Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Αυτο που περιγραφεις γινεται στο 90% των εστιατοριων στη Γερμανια, εις γνωσιν ολων
Ολοι ξερουν, εστιατορες, υπαλληλοι, γερμανικες αρχες, κλπ και ολοι κανουν τα στραβα ματια και ειναι ευτυχισμενοι

Το θέμα είναι κατά πόσο θέλει κανείς να είναι στην θέση όταν θα σταματήσει η ευτυχία των γερμανικών αρχών,εστιατορων, υπαλλήλων.Εγω δεν θα έβαζα ποτέ τον εαυτό μου σ αυτή την θέση.

Αντίθετα η Γερμανία έχει πολλές θέσεις για αυτούς που δεν παίζουν πουστικα,που είναι ευθύς, που δουλεύουν κλπ Είναι κρίμα να ακούω από έναν που είναι τέσσερα χρόνια στην Γερμανία και να λέει ότι παίρνει επίδομα και παράλληλα δουλεύει μαύρα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αυτο που περιγραφεις γινεται στο 90% των εστιατοριων στη Γερμανια, εις γνωσιν ολων
Ολοι ξερουν, εστιατορες, υπαλληλοι, γερμανικες αρχες, κλπ και ολοι κανουν τα στραβα ματια και ειναι ευτυχισμένοι

σαν πολλα ξερεις για Γερμανια. Στην Αγγλια δεν εμενες;

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.233
Πόντοι
216

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
το πουλι δεν αντεξε την τραμπουκα για τα τρυπια κωλοτρυπιδια των πικεριστων και το παιζει παρθενα αρνουμενος το πικεριστικο του παρελθον
το πουλι σας ξεφτιλιζει εναν εναν
δηλωστε υποταγη και ζητηστε ελεος

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Αυτο δεν το ηξερα. Εγω παντως παιρνω hartz 4 απο τα μεσα του 2015.
Ετσι ειναι σιγουρα
Την εχω πατησει ασχημα κ εμαθα.
Εσυ δηλωνεις μινιτζομπ 451€ τον μηνα οποτε σου δινουν μια διαφορα το πολυ κανα 350€

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Έχεις πλάκα ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ :2funny:

Ετσι ειναι σιγουρα
Την εχω πατησει ασχημα κ εμαθα.
Εσυ δηλωνεις μινιτζομπ 451€ τον μηνα οποτε σου δινουν μια διαφορα το πολυ κανα 350€

Την έχουν πατήσει και άλλοι άσχημα τα τελευταία χρόνια που πηγαν να κάνουν το κόλπο:εργάζομαι 4 μήνες->επιδιώκω να με διώξουν από τη δουλειά->πάω JobCenter

Επίσης δεν ξέρω τι τρέλα τους πουλάει ο Paralimnios,αλλά και να καταφέρει να πάρει το επίδομα κάποιος,το παίρνει μόνο για 6 μήνες αν είναι Γερμανία λιγότερα από 5 χρόνια.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Έχεις πλάκα ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ :2funny:

Την έχουν πατήσει και άλλοι άσχημα τα τελευταία χρόνια που πηγαν να κάνουν το κόλπο:εργάζομαι 4 μήνες->επιδιώκω να με διώξουν από τη δουλειά->πάω JobCenter

Επίσης δεν ξέρω τι τρέλα τους πουλάει ο Paralimnios,αλλά και να καταφέρει να πάρει το επίδομα κάποιος,το παίρνει μόνο για 6 μήνες αν είναι Γερμανία λιγότερα από 5 χρόνια.
Εγω λεω πως την πατησα γιατι ενω εκανα σχολειο για γλωσσα σε συννενοηση με το jobcenter ,ενω προφορικα με εγκριναν χωρις αμφισβητηση,κ μου δωσαν κ λεφτα εναντι, τελικα μετα απο 5 μηνες με απορριψαν επισημα, δεν κρατησαν τον λογο τους. Μου ζητησαν πισω κ τα εναντι....γελοιο....
Εκανα ενσταση μεσω δικηγορου.....εχασα την δίκη,πληρωσα δικηγορο κ δικαστικα εξοδα. Πηγα για μαλλι κ βγηκα κουρεμενος.

O paralimnios εφοσον δηλωνει minijob 451€ κ πανω ,δικαιουτε επιδομα συμφωνα με τον νόμο,  βεβαια ολα αυτα τα χανει σε συνταξιμα, αδειες κ 13ο μισθο ,αλλα ειναι πως το βλεπει ο καθενας.

Η νομοθεσια αλλαξε περσι λογω των μυριων γυφτοβουλγαρων κ γυφτορουμανων με 7-8 γυφτοκουτσουβελα ο καθενας, που ερχονταν κ καθονταν πανω στα επιδοματα. Πλεον πρεπει να κλεισεις 5ετια για να εχεις 100% προσβαση στα κοινωνικα δικαιωματα ή να εχεις κλεισει 12μηνο πληρες σε ΜΙΑ φιρμα ή να δουλευεις minijob.

