Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
αρχιδια θυμασαι
τιποτα δε θυμασαι
αποδειξη οτι δε θυμασαι τι εχεις γραψει εδω μεσα παλιοτερα και καθε τρεις και λιγο γινεσαι ρομπα με τα ψεματα σου
παλια εγραφες οτι ειχες ρεψει στη μαλακια και ο nik1410 σου εμαθε αυτο το σαιτ και ειδες χαρα στα σκελια σου
μετα το ξεχασες και εγραφες οτι γαμας μοντελα
παλια εγραφες οτι μενεις σε μια τρωγλη σε σκατοπεριοχη και σου κλεβουν τις χαλκοσωληνες οι γυφτοι
μετα το ξεχασες και μας εγραφες οτι κανεις διακοπες στο σαιντ μοριτζ και στο μονακο
παλια εγραφες οτι δεν ειχες πανω απο 100 ευρω να παρεις κινητο και ρωτουσες εδω μεσα ολο τον κοσμο αν ειναι καλο ενα LG της πουτσας
μετα το ξεχασες και μας εγραφες οτι ζεις τη μεγαλη ζωη με ολα πληρωμενα απο την εταιρεια
κι ολα αυτα σε αποσταση 1-2 ετων

η αληθεια ειναι οτι αποφασισα να σου γυρισω το κωλαντερο σαν καλτσα οταν ενω σου ειπα να χαλαρωσεις με τον πικη του ελεγες για τη μανα του και τον πατερα του που βγαλανε προβληματικο γιο και οτι εισαι τοσο γαμιας που θα τον γαμας επειδη ειναι ναυαγιο και αλλα τετοια

εκει μου γυρισε το μυαλο και ειπα "σαλτα και γαμησου ρε μαλακισμενε τζουτζε που στην πραγματικη ζωη εισαι ενας αποταγμενος καραβανας, χτικιαρης μιση σφαλιαρα ανθρωπος, παμφτωχος λιμαρης και αγαμητος αυνανας και μπαινεις εδω να τραμπουκισεις τον εναν η τον αλλον που εχει ενα προβλημα για να αισθανθεις εσυ καλυτερα

απο τοτε σε παω πιπα κωλο
γελαει το μισο σαητ μαζι σου
εχω βγαλει ηδη παλια μηνυματα σου και σε εχω ξεμπροστιασει
εκανες 2 μερες να γραψεις μετα απο αυτη τη νιλα και δεν ηξερες πως να δικαιολογηθεις
προσεχε γιατι φετος τα χριστουγεννα που ειχα χρονο εκατσα και εψαξα ολες τις σελιδες που εγραφες ως nocticulent και εχω κανει copy paste μηνυματα που σε ξεφτιλιζουν
προσεχε γιατι θα σε ξανακανω ρομπα
μεχρι να ζητησεις συγγνωμη που εισαι μια κακιασμενη κομπλεξικη μισανθρωπη αδερφαρα ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΑΩ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ
Οτι γραφεις τα βγαζεις απο τον ΤΡΥΠΙΟ κωλο σου
Αφου οπως λες ΡΩΤΟΥΣΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ενα LG των 100 ευρω, δειξε μας το μηνυμα. Ειπες οτι ως ψυχακι τα Χριστούγεννα εψαχνες τα μηνυματα μου και τα εκανες copy paste
Ποσταρε το, γινε αλλη μια φορα ΠΑΛΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ΤΡΥΠΙΟ

Επισκέπτης
Still better than..ναυάγιο-ναυάγιο-ναυάγιο-ναυάγιο

Κακώς μιουταριστηκε ο χεζομπανιέρας και χάσαμε τις πληροφοριες για το εξωτερικό για άλλα μέλη του bou.

Τρομερή προσφορά στο forum οι ρουφιανιές του μογγολάκη.
Eσυ τι προσφερεις; Παραμυθια και αλαζονεια για τη μεγαλη ζωη που κανεις ως δημοσιος υπαλληλος στη Γερμανια; Γιατι δεν πας στο θεμα της Γερμανιας να γραφεις;

Αυτο το θρεντ ειναι για να κανουμε συγκρισεις αναμεσα στην Ελλαδα και το εξωτερικο και η συζητηση ηταν πολυ ωραια μεχρι που μπηκατε οι βαλκανιοπουτσιστες με τις εμμονες σας και το γαμησατε.

