Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Καθίστε σε αυτή τη μπουρδελοχωρα κορόιδα εγώ θα βγάζω χιλιάδες και θα σας γαμαω τις πουτανες με 10 ευρω
Πάλι καλά να λες που ητνα ο Σύριζα Κυβέρνηση και χάρη στο τσιπρα παίρνεις Κέα αλλιώς με το κουλή δε θα είχες λφτα ούτε για κόκα κόλα τυπε?

Geiler12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
507
Πόντοι
301
Τυπε αυτά τα κάμποικα ταχω κανει
Δύο είναι τα Βασικσ
1.ναχεις απόλυτα έμπιστο άτομο για τα Brief
2.να είσαι έτοιμος να μπεις σε 24 ώρες πάλι στο ντοιτς οδικώς. Ειδάλλως ναχεις αμάξι μόνιμα αν χρειαστεί εκτοσ χώρας για να μπαινοβγαινεις απαρατήρητος.. Αεροδρόμια κλπ ξέχαστα.. Δεν ξέρω τι παίζει με τρένα... Αν υπάρχει έλεγχος

Θα.. Είναι 150ευρω... Σε δεκαπέντε είκοσι χρόνια... Τώρα λεν 250 νομίζω.. Οπότε πέτα τα μισά στην θάλασσα...
Schön Freund,θα σου στείλω pm να μου πείς την εμπειρία σου!

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.604
Πόντοι
506
Πάλι καλά να λες που ητνα ο Σύριζα Κυβέρνηση και χάρη στο τσιπρα παίρνεις Κέα αλλιώς με το κουλή δε θα είχες λφτα ούτε για κόκα κόλα τυπε?
νομιζω οτι το επιδομα εγινε νομος του ελλ. χωρου οταν ηταν πορδυπουργος ο σαρλαμας.

• Like
Αντιδράσεις: tony1
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Εσύ παίζει να γράφεις με δέκα προφίλ ταυτόχρονα

idryma.com πρέπει να το μετονομάσει ο Αντισθένης

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Εσύ παίζει να γράφεις με δέκα προφίλ ταυτόχρονα

idryma.com πρέπει να το μετονομάσει ο Αντισθένης
Tο αλβανικο σκιπταροτρολ ειναι που εγραφε ως Αργκοον και ελεγε οτι ο συριζα ειναι καλος ενω ο κουλης κακος.Ολοι οι αλβανιαρηδες ψηφοφοροι ακροαριστερων κομματων:vomit:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Schön Freund,θα σου στείλω pm να μου πείς την εμπειρία σου!
Lieber Freund στείλε αλλά αυτά που σου είπα
Έμπιστο άτομο, νάσαι ετοιμοπόλεμος ανά πάσα στιγμή να γυρίσεις στο ντοιτς. Ανάλογα που μένεις είναι κ πιο εύκολο η δύσκολο
Πχ ένας που είναι Βερολίνο η Νυρεμβέργη είναι εύκολο να οξγαινοερχεται αεροπορικά μέσω Τσεχίας η Πολωνίας χωρίς να αφήνει ίχνη
Ένας πουναι Αμβούργο ίσως μέσω Δανίας....
Μόναχο εύκολα μέσω Ζυρίχης
Εννοείται νάσαι με εμβόλιο αλλιώς δεν γίνεται να κινείσαι

Τελευταία τροποποίηση:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Καθίστε σε αυτή τη μπουρδελοχωρα κορόιδα εγώ θα βγάζω χιλιάδες και θα σας γαμαω τις πουτανες με 10 ευρω
Κάτσε βρε κουμπάρε.
Ακόμα με 300€ είσαι και πού θα βρίσκεις τις πουτανες με 10€?
Αυτά μόνο στο μεταξύ παίζουν.

Στο εξωτερικό είναι ακριβότερες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
νομιζω οτι το επιδομα εγινε νομος του ελλ. χωρου οταν ηταν πορδυπουργος ο σαρλαμας.
Ο τσιπρας το γεμικευσε. Είναι η νέα πολιτική της ΕΕ, ΖΌΜΠΙ όλοι μέχρι να πεθάνουν να θσηχασουμρ από τις απαιτήσεις, να μπουν στις δουλειές οι Ασιάτες μρσανατολιτρς με αίτημα στέγαση κ φαΐ μονο

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Στις περισσότερες των περιπτώσεων, όχι όλες, οι άνθρωποι μεταναστεύουν στο εξωτερικό εξ' ανάγκης και όχι εξ' επιλογής. Το εγχείρημα ομως για όλους ( πλην λίγων εξαιρέσεων ) μόνο "ρόδινο" τουλάχιστον αρχικά δεν είναι.

Ανήκω στους δεύτερους ( τους εξ' επιλογής ), μια και εργάστηκα στο εξωτερικό για 16 συνολικά χρόνια σε πολλές χώρες σε όλο το κόσμο.

Θα ήθελα λοιπόν να προσθέσω κάτι στη κουβέντα γιατί σε πολλές περιπτώσεις ο με τανάστης θα νοιώσει το κοκταίηλ συναισθημάτων που ο κύριος Richter προκαλούσε στο περίφημο πείραμά του που παρακάτω θα περιγράψω σύντομα.

Πιο συγκεκριμένα. Κατά τη διάρκεια μιας βάναυσης μελέτης στο Χάρβαρντ τη δεκαετία του 1950, o Dr. Curt Richter τοποθέτησε αρουραίους σε μια λίμνη νερού για να ελέγξει πόσο καιρό μπορούσαν να επιπλεύσουν στο νερό.
Κατά μέσο όρο θα τα παρατούσαν και θα βυθίζονταν μετά από 15 λεπτά.
Αλλά ακριβώς πριν τα παρατήσουν λόγω εξάντλησης, οι ερευνητές τα έβγαζαν, τα στέγνωναν, τα άφηναν να ξεκουραστούν για λίγα λεπτά - και τα ξαναέβαζαν για δεύτερο γύρο.

Εχει ενδιαφέρον να δεί κανείς, σε αυτή τη δεύτερη προσπάθεια - πόσο καιρό θα κρατούσαν;

Θυμηθείτε - μόλις πριν από λίγα λεπτά είχαν κολυμπήσει μέχρι την πλήρη αποτυχία...

Πόσο καιρό πιστεύετε;;
Άλλα 15 λεπτά;
10 λεπτά?
5 λεπτά?

Οχι! Και η απάντηση εκπλήσει. Αντεχαν
60 ώρες!
Σωστά! 60 ώρες κολύμπι.

Κάποιοι θα βιαστούν να επικαλεσθούν τον Νιτσε "Οτι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό".

Ομως στην επανάληψη του οι συνθήκες του πειράματος δεν ήταν πανομοιότηπες με την πρώτη φορά. Υπήρχε μια σημαντική διαφορά. Και αυτή ήταν η πίστη.

Εφόσον οι αρουραίοι ΠΙΣΤΕΥΑΝ ότι τελικά θα σωθούν, θα μπορούσαν να σπρώξουν το σώμα τους πέρα από αυτό που προηγουμένως θεωρούσαν αδύνατο και εγκατέλειπαν.

Αν λοιπόν η ελπίδα μπορεί να κάνει τους εξαντλημένους αρουραίους να κολυμπήσουν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, τι θα μπορούσε να κάνει για εμάς η πίστη στον εαυτό σας και τις ικανότητές μας;

Θυμηθείτε τι είστε ικανοί. Θυμηθείτε γιατί είστε εκεί που είστε.
Μπορείτε να συνεχίσετε ακόμα και αν νιώθετε ότι κουράστηκατε & φτασατε στα όρια σας.

Μην τα παρατάς οταν εξαντλείσαι. Ξεκουράσου. Αναδιπλώσου. Και συνέχισε να "κολυμπάς".

Προσωπικά είχα καταλήξει, με βάση δικά μου εμπειρικά προσωπικά βιώματα, να πιστεύω ότι ο άντρας είναι οτι βαθύτερα και ανεπιτήδευτα ΠΙΣΤΕΥΕΙ για τον εαυτό του ότι είναι. Γιατί τον εαυτό του δεν μπορεί να τον κοροιδέψει κανείς.

Και όταν το "πεζοδρόμιο" των δικών μου εμπειρικών βιωμάτων, συναντά την επιστήμη της ψυχολογίας, τα συμπεράσματα είναι ασφαλή.

Εχει μια ωραία ηλιόλουστη μέρα σήμερα έξω, οτι πρέπει για φρεσκάρισμα του κεφαλιού μας.

Καλή συνέχεια.

Συνημμένα

• FB_IMG_1639296059198.jpg
    FB_IMG_1639296059198.jpg
    18,2 KB · Εμφανίσεις: 34

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Θα γινεις μεγιστανας τουλαχιστον καποια μερα και θα πηδας τις πουτανες με 10 ευρω , λιγο το χεις :confused: :confused: :confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 180011

Επισκέπτης
Νομιζω πλεον εχουν "φουλαρει" και οι προνομιουχες χωρες(ΗΠΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΒΟΡΡΑΣ) και θα πρεπει να αρχισουν να ριχνουν πορτα σε νεες εισαγωγες αλλοδαπων που ζητουν μια καλυτερη ζωη!
Ηδη εχουν υποβαθμισει την ποιοτητα τους κατα πολυ σαν χωρες γεμιζοντας με εισαγωγες κοσμου απο καθε ακρη του πλανητη...
Σημερα εισαι καλοδεχουμενος αν εχεις να συνεισφερεις κατι στις χωρες αυτες,τελειωσε η καραμελα που ειχε ξεκινησει απο το 2010 να πανε οι Ελληνες Γερμανια να βγαλουν πολλα χρηματα..
Εγω Φερ ειπειν στηριζω τις χωρες αυτες αγοραζοντας στο παρελθον πολλα προιοντα τους,δεν περιμενω να μου δωσουν κατι αυτες οι χωρες διοτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ πλεον να δωσουν αλλα χρηματα!
Στηριζω πχ την Αμερικη πινοντας και κανενα καλο bourbon!

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Νομιζω πλεον εχουν "φουλαρει" και οι προνομιουχες χωρες(ΗΠΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΒΟΡΡΑΣ) και θα πρεπει να αρχισουν να ριχνουν πορτα σε νεες εισαγωγες αλλοδαπων που ζητουν μια καλυτερη ζωη!
Ηδη εχουν υποβαθμισει την ποιοτητα τους κατα πολυ σαν χωρες γεμιζοντας με εισαγωγες κοσμου απο καθε ακρη του πλανητη...
Σημερα εισαι καλοδεχουμενος αν εχεις να συνεισφερεις κατι στις χωρες αυτες,τελειωσε η καραμελα που ειχε ξεκινησει απο το 2010 να πανε οι Ελληνες Γερμανια να βγαλουν πολλα χρηματα..
Εγω Φερ ειπειν στηριζω τις χωρες αυτες αγοραζοντας στο παρελθον πολλα προιοντα τους,δεν περιμενω να μου δωσουν κατι αυτες οι χωρες διοτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ πλεον να δωσουν αλλα χρηματα!
Στηριζω πχ την Αμερικη πινοντας και κανενα καλο bourbon!
Εγώ στηρίζω Ρωσία-Ουκρανία, γαμάω τις πουτάνες τους... :confused: :confused: :confused:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Όχι θα πάω φυλακή έξυπνες αν απαγορεύεται τι να κάνεις
Απαγορεύεται να γαμάς τον χειμώνα στα μέρη σου;; :confused: :think:

Να μας πεις σε ποια περιοχή της Λάρισας μένεις να αποφεύγουμε να περνάμε με τέτοιους περιορισμούς.

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86

Να μας πεις σε ποια περιοχή της Λάρισας μένεις να αποφεύγουμε να περνάμε με τέτοιους περιορισμούς.
Στο Κατάρ ρε βλάκα για το εξωτερικό μιλάνε τόση ώρα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Οι πουτάνες πέφτουν σε χειμερία νάρκη στα μέρη του :confused:

Αντισθένη,κάνε hotline ψυχιατρικής υποστήριξης να χεστείς στο τάληρο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom