Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τυπε συγγνωμη που θα στο πω αλλα αν κρινω απο τη ρομαντικη φωτο σου με τη φαβοριτα hillbillie και τη σωβρακα μινερβα, εσυ δεν πρεπει να αφιερωνεις και πολυ χρονο σε καμακι και γυμναστηριο

Το παραδέχομαι κιόλας.Λέω οτι αν αφιέρωνα λίγο χρόνο παραπάνω σε γυμναστήριο αντί για καμάκι ή δουλειά,πιθανόν να χτύπαγα καλύτερο επίπεδο γκόμενας.
Φαντάσου έναν τύπο να έχει το δίλημμα συμφέρει καλύτερα να σπαταλήσω την επόμενη ώρα σε καμάκι μπας και βγάλω καμιά νέα γκόμενα ή καλύτερα να δουλέψω να βγάλω 50 ευρώ και να τα σπρώξω σε γκόμενα ή καλύτερα να γυμναστώ να γίνω μπρατσέτο και να με γουστάρει η γκόμενα?
Γενικά πρέπει να υπάρχει ισορροπία,το χρόνο που σπαταλάς με καμάκι τον αφαιρείς από εργασία ή γυμναστήριο οπότε πρέπει κάπως να τα ισορροπήσεις.Τι πιστεύεις οτι ατομικά σε συμφέρει περισσότερο.Πόσο μπορείς αντικειμενικά να βελτιωθείς σωματικά,εμφανισιακά,οικονομικά και καμακικώς για να γίνεις περισσότερο ελκυστικός.
Δεν είναι εύκολο ερώτημα συχνά οι περισσότεροι υπερβάλλουν στο ένα(απόκτηση χρημάτων) ή στο άλλο(σώμα,εμφάνιση,ρούχα) ή καμάκι(κοννέ,κύκλο).
Υπάρχουν βέβαια και οι προνομιούχοι εκ φύσεως,αν ο άλλος έχει κληρονομήσει σωματάρα,είναι φυσικά ωραίος ή έχει τεράστια περιουσία από κληρονομιά είναι αντικειμενικά δύσκολο να ανταγωνιστείς όσο και να προσπαθήσεις.Αυτοί όμως είναι μειονότητα οι περισσότεροι πρέπει να ξεκινήσουν από το μηδέν(from scratch).
Πολλοί όμως και από τους προνομιούχους επειδή τα έχουν βρει όλα έτοιμα έχουν κάπως αράξει και θηλυκοποιηθεί δεν έχουν αυτό το βλέμμα του γερακιού οπότε και εκεί μπορείς να αιφνιδιάσεις αρκεί να είσαι στο παίγνιο,να μην πτοείσαι.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Δεν βρεχει
ΣΕ ΚΑΤΟΥΡΑΜΕ
ειδικα εσυ τις τελευταιες μερες με εχεις κατουρησει φουλ...
κοντεψες να κλαψεις εκει με την αδεια
νομιζεις ξεχαστηκε και ξετσουτσουνεψες παλι

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ειδικα εσυ τις τελευταιες μερες με εχεις κατουρησει φουλ...
κοντεψες να κλαψεις εκει με την αδεια
νομιζεις ξεχαστηκε και ξετσουτσουνεψες παλι

ΑΡΓΥΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
δεν εχω αναφερει ποτε το καρο μου, το να βαλω αδεια ειναι ασχετο

Εσενα σου εχει ζητησει ο Μιδας να ποσταρεις μισθοδοσια  που κομπαζεις οτι βγαζεις 3κ και κανεις το παγωνι.
Μεγαλο αλμα
Πριν λιγο καιρο ελεγες οτι εισαι ανεργος
ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΡΥΠΙΑ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ΑΡΓΥΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
δεν εχω αναφερει ποτε το καρο μου, το να βαλω αδεια ειναι ασχετο