Ειστε πετυχημενοι, σας πιστευουμε, περαστε αλλου.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Eσυ τι προσφερεις; Παραμυθια και αλαζονεια για τη μεγαλη ζωη που κανεις ως δημοσιος υπαλληλος στη Γερμανια; Γιατι δεν πας στο θεμα της Γερμανιας να γραφεις;

Αυτο το θρεντ ειναι για να κανουμε συγκρισεις αναμεσα στην Ελλαδα και το εξωτερικο και η συζητηση ηταν πολυ ωραια μεχρι που μπηκατε οι βαλκανιοπουτσιστες με τις εμμονες σας και το γαμησατε.

Ειστε πετυχημενοι, σας πιστευουμε, περαστε αλλου.

Eγώ έχω γράψει και σε αυτό το thread,αλλά και σε εκείνο της Πράγας, πληροφορίες στις οποίες μέσα στο παιδικό σου δωμάτιο δεν θα είχες πρόσβαση ποτέ.

Κοίτα το πρώτο post που έκανα εδώ σήμερα

Κάνω paste κάτι που αφορά εργασιακό-Γερμανία

Tί να κάνω για να βρω δουλειά;

Αν είσαι δηλωμένος ως άνεργος στην Ελλάδα και έχεις κάρτα ανεργίας, μπορείς άμεσα να επισκεφτείς τον γερμανικό ΟΑΕΔ (Agentur für Arbeit), να δηλωθείς ως άνεργος για 6 μήνες και να ζητήσεις δουλειά.

Αν πληρώνεσαι από τον ΟΑΕΔ στην Ελλάδα και δεν έχεις βρει δουλειά παράδειγμα Αμβουργο, έχεις το δικαίωμα για τρεις μήνες να παίρνεις το επίδομα ανεργίας από τον γερμανικό ΟΑΕΔ, έχοντας προσκομίσει από τον ΟΑΕΔ το απαραίτητο δικαιολογητικό (το λεγόμενο U2 το παλιό Ε 303).
Από τον γερμανικό ΟΑΕΔ και το Κέντρο Εργασίας (Jobcenter) σου προτείνουν κάποιες δουλειές, αν και είναι δύσκολο να βρεις κάποια θέση λόγω της υψηλής ανεργίας.
Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο τί χαρτιά υπογράφεις σε αυτές τις υπηρεσίες. Θα σου ζητήσουν να υπογράψεις ότι θα δεχτείς οποιαδήποτε θέση σου προτείνουν.
Διεκδίκησε δουλειά με κανονικό ωράριο εργασίας και μισθό που να μπορείς να ζήσεις, μη συμβιβαστείς με μαύρη εργασία .Αν δεν υπογράψεις ότι δεχεσαι να δουλέψεις για εταιρία επινοικίασης εργαζομένων, δεν έχουν το δικαίωμα να σε αναγκάσουν. Aυτό το δικαίωμα μπορείς να το αξιοποιήσεις το πολύ για 6 μήνες.
Τέλος, ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και η παγίδα των Mini-Jobs (450 ευρώ, χωρίς ασφάλιση)!

Αν γνωρίζεις γερμανικά μπορείς να ξεκινήσεις την αναζήτηση εργασίας. Σε αντίθετη περίτωση μπορείς να προχωρήσεις στην εκμάθηση της γλώσσας, τουλάχιστον μέχρι το επίπεδο Β1, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορείς να συνεννοηθείς. Όταν μάθεις τη γλώσσα είναι θεωρητικά πιο εύκολο να αναζητήσεις δουλειά και σε γερμανικές εταιρίες. Διαφορετικά, θα περιορίζεσαι για αναζήτηση εργασίας στα ελληνικά εστιατόρια με, πολλές φορές, άσχημες εργασιακές συνθήκες.

Για να αποφύγεις, λοιπόν, τέτοιες καταστάσεις συνιστούμε τα εξής:
Να προσπαθήσεις να έχεις οπωσδήποτε τον προσωπικό αριθμό ασφάλισης.
Να έχεις αντίγραφο της πρόσληψης και να απαιτήσεις να πληρώνεσαι κάθε μήνα (ζήτα απόδειξη με το όνομα και την διεύθυνση της εταιρείας), άσχετα αν έχεις ή όχι τον προσωπικό αριθμό ασφάλισης.

και τι ΜΑΛΑΚΙΕΣ γράψατε μετά οι γνωστοί ΜΑΛΑΚΕΣ με τα κλωνάρια σας.

Επισκέπτης
Eγώ έχω γράψει και σε αυτό το thread,αλλά και σε εκείνο της Πράγας, πληροφορίες στις οποίες μέσα στο παιδικό σου δωμάτιο δεν θα είχες πρόσβαση ποτέ.

Κοίτα το πρώτο post που έκανα εδώ σήμερα

Ειναι εκτος θεματος αυτο που εγραψες. Θυμασαι στην εκθεση στο σχολειο που μας μηδενιζαν τα γραπτα οταν ηταν εκτος θεματος; Αν θες να δωσεις πληροφοριες για Γερμανια υπαρχουν αλλα θρεντ. Εδω επιχειρηματολογουμε υπερ ή κατα της οικονομικης μεταναστευσης στο εξωτερικο, οπως ειναι σαφες απ τον τιτλο, κυριε καθηγητα.  :cheesy:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Ειναι εκτος θεματος αυτο που εγραψες. Θυμασαι στην εκθεση στο σχολειο που μας μηδενιζαν τα γραπτα οταν ηταν εκτος θεματος; Αν θες να δωσεις πληροφοριες για Γερμανια υπαρχουν αλλα θρεντ. Εδω επιχειρηματολογουμε υπερ ή κατα της οικονομικης μεταναστευσης στο εξωτερικο, οπως ειναι σαφες απ τον τιτλο, κυριε καθηγητα.  :cheesy:

Το δικό σου γραπτό μηδενιζαν ΜΑΛΑΚΑ και σε έστειλαν μετά οι δικοί σου Αγγλια που ούτε εκεί δεν κατάφερες να τελειώσεις τις σπουδές σου...

"Εργασία στο εξωτερικό" το πρώτο συνθετικό του νήματος, αμιγώς εργασιακό το post μου,στη χώρα που εργάζομαι και που οι περισσότεροι Έλληνες μεταναστεύουν.

Άμα εσύ ξύνεσαι περιμένοντας να ποστάρουμε τις πούτσες μας εδώ μέσα να πάρεις μάτι, πήγαινε στο thread με τα τραβέλια και μη μου σκοτίζεις τα αρχίδια κύριε ΜΑΛΑΚΑ

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Eγώ έχω γράψει και σε αυτό το thread,αλλά και σε εκείνο της Πράγας, πληροφορίες στις οποίες μέσα στο παιδικό σου δωμάτιο δεν θα είχες πρόσβαση ποτέ. Κοίτα το πρώτο post που έκανα εδώ σήμερα
ΑψωληΑψογη ενημερωση του Τιντερομυστη για γερμανικο οαεδ και με ευρωπαικες προεκτασεις θα ελεγα και  τοποθετηση για Πικερ Βαν Πουτσεν.

Ο Πικερισμος/Αντιπικερισμος εχει γινει η μαστιγα των θρεντς! Εκει που θα επρεπε να τα δωσουν ολα στο νημα Πως δικαιολογηστε αμα σας πιασουν στο μπουρδελα.κομ, εναντια στα Λαμογια, εχουν ξε.χυθει σε ολα τα νηματα.
Ο Μοισι του εροτα, βροντωψολη ρεντ με το κρεατινο λασο σου, πες μας τι βλεπις για το μελλον των συνταξεων, πορνοτιμωρε των ατελιοτον βηζητουδων πασων των βαλκανιων
η σύνταξη  των 300€ που θα πάρεις  με όλα αυτά  τα ένσημα αντιστοιχούν σε ένσημα απλά δεκαετίας στην Γερμανία; Αυστρία κ εξαετιας στην Ελβετία Ενημερωτικα
Κατι ακουγεται οτι σε 1-2 χρονια σε ευρωπαικο επιπεδο μαλλον θελουν να δωσουν προσωποποιημενες συνταξεις, αναλογα με τις εισφορες. Δεν εχω διαβασει κατι περισοτερο. Ξερει κανεις τι θα γινει? ποιους θα ποιασει και τι θα αφορα? πχ θα ναι μονο ατομικη, θα εχει και εξτρα?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Οτι γραφεις τα βγαζεις απο τον ΤΡΥΠΙΟ κωλο σου
Αφου οπως λες ΡΩΤΟΥΣΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ενα LG των 100 ευρω, δειξε μας το μηνυμα. Ειπες οτι ως ψυχακι τα Χριστούγεννα εψαχνες τα μηνυματα μου και τα εκανες copy paste
Ποσταρε το, γινε αλλη μια φορα ΠΑΛΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ΤΡΥΠΙΟ
δεν ηταν για LG κινητο των 100 ευρω ηταν για SONY των 100 ευρω

παρτο το μηνυμα σου μωρη καλτσοδετα

Προχθες πήρα στα 159 το sony xperia L1
Πολύ ευχαριστημένος

θα τα ξεθαψω ολα μωρη καρκινιαρα χυσοντουλαπα μεχρι να αυτοδιαγραφεις απο ντροπη

μας ειχες πρηξει τα παπαρια με τις μπακατελες που πηγαινες κι αγοραζες γιατι εισαι ενας μπατιρης αφραγκογυφτας

Eιχα πάρει ενα φτηνο της lenovo και μου βγηκε εντελώς πατατα

μετα ξεχνουσες τι ειχες γραψει και μας ελεγες οτι κανεις τη μεγαλη ζωη

μυθομανη καραγκιοζη

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Βάλε  τα 300 ταβάνι ανά άτομο  κι είσαι μέσα
Διέγραψε εφάπαξ τριετιες κι άλλα τέτοια ανέκδοτα από την λίστα σου κι είσαι πανετοιμος  για τον δρόμο  της ςυρωπακιστανικης ανάπτυξης του κουλη
Υγ κοίτα να εμφανιστεις  αν θες να ξεφύγεις  από το στίγμα  του Κομπλασκου

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μόνο 4600 ευρώ καθαρά έβγαλα αυτό το μήνα.Γαμώτο,είναι που ο Φεβρουάριος έχει μόνο 28 μέρες και χάνεις 300 ευρώ σε σχέση με άλλους μήνες.
Μας γάμησαν πάλι.Αντε να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις του σπόνσορινγκ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μόνο 4600 ευρώ καθαρά έβγαλα αυτό το μήνα.Γαμώτο,είναι που ο Φεβρουάριος έχει μόνο 28 μέρες και χάνεις 300 ευρώ σε σχέση με άλλους μήνες.
Μας γάμησαν πάλι.Αντε να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις του σπόνσορινγκ.

τι σχεση εργασιας εχεις; μισθωτος η παροχη υπηρεσιων με συμβολαιο;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τι σχεση εργασιας εχεις; μισθωτος η παροχη υπηρεσιων με συμβολαιο;

Μισθωτός.Αλλά παίζουν καθαρά ρόλο οι ώρες εργασίας.Τους χαρίζω και υπερωρίες τους πούστηδες,κανονικά έπρεπε να βγάζω 10 χιλιάρικα μικτά.
Αν είσαι εργένης,ελεύθερος γαμέας χωρίς σύζυγο,παιδιά σε πηδάνε στη φορολόγηση.Πληρώνω 2400 ευρώ φόρο το μήνα,1200 ευρώ σε ασφάλεια σύνταξης,ιατρική,δηλαδή σου τρώνε το 40% του εισοδήματος σε φόρους,εισφορές.
Αν έχεις παιδιά,μπαίνεις σε άλλη φορολογική κλίμακα εντελώς και πληρώνεις ακόμα και 800 ευρώ το μήνα λιγότερα και έχεις πλήθος πλεονεκτημάτων.Οι σκληροί σπόνσορες γαμείς γενικώς υποφέρουμε από το δυτικοευρωπαικό σοσιαληστρικό σύστημα.
ΗΠΑ άμα γουστάρεις ασφαλίζεσαι ιδιωτικά οπότε καταβάλεις πολύ λιγότερα και παίρνεις πολύ περισσότερα ή δεν ασφαλίζεσαι καθόλου και τα κρατάς όλα.
Οι φόροι εκεί είναι μόνο στο 20% μάξιμουμ(νομίζω τους μείωσε και άλλο ο Τραμπ),δεν είναι αυτό το γαμήσι της δυτικής Ευρώπης.
Εδώ αν δεν προσέχεις,σε κλέβουν όλοι,είναι πολύ επιθετικοί.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για αυτό αφήνουν τους ικανούς προς εργασία να τα πράττουμε απεριορίστως οι γερμανοειδείς,αφού επωφελούνται και αυτοί μέσω φόρων,εισφορών.Δηλαδή αν σου δίνει 10000 ευρώ,είναι γιατί βγάζει 20000 από εσένα και σου τσεπώνει και ένα 40% από τα 10000 υπό μορφή φόρων κτλ,οπότε έχεις την αίσθηση τρελλής εκμεταλλεύσεως που δε σε χαλάει βέβαια αφού κάτι μένει στο τέλος.
Αν ανοίξεις δική σου δουλειά είναι λίγο καλύτερα,αλλά και εκεί καραδοκούν τα πιράνχας να σε γαμήσουνε.Η εύκολη λύση είναι να δουλέψεις με Ελληνες,όλα μαύρα που λέει ο λόγος,οι Ελληναράδες γουστάρουν το χύμα σύστημα δεν τους συγκινούν οι εισφορές.
Στο γερμανικό κόσμο πρέπει να σέβεσαι τα δικαιώματα ολονών και αυτό δημιουργεί τεράστια πίεση,είναι εξουθενωτικό για αρχίδες Βαλκάνιους,ελευθέριους Ελληναράδες κτλ.Δεν είναι δηλαδή στην κουλτούρα μας όπως και πολλά πούστικα δυτικά συστήματα.

Επισκέπτης
Το δικό σου γραπτό μηδενιζαν ΜΑΛΑΚΑ και σε έστειλαν μετά οι δικοί σου Αγγλια που ούτε εκεί δεν κατάφερες να τελειώσεις τις σπουδές σου...

"Εργασία στο εξωτερικό" το πρώτο συνθετικό του νήματος, αμιγώς εργασιακό το post μου,στη χώρα που εργάζομαι και που οι περισσότεροι Έλληνες μεταναστεύουν.

Άμα εσύ ξύνεσαι περιμένοντας να ποστάρουμε τις πούτσες μας εδώ μέσα να πάρεις μάτι, πήγαινε στο thread με τα τραβέλια και μη μου σκοτίζεις τα αρχίδια κύριε ΜΑΛΑΚΑ

Εχω μαστερ στα πληροφοριακα συστηματα και κατι τυπακια σαν εσενα που δουλευαν στο πανεπιστημιο με καθηκοντα να κολλανε ανακοινωσεις και να διορθωνουν γραπτα, τους ειχαμε στη σφαλιαρα οπως τους ποντικες στο στρατο. :grin:

Αν ειχες εστω και μετριες δυνατοτητες πανω στο πτυχιο σου θα εργαζοσουν στον ιδιωτικο τομεα και δεν θα τα εξυνες στη θαλπωρη του δημοσιου.

Τις μαλακιες που γραφατε στο θρεντ του Κιεβου και το ειχατε γαμησει, τις μεταφερατε εδω, και το γαμησατε και αυτο. Ακομα και εσυ ο λιγος μπορεις να κατανοησεις τον τιτλο του θεματος.

Μετα κλαιγεσαι που σε κοροιδευουμε. Να ησουν φυσιολογικος να μην σε κοροιδευαμε ρε τυπε! Οταν εισαι καζο ξεχωριζεις!
Η μονη προσφορα σου περαν του να σπαμε πλακα μαζι σου ειναι η ζωντανη δυσφημιση της Γερμανιας ως μεταναστευτικου προορισμου. Οσοι πηγατε εκει σαλταρατε. Παραληρηματα τα ποστ σας. Παρατηρω μαλιστα οτι δεν εχετε καθολου χιουμορ. Στα τοσα μηνυματα σας δεν υπαρχει ουτε ενα αστειο, εστω κρυο. Φωνες, θυμος, επαρση, προσπαθεια να αποδειξετε την αξια σας σε αγνωστους. Ποσο πρεπει να αλλοτροιωθει η ψυχη ενος ανθρωπου για να καταντησει ετσι; Ειδικα η απουσια χιουμορ ειναι ενδειξη βαριας ψυχικης διαταραχης. Εφιστω την προσοχη σε οσους σκεφτονται να εργαστουν στο εξωτερικο και ειδικα στη Γερμανια.

Θα ηταν ευχης εργον να εξαφανιστει ο βαλκανιοπουτσιμος απο το σαιτ. Καποτε ειχαμε ντοπα, βατραχο, μπολντυ, πικερ... Περνουσαμε ωραια! Ακομα και το τρολαρισμα ειχε εμπνευση. Εσεις εχετε ριξει το επιπεδο πολυ χαμηλα. Νιωθω σαν παλιος ηθοποιος που αναγκαζεται να παιξει με αταλαντα ψωνια που μπηκαν στο θιασο με μεσον.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εμείς μεταδίδουμε ρεαλιστική εικόνα της κατάστασης.Εγώ λέω καθαρά οτι εδώ μετράει ο βαθμός φυσικής και ψυχολογικής αντοχής.Αν είσαι πάνω από το μέσο όρο,δεν έχεις πρόβλημα γιατί απλά οι νόμοι καλύπτουν το μέσο όρο.
Αν όταν ο γερμανοειδής κλάνει από την κούραση και θέλει να ρηλαξάρει,εσύ κάθεσαι σα βράχος εργασίας να διεκπεραιώσεις,αυτό θα εκτιμηθεί,γιατί του λύνεις το πρόβλημα.Είναι απλά θέμα φυσικής αντοχής,δε θέλουν ψωλάδες,γιωτάδες,βληματικούς,έχουν αρκετούς οι ίδιοι.
Ειδικά ο Ελληναράς έχει τεράστιο πλεονέκτημα αφού γράφουμε τα διαλείμματα,τα ωράρια,τα πρωινά κτλ στα αρχίδια μας οπότε μας θεωρούν δουλευταράδες.
Το πρόβλημα του Ελληναρά είναι κυρίως η εμφάνιση το Auftreten οτι είμαστε κάπως χυμαδιό σε εμφάνιση,συμπεριφορά,δεν τηρούμε τα προσχήματα,τους κανόνες ευγενείας κτλ,βρίζουμε συνέχεια κτλ.Αλλιώς είμαστε παρασάγγας μπροστά από τον ανταγωνισμό.
Αν κάποιος Ελληναράς βελτιώσει λίγο το λουκ του στο πιο εξευρωπαισμένο,ξυρίσει τα μούσια,κόψει τα μαλλιά,γίνει ευγενής,ντυθεί κυριλέ,γίνει προβλεπέ και κόψει τα βρισίδια και αρχίσει να συναναστρέφεται Γερμανοειδείς θα έχει άριστη εξέλιξη αν του κόβει κάπως πάνω από το μέσο όρο.
Αν πιάσει και Γερμανίδα γκόμενα ακόμα περισσότερο αφού αυτές σου λένε ακριβώς τι να κάνεις,σε διατάζουν μάλιστα για να συμμορφωθείς.

Ο μέσος Ελληνας επειδή τρώει χέσιμο και εκμετάλλευση από τους γερμανοειδείς αντιδρά με πριθωριοποίηση,γκετοποίηση στα ελληνικά καφενεία και ταβέρνες όπου κλαίει τη μοίρα του παίζοντας τάβλι.
Δεν έχει δηλαδή την ανωτερότητα να αντιδράσει,να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και τρώει τευτονικό πούτσο.
Οπότε καταλήγει απόκληρος,φτωχός,χωρίς προοπτικές,να γαμάει καμιά χοντρή Ελλεεινίδα,να τρέφεται από τα επιδόματα,παράδειγμα προς αποφυγή δηλαδή.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
σε διατάζουν μάλιστα για να συμμορφωθείς.
τον βαλκανιο τσοπανη δεν τον κανει καλα καμμια γερμανιδα,εστω και αν ειναι μουνιτσα
Αν κάποιος Ελληναράς βελτιώσει λίγο το λουκ του στο πιο εξευρωπαισμένο
αρχηγε εσυ μοστραρεις φαβοριτα ροκαμπιλι,τι εννοείς

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τον βαλκανιο τσοπανη δεν τον κανει καλα καμμια γερμανιδα,εστω και αν ειναι μουνιτσα
αρχηγε εσυ μοστραρεις φαβοριτα ροκαμπιλι,τι εννοείς

Και εγώ για εμένα μιλάω.Δεν έχω καταφέρει ακόμα να εξευρωπαίσω το λουκ μου αρκετά παρόλο που Αθήνα οι ταξιτζήδες,σερβιτόροι κτλ μου μιλάνε κατά 80% αγγλικά αφού με παίρνουν για ξένο.Μου λένε οτι είμαι πολύ άσπρος,μιλάω τα ελληνικά με προφορά κτλ.
Αλλά για τους γερμανοειδείς είναι ξεκάθαρο οτι είμαι ξένος,ακαθόριστος Νότιος,για τον πούτσο εμφανισιακά.Για να ασπρίσεις αρκετά και να σε περιλάβουν στην οικογένεια χρειάζονται 3 γενιές σίγουρα.
Γενικά η δυτικοποίηση είναι επίπονη διαδικασία,δεν είναι κάτι εύκολο άσχετα τι σου δείχνουν οι υποκριτές Δυτικοί.

Και εδώ Γερμανία σου χαμογελάνε οι γκόμενες άμα ξέρουν οτι κονομάς αλλά είναι άλλη φάση καμία σχέση με ανατολική Ευρώπη.Εδώ το πολύ μία θα έχεις,δεν παίζουν τα όργια του μπλοκ και οι τρελλές ηλικιακές και υψομετρικές διαφορές,είναι όλα πιο προβλεπέ και με κανόνες.
Τα βλέπουν όλα με αίσθημα δικαιοσύνης,τι πρέπει να γαμάει ο σαρανταπεντάρης ξένος με αυτή την περιουσία και αυτά τα εισοδήματα,υπάρχει αίσθημα δικαιοσύνης γενικώς,τι πρέπει και τι δεν πρέπει.
Τι πρέπει να γαμάει ο νέος κτλ.
Οι Σλάβες δεν έχουν αίσθημα δικαιοσύνης,ακολουθούν το νόμο του ισχυρότερου δίνουν το μουνί τους σε όποιον είναι ισχυρότερος οικονομικά ή σωματικά,πιο πρωτόγονα ένστικτα.Δεν κάθονται να σκεφτούν με όρους ηθικής,αρχές,κοινωνικό συμφέρον κτλ,ακολουθούν το μουνικό τους ένστικτο.
Κάπως έτσι συναντιούνται με την τεράστια βαλκανική μας ανωτερότητα.

Επισκέπτης
Το πρόβλημα του Ελληναρά είναι κυρίως η εμφάνιση το Auftreten οτι είμαστε κάπως χυμαδιό σε εμφάνιση,συμπεριφορά,δεν τηρούμε τα προσχήματα,τους κανόνες ευγενείας κτλ,βρίζουμε συνέχεια κτλ.

Εσεις οι χωριατες ειστε ετσι. Υπαρχουν και αστοι Ελληνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom