Το πρώτο κατουρημα στο εριξα στα πολιτικα
θυμαμαι γιατι δεν συνηθιζω να κατουραω αναπηρα
εσυ που εισαι ανθρωπινη τουαλετα εχεις χασει τον λογαριασμο
οσες φορες αντιπαρατεθηκαμε σε εχω κανει παλτο καλοκαιρινο
τωρα σπασε απο το νημα που σπαμαρεις
αρχιδια θυμασαι
τιποτα δε θυμασαι
αποδειξη οτι δε θυμασαι τι εχεις γραψει εδω μεσα παλιοτερα και καθε τρεις και λιγο γινεσαι ρομπα με τα ψεματα σου
παλια εγραφες οτι ειχες ρεψει στη μαλακια και ο nik1410 σου εμαθε αυτο το σαιτ και ειδες χαρα στα σκελια σου
μετα το ξεχασες και εγραφες οτι γαμας μοντελα
παλια εγραφες οτι μενεις σε μια τρωγλη σε σκατοπεριοχη και σου κλεβουν τις χαλκοσωληνες οι γυφτοι
μετα το ξεχασες και μας εγραφες οτι κανεις διακοπες στο σαιντ μοριτζ και στο μονακο
παλια εγραφες οτι δεν ειχες πανω απο 100 ευρω να παρεις κινητο και ρωτουσες εδω μεσα ολο τον κοσμο αν ειναι καλο ενα LG της πουτσας
μετα το ξεχασες και μας εγραφες οτι ζεις τη μεγαλη ζωη με ολα πληρωμενα απο την εταιρεια
κι ολα αυτα σε αποσταση 1-2 ετων
η αληθεια ειναι οτι αποφασισα να σου γυρισω το κωλαντερο σαν καλτσα οταν ενω σου ειπα να χαλαρωσεις με τον πικη του ελεγες για τη μανα του και τον πατερα του που βγαλανε προβληματικο γιο και οτι εισαι τοσο γαμιας που θα τον γαμας επειδη ειναι ναυαγιο και αλλα τετοια
εκει μου γυρισε το μυαλο και ειπα "σαλτα και γαμησου ρε μαλακισμενε τζουτζε που στην πραγματικη ζωη εισαι ενας αποταγμενος καραβανας, χτικιαρης μιση σφαλιαρα ανθρωπος, παμφτωχος λιμαρης και αγαμητος αυνανας και μπαινεις εδω να τραμπουκισεις τον εναν η τον αλλον που εχει ενα προβλημα για να αισθανθεις εσυ καλυτερα
απο τοτε σε παω πιπα κωλο
γελαει το μισο σαητ μαζι σου
εχω βγαλει ηδη παλια μηνυματα σου και σε εχω ξεμπροστιασει
εκανες 2 μερες να γραψεις μετα απο αυτη τη νιλα και δεν ηξερες πως να δικαιολογηθεις
προσεχε γιατι φετος τα χριστουγεννα που ειχα χρονο εκατσα και εψαξα ολες τις σελιδες που εγραφες ως nocticulent και εχω κανει copy paste μηνυματα που σε ξεφτιλιζουν
προσεχε γιατι θα σε ξανακανω ρομπα
μεχρι να ζητησεις συγγνωμη που εισαι μια κακιασμενη κομπλεξικη μισανθρωπη αδερφαρα ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΑΩ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