Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Τόσο έξυπνος που βγάζεις 300 το μήνα;:confused::confused::confused:
Τι να κάνω μαθηματικό πτυχίο έχω τι άλλο να κάνω ;Δεν φταίω που η κοινωνία είναι για το πουτσο τώρα εγώ έπρεπε να δουλεύω με ένα χιλιάρικο σε σχολείο η τράπεζα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τόσο έξυπνος που βγάζεις 300 το μήνα;:confused::confused::confused:
Και άλλοι είναι τελείως άνεργοι

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Τι να κάνω μαθηματικό πτυχίο έχω τι άλλο να κάνω ;Δεν φταίω που η κοινωνία είναι για το πουτσο τώρα εγώ έπρεπε να δουλεύω με ένα χιλιάρικο σε σχολείο η τράπεζα
Όποτε έξυπνος δεν είναι σωστό να αυτοχαρακτηρίζεσαι, βλακάκος μάλλον.... :confused: :confused: :confused:

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Όποτε έξυπνος δεν είναι σωστό να αυτοχαρακτηρίζεσαι, βλακάκος μάλλον.... :confused: :confused: :confused:
Ποιος βλακακος δουλεύει στη εθνική τράπεζα εστω και για δύο μήνες σε ηλικία 22 χρόνων ;Εσύ τι επάγγελμα κανείς να γελάσουμε

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Ποιος βλακακος δουλεύει στη εθνική τράπεζα εστω και για δύο μήνες σε ηλικία 22 χρόνων ;Εσύ τι επάγγελμα κανείς να γελάσουμε
Εσύ... :confused: :confused: :confused:
Εγώ δεν δουλεύω φίλε μου...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ποιος βλακακος δουλεύει στη εθνική τράπεζα εστω και για δύο μήνες σε ηλικία 22 χρόνων ;
Ένας πρακτικάριος τελειόφοιτος λογιστικής,οικονομικών,μαθηματικού,κ.λ.π.

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Αυτές τις σχολές ειδικά μαθηματικό φυσικό ιατρική δεν τελειώνεις σε τέσσερα χρόνια και δεν τις τελειώνει ο οποιοσδήποτε
Έβαλες το μαθηματικό και την ιατρική στην ίδια πρόταση; :confused:
Ξέρεις πόση ήταν η βάση των μαθηματικών σχολών όταν έδινα πανελλήνιες;

Ξέρεις τι έχει πλάκα με μερικούς νεοέλληνες...
Γκόμενα δεν μπορείς να βγάλεις,λεφτά δεν μπορείς να βγάλεις,είσαι 24 και μιλάς για ΚΕΑ,επιδόματα,εθνική σύνταξη...
Την έπαρση,από που την αντλείς;

Αυτογνωσία και επαφή με την πραγματικότητα μηδέν,σε αυτή τη χώρα...

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Έβαλες το μαθηματικό και την ιατρική στην ίδια πρόταση; :confused:
Ξέρεις πόση ήταν η βάση των μαθηματικών σχολών όταν έδινα πανελλήνιες;

Ξέρεις τι έχει πλάκα με μερικούς νεοέλληνες...
Γκόμενα δεν μπορείς να βγάλεις,λεφτά δεν μπορείς να βγάλεις,είσαι 24 και μιλάς για ΚΕΑ,επιδόματα,εθνική σύνταξη...
Την έπαρση,από που την αντλείς;

Αυτογνωσία και επαφή με την πραγματικότητα μηδέν,σε αυτή τη χώρα...
Είμαι 24 χρόνων επιστήμονας βγάζω μαύρα 300 ως πρώτη χρονιά από μια ξεκούραστη δουλειά και παίρνω επιδόματα που δεν δικαιούμαι .Και έχω και την ευκαιρία και σε φροντιστήριο για περισσότερα.Ακομη και στο εξωτερικό έχω την δυνατότητα να πάω και θα το παλέψω όσο δεν πάει

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Είμαι 24 χρόνων επιστήμονας βγάζω μαύρα 300 ως πρώτη χρονιά από μια ξεκούραστη δουλειά και παίρνω επιδόματα που δεν δικαιούμαι .Και έχω και την ευκαιρία και σε φροντιστήριο για περισσότερα.Ακομη και στο εξωτερικό έχω την δυνατότητα να πάω και θα το παλέψω όσο δεν πάει
Η βάση μπορεί να είναι χαμηλή δεν σημαίνει ότι είναι εύκολη η σχολή τα μόρια δεν βγαίνουν βάση δυσκολίας αλλά πόσοι την διαλέγουν για επαγγελματική αποκατάσταση

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Τι επιστήμονας ρε τύπε...
Το μαθηματικό έβγαλες,όπως χιλιάδες κόσμος..
Τίγκα η Ελλάδα από απόφοιτους Πανεπιστημίου,χαλάρωσε..

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Μαθηματικός δυστυχώς μόνο ιδιαίτερα θα καταλήξεις να κάνεις Ελλάδα. Στο εξωτερικό θα σου σωθούν σιγουρα πολύ περισσότερες ευκαιρίες. Ιδίως αν γνωρίζεις η έχεις ειδικότητα σε χρηματοοικονομικα κτλ. Το θέμα είναι ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμος στις θετικές επιστήμες. Τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είναι χιλιάδες πλέον οι επιστήμονες και παίζει τρελή αξιολόγηση. Πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις αλλιώς αναλώνεται ο καθένας χωρίς πολλά πολλά.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Τι επιστήμονας ρε τύπε...
Το μαθηματικό έβγαλες,όπως χιλιάδες κόσμος..
Τίγκα η Ελλάδα από απόφοιτους Πανεπιστημίου,χαλάρωσε..
Μαθηματικο Αθήνας παράγει επιστήμονες που διαπρέπουν σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του ΚΌΣΜΟΥ

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Ναι αλλά δεν λαμβάνουν όλοι ΚΕΑ... :confused: :confused: :confused:
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που νοίκιαζα στην Αθήνα μαθηματικός μαύρα ίδιαιτερα γιατί το φροντιστήριο δεν κολλάγε ένσημα και επιδόματα παίρνει

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Μαθηματικο Αθήνας παράγει επιστήμονες που διαπρέπουν σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του ΚΌΣΜΟΥ
Αν ποτέ διαπρέψεις και εσύ,
μπες και κάνε το κομμάτι σου...

Για την ώρα είσαι ένας 24χρονος που αντί να γαμάει και να δέρνει σκέφτεται την.......εθνική σύνταξη

Τέσπα,καλή επιτυχία στα σχέδιά σου

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Αν ποτέ διαπρέψεις και εσύ,
μπες και κάνε το κομμάτι σου...

Για την ώρα είσαι ένας 24χρονος που αντί να γαμάει και να δέρνει σκέφτεται την.......εθνική σύνταξη

Τέσπα,καλή επιτυχία στα σχέδιά σου
Έχει σχέδιο ο φίλος, να έρθει Αθήνα τον Δεκέμβρη να γαμήσει 5 πουτάνες... :confused: :confused: :confused:

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Έχει σχέδιο ο φίλος, να έρθει Αθήνα τον Δεκέμβρη να γαμήσει 5 πουτάνες... :confused: :confused: :confused:
Όχι θα σκέφτομαι πως θα βρω γκόμενα να τη γκαστρωσω και να γαμιεμαι με άλλα έξοδα.Αστο μια ζωή πουτανες για αλλαγή καθε φορά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom