
![]()
![]()
Άντε βάλε μας καμιά γκόμενα να δούμε.
Αυτό ότι δε σου σηκώνετε δεν είναι πλάκα,η γυναίκα σου σε πέταξε έξω,γκόμενες δεν έχεις.Μόνο μιά μούφα φωτογραφία μας έβαλες ότι είναι γκόμενα σου![]()
Χαχχαχχαχα
Καταλαβα
Δηλαδη εγω το ηξερα ,αλλα ας το βλεπουν και οι αλλοι.
Οση σχεση εχω εγω με τις τιμες στον πλανητη πλουτωνα τοσο εχεις κι εσυ για γερμανια
Χαχχαχαχαχα