Εσενα σου εχει ζητησει ο Μιδας να ποσταρεις μισθοδοσια  που κομπαζεις οτι βγαζεις 3κ και κανεις το παγωνι.
Μεγαλο αλμα
Πριν λιγο καιρο ελεγες οτι εισαι ανεργος
ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΡΥΠΙΑ
παρε ρε μαλακα το αυτοκινητο σου να πας μια βολτα να σε χτυπησει λιγος καθαρος αερας, να μη μας πρηζεις και τα αρχιδια

1OTl.gif

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
παρε ρε μαλακα το αυτοκινητο σου να πας μια βολτα να σε χτυπησει λιγος καθαρος αερας να μη μας πρηζεις και τα αρχιδια

Αρχιδια πρηζεις εσυ ΤΡΥΠΙΕ τεμπελαρε που σπαμαρεις στο θρεντ για εργασια στο εξωτερικο αφου ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ και περιμενεις βυσματικο διορισμο ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ

Υ. Γ.
Ποσο καιρο θα περιμενει ο Μιδας να βρεις δουλεια ωστε να ποσταρεις μισθοδοσια?
Μετα τις εκλογες να φανταστω :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Αρχιδια πρηζεις εσυ ΤΡΥΠΙΕ τεμπελαρε που σπαμαρεις στο θρεντ για εργασια στο εξωτερικο αφου ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ και περιμενεις βυσματικο διορισμο ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ

Υ. Γ.
Ποσο καιρο θα περιμενει ο Μιδας να βρεις δουλεια ωστε να ποσταρεις μισθοδοσια?
Μετα τις εκλογες να φανταστω :2funny:
λοιπον επειδη θελω να σε ξεφτιλισω τελειως θα γινει το εξης

θα βαλουμε εδω ενωπιον ολων ενα στοιχημα

εγω εκανα την αρχη και ποσταρα την αδεια του αυτοκινητου μου με σημειωμα διπλα με ημερα και ωρα που αποδεικνυει την αυθεντικοτητα

θα βαλεις κι εσυ την αδεια του καρου σου (ολοι ξερουμε οτι δεν εχεις) με σημειωμα με ημερομηνια και ωρα
και επειδη εισαι γνωστος γυναικωτος, αναρχιδη πουσταρα και θα πας να βρεις απο καποιον γνωστο η ενοικιαζομενο αμαξι να μας βαλεις για δικο σου, θα σου πουμε εμεις μερα και ωρα που θα το ποσταρεις

μολις κανεις εσυ αυτο θα σου ανεβασω εγω το δελτιο της πληρωμης μου του τρεχοντος η του προηγουμενου μηνος με καθαρα, κραρησεις κλπ ΟΛΑ και τελικο πληρωτεο ποσο
αν δεν ειναι καθαρα πανω απο 3 χιλιαρικα ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ και θα αυτοδιαγραφω απο το σαιτ

μετα θα βαλεις εσυ το αποδεικτικο πληρωμης σου του τρεχοντος η του προηγουμενου μηνος και θα φαινεται οτι παιρνεις 4 χιλιαρικα καθαρα οπως λες
θα φαινονται κρατησεις κλπ. ΟΛΑ

αν δεν ειναι ετσι ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ και θα αυτοδιαγραφεις απο το σαιτ

ακουω αν σε παει το στοιχημα
θα σε ξεφτιλισω τελειως ρε πουστη

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
λοιπον επειδη θελω να σε ξεφτιλισω τελειως θα γινει το εξης

θα βαλουμε εδω ενωπιον ολων ενα στοιχημα

εγω εκανα την αρχη και ποσταρα την αδεια του αυτοκινητου μου με σημειωμα διπλα με ημερα και ωρα που αποδεικνυει την αυθεντικοτητα

θα βαλεις κι εσυ την αδεια του καρου σου (ολοι ξερουμε οτι δεν εχεις) με σημειωμα με ημερομηνια και ωρα
και επειδη εισαι γνωστος γυναικωτος, αναρχιδη πουσταρα και θα πας να βρεις απο καποιον γνωστο η ενοικιαζομενο αμαξι να μας βαλεις για δικο σου, θα σου πουμε εμεις μερα και ωρα που θα το ποσταρεις

μολις κανεις εσυ αυτο θα σου ανεβασω εγω το δελτιο της πληρωμης μου του τρεχοντος η του προηγουμενου μηνος με καθαρα, κραρησεις κλπ ΟΛΑ και τελικο πληρωτεο ποσο
αν δεν ειναι καθαρα πανω απο 3 χιλιαρικα ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ και θα αυτοδιαγραφω απο το σαιτ

μετα θα βαλεις εσυ το αποδεικτικο πληρωμης σου του τρεχοντος η του προηγουμενου μηνος και θα φαινεται οτι παιρνεις 4 χιλιαρικα καθαρα οπως λες
θα φαινονται κρατησεις κλπ. ΟΛΑ

αν δεν ειναι ετσι ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ και θα αυτοδιαγραφεις απο το σαιτ

ακουω αν σε παει το στοιχημα
θα σε ξεφτιλισω τελειως ρε πουστη

Βαλε ρε ΤΡΥΠΙΕ αυτα που σου ζητησε ο Μιδας και ασε τις μαλακιες

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.119
Πόντοι
1.206
Ρε μάγκες σόρρυ κιόλας,δεν έχω κανένα θέμα και με τους 2 σας,αλλά γιατί δεν ανοίγετε ενα θέμα να τα πείτε εκεί?

Εγγρ.
26 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
1
Σε ξεφτύλισε το πουλί, ενώ είπε να βαλεις στοίχημα εσύ το παίζεις κινέζος

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Σε ξεφτύλισε το πουλί, ενώ είπε να βαλεις στοίχημα εσύ το παίζεις κινέζος
αυτος δεν εχει τσιπα ρε, αυριο μεθαυριο που θα ξεχαστει θα λεει σε κατουρησα παλι και αλλα τετοια κολοκοτρωνεικα
μιλαμε για γυναικωτο

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ρε μάγκες σόρρυ κιόλας,δεν έχω κανένα θέμα και με τους 2 σας,αλλά γιατί δεν ανοίγετε ενα θέμα να τα πείτε εκεί?

Τυπε μου οπου γραφω με ακολουθει το ξευτιλισμενο στρακι
Οπως σε αυτο το θρεντ που ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Βαλε ΠΟΥΣΤΑΡΑ αυτα που σου ζητησε ο Μιδας και ασε τα πουστικα
ασταδιαλα ρε μαλακα αντε μαζεψε κανα ευρω να παρεις καμια κοσμοκαρτα
τα μεταξωτα βρακια θελουν κι επιδεξιοθς κωλους
μυθομανη φτωχομπινε

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ασταδιαλα ρε μαλακα αντε μαζεψε κανα ευρω να παρεις καμια κοσμοκαρτα
τα μεταξωτα βρακια θελουν κι επιδεξιοθς κωλους
μυθομανη φτωχομπινε

Aν δεν ποσταρεις αυτα που σου ζητησε ο μιδας μην ξαναποσταρεις
Αλλα που να βρεις την τσιπα ΤΡΥΠΙΕ :gay:

Επισκέπτης
τυπε αν πιλοταρει και ειναι και εργενης, τι να το κανει το αυτοκινητο, να καθεται να το χρησιμοποιει μια στις τοσο οταν επιστρεφει?  :S

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.869
Πόντοι
3.846
Σε άλλα νέα,
έγινε ανακοίνωση για ανακάλυψη μεγάλου κοιτάσματος πετρελαίου στην Κύπρο.

ΠΕριμέντε να δείτε τι έχει να γίνει. Η Κύπρος σε λίγα χρόνια θα είναι το Ντουμπάι της Ευρώπης. Θα λένε Ελλάδα εδώ και θα γελάει ο κόσμος πώς έμεινε πίσω σε τέτοια χάλια μια τέτοια χώρα και πώς πρόκοψε το νησί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom