Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.309
Πόντοι
3.556
Εξήγησα λίγο πολύ την άποψη μου παραπάνω.

Την χώρα θα την κρατήσουν όρθια εκείνοι που ΜΕΝΟΥΝ και όχι εκείνοι που ΦΕΥΓΟΥΝ. Τόσο απλά.

Διαβαζα την Αραβανη γιαυτο

Τη χωρα θα την κρατησουν ορθια οποιοι βαζουν τεχνογνωσια και ρευστο στην αγορα. Αν αυτοι που μενουν δεν εχουν να βαλουν τιποτα, όπως και αυτοι που φευγουν αν δεν ξαναγυρησουν ποτε, τοτε καληνυχτα Ελλαδα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εγω παντως οσους γνωστους μου ξερω που εφυγαν εξω, ειτε ηδη γυρισαν πισω (πανω απο τους μισους) επειδη ψωμολυσσαξανε, είτε ζουν χειροτερα απο ο,τι αν ζουσαν εδω.
Ακομη δεν εχω ακουσει κανεναν να λεει οτι επιασε την καλή και ζει καλυτερα απο οσο θα ζουσε εδω.

Εννοειται επισης οτι οσοι εχουν φυγει και διαμενουν και εργαζονται μονιμα στο εξωτερικο θα πρεπει να στερούνται και του δικαιωματος ψηφου.
Δικαιωμα ψηφου εχουν οσοι ειναι εδω και ζουν την Ελλαδα απο κοντα.
Οσοι εβαλαν τον εαυτουλη τους (και καλα εκαναν) πανω απ' ολα, μην εχουν και την απαιτηση να αποφασιζουν για το τι θα γινεται στη χωρα.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Οσοι εβαλαν τον εαυτουλη τους (και καλα εκαναν) πανω απ' ολα, μην εχουν και την απαιτηση να αποφασιζουν για το τι θα γινεται στη χωρα.
και να αφησουν να τη καταστρεψουν αυτοι που τους αναγκασαν να φυγουν :rolleyes:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τύπε αυτο ειναι ελληνικο παράδοξο,καταναλωση και λεφτά στα χέρια των τεμπέληδων δε παίζει στον πολιτισμενο πλανήτη ΠΟΥΘΕΝΑ,περιγράφεις μια ανωμαλία που δε καταλαβαίνεις,δεν εισαι ο μόνος,αυτο που συμβαινει στην Ελλάδα δημιουργηθηκε απο τους Δυτικους για γεωπολιτικους λόγους και για  την προσδεση της Ελλάδας στο άρμα τους,πάνε τωρα να το φτιάξουν άγαρμπα και να εξορθολογισουν κανοντας μια κανονικη χωρα την Ελλάδα οπου θα περνουν πιο πολλα λεφτα και θα ξοδευουν  οσοι δουλευουν και αξιολογουνται,αλλα τωρα αυτο δεν ειναι κάτι το τόσο απλό
Το οτι μπορει να μην συμβαινει πουθενα αλλού στον κοσμο, μου ειναι επιεικως αδιαφορο. Εγω ξερω οτι ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ. Εξαλλου, το λεει και η πραγματικοτητα. Αν το προβλημα ηταν οι υψηλοι μισθοι των δημοσιων υπαλληλων, θα επρεπε το ελληνικο προβλημα να λυθει ΑΥΤΟΜΑΤΑ με την μειωση τους. Οχι? Αντιθετως, κατερρευσε το συμπαν.

Ακου κατι φιλε μου.
Σε ενα χωριο ηξερα καποιον που ειχε ενα μηχανημα γεωτρησης. Ε σε αυτο το μηχανημα υπηρχε ενας μαστορας που του ειχε κανει εκατο πατεντες, καθε φορα καποια βιδα λασκαριζε, ερχοταν, την εσφιγγε και δουλευε μια χαρα και εβγαζε οσο νερο χρειαζοταν.
Μετα ο μαστορας αυτος πεθανε, και ανελαβε ενας αλλος. Μολις ειδε το μηχανημα, φρικαρισε. "Τι ειναι αυτα" λεει, "τι πατεντες ειναι αυτες. ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ". Και αρχιζει να βγαζει τις πατεντες και να φτιαχνει το μηχανημα οπως λενε "τα βιβλια". Ε σε πληροφορω το μηχανημα δεν ξαναδουλεψε ποτέ οπως πριν.

Συμπερασμα.
Η καθε χωρα ειναι διαφορετικη. Η καθε χωρα λειτουργει οπως εχει καταληξει να λειτουργει, μετα απο ζυμωσεις και διεργασιες δεκαετιων. Το να ερθει ο καθε σάχλας να εφαρμοσει αυτα που ειδε σε καποια βιβλια χωρις καμια επιγνωση της πραγματικοτητας, ειναι μια μπούρδα και μιση.

Οσες θεωριες και να μου αναπτυξεις, εγω ξερω τι μου ειπε ενας καταστηματαρχης. "Δουλευα με δημοσιους υπαλληλους. Αυτοι μου εκαναν τζιρο. Οταν μειωθηκαν οι μισθοι τους, δεν ερχονταν πια και εκλεισα και αφησα ανεργους πεντε ανθρωπους".

Πες μου τωρα εσυ οτι αυτο ειναι "λαθος".

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
Εγω παντως οσους γνωστους μου ξερω που εφυγαν εξω, ειτε ηδη γυρισαν πισω (πανω απο τους μισους) επειδη ψωμολυσσαξανε, είτε ζουν χειροτερα απο ο,τι αν ζουσαν εδω.
Ακομη δεν εχω ακουσει κανεναν να λεει οτι επιασε την καλή και ζει καλυτερα απο οσο θα ζουσε εδω.

Εννοειται επισης οτι οσοι εχουν φυγει και διαμενουν και εργαζονται μονιμα στο εξωτερικο θα πρεπει να στερούνται και του δικαιωματος ψηφου.
δλδ διαψευδεις τον τραμουντανη τον μπρουκλη που βγαζει ενα τρις το δευτερολεπτο χωρις να παταει στη δουλεια???  :o :o :o

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.309
Πόντοι
3.556

Πιστεψε με πολλοι θα το χαριζαν το δικαιωμα ψηφου αν μπορουσαν να πανε στην κατοικων εξωτερικου. Αλλα επιτηδες τα χουν κανει σκατα με τη νομοθεσια και συνεχιζεις να πληρωνεις φορους για ακινητη περιουσια και χιλιες αλλες δυο μαλακιες, οποτε αφου ζηταει η χωρα τοτε και οι εκτος εχουν γνωμη στα δρωμενα.

Βαλε ποσοι εχουν οικογενειες πισω, συγγενεις κλπ που οι εντος δεν μπορουν να ανταπεξελθουν οικονομικα και μπαινει "μεταναστευτικο ρευστο" στην αγορα και για φορους και για καταναλωση. Ακομα ολοι κοιτανε τον εαυτουλη τους ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
δλδ διαψευδεις τον τραμουντανη τον μπρουκλη που βγαζει ενα τρις το δευτερολεπτο χωρις να παταει στη δουλεια???  :o :o :o
Ο τραμουντανας δεν πηγε ως "μεταναστης" με την εννοια που το συζηταμε. Ειναι ενα στελεχος πολυτιμο, που πηγε εξω για το παντεσπανι του.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Πιστεψε με πολλοι θα το χαριζαν το δικαιωμα ψηφου αν μπορουσαν να πανε στην κατοικων εξωτερικου. Αλλα επιτηδες τα χουν κανει σκατα με τη νομοθεσια και συνεχιζεις να πληρωνεις φορους για ακινητη περιουσια και χιλιες αλλες δυο μαλακιες, οποτε αφου ζηταει η χωρα τοτε και οι εκτος εχουν γνωμη στα δρωμενα.

Βαλε ποσοι εχουν οικογενειες πισω, συγγενεις κλπ που οι εντος δεν μπορουν να ανταπεξελθουν οικονομικα και μπαινει "μεταναστευτικο ρευστο" στην αγορα και για φορους και για καταναλωση. Ακομα ολοι κοιτανε τον εαυτουλη τους ?
Ακινητη περιουσια μπορει να εχω και στην Ιταλια, την Γερμανια και αλλου. Πρεπει να εχω και δικαιωμα ψηφου επειδη πληρωνω φορους εκει?

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.309
Πόντοι
3.556
Ακινητη περιουσια μπορει να εχω και στην Ιταλια, την Γερμανια και αλλου. Πρεπει να εχω και δικαιωμα ψηφου επειδη πληρωνω φορους εκει?

Εισαι πολιτης εκει ?

Γιατι εγω σου λεω να θες να πας κατοικων εξωτερικου να μην εχεις καμια σχεση και σου χαριζω και ψηφους και ολα και κανε παιχνιδι εσυ στην Ελλαδα αν θες καψτην κιολας και σαν κρατος να μην με αφηνεις με χιλιες δυο ψευτοδικλειδες για να μη με χασεις απο πελατη

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
Ο τραμουντανας δεν πηγε ως "μεταναστης" με την εννοια που το συζηταμε. Ειναι ενα στελεχος πολυτιμο, που πηγε εξω για το παντεσπανι του.
αρχιδια καλαβρεζικα τυπε ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το οτι μπορει να μην συμβαινει πουθενα αλλού στον κοσμο, μου ειναι επιεικως αδιαφορο. Εγω ξερω οτι ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ. Εξαλλου, το λεει και η πραγματικοτητα. Αν το προβλημα ηταν οι υψηλοι μισθοι των δημοσιων υπαλληλων, θα επρεπε το ελληνικο προβλημα να λυθει ΑΥΤΟΜΑΤΑ με την μειωση τους. Οχι? Αντιθετως, κατερρευσε το συμπαν.

Ακου κατι φιλε μου.
Σε ενα χωριο ηξερα καποιον που ειχε ενα μηχανημα γεωτρησης. Ε σε αυτο το μηχανημα υπηρχε ενας μαστορας που του ειχε κανει εκατο πατεντες, καθε φορα καποια βιδα λασκαριζε, ερχοταν, την εσφιγγε και δουλευε μια χαρα και εβγαζε οσο νερο χρειαζοταν.
Μετα ο μαστορας αυτος πεθανε, και ανελαβε ενας αλλος. Μολις ειδε το μηχανημα, φρικαρισε. "Τι ειναι αυτα" λεει, "τι πατεντες ειναι αυτες. ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ". Και αρχιζει να βγαζει τις πατεντες και να φτιαχνει το μηχανημα οπως λενε "τα βιβλια". Ε σε πληροφορω το μηχανημα δεν ξαναδουλεψε ποτέ οπως πριν.

Συμπερασμα.
Η καθε χωρα ειναι διαφορετικη. Η καθε χωρα λειτουργει οπως εχει καταληξει να λειτουργει, μετα απο ζυμωσεις και διεργασιες δεκαετιων. Το να ερθει ο καθε σάχλας να εφαρμοσει αυτα που ειδε σε καποια βιβλια χωρις καμια επιγνωση της πραγματικοτητας, ειναι μια μπούρδα και μιση.

Οσες θεωριες και να μου αναπτυξεις, εγω ξερω τι μου ειπε ενας καταστηματαρχης. "Δουλευα με δημοσιους υπαλληλους. Αυτοι μου εκαναν τζιρο. Οταν μειωθηκαν οι μισθοι τους, δεν ερχονταν πια και εκλεισα και αφησα ανεργους πεντε ανθρωπους".

μονο που αυτο το "συστημα"εφτασε στα ορια του επειδη λειτουργουσε με το ντοπινγκ υου δημοσιου δανεισμου.
Δε μπορει μια χωρα επ απειρον να δινει χρημα απεριοριστα σε μια ομαδα ανθρωπων για να στηριζει μια καταναλωση η οποια μαλιστα προερχεται απο εισαγωγες

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Λάθος ηταν οτι η αγορα και η χωρα βασιζονταν στο να εχουν χρηματα και να καταναλωνουν οι τεμπέληδες,δε φταινε ομως αυτοι που γιναν τεμπέληδες κάποιος τους οδηγησε εκει.
Αυτοι που τους αναγκασαν να φυγουν απο ποιον ψηφιζοντουσαν επι δεκαετιες?
Τύπε πολλοι που φυγαν αν οχι οι περισσότεροι ψηφισαν αυτους που θελουν να διορθωθουν τα λαθη του παρελθόντος,αν δε ψηφισουν αυτοι οι τσιπρεοι θα σαρωσουν,για νιωσε λιγο τι λες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
μονο που αυτο το "συστημα"εφτασε στα ορια του επειδη λειτουργουσε με το ντοπινγκ υου δημοσιου δανεισμου.
Δε μπορει μια χωρα επ απειρον να δινει χρημα απεριοριστα σε μια ομαδα ανθρωπων για να στηριζει μια καταναλωση η οποια μαλιστα προερχεται απο εισαγωγες
Και τωρα που μειωθηκαν αυτα, γιατι το συστημα δεν ανεπνευσε για να παρει τα πανω του?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Και τωρα που μειωθηκαν αυτα, γιατι το συστημα δεν ανεπνευσε για να παρει τα πανω του?
τι μειωθηκε ρε τύπε,το επιδομα πλυσιματος χεριών?τιποτα δε μειωθηκε ουσιαστικα και πραγματικες μεταρρυθμισεις στη καρδια του προβληματος δεν εχουν γινει, αντιθετως με την ανεκδιηγητη υπερφολογηση οδευουμε πιο γρηγορα στο τάφο, εδω σου εξηγω το παγκοσμιο τερατουργημα να υπάρχει χώρα να πληρωνει καλυτερα το πιο αχρηστο τμήμα της,τα σοβιετ πληρωσαν ακριβα τη τεμπελια τους με βαρβαρη καταρρευση,το σοβιετικο ελλαδισταν ακομα κρατιεται απο τους δημιουργους του, κυριως τους ανόητους γερμαναράδες που τα εχουν σκατωσει, πριν το αφησουν να καταρευσει εντελώς.
Σορρυ αλλα μιλάς σα τον καθε απελπισμενο ανθρωπακο του Δημοτικού  που το μονο που θέλει ειναι να "γινουν όλα όπως παλιά",καλό θα ηταν και μακάρι αλλα τα πράγματα ειναι λιγο πιο συνθετα δυστυχώς.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

δε θα σε μπλεξω με βασικες αρχες επιστημολογιας μια και η κριση σου και τα συμπερασματα σου ειναι ο ορισμος της αντιεπιστημοσυνης: εμπειρικες ασυνδετες παρατηρησεις και αποπειρα αναγωγης επιπεδου νηπιαγωγειου στην κυριολεξια.
Καταρχην το οτι κατερρευσαν οι μισθοι του δημοσιου επηλθε ως αποτελεσμα της πιστωτικης ασφυξιας.Ηταν συνεπεια της οικονομικης αποτυχιας και οχι αιτια.Ειναι χτυπητη η αντιστροφη που γινεται οτι οι μισθοι του δημοσιου τροφοδοτουν την οικονομια ενω στην πρσγματικοτητα συμβαινει το αντιθετο: η δραστηριοτητα της οικονομιας τροφοδοτει τους μισθους του δημοσιου.
Στο προτερο μοντελο ο εξωτερικος δανεισμος τροφοδοτουσε ολη την οικονομια.Απλα το δημοσιο ηταν το "καναλι" μεσω του οποιου αυτο γινοταν.Ε περιοριστηκε ο δανεισμος η χωρα υποχρεωθηκε σε πλεονασματα και κατερρευσε και το ενα και το αλλο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
δε θα σε μπλεξω με βασικες αρχες επιστημολογιας μια και η κριση σου και τα συμπερασματα σου ειναι ο ορισμος της αντιεπιστημοσυνης: εμπειρικες ασυνδετες παρατηρησεις και αποπειρα αναγωγης επιπεδου νηπιαγωγειου στην κυριολεξια.
Καταρχην το οτι κατερρευσαν οι μισθοι του δημοσιου επηλθε ως αποτελεσμα της πιστωτικης ασφυξιας.Ηταν συνεπεια της οικονομικης αποτυχιας και οχι αιτια.Ειναι χτυπητη η αντιστροφη που γινεται οτι οι μισθοι του δημοσιου τροφοδοτουν την οικονομια ενω στην πρσγματικοτητα συμβαινει το αντιθετο: η δραστηριοτητα της οικονομιας τροφοδοτει τους μισθους του δημοσιου.
Στο προτερο μοντελο ο εξωτερικος δανεισμος τροφοδοτουσε ολη την οικονομια.Απλα το δημοσιο ηταν το "καναλι" μεσω του οποιου αυτο γινοταν.Ε περιοριστηκε ο δανεισμος η χωρα υποχρεωθηκε σε πλεονασματα και κατερρευσε και το ενα και το αλλο
Τωρα ποιος μιλαει απλοϊκά?
Επαιρνε το δημοσιο τα δανεικα, τα εδινε στον κοσμο και χανοντουσαν? Δηλαδη αυτα τα λεφτα δεν γινονταν φοροι, εισφορες, δουλειες, και παλι νεοι φοροι? Τα επαιρνε και μετα τα εδινε και τελειωνε το θεμα?

Εννοειται οτι περιμενα ακριβως αυτο το ποσταρισμα, απλως δεν ηξερα ποιος θα το ανεβαζε. Λες και δεν τα γνωριζω αυτα τα επιχειρηματα, για καινουργια μου τα λες?
Μολαταυτα κι εγω σου λεω οτι αν αυξηθουν οι μισθοι στο δημοσιο, τοτε θα ξεπεραστει η κριση. Και τότε θα μειωθουν και τα επιτοκια δανεισμου. Γιατι αν δεν απατωμαι, κριση δανεισμου ειχαμε, οχι κριση χρεους. Εγω ξερω οτι τα επιτοκια δανεισμου εγιναν απαγορευτικά οταν αρχισαμε τις περικοπες. Και οχι το αντιθετο. Το παν σε μια οικονομια ειναι η ψυχολογια. Φροντισε να παψεις να την γαμας και ολα φτιαχνουν δια μαγειας. Εγω αυτο ξερω κι ας ειμαι του "δημοτικου" στα οικονομικα. Γιατι ειδα ποσο πολυ μεσα πεφτουν στα οικονομικα οσοι εχουν εκατο πτυχια. Χειροτεροι απο τους σεισμολογους εχουν καταντησει.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
Επαιρνε το δημοσιο τα δανεικα, τα εδινε στον κοσμο και χανοντουσαν? Δηλαδη αυτα τα λεφτα δεν γινονταν φοροι, εισφορες, δουλειες, και παλι νεοι φοροι? Τα επαιρνε και μετα τα εδινε και τελειωνε το θεμα?

Εννοειται οτι περιμενα ακριβως αυτο το ποσταρισμα, απλως δεν ηξερα ποιος θα το ανεβαζε. Λες και δεν τα γνωριζω αυτα τα επιχειρηματα, για καινουργια μου τα λες?
Μολαταυτα κι εγω σου λεω οτι αν αυξηθουν οι μισθοι στο δημοσιο, τοτε θα ξεπεραστει η κριση. Και τότε θα μειωθουν και τα επιτοκια δανεισμου. Γιατι αν δεν απατωμαι, κριση δανεισμου ειχαμε, οχι κριση χρεους. Εγω ξερω οτι τα επιτοκια δανεισμου εγιναν απαγορευτικά οταν αρχισαμε τις περικοπες. Και οχι το αντιθετο. Το παν σε μια οικονομια ειναι η ψυχολογια. Φροντισε να παψεις να την γαμας και ολα φτιαχνουν δια μαγειας. Εγω αυτο ξερω κι ας ειμαι του "δημοτικου" στα οικονομικα. Γιατι ειδα ποσο πολυ μεσα πεφτουν στα οικονομικα οσοι εχουν εκατο πτυχια. Χειροτεροι απο τους σεισμολογους εχουν καταντησει.
τυπε ο ιπποτης και ο νωντας ειναι λαμπρα παραδειγματα νεων που εχουν διαπρεψει στο εξωτερικο ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Τα χρηματα του δημοσιου δεν ηταν ανρξαρτητη και πρωτογενης πηγη πλουτου.Η πηγη ηταν ο δανεισμος.
Ο δανεισμος τροφοδοτουσε την οικονομια , απλα το δημοσιο ηταν το μεσο, η εκφραση μεσω του οποιου γινοταν αυτη η διαδικασια.Ο δανεισμος μειωθηκε και κατερρευσε η οικονομια.
Οι μισθοι του δημοσιου μειωθηκαν γιατι τα επιτοκια ειχαν ηδη αρχισει να βαρανε κοκκινα και το πραγμα δε τραβουσε.
Ισα ισα που η κατανακωση αυτη ηταν επιβλαβης στην οικονομια γιατι το χρημα διατιθοταν για καταναλωτικες δαπανες εισαγομενων αγαθων.
Επισης δεν ισχυει οτι στην Ελλαδα το συστημα αυτο λειτουργουσε , πρωτον γιατι οπως ειδαμε τελικα οχι μονο απετυχε αλλα κατερρευσε θεαματικα, ( μοναδικη περιπτωση οικονομικης καταστροφης σε μη πολεμικη περιοδο) δευτερον η Ελλαδα ειχε τις περιοδους με τη μεγαλυτερη οικονομικη αναπτυξη τη δεκαετια του 30 και δεκαετιες 50-70 οπου καθε αλλο παρα αυτο το μοντελο ακολουθηθηκε

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
δε θα σε μπλεξω με βασικες αρχες επιστημολογιας

Ωπ, εδώ είμαστε τύπε.

Ρίξτου έναν Κουν, έναν Φεγιεράμπεντ να γουστάρουμε.

Βέβαια όσο σκέφτομαι ότι τις βασικές αρχές της επιστημολογίας τις εισήγαγε στην Ελλάδα ο Γαβρόγλου μου έρχεται να με πιάσουν τα κλάματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom