Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
ρε μαλακα τι ματζιρης που εισαι ρε πουστη
αποπνεεις μια κακομοιρια σε ολα τα ποστ
γαμω την πουτανα μου
το χαϊλικι σου ειναι να πηγαινεις στην πλατεια σαββατοβραδο και να τρως στο παγκακι 2 δραχμες σταφιδα - στραγαλι μισο μισο
γαμω τα 4Κ γαμω

ο ακαπορουλης  πινει μπυρες ρε στα ξενοδοχεια ..
εσυ μπορεις;

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Τα λεφτα μου τα τρωω εκει που πρεπει και οχι σε αχρηστες συνδεσεις κινητου
Τσιμπα μια φωτο απο το club 57 στο melia
57 ειναι ο οροφος
Α, στην φωτο κραταω το L1 της Sony

ακομα  και ο τροπος που στηνεσαι  ειναι γυναικωτος ......
την σπας  την μεσουλα  σου καλα  βλεπω ...

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ρε μαλακα τι ματζιρης που εισαι ρε πουστη
αποπνεεις μια κακομοιρια σε ολα τα ποστ
γαμω την πουτανα μου
το χαϊλικι σου ειναι να πηγαινεις στην πλατεια σαββατοβραδο και να τρως στο παγκακι 2 δραχμες σταφιδα - στραγαλι μισο μισο
γαμω τα 4Κ γαμω

αυτο που με τρελαινει ειναι που εχεις την απαιτηση να πιστεψουμε τις διακοπες σε ελβετικα σαλε με μοντελα που εχει 350 ευρω η διανυκτερευση τουλαχιστον, οταν εχεις κινητο των 150 ευρω και μαζευεις ευρω ευρω να βαλεις μια καρτα

ασταδιαλα λαυρεντη διανελο

Βγαλτην ξαδερφη μου ΑΡΓΥΡΕ ΜΑΛΑΚΑ και το club 57 τρωγλη

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τα λεφτα μου τα τρωω εκει που πρεπει και οχι σε αχρηστες συνδεσεις κινητου
Τσιμπα μια φωτο απο το club 57 στο melia
57 ειναι ο οροφος
Α, στην φωτο κραταω το L1 της Sony
εαν εισαι εσυ ο αλβανοκεφαλος που μιλαει στο κινητο, φαινεται απο τα ρουχα τι λεφτας εισαι
ξεβαμμενο τζιν και κουραδι πουκαμισο απο παγκο της λαικης
σα φτωχος συγγενης
η κατε ξαδερφη σου η απο το διπλανο τραπεζι ειναι;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
εαν εισαι εσυ ο αλβανοκεφαλος που μιλαει στο κινητο, φαινεται απο τα ρουχα τι λεφτας εισαι
ξεβαμμενο τζιν και κουραδι πουκαμισο απο παγκο της λαικης
σα φτωχος συγγενης
η κατε ξαδερφη σου η απο το διπλανο τραπεζι ειναι;

σου φαινεται για ξαδερφη μου ρε ΑΓΑΜΗΤΕ ΑΡΓΥΡΕ ΜΑΛΑΚΑ?

ισως και να νομιζεις, δεν εχεις βγει ΠΟΤΕ με γκομενα να ξερεις πως ειναι :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
μιλαμε  για επιτυχια τωρα  οχι μαλακιες ...
εχει που μας λεει για αυτη τη βιεννη κανα χρονο
και δωστου πηγε σε εστιατοριο, και δωστου πηγε κι ακουσε συμφωνικη ορχηστρα και δωστου πηγε στο κλαμπ 57 και τι να ακουσεις
εχει 1 χρονο που μας τα εχει κανει τσουρεκια μ αυτξ τη βιεννη λες κι εκανε το γυρο του κοσμου
σαν ενα μπαρμπα μου κωλοβλαχο που δουλευε 40 χρονια στα ελτα και πηγε μια χρονια με το συλλογο των ελτατζηδων στην ουγγαρια και μας το διηγιοτανε πασχα, χριστουγεννα, 15αυγουστους, σε γαμους, σε βαφτισια κλπ κλπ
ο τελεμες θα μπηκε στο 57 (εαν ειναι το 57 γιατι δε φαινεται τιποτα) θα ηπιε κανα ποτηρι νερο βρυσης οπως κανει στα ξενοδοχεια και θα το λεει και στα τρισεγγονα του

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
και δωστου πηγε σε εστιατοριο, και δωστου πηγε κι ακουσε συμφωνικη ορχηστρα και δωστου πηγε στο κλαμπ 57 και τι να ακουσεις
εχει 1 χρονο που μας τα εχει κανει τσουρεκια μ αυτξ τη βιεννη λες κι εκανε το γυρο του κοσμου
σαν ενα μπαρμπα μου κωλοβλαχο που δουλευε 40 χρονια στα ελτα και πηγε μια χρονια με το συλλογο των ελτατζηδων στην ουγγαρια και μας το διηγιοτανε πασχα, χριστουγεννα, 15αυγουστους, σε γαμους, σε βαφτισια κλπ κλπ
ο τελεμες θα μπηκε στο 57 (εαν ειναι το 57 γιατι δε φαινεται τιποτα) θα ηπιε κανα ποτηρι νερο βρυσης οπως κανει στα ξενοδοχεια και θα το λεει και στα τρισεγγονα του

θα το θυμαται  για παντα !θα μεινει για παντα χαραγμενο  μεσα του ..

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Βιεννη κανω αρκετες μετασταθμέυσεις με την δουλεια
Με ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για να ειμαι εκει
Μπορει αν σου δωσουν χαρτζηλικι να πας και εσυ καμια φορά

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Βιεννη κανω αρκετες μετασταθμέυσεις με την δουλεια
Με ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για να ειμαι εκει
Μπορει αν σου δωσουν χαρτζηλικι να πας και εσυ καμια φορά
ξερω ξερω
οπως πηγες στη ρωσια κι ειδες μονο το σερεμετιεβο κι ολα τα υπολοιπα απο ψηλα που μοιαζει η γη με ζωγραφια
ακομα περιμενουμε τις φωτο που γαμησες απο τα matches του τιντερ
ψευτη
μυθομανη
φαντασιοπληκτε
Μινχαουζεν
αισωπε
Απατεωνα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ξερω ξερω
οπως πηγες στη ρωσια κι ειδες μονο το σερεμετιεβο κι ολα τα υπολοιπα απο ψηλα που μοιαζει η γη με ζωγραφια
ακομα περιμενουμε τις φωτο που γαμησες απο τα matches του τιντερ
ψευτη
μυθομανη
φαντασιοπληκτε
Μινχαουζεν
αισωπε
Απατεωνα

Γαμησα Μοσχα οπως γαμαω και σε αρκετα μερη που πηγαινω
απο φωτο εχω οτι βγαζουν οι γκομενες και μου στελνουν
δεν ειμαι σπονσορας να φωτογραφιζω αυτα που αγορασα
οπως και η τελευταια φωτο που φαινεται οτι ειναι selfie της κοπελας που μου την εστειλε

Ακομα ο μιδας περιμενει φωτο της μισθοδοσιας σου

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
Δεν ξέρω τι θα έλεγε ο θείος Φρόυντ για το γεγονός ότι διάλεξα μια αυτούσια φράση του kman για nickname,
ξέρω όμως τι λέει η πλειοψηφία αυτού του forum.

Ότι ΕΣΥ

Είσαι ένας ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ :2funny:

Και όπως μας έχεις γράψει και o ίδιος στο thread για τις ελλεηνίδες,33 χρόνια γαμάς ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ

ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ+ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ = ΝΑΥΑΓΙΟ

Κατάλαβες ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ή να σου κάνω κανά powerpoint με τα χάλια σου; :2funny:
εχει καει απο το χερογλυκανο σου λεω..

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
giphy.gif

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
:rockon: :rockon: :rockon:

Αρχηγέ, αυτά τα κομπλεξικά βλακόμουτρα νομίζουν ότι τίθεται θέμα επίδειξης,ενώ απλά αναδεικνύομε με κάθε τρόπο,
πως με συνεχή αυτοβελτίωση και κόπο, όλα είναι εφικτά.

Δηλαδή αν δεν έγραφε τα αντίθετα από οσα πραγματικά συμβαίνουν ο κάθε Χάρης που απλά δεν του κόβει ή ο δημητράκης που είναι απλά κομπλεξικός σκατόψυχος,
δεν παίζει να έγραφα τόσο συχνά.

Ετσι είναι όπως τα λες.Απλά διαφέρουν οι αναλογίες.Εγώ μπορεί να τους πω να αφιερώσουν 70% του χρόνου στη δουλειά,20% στο καμάκι και 10% στο γυμναστήριο,εσύ μπορεί να πεις 60% στη δουλειά,10% στο καμάκι και 30% στο γυμναστήριο αλλά ενώ η φόρμουλα αλλάζει το γεγονός της προσπάθειας παραμένει.Αν κάποιος ψωλάρει και πει όχι ρε εγώ δε θα δουλέψω για να βγάλω γκόμενες,δε θα πάω γυμναστήριο δε θα κάνω ταξίδια,ούτε θα χάσω χρόνο να καμακώνω μετά γίνεται πικεριστής να γαμάει Μεταξουργείο με 10 ευρώ πουτάνες έσχατης διαλογής και να του σκίζουν τη σούφρα μελαμψοί ή καταλήγει Mgtow να χαιδεύει την ψώλα του ως τον ουρανό σαν πιο ψαγμένος.
Κάποια πράγματα είναι αναπόφευκτα πώς να το κάνουμε.
Η ζωή είναι δύσκολη για μη πούστηδες.
Αμα βέβαια κάποιος πουστέψει έλυσε το πρόβλημά του που λένε.Γελάει κάτω από τα μουστάκια του με κώλο φινιστρίνι.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Ετσι είναι όπως τα λες.Απλά διαφέρουν οι αναλογίες.Εγώ μπορεί να τους πω να αφιερώσουν 70% του χρόνου στη δουλειά,20% στο καμάκι και 10% στο γυμναστήριο,εσύ μπορεί να πεις 60% στη δουλειά,10% στο καμάκι και 30% στο γυμναστήριο αλλά ενώ η φόρμουλα αλλάζει το γεγονός της προσπάθειας παραμένει.Αν κάποιος ψωλάρει και πει όχι ρε εγώ δε θα δουλέψω για να βγάλω γκόμενες,δε θα πάω γυμναστήριο δε θα κάνω ταξίδια,ούτε θα χάσω χρόνο να καμακώνω μετά γίνεται πικεριστής να γαμάει Μεταξουργείο με 10 ευρώ πουτάνες έσχατης διαλογής και να του σκίζουν τη σούφρα μελαμψοί ή καταλήγει Mgtow να χαιδεύει την ψώλα του ως τον ουρανό σαν πιο ψαγμένος.
Κάποια πράγματα είναι αναπόφευκτα πώς να το κάνουμε.
Η ζωή είναι δύσκολη για μη πούστηδες.
Αμα βέβαια κάποιος πουστέψει έλυσε το πρόβλημά του που λένε.Γελάει κάτω από τα μουστάκια του με κώλο φινιστρίνι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ετσι είναι όπως τα λες.Απλά διαφέρουν οι αναλογίες.Εγώ μπορεί να τους πω να αφιερώσουν 70% του χρόνου στη δουλειά,20% στο καμάκι και 10% στο γυμναστήριο...
τυπε συγγνωμη που θα στο πω αλλα αν κρινω απο τη ρομαντικη φωτο σου με τη φαβοριτα hillbillie και τη σωβρακα μινερβα, εσυ δεν πρεπει να αφιερωνεις και πολυ χρονο σε καμακι και γυμναστηριο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δεν ειμαι σπονσορας να φωτογραφιζω αυτα που αγορασα
οπως και η τελευταια φωτο που φαινεται οτι ειναι selfie της κοπελας που μου την εστειλε

Ακομα ο μιδας περιμενει φωτο της μισθοδοσιας σου

Ο πρώτος και τελευταίος που έβαλε φωτό της μισθοδοσίας του είμαι εγώ.
Τώρα λένε εντάξει γνήσια είναι αλλά γιατί την έβαλες αργότερα?
Να τραβάς τα βυζιά σου δηλαδή δεν τους πιάνεις πουθενά.
Αυτοί δεν πρόκειται να βάλουν ποτέ των ποτών απόδειξη μισθοδοσίας ή φορολογική δήλωση γιατί θα γελάσει και το εμπριμέ ερίφιο και εμένα με εγκαλούν γιατί την πόσταρα μετά από ένα μήνα.
Δύο μέτρα και δύο σταθμά που λένε.
Στα αρχίδια μας οι πέουλες είμαστε συνηθισμένοι στις διακρίσεις,τα παίρνουμε σα δεδομένα.
Και εδώ Γερμανία άλλοι κανόνες ισχύουν για το Βαλκάνιο πουτσαρά,γαμέα της ανατολικής Μεσογείου και άλλοι για το συμβατικό ξένο.
Το λέω συχνά στους άλλους ξένους,τι την ψάχνετε με τους γραμμένους νόμους και τις μαλακίες?Αυτά ισχύουν για τους ντόπιους.Για εμάς παίζουν άλλοι κανόνες σιγά μη συγκρίνουν τον τυχάρπαστο παπαρίδη ξένο με εμένα και να αφήσουν να ψωλάρω με βάση τους νόμους τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom