Χτες βάζαμε τα μπάνια τρεις σελίδες με μπανιέρες σήμερα βάζουμε της πόρτες μας αύριο θα βάλουμε τα παράθυρα μας θα σας σκίσω γιατί έχω με τριπλάτζάμια 62 mm ή 75 mm μπαλκονόπορτα με παράθυρο
Μαθαύριο λέω να βάλουμε τα τασάκια μας εκεί θα χάσω γιατί δεν καπνίζω και δεν έχω τασάκια
Γιά σένα το φουκαρά που έχεις κοινόχρηστο μπάνιο και τουαλέτα κάτι σου φένεται να εχει κάποιος δικό του μπάνιο
Για εργασία στο εξωτερικό άστο καλύτερα ήμουν στο χρηματηστήριο και είχε έναν Ουζμπέκο γιά φύλακα όταν κλείνει το βράδυ φυλάει το κτήριο όπως κ'εσύ .
Εσεις οι φουκαράδες μας έχετε κάνει ρεζίλι στη Γερμανία και ο βλάκμαν που μένει στον αποθηκευτικό χώρο του νοσοκομείου και εσύ .Οι Γερμανοί πάνε στη δουλειά τους με τα αυτοκίνητα τους και εσύ τους ανοίγεις την πόρτα και τους χαιρετάς φεύγουν οι Γερμανοί από τα γραφεία τους και εσύ κάθεσαι όλη τη νύχτα και φυλάς το κτήριο με το φακό και μας γράφεις Οι Γερμανοί λένε κοίτα τον καημένο που ήρθε εδώ γιατί Ελλάδα πείναγε .Φαντάζομαι και τους Γερμανούς τους μισείς όπως κ'εμένα .Είχες πει ότι δεν τους πας .Κακομοίρη ακαποτέ'ι'ρα αν και μπορεί να είσαι του Βλάκμαν κλώνος εγώ είμαι συνέχεια σε διακοπές το να παω σε ένα ξενοδοχείο να βγάλω φωτογραφία την πισσίνα δε μου λέει τίποτα
Και ο Βαλκάνιος φουκαράς μας έβαλε και ενοιιαστήριο και το διαμέρισμα του και τη Γερμανίδα του
Εσύ έβαλες το διαμέρισμα που νοίκιασες μέσω R bnb για δικό σου δεν μπορείς ένα χαρτί να τυπωσεις γιά μισθολόγιο .
Της φώτο από της Η.Π.Α ακόμα της περιμένουμε να της δούμε .
Ούτε δίπλωμα οδήγησης δεν έχεις αν έχεις βάλτο μας να το δούμε .
καταλαβα
παλι στην μπανιερα με τα γατια θα το βγαλεις και αυτο το καλοκαιρι
ολοι οι λεφταδες ετσι κανουν