Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Εδώ έπεσες μέσα το πήρα στις αρχές του 1990 από τους συγγενείς αυτού που σκοτώθηκε 3 μερες μετά πάντα κοιταγα τα μηχανάκια των σκοτωμένων γιατί ειναι μισή τιμή και σαν Σατανιστης κουβαλάω και το πνεύμα τους μαζί μουAπο πεθαμενο τη πηρες;
Εσύ φωτο από θαλαμηγό δεν εχεις γιατί δεν εχεις παει ποτέ.Μόνο σε ξενοδοχεια πηγαίνεις 7-10 μερες το χρόνο κ αυτά πιθανότατα το Σεπτέμβρη για πιο φτηνά.
Εδώ έπεσες μέσα το πήρα στις αρχές του 1990 από τους συγγενείς αυτού που σκοτώθηκε 3 μερες μετά πάντα κοιταγα τα μηχανάκια των σκοτωμένων γιατί ειναι μισή τιμή και σαν Σατανιστης κουβαλάω και το πνεύμα τους μαζί μου
Μητσαρα γράψε τους όλους στα αρχιδια σου(αυτά τα μικρά που έχεις),ζεις το όνειρο!
Μικρό είναι το μάτι σου.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=96059.0;attach=1252690;image[/img[/URL]]
Τα @@ του Δημητράκαρου είναι τουλάχιστον 5κιλα.
[/quote]
Έχεις δίκιο,τα αρχιδια του είναι πιο μεγάλα απο το τσουτσουνακι του...μια χούφτα όλο και όλο. :S
Μήτσο...το κότερο
Ε ρε δούλεμα που έτρωγες... έχεις να το λες όμως, έκανες κλόουν πολυτελείας!
Έχεις δίκιο,τα αρχιδια του είναι πιο μεγάλα απο το τσουτσουνακι του...μια χούφτα όλο και όλο. :S
Τυπε ας μιλησουμε σοβαρα εστω κ λιγο.Θα γελάσουμε και σήμερα
Τυπε ετοιμάσου για χοντρή καραμούζα, όταν ξυπνήσουν οι γνωστοί ψωλιστες.
Πρέπει να είναι πολύ ροφός κάποιος για να πιστέψει ότι υπάρχει κατασκευαστικη με email
jtconstructioncompany9@gmail.com
μπορει να εχεις δικιο. Την βρηκα ,την ποσταρα, προειδοποιησα.Τυπε πολύ σοβαρά μιλάω.
Είναι scam αυτού του του τύπου οι αγγελίες.
Φυσικά δεν είχες κακή πρόθεση, αλλά κάνει μπαμ περί τίνος πρόκειται.
Δεν νομιζω πως ξεκινας για ηπα ετσι χωρις βιζα, σπιτι και εισητηριο.Πριν χρόνια έψαχνα εργασία κ έστειλα ιμειλ σε κάτι αντίστοιχο.Μ είπαν είμαστε ελληνική εταιρεία με έδρα την Στουτγκάρδη, συνέντευξη θα γίνει την τάδε ημέρα στην Θεσσαλονίκη.Τα μάζεψα και πήγα.
Απάντηση δεν μ ήρθε ποτέ.Εψαχνα τηλέφωνα τους κ τελικά βρήκα το γερμανικό και μου το σήκωσαν.Οταν τους ρώτησα γιατί ούτε κάν με ενημέρωσαν για το αποτέλεσμα της συνέντευξης,μου απάντησαν ότι μέχρι την ώρα που μιλούσαμε δεν ήταν ξεκάθαρο όχι και θα με ειδοποιούσαν, ακόμα με ειδοποιούν.
Φαντάσου ανάλογη κίνηση μόνο που γράφεις για Αμερική...Που θέλει βίζες, σπίτια κλπ.
Όχι τυπε μου, με ένα απλό ιμειλ δεν πας πουθενά.
μπορει να εχεις δικιο. Την βρηκα ,την ποσταρα, προειδοποιησα.
Εγω αν ημουν ανεργος 2 χρονια κ δεν ειχα ουτε για καφε, ενα ημεηλ θα το εστελνα κι οτι γινει εγινε. Τσαμπα ειναι
Σαιτ παντως υπαρχει με τετοιο ονομα
Και το μεγαλο αφεντικο gmail εχει
JT Construction Company
JT Construction Company 2205 Hyperion Avenue Los Angeles, CA 90027 US
(323) 578-1592 josephtannousconstruction@gmail.com
Τυπε εισαι κακοπροαιρετος νομιζω...
Έτσι είναι. Ακόμα και σοβαρές εταιρίες βάζουν ψεύτικες αγγελίες για να μαζεύουν βιογραφικά απλώς. Μετά πουλάνε τα προσωπικά δεδομένα.Μάντεψε τι θα γίνει αν στείλεις.
Θα σου απαντήσουν άμεσα ότι το CV σου είναι ακριβώς αυτό που ψάχναμε και θέλουμε να ξεκινήσουμε άμεσα συνεργασία. Μόνο που για visa processing χρειάζεται να μας δώσεις 500 USD, τα οποία θα σου επιστραφούν με τον πρώτο μισθό όταν ξεκινήσεις.
Θες και κάνα screenshot για να το καταλάβεις? Πρέπει να έχω 5-6 τέτοια στο inbox μου.
.Τυπε ας μιλησουμε σοβαρα εστω κ λιγο.
Ας σωθει καποιος ή ας ακολουθησει το ονειρο του καποιος αλλος.
Το μεηλ ειναι στα ελληνικα, μπορει να ειναι καποιος στην ελλαδα κι οχι η εταιρεια αμεσως.
Σε καθε περιπτωση εγω προειδοποιησα ή οχι?
Θα γελασουν οι αποκατεστημενοι, οχι ομως οι ανεργοι με οικονομικα προβληματα.
Αν εσυ ή καποιος αλλος εχουν κατι πιο εγγυημενο ,που δεν σηκωνει καραμουζα, εδω ειμαστε.