Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Μητσαρα,η γάτα σου πάει για ευθανασία. :S
Μητσαρα,η γάτα σου πάει για ευθανασία. :S
Τύπε ... κρύβε λόγια .... ξέρω πολλούς στην αγγλία και ζευγάρια δεν είναι τόσο πολλά.
Οι περισσότεροι δεν έκαναν τίποτε στην ελλάδα.
Σαφώς δεν κάνει η ελλάδα για να είσαι ... ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ... ούτε υπάλληλος δικηγόρος, ούτε υπάλληλος λογιστής .....
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ !!!!!!!!
μιλάς για .... δυτικό γιορκσάϊρ ;;;;
τραλαλάκη ... ήρθα Ελλάδα κάθησα 10 μέρες εθελοντικά καραντίνα
στην απολίτιστη Ελλάδα περνάει το μετρητό και ετσι σήμερα πήγα πήρα μερικά ψιλά για τα προσωπικά μου έξοδα μέχρι να φύγω για το εξοχικό ...
Φτηνιάρης πάντα ρε !
Εντάξει ... στην ελλάδα βλέπεις πως είναι το 20ρικο γιατί στην αγγλία 20λιρο δεν είχες δει ποτέ !!!
Υ.Γ. Στείλε του μαλάκα ένα από τα ... 20ρικα στα χανιά να βάλει βενζίνη στο τουαρέγκ και να φάει ένα χάμπουργκερ στις μούσες ... 5€ κάνει ....
θα πάει 3 φορές με το 20ρικο ...
έχει σαπίσει σπίτι και γράφει μαλακίες.
(1) η τφωτό να είναι μπροστά στην οθόνη για πιστοποίηση
(2) τα νούμερα γιατί τα σβήνεις ρε βλάκα ?
η ααδε παρακολουθει στενα το σαιτ.(1) η τφωτό να είναι μπροστά στην οθόνη για πιστοποίηση
(2) τα νούμερα γιατί τα σβήνεις ρε βλάκα ?
πιστευω μακραν η καλυτερη ηταν η φωτο με την κουρτινα μου πηρε ενα τεταρτο να καταλαβω γιατι την εβαλε ο ποιητηςΟ φουκαρας τραβάει βάσανα,η αγαμία και η αφραγκια βαράνε στο κεφάλι ,ξερω πολλούς στην Ελλάδα που η χρονια αφραγκια τους έκανε μυθομανης ,ο εγκέφαλος όταν δεν πραγματοποιεί επιθυμίες που θέλει πολύ η πέφτει σε κατάθλιψη,η της δημιουργεί σε έναν ψευτοκοσμο όπως έχετε κάνει οι περισσότεροι εδώ μέσα λέτε ψέματα για ταξίδια ,γκόμενες αμάξια,σπίτια ,λεφτά , επενδύσεις,ότι δηλαδή θέλουν όλοι ,αλλά είναι δύσκολο να τα πραγματοποιήσει κάποιος γιατί όλα αυτά πλέον να τα κάνεις όλα μαζί θέλουν γέρο πορτοφόλι όπως έχει ο πορνόμεταναστης ,ο Σαββίδης κλπ,όλοι οι υπόλοιποι είστε για γέλια ο άλλος μας έβγαλε κουρτίνα για γκόμενα, τούτος εδώ έκλεψε εισητηρίο για να δείξει ότι έχει κάνει ταξίδια ,έχω κάνει κοιλιακούς με τους γελοίους φουκαραδες
φθηνιαρητραλαλάκη ... ήρθα Ελλάδα κάθησα 10 μέρες εθελοντικά καραντίνα
στην απολίτιστη Ελλάδα περνάει το μετρητό και ετσι σήμερα πήγα πήρα μερικά ψιλά για τα προσωπικά μου έξοδα μέχρι να φύγω για το εξοχικό ...
ετσι σας θελω δυναμη!
πλατινενια μπουκατι των 700 ντολαρς μαι ας , ας ξεκινησουμε απ τα βασικα η πλατινα δεν μπορει να χυτευθει για την ακριβεια δεν μπορει να χυτευθει καθετα οπως αλλα μεταλλα αλλα μονο με οριζοντια χυτευση με φυγοκεντρο χυτοπρεσα και για ενα αντικειμενο μονο οποτε καταλαβαινεις οτι οι παπαριες περι πλατινενιων σκευων ειναι για
ο μητσάρας πρέπει να πάει για ευθανασία
Μας ψοφησαν στις μουφα φωτος :SΣου έχουν κλέψει την φωτό.
Καλά οι οδοντίατροι στην αγγλία , μακάρι να ήξεραν όπως η συνάδελφός τους στην ελλάδα η κερατωμένη
έναν ... μονσελά ... να τους βοηθούσε να λυτρωθούν !!!!!!
Τι σου φένεται περίεργο? ένας φουκαράς που πήγε Γερμανία και δουλεύει νυχτοφύλακας και ότι βγάζει το στέλνει στην Ελλάδα γιατί χρωστάει στις τράπεζες και δίνει και διατροφή στην πρώην γυναίκα τουη γυναίκα του τον έδιωξε και του πήρε το διαμέρισμα και αυτός πληρώνει της δόσεις του δανείου Τι το περίεργο βλέπεις να μισεί τους άλλους που έχουν και ζούνε άνετα ?γιατί τοσο μίσος;;;;;
Συγγνώμη γιατί δεν έχω καταλάβει?και όλα αυτά μου φένονται περίεργα? το να έχεις πικάπ είναι ένδειξη πλούτου? Αν είναι να πάω σε ένα παλιατζίδικο να πάρω ένα πικάπ με 50-80 Ευρώ να σας το βάλω φωτογραφία να το δείτεΗ γελοία barock ΖΗΤΑΓΕ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ να δει φωτογραφία του ... πικάπ μου !!!!!!
[size=17pt]
ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩ[/size]
ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ . ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
[size=17pt]ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΔΩ !!!!!!!![/size]
Και πλεον δεν μπορούσε να την αμφισβητήσει .
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ.
Τη λαθραία πισίνα , στο επίσης λαθραίο σπίτι που ανέβασε στα χανιά,
ΟΧΙ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
Δεν εβαλε καμία πιστοποιηση , καμία υπογραφή !
Μούφες και ψέμματα 100% .
Και σιγά τη στέρνα δηλαδή ... αλλά τεσπα ....
Κατάλαβες βλάκα ;;;
[size=15pt]ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ
ΟΤΙ Η ΑΔΗΛΩΤΗ ΣΤΕΡΝΑ ΣΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΡΕ ΣΩΓΑΜΠΡΟ ,
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ "ΕΙΜΑΙ Ο BAROCK ,
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΩΣ ΣΩΓΑΜΠΡΟΣ".
Αλλιώς, μόνο γέλια προκαλούν οι φωτό σου.[/size]
Αυτές όλες είναι οι οικονομίες που μάζευες δουλεύοντας χρόνια στην μαύρη ξενιτιά και τα έφερες Ελλάδα .τραλαλάκη ... ήρθα Ελλάδα κάθησα 10 μέρες εθελοντικά καραντίνα
Σήμερα βάζουμε τα μαχαιροπήρουνα μας? Εδώ δυστηχώς θα χάσω δεν έχω ακριβά μαχαιροπήρουνα Πάντος χτες στις πόρτες σας ξέσκισα κωλόσατε να βάλετε της εξώπορτες σας μόνο εγώ έβαλα την πόρτα μου φωτογραφία
πλατινενια μπουκατι των 700 ντολαρς μαι ας , ας ξεκινησουμε απ τα βασικα η πλατινα δεν μπορει να χυτευθει για την ακριβεια δεν μπορει να χυτευθει καθετα οπως αλλα μεταλλα αλλα μονο με οριζοντια χυτευση με φυγοκεντρο χυτοπρεσα και για ενα αντικειμενο μονο οποτε καταλαβαινεις οτι οι παπαριες περι πλατινενιων σκευων ειναι για
Καταρχήν γιά να γίνεις οδοντίατρος πρέπει να πας να σπουδάσεις πρώτα.Δεν ξέρω μετά αν κάνουν ειδικότητα,αγροτικό κλπ. Λογικά θα θέλεις 10 χρόνια.Αυτό δεν είναι παράδειγμα γιά τον καθένα είναι μια σπάνια περίπτωση.Η αληθεια ειναι (συνεχιζοντας τη χτεσινη συζητηση) οτι τα λεφτα στην Αγγλια βγαινουν με πολλη δουλεια στα οδοντιατρεια. Οι πελατες ερχονται ο ενας πισω απο τον αλλον, ασταματητα. Και αν θυμαμαι καλα πληρωνονται με το κομματι (αναλογα τις εργασιες η τον πελατη δε θυμαμαι καλα).
Ούτε εγώ κατάλαβα? μ'αρέσει που επέμενε ότι η κουρτίνα είναι η Γερμανίδα γκόμενα του μετά έβαλε ένα χέρι που κράταγε ένα παγωτό ότι είναι η γκόμενα του πλάκα είχε και το διαμέρισμα από το μεσητικό που έβαλε ότι είναι το διαμέρισμα του και το τελικό ήταν η τσόντα που έλεγε ότι η γκόμενα είναι Γερμανίδα και είναι γκόμενα του .πιστευω μακραν η καλυτερη ηταν η φωτο με την κουρτινα μου πηρε ενα τεταρτο να καταλαβω γιατι την εβαλε ο ποιητης
Μας ψοφησαν στις μουφα φωτος :S
Αυτές όλες είναι οι οικονομίες που μάζευες δουλεύοντας χρόνια στην μαύρη ξενιτιά και τα έφερες Ελλάδα
Ναι εσύ ψευτοπιλότε είσαι μεγιστάνας πήγες στ'αλήθεια 7-10 μέρες διακοπές σε ξενοδοχείο που είχε πισσίνα φοβερό μπράβομονο οι δικες μου ειναι τραβηγμενες απο το κινητο και την gopro μου
θα τα μάζευε 2 χρόνιαΓιατί λίγα λεφτά είναι ρε μήτσο ;;;
Πρέπει να είναι γύρω στο ... 1.5 χιλιάρικο !!!!!!!
Καταρχήν γιά να γίνεις οδοντίατρος πρέπει να πας να σπουδάσεις πρώτα.Δεν ξέρω μετά αν κάνουν ειδικότητα,αγροτικό κλπ. Λογικά θα θέλεις 10 χρόνια.Αυτό δεν είναι παράδειγμα γιά τον καθένα είναι μια σπάνια περίπτωση.