Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ρε τυπε τι ασχολησαι με τον ζηλιάρη. Αυτός για να μην παραδεχθεί την ζήλια του πήγε και βρήκε το ένα και μοναδικό αρνητικό που έχει η δουλειά του πιλοτου. Την πιθανότητα να δουλευεις αργιες.
Το γεγονός ότι έχεις γυρίσει όλων τον κόσμο ας πούμε, ή ότι καθαρίζεις ένα 3-4.000 το μήνα το κάνει αβαβα.
μαλλον δεν εχεις παρακολουθησει την ιστορια της ζωης του μυθομανη
γι αυτο σε δικαιολογω
μονος του μας εχει εξομολογηθει παλιοτερα οτι δουλευει σε τριτοτεταρτες εταιρεις κυριως της αφρικης και της μεσης ανατολης και μενει σε μερη που μονος του αποκαλεσε shitholes γι αυτο και αρχισε να μπαινει στο μπου για να περναει τις ατελειωτες ωρες στα ξενοδοχεια αφου δεν τολμαει να βγει εξω στα μερη που συνηθως βρισκεται
επισης εχει πει οτι ειναι F/O και οχι κυβερνητης και μαλιστα σε lear jet οχι μεγαλο επιβατικο, οποτε με βαση τους μισθους που πληρωνονται αυτοι για να βγαζουν τη λαντζα και τα εξοδα που εχουν, καθαριζει ενα 1.500αρι το μηνα καθαρα
σε καμια 20ετια μπορει να βγαλει σοβαρα λεφτα
καθε τρεις και λιγο κλεγεται για τα φτηνιαρικα κινητα που αγοραζει και για το οτι νοικιαζε σε περιοχη που του εκλεβαν τις χαλκοσωληνες οι γυφτοι

επειδη εσυ ηθελες μικρος να γινεις πιλοτος και τον φανταζεσαι σαν τον τομ κρουζ στο τοπ γκαν, δεν ειμαστε ολοι χανοι...

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ρε τυπε τι ασχολησαι με τον ζηλιάρη. Αυτός για να μην παραδεχθεί την ζήλια του πήγε και βρήκε το ένα και μοναδικό αρνητικό που έχει η δουλειά του πιλοτου. Την πιθανότητα να δουλευεις αργιες.
Το γεγονός ότι έχεις γυρίσει όλων τον κόσμο ας πούμε, ή ότι καθαρίζεις ένα 3-4.000 το μήνα το κάνει αβαβα.

Με διασκεδαζει να τον κανω παλτο καλοκαιρινο

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
γι αυτο σε δικαιολογω
μονος του μας εχει εξομολογηθει παλιοτερα οτι δουλευει σε τριτοτεταρτες εταιρεις κυριως της αφρικης και της μεσης ανατολης και μενει σε μερη που μονος του αποκαλεσε shitholes γι αυτο και αρχισε να μπαινει στο μπου για να περναει τις ατελειωτες ωρες στα ξενοδοχεια αφου δεν τολμαει να βγει εξω στα μερη που συνηθως βρισκεται
επισης εχει πει οτι ειναι F/O και οχι κυβερνητης και μαλιστα σε lear jet οχι μεγαλο επιβατικο, οποτε με βαση τους μισθους που πληρωνονται αυτοι για να βγαζουν τη λαντζα και τα εξοδα που εχουν, καθαριζει ενα 1.500αρι το μηνα καθαρα
καθε τρεις και λιγο κλεγεται για τα φτηνιαρικα κινητα που αγοραζει και για το οτι νοικιαζε σε περιοχη που του εκλεβαν τις χαλκοσωληνες οι γυφτοι

επειδη εσυ ηθελες μικρος να γινεις πιλοτος και τον φανταζεσαι σαν τον τομ κρουζ στο τοπ γκαν, δεν ειμαστε ολοι χανοι...

Αφρικη εβγαζα 6κ μαυρα
Η περιοχη που μου εκλεψαν τους χαλκοσωληνες ηταν πετραλωνα, λιγοτερο απο 5 λεπτα με τα ποδια απο τα καφε του Θησειου

Το κινητο ηταν το L1 της sony που το εχω καταευχαριστηθει αν και εχω εταιρικο iphone και ipad

τωρα πες για τις μπαζογκομενες που ποσταρω

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Αφρικη εβγαζα 6κ μαυρα
Η περιοχη που μου εκλεψαν τους χαλκοσωληνες ηταν πετραλωνα, λιγοτερο απο 5 λεπτα με τα ποδια απο τα καφε του Θησειου

Το κινητο ηταν το L1 της sony που το εχω καταευχαριστηθει αν και εχω εταιρικο iphone και ipad

τωρα πες για τις μπαζογκομενες που ποσταρω
αυτα για τα υπολοιπα μελη που νομιζουν οτι σαμποταρω τον μυθομανη
τα παραδεχεται μονος του
ξερετε γιατι;
διοτι παλιοτερα δε θυμοταν τι ειχε πει και πουλαγε φυκια για μεταξωτες κορδελες και εμεναν με το στομα ανοιχτο κατι αγαθοβιοληδες χανοι στυλ μουνοκωλαρακια
μεχρι που του εβγαλα παλια ποστ στον αερα και τον εκανα σωβρακο
απο τοτε ειναι εξτρα προσεκτικος με το πουλι

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
γι αυτο σε δικαιολογω

Τυπε στα αρχιδια μου που δουλεύει. Το να είσαι πιλότος έχει αρκετά αβαντάζ. Τόσο από άποψη πρεστίζ όσο και από ουσίας.
Επίσης πάνω από 1500  καθάριζε συνκυβερνητης φίλος σε ελικοφόρο στα 25 του και τα έξοδα του πιλότου είναι όλα πληρωμένα.
Εσύ είσαι μίζερος. Αυτό δεν αλλάζει.

Και εγώ πιλότος δεν ήθελα να γίνω ποτέ.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
και λιγοτερο απο 30 λεπτα απο γλυφαδα
φανταζομαι στις γκομενες θα ελεγες τοτε οτι εμενες σχεδον γλυφαδα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
αυτα για τα υπολοιπα μελη που νομιζουν οτι σαμποταρω τον μυθομανη
τα παραδεχεται μονος του
ξερετε γιατι;
διοτι παλιοτερα δε θυμοταν τι ειχε πει και πουλαγε φυκια για μεταξωτες κορδελες και εμεναν με το στομα ανοιχτο κατι αγαθοβιοληδες χανοι στυλ μουνοκωλαρακια
μεχρι που του εβγαλα παλια ποστ στον αερα και τον εκανα σωβρακο
απο τοτε ειναι εξτρα προσεκτικος με το πουλι
μαλακα εισαι αρρωστος
θα σου πω το μικρο μου ονομα να με ψαχνεις κανα χρονο στο fb

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
μαλακα εισαι αρρωστος
θα σου πω το μικρο μου ονομα να με ψαχνεις κανα χρονο στο fb
τη θυμασαι τη νιλα που σου ειχα κανει τοτε;
ακομα το θυμαμαι και γελαω που δεν ηξερες πως να δικαιολογηθεις
αλλα επειδη ειναι αγιες μερες δεν εχω σκοπο να το ξανακανω
οποτε μπορεις να εισαι ησυχος

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
τη θυμασαι τη νιλα που σου ειχα κανει τοτε;
ακομα το θυμαμαι και γελαω που δεν ηξερες πως να δικαιολογηθεις
αλλα επειδη ειναι αγιες μερες δεν εχω σκοπο να το ξανακανω
οποτε μπορεις να εισαι ησυχος

ποια νιλα ρε τρυπιε
ξανακανε να γελασουμε με την αρρωστια σου αν και δεν κανει ειδικα αυτες τις μερες να γελαμε με αναπηρους

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ποια νιλα ρε τρυπιε
ξανακανε να γελασουμε με την αρρωστια σου αν και δεν κανει ειδικα αυτες τις μερες να γελαμε με αναπηρους
:2funny:
σου ειπα τις αγιες μερες δε θα σε ξεφτιλισω
να κανεις χριστουγεννα σαν ανθρωπος

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
:2funny:
σου ειπα τις αγιες μερες δε θα σε ξεφτιλισω
να κανεις χριστουγεννα σαν ανθρωπος

τι να ξεφτυλισεις μωρη πακοχυμενη λουγκρα που μας εχεις σπασει τα αρχιδια για το ποσο καλοι ειναι οι αραπαδες ''προσφυγες'' που σε γαμανε

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τι να ξεφτυλισεις μωρη πακοχυμενη λουγκρα που μας εχεις σπασει τα αρχιδια για το ποσο καλοι ειναι οι αραπαδες ''προσφυγες'' που σε γαμανε
θυμηθηκες τη νιλα και εκνευριστηκες παλι...
δεν ηθελα να στα θυμησω αλλα ξυνεσαι στη γκλιτσα του τσοπανη

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
πουλι ειναι ωραιος τυπος ο acapoeira ρε γτ ξηγιεσαι ετσι?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
πουλι ειναι ωραιος τυπος ο acapoeira ρε γτ ξηγιεσαι ετσι?
ο ακαποειρας ειναι δηλωμενος χρυσαυγιτης, φυλετιστης και πολεμιος της ορθοδοξιας
το μονο που κανει ειναι να προμοταρει τη χρυση αυγη σπερνοντας μισος για οσους δεν ειναι λευκοι και κοροιδευοντας προστυχα τους ιερεις
παρουσιαζεται σαν πετυχημενος γκομενιαρης για να χαβουν οι χανοι απο κατω ενω στην πραγματικοτητα ειναι ενας αποτυχημενος συμπλεγματικος που τη βγαζει συνηθως με μαλακια (κατα δηλωση του στις αρχες που ειχε γραφτει στο σαη)
οσο θα περναει κατω απο το ρανταρ του πουλιου, δεν εχω κανενα λογο να τον ξεφτιλιζω
οσο επιμενει, θα τρωει θερμοπυρηνικα χεσιματα το ενα πισω απο το αλλο

Επισκέπτης
Εγω προσωπικα η μονη πολη που με συγκινει ειναι το Λονδινο.
Ακομη και ταξιδι διακοπων που ειχε μεσα Λονδινο και μετα Παρισι, όταν εφευγα απ το Λονδινο αισθανομουν μιζερια, του στυλ "που παω τωρα και αφηνω τον παραδεισο")
Λεφτα και Λονδινο ειναι οτι χρειαζεται η ψυχη του ανθρωπου σε αυτον τον κοσμο
ο ντοπας εμενε Λουτον και τρελαθηκε. Προτιμω να πιστεψω εκεινον.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ο παλιος noctilucent, το μεγαλυτερο σιχαμα που εχει περασει απo το site.

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
βλεπω εχεις κανει κι εσυ το homework σου
ειχανε γραφτει παλια στο site οι δυο συμμαθητες απο θεσσαλονικη ο bourdeliotis και ο noctilucent
το 2017 ο bourdeliotis εγινε nik1410 και ο noctilucent εγινε acapoeira
εχει μαζευτει απεριοριστο υλικο απο τα παλια προφιλ
αλλα ειπαμε... αγιες μερες, δεν ξεφτιλιζουμε κανεναν...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
βλεπω εχεις κανει κι εσυ το homework σου
ειχανε γραφτει παλια στο site οι δυο συμμαθητες απο θεσσαλονικη ο bourdeliotis και ο noctilucent
το 2017 ο bourdeliotis εγινε nik1410 και ο noctilucent εγινε acapoeira
εχει μαζευτει απεριοριστο υλικο απο τα παλια προφιλ
αλλα ειπαμε... αγιες μερες, δεν ξεφτιλιζουμε κανεναν...

Ακριβως. Κομπλεξικοι ζηλοφθονοι Βουλγαροι με ποστ που ξεχειλιζουν απο μισος και ειρωνια.  :vomit:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.350
Πόντοι
5.506
Ακριβως. Κομπλεξικοι ζηλοφθονοι Βουλγαροι με ποστ που ξεχειλιζουν απο μισος και ειρωνια.  :vomit:

Γιατί ειρωνία και μίσος, δε γράφουν κάτι ψέματα, μόνος σου τα λες για την Άννα το μαιμουδάκι που σε είχε ξεπατώσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom