Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
Εγώ δεν γουστάρω μέρη , που δεν κινείται με άνεση 5μετρο ιχ και δεν παρκάρει τσάμπα όπου γουστάρει !
Επίσης χλιδάτα  , θεωρώ ξενοδοχεία που χωράνε πάνω από 1000 άτομα, εκτός κι αν είναι παλιά παλάτια ή μέγαρα !

Πλίνθινα ασβεστωμένα, με χτιστά κρεβάτια , θα τα δεχόμουν για στρατιωτικές μονάδες ή φυλακές ...
όχι 5στερα ξενοδοχεία !!!!!!!

οποαδηποτε αν την εφερνες εδω θα καθοταν να την ξεκωλιαζεις 5 φορες την μερα και θα σου ελεγε και ευχαριστω

df0bfc4e-44d8-497d-83dc-4b947f2c4aef.jpg

https://[URL unfurl="true"]www.greekexclusiveproperties.com/wp-content/uploads/2018/04/Luxury-Cave-Suite-at-Oia-Santorini-EXCLUSIVE-8.jpg[/img[/URL]]
[img]https://cdn.webhotelier.net/photos/w=1920/danavillas-cpv/L564858.jpg

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δεν έχει τη θέα και την ατμοσφαιρα της Σαντορίνης ρε κεφάλα, εννοείται αυτό. Παραμένει ένα Ελληνικό νησί, με δική του ομορφιά, δεν είπε κανείς οτι είναι η Κρήτη του πεταματού, αλλά ο ένας πουλάει 300 τη βραδυά (και καλά κάνει) και ο άλλος 80. Δεν είναι το ίδιο.

Και στα χανιά έχει με 300. Αλλά επειδή έχει πολύ χώρο έχει σε όλο τον τιμοκατάλογο.
Οι άλλοι δεν έχουν χώρο .
Τρύπες είναι.

Οπότε η κρήτη και το ξενοδοχείο σου δεν αξίζουν.
Αν θες κάτι αξιόλογο πας στη σαντορίνη !

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ο δημητράκης , είτε σου αρέσει , είτε όχι, δεν είναι συμβατικός και δεν έχει φάει τα σκατά που έχει φάει ο έλληνας μικροαστός.

Θα γίνω βαρετός για άλλη μια φορά... >:(

Συνημμένα

• dimitrakis-troei-skata.jpg
    dimitrakis-troei-skata.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 40

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
οποαδηποτε αν την εφερνες εδω θα καθοταν να την ξεκωλιαζεις 5 φορες την μερα και θα σου ελεγε και ευχαριστω

να τις πας εσύ τύπε .........
εγώ ξεκωλιάζω σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο , δεν το έχω ανάγκη !!!!!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
ρε τυπε,εγω δεν ποινικοποιω το δημητρακη επειδη εχει λεφτα.καλα κανει και τα εχει και ας τα φαει  οπως γουσταρει.το δημητρακη τον θεωρω μαλακα επειδη μπαινει εδω και προσπαθει να μειωσει ανθρωπους που παλευουν να φτιαξουν τη ζωη τους και επειδη διαλεξε να παει σε μια χωρα οπως η ρωσια να μεινει.τελος λοιπον με το δημητρακη.
απο κει και περα,η μυκονος και η σαντορινη,οπως η μαγιορκα και η γαλλικη ριβιερα,απευθυνονται σε διαφορετικο κοινο απο εσενα.ειναι απλα τα πραγματα.εχω να χαλασω 50000 σε ενα καλοκαιρι;θα επιλεξω αυτους τους προορισμους και οχι την αγια πετρουπολη.σε χτιστο κρεβατι;ναι,σε χτιστο κρεβατι γιατι δε μου λειπει το κρεβατι καρυδιας αλλα τα μερη οπως αυτα.

Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΥΠΕ.

Αλλά Λάκης είναι, αν δε μπορεί κάτι, ας το απαξιώσει, μαλακία η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Ίμπιζα, η Αγγλία, το Τουαρεγκ, τα μαυροζανταρισμένα Ναβάρα, η Αράχωβα, το σούσι, το μοχίτο και το άπερολ σπριτζ.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Η ριβιέρα με όλα τα άλλα τι σχέση έχει ;
Έχεις πάει ;;;;;
Η μαγιόρκα τι σχέση έχει ;;;;;;;;

Στην ίμπιζα, αν πας άγνωστος, θα φας γκόμενα με καμάκι.
Στα δικά μας  , με καμάκι , μπορεί να σε σκοτώσουν , όπως τον αυστραλό .

[size=20pt]Ο δημητράκης[/size] , είτε σου αρέσει , είτε όχι, δεν είναι συμβατικός και [size=20pt]δεν έχει φάει τα σκατά [/size]που έχει φάει ο έλληνας μικροαστός.

Δεν έχει δουλέψει ; Μπορεί. Και άλλοι δεν είχαν δουλέψει και τους έκαναν εθνάρχες !!!!!

Γι αυτό μην παίρνεις όρκο.  :headbaning1: :headbaning1:

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216

https://[URL unfurl="true"]www.greekexclusiveproperties.com/wp-content/uploads/2018/04/Luxury-Cave-Suite-at-Oia-Santorini-EXCLUSIVE-8.jpg[/img[/URL]]

Mπορει αλλα η αξια του μερους ειναι για να ξεκωλιασεις καποια ? Μπορεις να το κανεις και αλλου. Νομιζω οτι για σενα πας και να χαλαρωσεις εσυ ο ιδιος.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΥΠΕ.

Αλλά Λάκης είναι, αν δε μπορεί κάτι, ας το απαξιώσει, μαλακία η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Ίμπιζα, η Αγγλία, το Τουαρεγκ, τα μαυροζανταρισμένα Ναβάρα, η Αράχωβα, το σούσι, το μοχίτο και το άπερολ σπριτζ.

Ρε τύπε, εντυπωσιάζουν μόνο εσένα, που τον έπαιζες στα 25 με το ΚΛΙΚ και δεν έχεις πάει πουθενά εκτός από κυκλαδες και αράχωβα.

Κατανοητή η οπτική σου !!!!!!

Όσοι έχουμε δει όλο τον κόσμο , το βλέπουμε αλλιώς !!!!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506

Σιγά ρε τύπε, το ίδιο είναι και εδώ.

Ugliest+architecture+Stalinist+blocks.JPG

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
Η ριβιέρα με όλα τα άλλα τι σχέση έχει ;
Έχεις πάει ;;;;;
Η μαγιόρκα τι σχέση έχει ;;;;;;;;

Στην ίμπιζα, αν πας άγνωστος, θα φας γκόμενα με καμάκι.
Στα δικά μας  , με καμάκι , μπορεί να σε σκοτώσουν , όπως τον αυστραλό .

Ο δημητράκης , είτε σου αρέσει , είτε όχι, δεν είναι συμβατικός και δεν έχει φάει τα σκατά που έχει φάει ο έλληνας μικροαστός.

Δεν έχει δουλέψει ; Μπορεί. Και άλλοι δεν είχαν δουλέψει και τους έκαναν εθνάρχες !!!!!
και στην ιταλικη και στη γαλλικη εχω παει,οπως και στη μαγιορκα.σου ξαναλεω λοιπον οτι καποιοι προορισμοι,απλα δεν ειναι για ολους και αυτα που προσφερουν δε  μπορουν να ειναι για ολους.
για το δημητρακη ισχυει ο,τι εγραψα πιο πανω.τον θεωρω μαλακα για συγκεκριμενους λογους.αν παω αυριο στον αγιο σαββα και λεω στους ασθενεις οτι ειναι μαλακες επειδη ασθενουν και παλευουν σε ενα κωλοκραβατο,ενω εγω ειμαι υγιης,σαφως και δε θα θεωρηθω τιποτα αλλο εκτος απο μαλακας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Και στα χανιά έχει με 300. Αλλά επειδή έχει πολύ χώρο έχει σε όλο τον τιμοκατάλογο.
Οι άλλοι δεν έχουν χώρο .
Τρύπες είναι.

Οπότε η κρήτη και το ξενοδοχείο σου δεν αξίζουν.
Αν θες κάτι αξιόλογο πας στη σαντορίνη !

Αν ο άνθρωπος είναι μπετό  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Ρε τύπε, εντυπωσιάζουν μόνο εσένα, που τον έπαιζες στα 25 με το ΚΛΙΚ και δεν έχεις πάει πουθενά εκτός από κυκλαδες και αράχωβα.

Κατανοητή η οπτική σου !!!!!!

Όσοι έχουμε δει όλο τον κόσμο , το βλέπουμε αλλιώς !!!!!!

Αυτή είναι η διαφορά μας ρε Λάκη, εμένα ΔΕ με εντυπωσιάζουν γιατί τα έχω δει και τα έχω ζήσει (όσο μπόρεσα και μου επιτρέπουν τα οικονομικά και οι διαθέσεις μου) , εσύ προσπαθείς να τα απαξιώσεις γιατί είπαμε......

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom