Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.898
Πόντοι
3.506
Ωραιο λινκ.
Αλλα ειναι σαν να διαβαζεις απο αλλες χωρες.
Δεν μπορει το 90% που ξερω εγω γυρω μου, να παιρνουν πχ max 600e, και εκει μεσα να παιζουν τα χιλιαρικα για πλακα.
Μαλλον δεν ειναι αντιπροσωπευτικο το δειγμα.
Δεν λεω οτι λενε ψεμματα.
Αλλα ειναι σαν να κανεις γκαλοπ για την ακριβεια, στο Κεφαλαρι στην Κηφισσια...
Δε ξέρω κανέναν που να παίρνει 600 ευρώ.

Είχα άτομα που κάποτε έπαιρναν τόσα αλλά ανέβηκαν

Η Ελλάδα έχει πολύ μαύρο χρήμα και μεγάλη γονεϊκή υποστήριξη ,όλοι στα νησιά τη βγάλανε φετος

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Ενα εξαιρετικο νημα με πραγματικους μισθους στο ρεντιτ:
Πρωτη φορα που διαβαζω ενα νημα με τοση πολλη πληροφορια και νουμερα για μισθους, εδω και πολλα χρονια

https://www.reddit.com/r/greece/comments/wvpxp6
Εξαιρετικό νήμα για μισθούς στην Ελλάδα;
Νόμιζα εδώ μέσα μιλάγαμε για δουλειές στο εξωτερικό.

Επίσης, δεν υπάρχει περίπτωση σοβαρά άτομα με σοβαρούς μισθούς να πάνε και να τους γράψουν σε κάποιο θέμα του Reddit.

Οι μισθοί ανά χώρα ν
βγαίνουν συνήθως απο επίσημες έρευνες από γραφεία recruiters ή στατιστική υπηρεσία.
Τουλάχιστον έτσι γίνεται στο εξωτερικό.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
images

https://www.reddit.com/r/greece/comments/xp9vd7

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Φυσικά και υπάρχουν, συνήθως δε μιλάνε την τοπική γλώσσα,
δουλεύουν για Έλληνες/με Έλληνες,πηγαίνουν σε ελληνικά καφέ/καφενεία.

Εννοείται φυτοζωούν, θέλουν να γυρίσουν στην Ελλάδα
και άντε να γαμάνε καμιά ανθυπομέτρια χωρισμένη ελληνίδα,τουρκάλα
και γενικά γάμα τα με κεφαλαία γράμματα..

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Φυσικά και υπάρχουν, συνήθως δε μιλάνε την τοπική γλώσσα,
δουλεύουν για Έλληνες/με Έλληνες,πηγαίνουν σε ελληνικά καφέ/καφενεία.

Εννοείται φυτοζωούν, θέλουν να γυρίσουν στην Ελλάδα
και άντε να γαμάνε καμιά ανθυπομέτρια χωρισμένη ελληνίδα,τουρκάλα
και γενικά γάμα τα με κεφαλαία γράμματα..
Εδω θελει και μια αναλυση απο Μητσο, εχει διδακτορικο στην αναλυση αυτης της κατηγορια μεταναστων

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.309
Πόντοι
4.546

Vas(2)

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2020
Κριτικές
1
Like
255
Πόντοι
20
Εγώ πάντως αυτό που έχω να πω είναι ότι οποίος έχει την ευκαιρία να την κανει από την Ελλάδα να το κάνει χτες, ομορφη χώρα η Ελλάδα την αγαπάω όσο τίποτα αλλά δεν μου πρόσφερε ποτέ τίποτα. Να πληρώνω ένα καρο φόρους και να μην έχω ούτε ένα σχολείο της προκοπής για τα παιδιά μου ? Αλλά να έχω δημάρχους να φτιάχνουν περιπάτους στην Αθήνα η να πληρώνω ένα βασικό μισθό ενοικιο για μια τρώγλη στο κέντρο για να είμαι κοντά στην δουλειά μου? να βλεπω κάθε μέρα πως βασικές ανάγκες έχουν γίνει πανάκριβες και τον κόσμο να κοιμαται και να νομίζει πως αν έχει λεφτά να βγει καφέ αυτό είναι καλη ζωή…

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Εγώ πάντως αυτό που έχω να πω είναι ότι οποίος έχει την ευκαιρία να την κανει από την Ελλάδα να το κάνει χτες, ομορφη χώρα η Ελλάδα την αγαπάω όσο τίποτα αλλά δεν μου πρόσφερε ποτέ τίποτα. Να πληρώνω ένα καρο φόρους και να μην έχω ούτε ένα σχολείο της προκοπής για τα παιδιά μου ? Αλλά να έχω δημάρχους να φτιάχνουν περιπάτους στην Αθήνα η να πληρώνω ένα βασικό μισθό ενοικιο για μια τρώγλη στο κέντρο για να είμαι κοντά στην δουλειά μου? να βλεπω κάθε μέρα πως βασικές ανάγκες έχουν γίνει πανάκριβες και τον κόσμο να κοιμαται και να νομίζει πως αν έχει λεφτά να βγει καφέ αυτό είναι καλη ζωή…
Εννοείται ότι έτσι είναι.
Λες και αυτοί που έμειναν πίσω στην Ελλάδα έχουν άποψη πώς είναι να ζεις στο εξωτερικό.

Αν νιώθεις ότι πνίγεσαι και δεν βρίσκεις διέξοδο στο Ελλαντα το να πας έξω ίσως είναι η καλύτερη λύση.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.723
Πόντοι
3.656

Το λες απο εμπειρία τύπε ή απλά νομίζεις/ακούς ότι έξω είναι καλύτερα;

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
Καλημέρα σε όλους
Στο Βέλγιο ψάχνανε για 5 χιλιάδες νταληκερηδες.
Εγώ θα γουσταρα πολλη να είμαι νταλικερης στο Βέλγιο και να κάνω μακρινές αποστάσεις :)
Έχει κάποιο μέλος από εδώ επαγγελματική άδεια να μας πει πως είναι να οδηγάς φορτηγά/νταληκα

Ο_ΝΤΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2020
Like
11
Πόντοι
0
ξερει κανεις για κυπρο σεζον? παιρνουν απο εδω η αρχιδια?.Επισης απο μισθο και συνθηκες εργασιας τι λεει?Ειναι σαν εδω σκλαβια η εκει ειναι ανθρωποι?

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86
Εγώ χρόνια τώρα δουλεύω μισο-μισο Ελλάδα Ιταλία
Είμαι σε βαπόρι Πάτρα Ανκόνα

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
ξερει κανεις για κυπρο σεζον? παιρνουν απο εδω η αρχιδια?.Επισης απο μισθο και συνθηκες εργασιας τι λεει?Ειναι σαν εδω σκλαβια η εκει ειναι ανθρωποι?
Καταρχήν είναι γεμάτη από Έλληνες η Κύπρος. Οπότε ναι παίρνουν φουλ κόσμο.
Όπως επίσης και ρουμάνους κλπ. Έχει πολύ δουλειά στο νησί. Φυσικά πρέπει να μιλάς τουλάχιστον καλά τα αγγλικά και αν ξέρεις και έξτρα γλώσσες ακόμα καλύτερα.

Μισθό και συνθήκες εξαρτάται από τι συμφωνία θα κάνεις και τι προϋπηρεσία έχεις. Πάντως επειδή μιλάω με αρκετά παιδιά, είναι γενικά ευχαριστημένοι αφού πολλοί που δουλεύουν σε ξενοδοχείο έχουν τσάμπα διαμονή και φαγητό.

Και αν μείνεις σε καμία Αγία Νάπα ή Λεμεσό, θα γαμας και φουλ ξένες οπότε έχεις όρεξη.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.723
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Μια ενδιαφερουσα συζητηση για τις διαφορες στην εργασιακη κουλτουρα μεταξυ ΗΠΑ και Ευρωπης. Που να ξερανε και τι γινεται στο Ελληνικο Δημοσιο, θα μας επαιρναν με τις πετρες :tooth:
https://www.reddit.com/r/antiwork/comments/zuyp6j

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom