dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ξερεις απο καλοκαιρινή ώρα ΜΑΛΑΚΑ?ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ?ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ.ΜΑΛΑΚΑ..Βρες τις ρε μαλάκα .Αφου είναι απο συγκεκριμένα σημεία ,τι να κόψεις;Βάλε τον φίλο σου να δει τα metadata και το geolocation που έχουν οι φωτό.Ακόμα και το ονομα τους δείχνει πότε τραβήχτηκαν.Καλά πας να ανταγωνιστείς τον Βαλκάνιο φουκαρά στην ψευτιάαλλά αυτόν δεν το φτάνεις με τίποταKαι εγώ αλλα αυτες είναι δικές μου.Αν μπορείς βάλε τις ίδιες απο internet.ΜΑΛΑΚΑ.Τις φωτό δεν τις είδες Στράτο;Ριχνει ξυλο ο ΒΠ...
Μπορω να σου κατεβασω οσες φωτο θες απο αγγλικη ριβιερα, τορκι, μπορνμουθ, ντεβον...
Λίγο να της κώψεις και να της αλλάξεις της φωτογραφίες μετά δεν βγαίνουν στο ίντερνετ.
Το ότι με την Αγγλία είσαι άσχετος φένεται ,ότι δεν έχεις καμιά πληροφορία δικιά σου,όλα μέσω ίντερνετ τα βάζεις.
Πάρε και την μια με τα στοιχεία της.Την δευτερη στην βάζω bonus για να κάτσεις επάνω.ΜΑΛΑΚΑ.
Λογικό είναι κάποιος να την τράβηξε την φωτογραφία εκεί πέρα,αλλά αυτός δεν είσαι εσύ.Υπάρχει και μιά μικρή λεπτομέρια που δείχνει ότι αυτός που την τράβηξε είναι σε χρόνο gmt+1 δηλαδή Γαλλία,Ισπανία,Γερμανία κλπ. ενώ η Αγγλία είναι gmt βέβαια αυτά εσύ δεν μπορείς να τα καταλάβεις.
Απλός δεν την τράβηξες εσύ,κάποιος την τράβηξε και στην έστειλε
Οι γνώσεις σου γιά την Αγγλία είναι μηδέν!εγώ που έχω πάει εκεί γιά μερικές μέρες ξέρω πάρα πολύ περισσότερα από σένα που μας λες ότι μένεις εκεί
Ο πιό γελοίος είναι ο άλλος που είπε ότι πήγες στα νησιά και βρήκε Ρωσσίδες τουρίστριες όταν τα σύνορα με τη Ρωσσία είναι κλειστά και γιά να έρθει Ρώσσος υπήκοος στην Ελλάδα ακόμα και να μένει στο εξωτερικό (δουλεύει ή είναι φοιτητής )πρέπει ή να έχει Ελληνική άδεια παραμονής ή κάποιο συγγενή στην Ελλάδα.
Δεν ξέρω ποιός είναι πιό μεγάλος ψεύτης εδώ μέσα
ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΛΙΝΚ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΩΛΑΘΡΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΡΑΒΑ ΧΩΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΛΟΥ ΤΩΡΑ.
Το θέμα είναι ότι δεν είσαι εσύ αυτός που τράβηξε της φωτογραφίες αλλά κάπου της βρήκες.Γιατί εσύ έχεις μεσάνυχτα σχετικά με τη ζωή στην Αγγλία δεν ξέρεις τίποτα.Οπως έχει μεσάνυχτα σχετικά με την Πολωνία και τη Γερμανία ο Βαλκάνιος φουκαράς .
Πραγματικές αποδείξεις δεν έχεις να μας βάλεις
Τώρα έφυγα από το Μπουένος Ά'ι'ρες και πήγα στην Α'ι'τί και κάνω τα μπανια μου Σας βάζω και αποδείξεις ότι είμαι Α'ι'τί φωτογραφίες που τράβηξα πριν από λίγο