Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 994K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

  • Ναι, ειναι λιποταξια

    Ψήφοι: 89 25,1%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

    Ψήφοι: 266 74,9%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Μηνύματα
2.794
Like
745
Πόντοι
96
γραφονται διαφορα προδοτικα οπως να γινει μικροτερος ο στρατος, να φυγουν οσοι θελουν γιατι ειμαστε δημοκρατικη χωρα. Τριβει τα χερια του ο Ερντογαν.

σχεδον ολα τυχαιως απο δεξιους-ακροδεξιους

αυτος ειναι ο πατριωτικος χωρος :2funny: :2funny:
 

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Μηνύματα
7.440
Like
233
Πόντοι
86
σχεδον ολα τυχαιως απο δεξιους-ακροδεξιους

αυτος ειναι ο πατριωτικος χωρος :2funny: :2funny:

Τυπε εμεις πιστευουμε σε μια Ευρώπη που θα πεταξει τα αραβοπακια και θα κανει τους Τουρκους να μετανιωσουν την ωρα που οι παππούδες τους εφτασαν μεχρι την Βιεννη
 

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.925
Κριτικές
8
Like
1.701
Πόντοι
216
Εδώ ένας πουστάκος τα λέει καλύτερα.


Ο πουστακος περα απο το να ξεσκατωνει τους γερμανους που δειχνει να το απολαμβανει κιολας μηπως καθαριζει και τις βαλβολινες τους  :pipa1: σαν υπερωριες ??

Γελαει σαν να ξερει αυτος πως βγαινουν τα καλα λεφτα χωρις να ξερεις γερμανικα  :grin:
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.997
Πόντοι
2.606
δεν τον ρωτησε κανεις στα σχόλια τετοια σπιταρονα αν δεν εισαι ο κμαν πως τη κονομησες ρε πουστράκο?

Καλά τα λέει ο πουστάκος.


Γενικά αυτοί είναι πάντα πιο ευκατάστατοι αφού δεν τους τα τρώνε οι γκόμενες και τους καλοβλέπουν οι Γερμανοί.Είναι στην τρελλή χαρά Γερμανία.
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
Το μοκο εκει που σε παιρνει
σιγα μην τα γραφεις ετσι , φοβηθηκα τωρα :grin:
παρε καμια βιζιτα και ασε τις γκομενες κατα μερος ...
Αυτός λέει απλά ότι γαμάει όπως έλεγαν και οι φουκαράδες της Μολδαβίας  :2funny:τα μεγάλα φίδια τα λέει ο Βλάκμαν και ο γερομπεκρουλιακας :2funny:
 Σήμερα ξέφυγαν τελειως :2funny:
 
αυτιστικό μόγγολο

αυτά είναι λεφτά και όχι οι παπαριές που μας λες...
Ρε γερομπεκρούλιακα  :2funny:δε βαρέθηκες εσυ και ο Βλάκμαν να μας βάζετε μούφα στοιχεία  :2funny:κάτι μισθοδοσίες που ποιος ξέρει από πού βρήκατε  :2funny:
Φουκαράδες είσαστε  :2funny:κακομοίρηδες και ψευταράδες  :2funny:για κλαματα ειστε  :2funny:ο ενας μενει στη δουλεια σε ενα χωρο πιυ του παραχωρησαν κσι ο αλλος πηγαινει με το λεωφορείο  :2funny:
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
64.016
Like
22.768
Πόντοι
5.506
Αυτοί οι μισθοί είναι στον ύπνο σου  :2funny: 3.000 πρώτος μισθός  :2funny: 5.000 στο χωριό  :2funny:. 1.200 αν παρεις και να είσαι και ευχαριστημένος  :2funny:

  Ποιος Ο φτωχομπινές? :2funny:αυτά τα έχει στον ύπνο του  :2funny:στ' αλήθεια ούτε βρακί δεν έχει να πάρει  :2funny:
 Πήγαινε αν έχεις γνωστούς Γερμανία να δεις πως ζούνε να τρελαθείς τελείως  :headbang:


Απορω πως μπορουν να σε παρουν στα σοβαρα, εναν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ  Α Ε Ρ Γ Ο  μλκ, οταν μιλας για δουλειες και μισθους.  :2funny:
 

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Μηνύματα
7.440
Like
233
Πόντοι
86
Oλοι επανω αντρες-γυναικες, γιατι ολοι μας μοιραζομαστε και ζουμε σε αυτον τον τοπο.
Δεν οφειλουμε να τον προστατευουμε;

Θελεις να εισαι στην μαχη με γυναικες?? Απο τον πανικο τους μπορει να πυροβολησουν εσενα
Η να αρχισουν να τρεχουν αφηνοντας σε ακαλυπτο

Αυτο μπορει να γινει και με γιωταδες, μπαφακηδες και απο αλβανους γεωργιανους και ατετοκουμπους με ελληνικη ταυτοτητα

 

177

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2018
Μηνύματα
97
Like
49
Πόντοι
0
Αγαπητά μου παιδιά (κάπου κοντά στα 40-45 και κάτω),

Το ένστικτο του λαού είναι σωστό όταν λέει πως σήμερα δεν υπάρχει αριστερά, κέντρο και δεξιά. Βεβαίως, δεν είναι ακριβώς έτσι, στην πραγματικότητα όλο το πολιτικό φάσμα έχει μεταφερθεί στην αστική τάξη. Έτσι, η δεξιά είναι η δεξιά των αστών, το κέντρο είναι το κέντρο των αστών και η αριστερά είναι η αριστερά των αστών. Το παραπάνω φαίνεται και από τις αντιδράσεις της ελληνικής κοινωνίας στα μέτρα που παίρνονται τα τελευταία 2 χρόνια. Κανένα πολιτικό κόμμα δεν μιλάει για το έκτρωμα ο εργαζόμενος να αμείβεται υπο-πολλαπλάσια του συνταξιούχου, κανένα πολιτικό κόμμα δεν προτάσσει την ραγδαία προλεταριοποίηση της νεολαίας ως πρωταρχικό έγκλημα της εποχής αλλά είτε την αγνοεί είτε την βάζει δίπλα-δίπλα με την περικοπή στο παντεσπάνι των αστών μεσηλίκων. Συγκρίνετε για παράδειγμα των πολλαπλάσιο θόρυβο που έγινε (και από αριστερά κόμματα) για το μέτρο του χαρατσιού, που de facto και de jure έπληττε αστούς, με τη μείωση του αφορολόγητου που έπιασε όσους βγάζουν 400 ευρώ τον μήνα (δηλαδή κυρίως τους νέους). Και μιλάω για την αριστερά γιατί απ' τους υπόλοιπους πολύ δύσκολο να περιμένεις κάτι.

Οπότε, τι να κάνουμε που έλεγε κι ο Λένιν. Η απάντηση είναι "έξω, έξω, μακριά από εδώ, μακριά από αυτή την κωλοχώρα". Μια φορά είναι η ζωή, ο πλανήτης είναι μεγάλος και αντίθετα από ότι σας λένε είναι γεμάτος από τρόπους για να ζήσετε μια αξιοπρεπή ζωή. Αν είστε καταρτισμένοι ακόμα καλύτερα, αλλά και να μην συμβαίνει αυτό ευκαιρίες υπάρχουν. Για παράδειγμα η Μελβούρνη είναι η 3η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας (300 χιλιάδες έλληνες έχει) και είναι ανοιχτή σε όποιον θέλει να μεταναστεύσει, και βεβαίως δεν είναι η μόνη. Μην είστε μαλάκες, οι μεσήλικες εαυτούληδες αφού με την τομαριστική νοοτροπία έκλεψαν τα λεφτά που σας αντιστοιχούσαν για να τα κανουν εξοχικά και πολυτελή αυτοκίνητα σήμερα ζητάνε από εσάς να βάλετε πλάτη, να θυσιαστείτε ώστε να μην τους πάρουν το εξοχικό, ώστε να μην τους στερήσουν το κάμπριο, και διάφορα άλλα τέτοια "επείγοντα", μεταθέτοντας την δική σας αξιοπρεπή διαβίωση στο επέκεινα. Δεν τους χρωστάτε τίποτα και δεν έχετε καμμία ευθύνη. Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει αν ήταν όλοι ή αν ήταν κάποιοι ή αν ήταν λίγοι που ευθύνονται, εγώ ξέρω πως όταν ο Αντρέας έλεγε "Τσοβόλα δώσ' τα όλα" εγώ μάζευα τον Μπορμπόκη και τον Σκαρτάδο στα πανίνι, όταν οι βολεμένοι μεσήλικες αστοί έπαιρναν τα δεύτερα και τα τρίτα αυτοκίνητα, αγοράζαν διαμερίσματα και τρέχαν στις ευρώπες για ψώνια εγώ δούλευα ντιλίβερι 1 χιλιάρικο την ώρα, μαύρα, ανασφάλιστα, με δικό μου μηχανάκι και δικές μου βενζίνες, από που κι ως που τώρα έρχονται με θράσος περισσό να μου ζητήσουν να πληρώσω και τον λογαριασμό από πάνω;. Βρε δεν γαμιούνται να ασπρίσουνε. Εξω, έξω, μακριά από εδώ, μακριά από αυτή την πουστοχώρα. Να μείνουν μόνοι τους και να τα βρούν ποιος έχει ευθύνη και ποιος όχι, δεν με νοιάζει και δεν πρέπει να σας νοιάζει. Αυτό που πρέπει να σας νοιάζει είναι η δική σας αξιοπρεπή διαβίωση, κι εφόσον αυτή η χώρα δεν μπορεί να σας την προσφέρει, και δεν χρωστάτε στους μεγαλυτέρους σας τίποτα παραπάνω από ένα μάτσο μούντζες, φύγετε το συντομότερο από εδώ, να γίνει η Ελλάδα ένα απέραντο γηροκομείο.

Κι αν πάλι εξ ανάγκης ή από επιλογή αποφασίζετε να μείνετε, 6 πράματα να έχετε στον νου σας, αυτο-οργάνωση και πρωτοβάθμια σωματεία, αυτο-οργάνωση και πρωτοβάθμια σωματεία, αυτο-οργάνωση και πρωτοβάθμια σωματεία. Συσπειρωθείτε μόνοι σας και μην εμπιστεύεστε κανέναν σωτήρα, δεν θα σας πουλήσουν, σας έχουν πουλήσει ήδη, θέλουν να μεταγγίσουν το δίκαιο σας για να δώσουν ζωή στο δικαίωμα τους στο παντεσπάνι, θέλουν να σας βάλουν να παλεύετε δίπλα-δίπλα εσείς για την ζωή σας και αυτή για την καλοπέραση τους (τι αδικία να κρατάς ίσες αποστάσεις από ένα θύμα δολοφονίας και ένα θύμα ξυλοδαρμού!) με σκοπό να σας τριπλάρουν την κατάλληλη στιγμή. Δεν είναι θέμα πολιτικής φιλοσοφίας, δεν είναι θέμα αν είχε δίκιο ο Μπακούνιν ή ο Μαρξ, αν υπήρχε κομμουνιστικό κόμμα που να μην συντάσσεται με τους μικροαστούς στον αγώνα τους να μην γίνουν προλετάριοι γυρνώντας την πλάτη στις ορδές νέων που έχουν ήδη και προ πολλού προλεταριοποιηθεί θα μπορούσαμε να συζητήσουμε επί θεωρητικής βάσης, αν υπήρχε αριστερά που να μην συντάσσεται με τον "δίκαιο αγώνα" των φαρμακοποιών, των καθηγητών πανεπιστημίου, των ιδιοκτητών ταξί (προσέξτε, όχι των οδηγών ταξί, των οποίων τα συμφέροντα θα έπρεπε να υπερασπίζεται, των ιδιοκτητών) θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε επί θεωρητικής βάσης, σήμερα που όλο το πολιτικό φάσμα αλλά και το σύνολο των θεσμών έχει καταληφθεί από την αστική τάξη και μόνο ο αντι-εξουσιαστικός χώρος έχει μείνει ελεύθερος για την νέα-προλεταριοποιημένη γενιά δεν υπάρχει άλλη επιλογή απ την αυτο-οργάνωση.

Με δυο λόγια, μετανάστευσε, αυτο-οργανώσου ή κάνε το χαλάκι για να πατήσουν από πάνω πιασμένοι χεράκι-χεράκι, οι τρόικες μόικες και δεν συμμαζεύεται και η γενιά των Φωτόπουλων.


Σας ασπάζομαι,
Φαίδων

(σχόλιο που είχα αναρτήσει σε παρόμοια συζήτηση)
 

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Μηνύματα
18.274
Like
599
Πόντοι
246
Θελεις να εισαι στην μαχη με γυναικες?? Απο τον πανικο τους μπορει να πυροβολησουν εσενα
Η να αρχισουν να τρεχουν αφηνοντας σε ακαλυπτο

Αυτο μπορει να γινει και με γιωταδες, μπαφακηδες και απο αλβανους γεωργιανους και ατετοκουμπους με ελληνικη ταυτοτητα
τυπε ολοι αυτοι που λες ειναι καλυτεροι απο ακαταλληλα γιωτομπαλα που παραιτουνται απο το στρατο γιατι δεν αντεχουν
αμα γινει πολεμος τετοιους γυναικωτους θα τους βαλουμε να φτιαχνουν κομπολογια για κουλους και σερβιετες για γοργονες να μην τους εχουμε στα ποδια μας
 

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Μηνύματα
2.794
Like
745
Πόντοι
96
Τυπε εμεις πιστευουμε σε μια Ευρώπη που θα πεταξει τα αραβοπακια και θα κανει τους Τουρκους να μετανιωσουν την ωρα που οι παππούδες τους εφτασαν μεχρι την Βιεννη

δεν σας βλεπω να αναλαμβανεται τις υποχρεωσεις σας ομως εξυπηρετωντας το συστημα που καθιστα αναγκαια την εισαγωγη μεταναστων
 

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Μηνύματα
2.976
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Μα αυτή είναι η ανωτερότητα του Ελληναρά.Εννοείται ο γυφτοβούλγαρος ή ο καθυστερημένος τεμπέλης Αραβας δεν αντέχουν τους ρυθμούς εργασίας που για εμάς είναι αυτοννόητοι.
Ο Ελληνας ήταν ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ευρώπη μέχρι πριν 500 χρόνια και επί οθωμανικής αυτοκρατορίας ο πλουσιότερος πολίτης της Αυτοκρατορίας και επί Ρωμαίων οι πλουσιότεροι ήμασταν,πώς γκενέν αυτό?
Είναι γιατί δεν είμαστε μαλθακοί,παπάρες,ψωλάδες,τενεκέδες όπως οι άλλοι και ασχολούμαστε με ουσία.
Οι Γερμανοειδείς είναι γνωστοί,οι Βίκινγκς ήταν οι μισθοφόροι του Βυζαντίου πριν από 1000 χρόνια και ακόμα περηφανεύονται για αυτό και είχαμε διαφθείρει όλους τους λαούς της Ευρώπης το Μεσαίωνα.Είχαμε το 80% του παγκόσμιου χρυσού,αρχιδαράδες πρώτης μέχρι βέβαια να μας διεμβολίσουνε.
Ο Ελληναράς έχει τεράστιο μεγαλείο και απεριόριστες δυνατότητες άλλο τι λένε οι εχθροί,η μάστιγα του κωλότουρκου σαν ύβρη στην υπεροχή μας κτλ.

ΛΟΛ

μπρο, τρολλαρεις σκληρα...
 

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Μηνύματα
31.304
Κριτικές
1
Like
35.336
Πόντοι
6.256
Τυπε εμεις πιστευουμε σε μια Ευρώπη που θα πεταξει τα αραβοπακια και θα κανει τους Τουρκους να μετανιωσουν την ωρα που οι παππούδες τους εφτασαν μεχρι την Βιεννη
Πολυ καλό για να είναι αληθινό
 

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Μηνύματα
7.920
Κριτικές
15
Like
11.883
Πόντοι
3.846
Εδώ και 2 βδομάδες ξέρουν τα αποτελέσματα και το κρατάγανε μυστικό για κάποιο λόγο.
Είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε την σταση της Τουρκίας αν ξαφνικά η Κύπρος βρεθεί με καλά κοιτάσματα και πώς θα επηρεαστεί η ζωή εδώ.
Ήδη τα νοίκια κλπ ανεβαίνουν σταθερά εδώ και 2 χρόνια επειδή η οικονομία πάει καλύτερα συνεχώς. Η Λεμεσός πάει να γίνει Μάλτα σε νοίκια. η Λευκωσία λίγο πιο κάτω και η Λάρνακα ακόμα πιο κάτω. Αλλά πλέον και στην Λάρνακα δεν βρίσκεις καλό διαμερισα με 2 υ/δ κατω από 600ευρώ
 

Επισκέπτης
Το αντίθετο οι ξένοι έχουν την καλύτερη γνώμη για τον Ελληναρά υπερπουτσαρά αφού τη δημιουργήσαμε εμείς οι νεομετανάστες.Μας θεωρούν άλογα εργασίας,δουλευταράδες,που παίρνουμε ευθύνες,δε διαμαρτυρόμαστε ποτέ,μας γουστάρουν όλοι και είμαστε κέρδος και μοχλός για το σύστημα.Είναι όλοι ενθουσιασμένοι μαζί μας θέλουν όσο περισσότερους Ελληναράδες γίνεται όσο πιο γρήγορα γιατί τους κάνουμε γρήγορα πλούσιους.

Και που ξερεις εσυ ποια ειναι η γνωμη τους αφου δεν τους μιλας και δεν τρως με τους συναδελφους σου για να μην μαθουν τα μυστικα σου; Ξερεις τι λενε για σενα; Ο Ελληνας ο μονοχνωτος, ο αποσυναγωγος.
 

Επισκέπτης
Ο πουστακος περα απο το να ξεσκατωνει τους γερμανους που δειχνει να το απολαμβανει κιολας μηπως καθαριζει και τις βαλβολινες τους  :pipa1: σαν υπερωριες ??

Γελαει σαν να ξερει αυτος πως βγαινουν τα καλα λεφτα χωρις να ξερεις γερμανικα  :grin:
αυτο εχει ξανακουστει αλλα δεν ηξερα αν ειναι αληθεια. Πολλοι Ελληνες 25-35 ετων γινονται ζιγκολο γερων Γερμανων γιατι φοβουνται να γυρισουν στην Ελλαδα με το στιγμα του αποτυχημενου.
 

Επισκέπτης
Τυπε εμεις πιστευουμε σε μια Ευρώπη που θα πεταξει τα αραβοπακια και θα κανει τους Τουρκους να μετανιωσουν την ωρα που οι παππούδες τους εφτασαν μεχρι την Βιεννη
θα σε σωσουν οι ευρωπαιοι γαμιαδες σου λουγκρα. Θελω να βγει καμια χρυσαυγη μονο και μονο για να σας φερει πισω με το ζορι! Τρια χρονια θητεια οπως στη χουντα και ανακληση σε υπηρεσια ολων των αποστρατων αξιωματικων! :wanker:
 

Catman25

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2017
Μηνύματα
113
Like
336
Πόντοι
21
αυτιστικό μόγγολο

αυτά είναι λεφτά και όχι οι παπαριές που μας λες...

Και εσυ προσπαθείς να ξυπνήσεις άεργους τύπους σαν το Δημητράκη, με μισθοδοσίες Ευρωπαϊκών οργανισμών... Αφού αυτός ξέρει οτι όσοι εργάζονται εκτός Ελλάδας ειναι σερβιτόροι....
Ignorance is bliss...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom