alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Επειδη λοιπον ΔΕΝ ειμαι ψειρας, θελω αυτοκινητο σκυλιΕμένα δεν με έχει αφήσει ποτέ τίποτε.
Αν είσαι ψείρας, όλα δουλεύουν ρολόϊ .
Επειδη λοιπον ΔΕΝ ειμαι ψειρας, θελω αυτοκινητο σκυλιΕμένα δεν με έχει αφήσει ποτέ τίποτε.
Αν είσαι ψείρας, όλα δουλεύουν ρολόϊ .
Τα Mac είναι γιασυγκεκριμένες δουλειές.φλώρους , μαλάκες, γκόμενες και κομπλεξάρες που νομίζουν ότι δέιχνουν πλούσιοι Δε μπορείς να βάλεις ότι εφαρμογή γουστάρεις, δε μπορείς να τ' ανοίξεις να βάλει κανα Noctua ανεμιστήρα κλπ.
Είναι πάρε, βάλε στην μπρίζα, τέλος.
Τα Mac είναι για συγκεκριμένες δουλειές. Δε μπορείς να βάλεις ότι εφαρμογή γουστάρεις, δε μπορείς να τ' ανοίξεις να βάλει κανα Noctua ανεμιστήρα.
Είναι πάρε, βάλε στην μπρίζα, τέλος. Αν γίνει καμιά μαλακία όμως, η Apple θα σε σκίσει. Παλιά υπήρχαν κάτι λαμόγια εδώ (μόνιμοι αντιπρόσωποι και καλά), που γαμούσαν κόσμο στην κυριολεξία. Rainbow νομίζω λεγόταν η εταιρεία. Υπάρχει ακόμα;
:S :S :SΕγω εχω παντα ιαπωνικα την τελευταια 12ετια και δεν με εχουν αφησει ΠΟΤΕ.
Πιο πριν που ειχα κατι ιταλογερμανικα, εχω μεινει μεχρι και στην Εθνικη Οδο ενω ετρεχα με 120.
Εκανε ενα γκουπ η μηχανη του φιατ και πεθανε. Ευτυχως καταφερα να τσουλησω προς τα δεξια χωρις να σκοτωθω.
Το γνωρίζω.Απλά τύπε, αν ο Mac κάνει για τη δουλειά που τον χρειάζεσαι, ξεχνάς ιούς και κολλήματα όσα προγράμματα και να ανοίξεις και έχεις υπολογιστή για σκληρή χρήση την επόμενη δεκαετία. Χωρίς περαιτέρω αναβαθμίσεις και προσθήκες. ;)
η αλήθεια είναι ότι τα γομάρια , είναι γκουμούτσες
όταν πάω σε στούντιο , φοράω ένα casio , για να είμαι διακριτικός
ζυγίζει λιγότερο από προφυλακτικό
Στο διόρθωσα.
Όντως, Γερμανίδα να μιλάει αγγλικά...
Πρωτόγνωρο..
Εγώ λυπάμαι για το χαμένο χρόνο,ακόμη και τώρα που σου γράφω παρουσία άλλων..
Δεν πειραζει, θα το δει αυριο και ειμαι σιγουρος οτι θα μας λυσει την απορια...^^^
Νομίζω ο Βαλκάνιος έχει πέσει για ύπνο. Είχε δύσκολη μέρα.
Το γνωρίζω.
Όμως εγώ σαν πληροφορικάριος, θέλω να εγκαθιστώ ότι μαλακία μου κατέβει. Αυτό στον κόσμο των Mac δε γίνεται.
Μακάρι βέβαια τα Windows να είχαν τη σταθερότητα του macOS. Αυτό όμως είναι άλλη συζήτηση, δεν είναι της παρούσης.
σαν πληροφορικάριος θα έπρεπε να είσαι με τον Mac γιατί πίσω από το MacOS είναι ουσιαστικά Linux...
το οποίο δεν το αλλάζω σε command line επίπεδο με κανένα...
Λες;Δεν πειραζει, θα το δει αυριο και ειμαι σιγουρος οτι θα μας λυσει την απορια...
Εσυ έγραψες ότι μετράει από αυτά που λέει? νόμιζα ότι τον έχει δει απο κοντά!Αυτά που λέει ειναι όλα για γέλιαΤραμουντανα τι ειναι αυτα που διαβαζω
Τοσα χρονια εχω μαθει οτι εισαι αρχοντας
Και τωρα ακουω τον Δημητρακη να σε ξεμπροστιαζει
Γκρεμιζεται ο κοσμος μου
Σε ειχα προτυπο
Καλά που μου το είπες Θα κανω οικονομια να μαζεψω τα 100 Ευρω πιστεύω με 5-6 μήνες οικονομία να τα μαζέψω γιατί εγώ είμαι φτωχός δεν ακούς τον Βλάκμαν?λεει οτι με το ζορι ζω και δεν εχω φραγκο τα μπουφάν που έχω και λέω οτι ειναι απο φίδι είναι από πλαστικό οι γούνες μου ειναι συνθετικέςΔημητράκη άμα ανέβω Ρωσία καμία 3κδρομη, θα μου δανεισεις 100 ευρώ όταν σε δω
Δεν είμαι σίγουρος, αν διαφωνείς ή όχι.:o
Αυτο ξαναγραψτο...
Δεν είμαι σίγουρος, αν διαφωνείς ή όχι.
Ισχύει αυτό που γράφει.
Θυμάσαι μια τρομερή μηχανή που είχε σχεδιάσει ο συγχωρεμένος ο Jobs? Next λεγόταν, αποτυχία εμπορική, με λειτουργικό βασισμένο σε Unix, Next OS.Εισαι σιγουρος;
Να μην εισαι....
(Ισως χρειαστει να παιξουμε με τις λεξεις, αλλα το MAC OS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ LINUX)
Τύπε για μένα ρόλο παίζει η ρευστότητα. Δεν ξέρω άνθρωπο στον κύκλο μου που να μην έχει σπίτι & εξοχικό.Ελλάδα Εγώ να δεις πόσα έχω παντος αυτοι οι φουκαράδες ούτε Ελλάδα έχουν τίποτα ούτε στο εξωτερικο πηραν και ποτέ δεν θα μπορέσουν να πάρουν