Ολα τα παραπανω ισχυουν για τους πολιτες της ΕΕ.

Αν εισαι ομως τριτοκοσμικος αφγανοπακιστανος, τζιχαντιστης εχεις προσβαση στα παντα απο την πρωτη μερα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γερμανία τρως στην αρχή πολλές πούτσες μέχρι να μάθεις το σύστημα.
Σημασία έχει η προσαρμοστικότητα αν μαθαίνεις από τα λάθη σου.Αν είσαι Ελληναράς και δεν έχεις μάθει λέξη γερμανικά σε δυο χρόνια επειδή η ρουτίνα σου είναι ταβέρνα,φραπέδες,ούζα,ελληνικό καφενείο,ταβλι με Ελληνες,την πούτσισες για να το πούμε απλά.
Δεν είναι όπως παλιά που βλέπεις εξηντάρηδες να έχουν σύνταξη και να μιλάνε τρεις λέξεις γερμανικά.
Για ταμείο ανεργίας μου το είχαν πει καθαρά,χρειαζόμουνα 2 χρόνια φουλ δουλειά για να έχω δικαίωμα για πλήρες επίδομα αλλά δεν καταδέχτηκα να πάω.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εγω λεω πως την πατησα γιατι ενω εκανα σχολειο για γλωσσα σε συννενοηση με το jobcenter ,ενω προφορικα με εγκριναν χωρις αμφισβητηση,κ μου δωσαν κ λεφτα εναντι, τελικα μετα απο 5 μηνες με απορριψαν επισημα, δεν κρατησαν τον λογο τους. Μου ζητησαν πισω κ τα εναντι....γελοιο....
Εκανα ενσταση μεσω δικηγορου.....εχασα την δίκη,πληρωσα δικηγορο κ δικαστικα εξοδα. Πηγα για μαλλι κ βγηκα κουρεμενος.

O paralimnios εφοσον δηλωνει minijob 451€ κ πανω ,δικαιουτε επιδομα συμφωνα με τον νόμο,  βεβαια ολα αυτα τα χανει σε συνταξιμα, αδειες κ 13ο μισθο ,αλλα ειναι πως το βλεπει ο καθενας.

Η νομοθεσια αλλαξε περσι λογω των μυριων γυφτοβουλγαρων κ γυφτορουμανων με 7-8 γυφτοκουτσουβελα ο καθενας, που ερχονταν κ καθονταν πανω στα επιδοματα. Πλεον πρεπει να κλεισεις 5ετια για να εχεις 100% προσβαση στα κοινωνικα δικαιωματα ή να εχεις κλεισει 12μηνο πληρες σε ΜΙΑ φιρμα ή να δουλευεις minijob.

Αν εισαι ομως τριτοκοσμικος αφγανοπακιστανος, τζιχαντιστης εχεις προσβαση στα παντα απο την πρωτη μερα.

Ο παραλίμνιος τόσα χρόνια δικαιούται οι γυφταλβανοι όμως σε πείραξαν,λες και αυτός αν είχε γυναίκα και παιδιά θα της έλεγε, όχι δεν θα ζω την οικογένεια μου με επιδόματα αλλά με δουλειά.Γι αυτό μας θεωρούν για το πουτσο...

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Πληροφορία δίνει ο άνθρωπας, δεν κάνει πρόταση

Φίλε, παπαριές λες.Οταν μαθαίνεις πως να ξεγλυστρας απ το σύστημα και ξέρεις ότι είσαι ένας στους πολύ λίγους, δεν λες και του αλλουνου να το κάνει γιατί το πιθανότερο είναι να τον γαμησεις

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Βαλκάνιος φουκαράς σου ζήτησε υποταγή και έλεος? :2funny:γ'αυτό δεν συνεχιζεις το ρεζίλεμα του? :2funny:
  Περιμένουμε τα επόμενα επισόδια  :2funny: :2funny: :2funny:
  Είδες τα ψέματα του Βλάκμαν? :2funny:Αυτός όμως γελοιοποιείτε από μόνος του  :2funny:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ο Βαλκάνιος φουκαράς σου ζήτησε υποταγή και έλεος? :2funny:γ'αυτό δεν συνεχιζεις το ρεζίλεμα του? :2funny:
  Περιμένουμε τα επόμενα επισόδια  :2funny: :2funny: :2funny:
  Είδες τα ψέματα του Βλάκμαν? :2funny:Αυτός όμως γελοιοποιείτε από μόνος του  :2funny:

Ειπε ο αργυρος μιστερ μαλακας του μεγαλυτερου σαιτ της χωρας.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
 Περιμένουμε τα επόμενα επισόδια  :2funny: :2funny: :2funny:
 Είδες τα ψέματα του Βλάκμαν? :2funny:Αυτός όμως γελοιοποιείτε από μόνος του  :2funny:
πεσμας βρε μουνοπανο για τις 5νθημερες γιορτες κ ασε το γλυψιμο στα κλωναρια σου..

Επισκέπτης

O paralimnios εφοσον δηλωνει minijob 451€ κ πανω ,δικαιουτε επιδομα συμφωνα με τον νόμο,  βεβαια ολα αυτα τα χανει σε συνταξιμα, αδειες κ 13ο μισθο ,αλλα ειναι πως το βλεπει ο καθενας.

Απο αναπηρικα επιδοματα και συνταξεις τι παιζει; Υπαρχει λιστα να μελετησουμε;

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Νταϊάνα Ρος: Αισθάνθηκα ότι με @, ακόμα νιώθω τα χέρια της ανάμεσα στα πόδια μουΤο ξέσπασμα της τραγουδίστριας για έλεγχο στο αεροδρόμιο

LIFESTYLE

12:48

06/05/2019

2

Έτοιμη να βάλει τα κλάματα ήταν η Νταϊάνα Ρος καθώς όπως ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου στο αεροδρόμιο της Νέας Ορλεάνης αισθάνθηκε να «βιάζεται» από την ελεγκτή.

«Με αντιμετώπισε σαν τσ...» έγραψε στο twitter η 75χρονη τραγουδίστρια. «Με έκανε να θέλω να κλάψω» συνέχισε.

Η Ρος βρέθηκε στη Νέα Ορλεάνη όπου συμμετείχε στο Jazz and Heritage Festival και όπως ισχυρίστηκε η ελεγκτής της TSA κατά τον έλεγχό της προέβη σε «απρεπείς» χειρονομίες. «Δεν είναι αυτό που έγινε, αλλά το πώς έγινε», έγραψε σε άλλο της tweet.

Ms. Ross

✔@DianaRoss

Its not what was done but how , I am feeling violated - I still feel her hands between my legs , front and back ( saying to me it her job ,) WOW!!really mixed emotions I always like to see the good things but not feeling good right now

1.845

1:15 μ.μ. - 5 Μαΐ 2019

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

1.016 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

«Αισθάνθηκα σαν να με βίαζε, εξακολουθώ να αισθάνομαι τα χέρια της ανάμεσα στα πόδια μου... λέγοντας ότι κάνει τη δουλειά της... πάντα προσπαθώ να τα βλέπω όλα θετικά, αλλά δεν νιώθω καλά τώρα».

Ωστόσο, σύμφωνα με το Page Six, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, εκπρόσωπος της TSA δήλωσε ότι ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο ελέγχου από τους ελεγκτές αξιωματικούς, όπως φαίνεται και από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του αεροδρομίου.

«Το βίντεο του CCTV δείχνει ότι οι αξιωματικοί που συμμετείχαν στον έλεγχο της κ. Ρος, τήρησαν πιστά όλα τα πρωτόκολλα, ωστόσο η ηγεσία της TSA θα συνεχίσει να διερευνά το ζήτημα περαιτέρω. Παρακαλούμε την κ. Ρος να έρθει σε επαφή με την TSA, ώστε να μπορέσουμε να συνεργαστούμε μαζί της άμεσα για να εξετάσουμε τις ανησυχίες της».

Αυτη ξεχασε να πει πως την παρενοχλησαν σεξουαλικα πριν 40 χρονια κ βρηκε να πει αυτο για να ακουστει ξανα το ξεχασμενο της ονομα. Αντε κυρα μου με το λεφωρειο αν δεν γουσταρεις ελεγχους στο αεροδρομιο

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Προσπάθησα να βοηθήσω ένα φίλο και να ρθει στην φίρμα που δουλεύω.Probezeit στην αρχή για έξι μήνες.Εχουμε ίδιο διάστημα στην Γερμανία,τα δικά μου γερμανικά έχω πτυχίο Β2 αυτός Α2 μιλάω αρκετά ανώτερα του b2 αυτός ούτε Α1.

Το μόνο που βρίσκει θετικό στους Γερμανούς είναι τα ευρώ που του δίνουν.Ακομη και αυγά φέρνει από Ελλάδα.Νοιωθει του χρωστάνε και πλέον μιλάει ελληνικά ακόμη και στ αφεντικό.Τελος η Probezeit, και πήρε περιληπτικά το μπούλο, βέβαια φταίνε τα σκουπίδια οι Γερμανοί κατ αυτόν.

Παίδες;Εάν δεν μπορείτε χωρίς μάστερ σεφ, σουβλάκι, θάλασσα,μπεγκλερι και ντουγκλα μυστακα,νοιωθετε ανώτεροι όλων,μην κάνετε τον κόπο να ρθετε Γερμανια να σας βοηθήσουμε γιατί μας πρήζονται τ αρχιδια.

Το αφεντικό, πρότεινε να ανανεώσουν την Probezeit άλλους έξι μήνες, έριξε το μισθό στα τάρταρα και αυτό λόγω του ότι είμαι εγώ.Αυτο που θα ήθελα να του πω είναι να τον διώξει από τώρα να τελειώνουμε αλλά δυστυχώς λόγω χαρακτήρα δεν μ βγαίνει να το πω.Απλα καθίστε ελλαδιτσα, καλύτερα θα σας βγει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom