Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
755
Πόντοι
96
Σεισαχθεια και αναδιανομη σπιτιων και οικοπεδων στους νεους με ορο να μη φυγουν απο την Ελλαδα. Κοιταζω τον καταγαλανο ουρανο απο το παραθυρο του σπιτιου μου και τραβαω βαθια τον καθαρο αγερα! Ζουμε στη καλυτερη χωρα του κοσμου αλλα εχουμε αφησει να την ιδιοποιηθουν αλλοι, ντοπιοι και ξενοι κατσαπλιαδες. Επανασταση!

μεγαλε Peter Van Norden

με την βοηθεια της κιτρινης υπερδυναμης θα καταστουν αυτο παραγματικοτητα αφου θα ειναι προς το συμφερον τους

και επισης εισαγωγη κινεζικου πληθυσμου εν ειδει μειονοτητας  που θα κατοχυρωνουν το δικαιωμα της κινας να επεμβει σε περιπτωση εξωτερικης απειλης

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.976
Πόντοι
606
Σεισαχθεια και αναδιανομη σπιτιων και οικοπεδων στους νεους με ορο να μη φυγουν απο την Ελλαδα. Κοιταζω τον καταγαλανο ουρανο απο το παραθυρο του σπιτιου μου και τραβαω βαθια τον καθαρο αγερα! Ζουμε στη καλυτερη χωρα του κοσμου αλλα εχουμε αφησει να την ιδιοποιηθουν αλλοι, ντοπιοι και ξενοι κατσαπλιαδες. Επανασταση!
εσυ τωρα περιμενεις να σου γραψουν ενα σπιτι κ ενα οικοπεδο ετσι επειδη εισαι Ελληνας.
αλλαξε πλευρο και ντιλερ μαζι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.271
Πόντοι
5.506
εσυ τωρα περιμενεις να σου γραψουν ενα σπιτι κ ενα οικοπεδο ετσι επειδη εισαι Ελληνας.
αλλαξε πλευρο και ντιλερ μαζι.

Κοίτα, ο ντίλερ δουλειά κάνει, είναι κρίμαΣ να μείνει άνεργος.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.976
Πόντοι
606
Κοίτα, ο ντίλερ δουλειά κάνει, είναι κρίμαΣ να μείνει άνεργος.
να βρει αλλο ειπα.
και ο παλιος ντιλερ θα βρει αλλο καηλα να ξερεις.
οποτε δε χαλαει η ισσοροπια  :idiot:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.271
Πόντοι
5.506
να βρει αλλο ειπα.
και ο παλιος ντιλερ θα βρει αλλο καηλα να ξερεις.
οποτε δε χαλαει η ισσοροπια  :idiot:

Είσαι στην καρδιά της ελεύθερης αγοράς τύπε, είσαι εξπέρ στην αναδιανομή πελατολογίου.  :grin: :grin:

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
φυσικά... ποιός κοπρίτης ελληνας έχει τα κότσια να δουλέψει την γη...

στο γυναικοχώρι οι παπούδες παρακαλάνε να δώσουνε σε κάποιους τα λιόδεντρα με μόνη υποχρέωση να μην τα αφήσουν και γίνουν αγριελιές... και μόνο αλβανοί τα παίρνουν...

μιλάει τώρα αυτός που δεν έχει μια γλάστρα στο μπαλκόνι του...

To quote στην υπογραφή σου δεν έχει υπογραφή και μου αρέσει ;)

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Αυτή η παπαριά που λένε πολλοί ο,τι ζούμε στην καλύτερη χώρα του κόσμου από που έχει βγεί?
Ο,τι δλδ έχουν ταξιδέψει στις 200 χώρες που έχει ο πλανήτης και έβγαλαν το συμπέρασμα?

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
Αυτή η παπαριά που λένε πολλοί ο,τι ζούμε στην καλύτερη χώρα του κόσμου από που έχει βγεί?
Ο,τι δλδ έχουν ταξιδέψει στις 200 χώρες που έχει ο πλανήτης και έβγαλαν το συμπέρασμα?

Από 24οί το 2004 έχουμε πέσει κάπου μέσα στις πρώτες 40 λένε κάτι περίεργοι.

Τα σέβη μου στο νήμα  :hi:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.271
Πόντοι
5.506

Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει ρε τύπε.  :S :S

Επισκέπτης
φυσικά... ποιός κοπρίτης ελληνας έχει τα κότσια να δουλέψει την γη...

στο γυναικοχώρι οι παπούδες παρακαλάνε να δώσουνε σε κάποιους τα λιόδεντρα με μόνη υποχρέωση να μην τα αφήσουν και γίνουν αγριελιές... και μόνο αλβανοί τα παίρνουν...

μιλάει τώρα αυτός που δεν έχει μια γλάστρα στο μπαλκόνι του...
Εσυ παλιογερε εκανες τα παιδια σου Αγγλους πουστηδες και αυτη ηταν η υψιστη πολιτικη σου πραξη. Εμενα ο αγωνας μου ειναι οι Ελληνες να παραμεινουν Ελληνες στους αιωνες των αιωνων και οχι Αγγλοι Γαλλοι Πορτογαλλοι. Οχι μονο την περιουσια θα σου παρω για να μην χαθει το γενος, αλλα θα σου κοψω το λαρυγγι με τα δοντια μου αν σε βρω μπροστα μου την ωρα της εθνικης ανατασης!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εσυ παλιογερε εκανες τα παιδια σου Αγγλους πουστηδες και αυτη ηταν η υψιστη πολιτικη σου πραξη. Εμενα ο αγωνας μου ειναι οι Ελληνες να παραμεινουν Ελληνες στους αιωνες των αιωνων και οχι Αγγλοι Γαλλοι Πορτογαλλοι. Οχι μονο την περιουσια θα σου παρω για να μην χαθει το γενος, αλλα θα σου κοψω το λαρυγγι με τα δοντια μου αν σε βρω μπροστα μου την ωρα της εθνικης ανατασης!

εσυ το μόνο που μπορείς να κόψεις με τα δόντια σου είναι καμμιά σκατωμένη πούτσα που βγηκε από τον κώλο σου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.271
Πόντοι
5.506

Πςςςςς, η μάχη συνεχίζεται, πάει και το f4.  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
637
Πόντοι
96

Τυπε πολυ σφαζεις σημερα, προσεξε αν πας για ξυρισμα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Με θεματα υγειας γελανε μονο ατομα κατωτατης υποσταθμης.

ποιά υγεία και κουραφέξαλα μωρή κουράδα ? όταν σου πούνε για δουλειά πονάει η κοιλίτσα σου ... αει στο διάολο κοπρόσκυλο, απόβλητο σκουπίδι...

Επισκέπτης
ποιά υγεία και κουραφέξαλα μωρή κουράδα ? όταν σου πούνε για δουλειά πονάει η κοιλίτσα σου ... αει στο διάολο κοπρόσκυλο, απόβλητο σκουπίδι...
Τι λες ρε πατερα Αγγλων; Με τον νικοπλατ νομιζεις οτι μιλας; Δε θα πεθανει η Ελλαδα για να διαφεντευετε εσεις καθαρματα. Η καταπιεσμενη νεολαια θα κυβερνησει. Εσεις θα πεθανετε και εμεις θα ζησουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom