Επισκέπτης
Αυτο το να μιλανε ελληνικα στους ξενους το κανουν καποιοι φοιτητες για μαγκια. χαχα! you know μπρικι ξενερωτε;
Προσπάθησα να βοηθήσω ένα φίλο και να ρθει στην φίρμα που δουλεύω.Probezeit στην αρχή για έξι μήνες.Εχουμε ίδιο διάστημα στην Γερμανία,τα δικά μου γερμανικά έχω πτυχίο Β2 αυτός Α2 μιλάω αρκετά ανώτερα του b2 αυτός ούτε Α1.
Το μόνο που βρίσκει θετικό στους Γερμανούς είναι τα ευρώ που του δίνουν.Ακομη και αυγά φέρνει από Ελλάδα.Νοιωθει του χρωστάνε και πλέον μιλάει ελληνικά ακόμη και στ αφεντικό.Τελος η Probezeit, και πήρε περιληπτικά το μπούλο, βέβαια φταίνε τα σκουπίδια οι Γερμανοί κατ αυτόν.
Παίδες;Εάν δεν μπορείτε χωρίς μάστερ σεφ, σουβλάκι, θάλασσα,μπεγκλερι και ντουγκλα μυστακα,νοιωθετε ανώτεροι όλων,μην κάνετε τον κόπο να ρθετε Γερμανια να σας βοηθήσουμε γιατί μας πρήζονται τ αρχιδια.
Το αφεντικό, πρότεινε να ανανεώσουν την Probezeit άλλους έξι μήνες, έριξε το μισθό στα τάρταρα και αυτό λόγω του ότι είμαι εγώ.Αυτο που θα ήθελα να του πω είναι να τον διώξει από τώρα να τελειώνουμε αλλά δυστυχώς λόγω χαρακτήρα δεν μ βγαίνει να το πω.Απλα καθίστε ελλαδιτσα, καλύτερα θα σας βγει
Τέτοιοι τύποι θέλουν ένα καλό ξεχεσιμο να καταλάβουν πού είναι και τι γίνεται.Προσπάθησα να βοηθήσω ένα φίλο και να ρθει στην φίρμα που δουλεύω.Probezeit στην αρχή για έξι μήνες.Εχουμε ίδιο διάστημα στην Γερμανία,τα δικά μου γερμανικά έχω πτυχίο Β2 αυτός Α2 μιλάω αρκετά ανώτερα του b2 αυτός ούτε Α1.
Το μόνο που βρίσκει θετικό στους Γερμανούς είναι τα ευρώ που του δίνουν.Ακομη και αυγά φέρνει από Ελλάδα.Νοιωθει του χρωστάνε και πλέον μιλάει ελληνικά ακόμη και στ αφεντικό.Τελος η Probezeit, και πήρε περιληπτικά το μπούλο, βέβαια φταίνε τα σκουπίδια οι Γερμανοί κατ αυτόν.
Παίδες;Εάν δεν μπορείτε χωρίς μάστερ σεφ, σουβλάκι, θάλασσα,μπεγκλερι και ντουγκλα μυστακα,νοιωθετε ανώτεροι όλων,μην κάνετε τον κόπο να ρθετε Γερμανια να σας βοηθήσουμε γιατί μας πρήζονται τ αρχιδια.
Το αφεντικό, πρότεινε να ανανεώσουν την Probezeit άλλους έξι μήνες, έριξε το μισθό στα τάρταρα και αυτό λόγω του ότι είμαι εγώ.Αυτο που θα ήθελα να του πω είναι να τον διώξει από τώρα να τελειώνουμε αλλά δυστυχώς λόγω χαρακτήρα δεν μ βγαίνει να το πω.Απλα καθίστε ελλαδιτσα, καλύτερα θα σας βγει
Προσπάθησα να βοηθήσω ένα φίλο ...
Τι εκανε λεει; Μιλαει ελληνικα στους Γερμανους; Εκει που δουλευω εγω, για το συνεργειο καθαριοτητας που ερχεται καθε μερα, η υπευθυνη της δουλειας μας, εκανε παρατηρηση σε μια αλλοδαπη του συνεργειου <Μπροστα μας ελληνικα θα μιλας μονο. Εσυ στη γλωσσα σου μπορει να με βριζεις κιολας. Που το ξερω εγω. Αν σου αρεσει. Αλλιως θα σε αναφερω στον εργοδοτη σου.> Και συναδελφοι μου με καταγωγη αλλοδαπη, μεταξυ τους αν τους βλεπει κανεις μιλανε μονο ελληνικα. Αν τυχει πελατης και τους μιλησει στη γλωσσα τους, εκεινοι μιλανε μονο ελληνικα. Και αν ο πελατης το συνεχισει και μιλαει ξενα για να του απαντησει κι ο υπαλληλος στη γλωσσα του που τη γνωριζει, ο υπαλληλος ακουει τα ξενα αλλα απανταει μονο ελληνικα!Προσπάθησα να βοηθήσω ένα φίλο και να ρθει στην φίρμα που δουλεύω.Probezeit στην αρχή για έξι μήνες.Εχουμε ίδιο διάστημα στην Γερμανία,τα δικά μου γερμανικά έχω πτυχίο Β2 αυτός Α2 μιλάω αρκετά ανώτερα του b2 αυτός ούτε Α1.
Παω ΣΚ Βερολινο να μαθω απο κοντα για επιδοματα,
Τι εκανε λεει; Μιλαει ελληνικα στους Γερμανους; Εκει που δουλευω εγω, για το συνεργειο καθαριοτητας που ερχεται καθε μερα, η υπευθυνη της δουλειας μας, εκανε παρατηρηση σε μια αλλοδαπη του συνεργειου <Μπροστα μας ελληνικα θα μιλας μονο. Εσυ στη γλωσσα σου μπορει να με βριζεις κιολας. Που το ξερω εγω. Αν σου αρεσει. Αλλιως θα σε αναφερω στον εργοδοτη σου.> Και συναδελφοι μου με καταγωγη αλλοδαπη, μεταξυ τους αν τους βλεπει κανεις μιλανε μονο ελληνικα. Αν τυχει πελατης και τους μιλησει στη γλωσσα τους, εκεινοι μιλανε μονο ελληνικα. Και αν ο πελατης το συνεχισει και μιλαει ξενα για να του απαντησει κι ο υπαλληλος στη γλωσσα του που τη γνωριζει, ο υπαλληλος ακουει τα ξενα αλλα απανταει μονο ελληνικα!
Αυτά είναι κόμπλεξ κατωτερότητας τα ότι στην γλώσσα σου μπορεί να μας βρίζεις.Το αφεντικό εδώ ούτε καν διανοήθηκε να ξεστομίσει ένα τέτοιο μαλακισμενο λόγο, είπε απλά ότι αντί να πάει μπροστά "εξέλιξη" μιλώντας και συνεννοουμενοι καλύτερα, πάει πίσω δημιουργώντας μεγαλύτερο κενό στην επικοινωνία
ναι μαμαζακετα να παρεις
μυθοσΈχω κάνει αρκετές απόπειρες για δουλειά αλλά δεν έκατσε τίποτε. Τελικά είναι τόσο εύκολο να βρεις δουλειά έξω ή έχει γίνει ένας μύθος?
εξαρταται τη δουλεια τυπεΈχω κάνει αρκετές απόπειρες για δουλειά αλλά δεν έκατσε τίποτε. Τελικά είναι τόσο εύκολο να βρεις δουλειά έξω ή έχει γίνει ένας μύθος?
Έχω κάνει αρκετές απόπειρες για δουλειά αλλά δεν έκατσε τίποτε. Τελικά είναι τόσο εύκολο να βρεις δουλειά έξω ή έχει γίνει ένας μύθος?
Έχω κάνει αρκετές απόπειρες για δουλειά αλλά δεν έκατσε τίποτε. Τελικά είναι τόσο εύκολο να βρεις δουλειά έξω ή έχει γίνει ένας μύθος?
Μήπως είσαι μυθομανης;