Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αγγλίδες σένιες, είναι πολύ μουνάρες. Όχι οι βρωμιάρες χοντρές που κυκλοφοράνε ξυπόλητες στα πάρκα και πίνουν σαν αλκοολικοόι αλβανοί ή πολωνοί ....

αλλά κάτι μουνέτα παντρεμένες συνήθως που κυκλοφορούνε π.χ. καραϊβική ή μπορεί να τις δεις στις ηπα, στο αντλάντικ σίτυ, είναι ούλτρα μπάνικες.
Δύσκολα τις τρώει κάποιος.

Και ρωσίδες που κυκλοφορούν σε τέτοια μέρη , είναι σούπερ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Μόρτες ... χωρίς να θέλω να χαλάσω την όμορφη ατμόσφαιρα ...

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ....

Με 150€ ο καθένας, παίρνει ένα βιζιτόνι , του δίνει άλλα 50€ και βγάζει φωτό με την ψωλή του στον κώλο της !

Για μια ώρα τη γαμάει από τον κώλο ...
ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ !!!!!

Να με συγχωρνάτε και πάλι έτσι ;;;;;

Σωστά,αλλά οι περισσότεροι δεν κάνουν ούτε αυτό..

Ειδικά Ελληνες ηλικίας kman,αντί να γαμάνε,κάθονται με την πεθερικα και τρώνε παστίτσιο

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Με 150€ ο καθένας, παίρνει ένα βιζιτόνι , του δίνει άλλα 50€ και βγάζει φωτό με την ψωλή του στον κώλο της !

Σωστά,αλλά οι περισσότεροι δεν κάνουν ούτε αυτό..

Ειδικά Ελληνες ηλικίας kman,αντί να γαμάνε,κάθονται με την πεθερικα και τρώνε παστίτσιο

Ρε μάγκα, ξέρεις τι κάνουν 3 εκατομμύρια έλληνες ;;;;;
Έχω δει απίστευτες περιπτώσεις.
Σε αυτή τη ζωή υπάρχουν τα πάντα.

Ο κμαν , αν τρώει λεφτά ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ, είναι γαμώ τους μάγκες. Εφόσον γαμάει όλο το χρόνο.
ΑΝ ΟΜΩΣ, ΤΡΩΖΕΙ ΖΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΜΗΝΕΣ, για να πετάξει φράγκα έτσι σε 5 μέρες, είναι μαζόχας.Και κορόϊδο .

Φοβάμαι το 2ο . Και είναι κρίμα, γιατί τον συμπαθώ, δεν είναι σαν κάτι καθίκια άλλα εδώ μέσα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.445
Πόντοι
4.746
Αυτο να μπει σε πλακατ και να παει στο απεναντι θεμα- το σπονσορινγκ
-προς γνωση και συμμορφωση.. :sunglasses:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.959
Πόντοι
456

Έλα όμως που εδώ και σχεδόν 24 ώρες είσαι το πουτανακι κάποιου εδώ μέσα με 35 χιλιάρικα και θα ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ να είσαι για όσο διάστημα γράφεις στο σαιτ...

Συγχωρεμένος...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.981
Πόντοι
5.506

Έλα όμως που εδώ και σχεδόν 24 ώρες είσαι το πουτανακι κάποιου εδώ μέσα με 35 χιλιάρικα και θα ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ να είσαι για όσο διάστημα γράφεις στο σαιτ...

Συγχωρεμένος...

Πως τον ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΣ πάλι έτσι τον τύπο ρε κλώνε μου;

ΠΩΣ ΤΟΝΕ ΓΑΜΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
barock ....

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ ....

Κάτσε να έρθει ΚΥΡΙΑΚΗ !!!!!!

Ωραία που είναι η Κυριακή ........................

Θα γελάσει πολύ το ... φιλοθεάμον κοινό !

Κάτι σαύρες και κάτι μάγκες ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΙ ... να σχολιάσουν τη φωτογραφία σου !!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ριχνει ξυλο ο ΒΠ... :grin:
Τις φωτό δεν τις είδες Στράτο;

Μπορω να σου κατεβασω οσες φωτο θες απο αγγλικη ριβιερα, τορκι, μπορνμουθ, ντεβον... :grin:
Kαι εγώ αλλα αυτες είναι δικές μου.Αν μπορείς βάλε τις ίδιες απο internet.ΜΑΛΑΚΑ.
Καλά πας να ανταγωνιστείς τον Βαλκάνιο φουκαρά στην ψευτιά:2funny::jerking:αλλά αυτόν δεν το φτάνεις με τίποτα :2funny:
Λίγο να της κώψεις και να της αλλάξεις της φωτογραφίες μετά δεν βγαίνουν στο ίντερνετ.
Το ότι με την Αγγλία είσαι άσχετος φένεται ,ότι δεν έχεις καμιά πληροφορία δικιά σου,όλα μέσω ίντερνετ τα βάζεις.
Βρες τις ρε μαλάκα .Αφου είναι απο συγκεκριμένα σημεία ,τι να κόψεις;Βάλε τον φίλο σου να δει τα metadata και το geolocation που έχουν οι φωτό.Ακόμα και το ονομα τους δείχνει πότε τραβήχτηκαν.
Πάρε και την μια με τα στοιχεία της.Την δευτερη στην βάζω bonus για να κάτσεις επάνω.ΜΑΛΑΚΑ.

Λογικό είναι κάποιος να την τράβηξε την φωτογραφία εκεί πέρα,αλλά αυτός δεν είσαι εσύ:2funny:.Υπάρχει και μιά μικρή λεπτομέρια που δείχνει ότι αυτός που την τράβηξε είναι σε χρόνο gmt+1 δηλαδή Γαλλία,Ισπανία,Γερμανία κλπ. ενώ η Αγγλία είναι gmt βέβαια αυτά εσύ δεν μπορείς να τα καταλάβεις.
Απλός δεν την τράβηξες εσύ,κάποιος την τράβηξε και στην έστειλε
Οι γνώσεις σου γιά την Αγγλία είναι μηδέν!:headbang:εγώ που έχω πάει εκεί γιά μερικές μέρες ξέρω πάρα πολύ περισσότερα από σένα :2funny:που μας λες ότι μένεις εκεί :2funny::jerking:

Ο πιό γελοίος είναι ο άλλος που είπε ότι πήγες στα νησιά και βρήκε Ρωσσίδες τουρίστριες :2funny::jerking: όταν τα σύνορα με τη Ρωσσία είναι κλειστά και γιά να έρθει Ρώσσος υπήκοος στην Ελλάδα ακόμα και να μένει στο εξωτερικό (δουλεύει ή είναι φοιτητής )πρέπει ή να έχει Ελληνική άδεια παραμονής ή κάποιο συγγενή στην Ελλάδα.
Δεν ξέρω ποιός είναι πιό μεγάλος ψεύτης εδώ μέσα :2funny::jerking:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.981
Πόντοι
5.506
barock ....

Κάτι σαύρες και κάτι μάγκες ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΙ ... να σχολιάσουν τη φωτογραφία σου !!!!!!

Σάββατο βράδυ θα γίνει το ριφιφί;;

To_rififi_tou_aiona.jpg

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.959
Πόντοι
456
barock ....

Ποια Κυριακή ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Λάκη ???
Εσύ δεν έγραφες να μπούνε μασούρια ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Λάκη ????
Δεν έγραψες ότι θα βάλεις τα 5πλάσια ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Λάκη ????
Πότε ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Λάκη ????
Ποιες λίγες μέρες ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Λάκη και ποιοι ειδήμονες ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Λάκη ???

ΞΕΦΤΙΛΑ, ΡΟΜΠΑ , ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.981
Πόντοι
5.506
barock ....

Ποια Κυριακή ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Λάκη ???
Εσύ δεν έγραφες να μπούνε μασούρια ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Λάκη ????
Δεν έγραψες ότι θα βάλεις τα 5πλάσια ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Λάκη ????
Πότε ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Λάκη ????
Ποιες λίγες μέρες ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Λάκη και ποιοι ειδήμονες ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Λάκη ???

ΞΕΦΤΙΛΑ, ΡΟΜΠΑ , ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ...

Μη τον τραμπουκίζεις τύπε, σκέφτομαι να του δώσω μια ευκαιρία να βάλει το 1/5 όσων είδε.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.766
Πόντοι
2.606
Ας βάλει κάνα ρολόι κασιο ο τριμαλακας

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
barock ....

Λαλακη,πες μου πως θα βάλεις ένατο κοντρόλ κλιματιστικού...:wanker::wanker::wanker:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.981
Πόντοι
5.506
barock ....

Λαλακη,πες μου πως θα βάλεις ένατο κοντρόλ κλιματιστικού...:wanker::wanker::wanker:

Ετοιμάζεται ο λάκης για την Κυριακή.

zitianos-oneirokriths.jpg

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Υποψιάζομαι ότι παίρνει φόρα για επική κωλοτουμπα με τριπλό φλιπ ο Lakis :sunglasses:

Η ιστορία θα καταλήξει "πήγα σε ένα φίλο μου φωτογράφο και μου είπε ότι η φώτο είναι μουφα" κλπ.

Αν πέφτω έξω, θα ανακαλεσω.

Αν όμως δεν ανεβάσει μασουρι, το nick Lakis θα ταυτιστεί οριστικά με τη ντροπή του αντρικού φύλου.

Θα δικαιούται να γράφει μόνο στα Gay/Lesbian νήματα πλέον :2funny::2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.981
Πόντοι
5.506
Υποψιάζομαι ότι παίρνει φόρα για επική κωλοτουμπα με τριπλό φλιπ ο Lakis :sunglasses:

Η ιστορία θα καταλήξει "πήγα σε ένα φίλο μου φωτογράφο και μου είπε ότι η φώτο είναι μουφα" κλπ.

Αν πέφτω έξω, θα ανακαλεσω.

Αν όμως δεν ανεβάσει μασουρι, το nick Lakis θα ταυτιστεί οριστικά με τη ντροπή του αντρικού φύλου.

Θα δικαιούται να γράφει μόνο στα Gay/Lesbian νήματα πλέον :2funny::2funny:

Ήδη κινούνται οι διαδικασίες να γίνει επίτιμο μέλος του νήματος του ποδολάγνου.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ριχνει ξυλο ο ΒΠ... :grin:
Τις φωτό δεν τις είδες Στράτο;

Μπορω να σου κατεβασω οσες φωτο θες απο αγγλικη ριβιερα, τορκι, μπορνμουθ, ντεβον... :grin:
Kαι εγώ αλλα αυτες είναι δικές μου.Αν μπορείς βάλε τις ίδιες απο internet.ΜΑΛΑΚΑ.
Καλά πας να ανταγωνιστείς τον Βαλκάνιο φουκαρά στην ψευτιά:2funny::jerking:αλλά αυτόν δεν το φτάνεις με τίποτα :2funny:
Λίγο να της κώψεις και να της αλλάξεις της φωτογραφίες μετά δεν βγαίνουν στο ίντερνετ.
Το ότι με την Αγγλία είσαι άσχετος φένεται ,ότι δεν έχεις καμιά πληροφορία δικιά σου,όλα μέσω ίντερνετ τα βάζεις.
Βρες τις ρε μαλάκα .Αφου είναι απο συγκεκριμένα σημεία ,τι να κόψεις;Βάλε τον φίλο σου να δει τα metadata και το geolocation που έχουν οι φωτό.Ακόμα και το ονομα τους δείχνει πότε τραβήχτηκαν.
Πάρε και την μια με τα στοιχεία της.Την δευτερη στην βάζω bonus για να κάτσεις επάνω.ΜΑΛΑΚΑ.

Λογικό είναι κάποιος να την τράβηξε την φωτογραφία εκεί πέρα,αλλά αυτός δεν είσαι εσύ:2funny:.Υπάρχει και μιά μικρή λεπτομέρια που δείχνει ότι αυτός που την τράβηξε είναι σε χρόνο gmt+1 δηλαδή Γαλλία,Ισπανία,Γερμανία κλπ. ενώ η Αγγλία είναι gmt βέβαια αυτά εσύ δεν μπορείς να τα καταλάβεις.
Απλός δεν την τράβηξες εσύ,κάποιος την τράβηξε και στην έστειλε
Οι γνώσεις σου γιά την Αγγλία είναι μηδέν!:headbang:εγώ που έχω πάει εκεί γιά μερικές μέρες ξέρω πάρα πολύ περισσότερα από σένα :2funny:που μας λες ότι μένεις εκεί :2funny::jerking:

Ο πιό γελοίος είναι ο άλλος που είπε ότι πήγες στα νησιά και βρήκε Ρωσσίδες τουρίστριες :2funny::jerking: όταν τα σύνορα με τη Ρωσσία είναι κλειστά και γιά να έρθει Ρώσσος υπήκοος στην Ελλάδα ακόμα και να μένει στο εξωτερικό (δουλεύει ή είναι φοιτητής )πρέπει ή να έχει Ελληνική άδεια παραμονής ή κάποιο συγγενή στην Ελλάδα.
Δεν ξέρω ποιός είναι πιό μεγάλος ψεύτης εδώ μέσα :2funny::jerking:
Ξερεις απο καλοκαιρινή ώρα ΜΑΛΑΚΑ?ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ?ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ.ΜΑΛΑΚΑ..
ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΛΙΝΚ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΩΛΑΘΡΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΡΑΒΑ ΧΩΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΛΟΥ ΤΩΡΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom