Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Αυτοι οι πουσταραδες των ΔΕΚΟ και γενικα του δημοσιου. Αυτα τα τσουτσεκια της αργομισθιας που εχουν και θρασος και μιλανε για συνταξεις , εφαπαξ κοκ. Τεραστια καρκινωματα. Ειχα ενα γειτονα/συμμαθητη, θυμαμαι τελειωναμε το σχολειο στις 2 και τον πηγαινε ηδη ο πατερας του (μαλακας του ΟΤΕ) σπιτι με το αυτοκινητο ενω ο πατερας μου δουλευε απο το χαραμα μεχρι το βραδυ. Ε αυτο το αρχιδι πηρε σπιτι (δευτερο) μετα με το εφαπαξ του ενω βγηκε στη συνταξη στα 55. Το πρωτο το ειχε παρει με καποιου ειδους δανειο μεσω ΟΤΕ.

Η θυμαμαι στο Παπει τις βρωμιαρες τις καθαριστριες που ξυνανε ολη μερα τη μουνα τους και βαζανε τις γυναικες του συνεργειου να δουλευουν (και ελληνιδες αλλα και ξενες, κατι μαυρουλες που δουλευαν για 3 ευρω την ωρα). Γενικα δε γουσταρω ξενους στην Ελλαδα (γιατι δε πιστευω οτι χρειαζονται) αλλα πως μιλαγανε αυτες οι πουταναρες στις κοπελιτσες του συνεργειου, ενω ΟΛΗ ΜΕΡΑ καθονταν και πινανε καφε. και να εχεις μετα τον συριζα να θελει να τους βαλει ολους πισω στη θεση τους. Ας τους δωσουν και συνταξη αγαμης θυγατερας οπως στη Σολωμου.

Γεματη σκουπιδια η Ελλαδα. Να ενας λογος να παρεις αλλη υπηκοοτητα. Να μη φορτωθεις/σεις το βαρος να ταισεις τους ψωλαδες που λεει και ο ΚΜΑΝ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Τύπε,ξέρω άτομο που έπαιζε στην μπάντα του Ναυτικού και βγήκε σύνταξη στα.....43
Είχα συμφοιτητή με πατέρα ΟΤΕΤΖΗ,ο οποιος συμφοιτητής στα 18 του πήρε 20χιλιάδες ευρώ και άλλες 20χιλιάδες ο αδερφός του,από "μερίσματα" του πατερα του στον ΟΤΕ.
Χώρια ένα σωρό πράγματα τζάμπα όπου ήταν αναμεμειγμένος ο ΟΤΕ.

Και τον τρομπετίστα και τον συμφοιτητη,τους τα είχα χώσει και ήθελα να τους δείρω..

Τώρα αποφάσισα να κάνω ακριβώς τα ίδια.
Έχω και ένα φίλο γιατρό να με βγάζει κανά 4-6 βδομαδες άρρωστο και να ταξιδεύω

Στα αρχίδια μου,σε αυτή την κοινωνία αξίζει να αγωνίζεσαι μόνο για εσένα και την οικογένειά σου

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Βαλκανιε η μεγαλη διαφορα ομως με Γερμανια, Ολλανδια ακομα και Σλοβακια σε σχεση με Ελλαδα, ειναι οτι το συστημα εξω ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

Δηλαδη σιγουρα υπαρχουν οι ψωλαδες εξω , αλλα μπορεις να κανεις τη δουλεια σου. Θα εξυπηρετηθεις, θα βρεις στο ιντερνετ τι χρεαζεσαι δε θα στο παιξουν γαμιαδες οι υπαλληλοι. Ειχα παει στο αντιστοιχο ΙΚΑ σλοβακιας, χωρις αγγλικα οι υπαλληλοι, εγω με τα βασικα σλοβακικα, μια χαρα βγαλαμε ακρη.

Ελλαδα ειναι μουνοπανα. Οποτε εχω παει εφορια (ακομα και ΙΚΑ) μια ξυνιλα, μια αγενεια. Να μου εχουν δωσει εντυπο (δε τα ειχαν στο ιντερνετ τοτε) με κατι χαρτια που χρειαζομουν (μιας και στο τηλεφωνο δε τους εβρισκες) και οταν πηγα να κανω την αιτηση να μου λενε το εντυπο ηταν λαθος χρειαζομουν και αλλα χαρτια. Αυτο ειναι ξεφτιλικι. Προφανως και πρωτα η οικογενεια και ο εαυτος μας, αλλα αυτο ειναι στο αλλο ακρο.

Γενικα, οσο περνανε τα χρονια τοσο λιγοτερη επαφη με Ελλαδα θελω να εχω.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Καλά,Ελλάδα όποιος έχει την παραμικρή θέση εξουσίας,το παίζει συνήθως ιστορία...

Απλά επισκεπτόμενος την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και ειδικά μετά την κρίση,ξέρεις τι διαπίστωσα;
Ότι την μεγαλύτερη πούτσα,την έχουν φάει αυτοί που ήταν όντως τίμιοι και εργατικοί.
Πλέον τους λέω κορόιδα και δε θελω να τους μοιάσω..

Εγώ γουστάρω επαφή με Ελλάδα σε φάση διακοπών,αλλά ποτέ ξανά για μόνιμη κατοικία ή οποιασδήποτε εργασιακή,έστω και εξ'αποστάσεως,σχέση.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
ακριβως οποιος ειναι τιμιος και πληρωνει φορους κλπ τον ηπιε.

Αυτο πρεπει να ειναι φαινομενο μονο αφρικανικων χωρων.

Ναι ακριβως, να γυρισεις να κανεις τι? να πληρωνεις φορους για να εχεις τα πακια και τα βυσματα να καθονται. Και αν συμβει τιποτα να θες φακελακια/φροντιστηρια για παιδια κλπ.

Απο διακοπες εγω γουσταρω κρητη, γιατι ειδικα νοτια, ειναι πιο ησυχα και δεν ειναι γεματα ελλεινες και ελλεινιδες (στυλ μυκονου,παρου κλπ) που πανε και ποζαρουν ενα εικοσαλεπτο για να βγουν μια φωτο.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Που αν θες τετοια σκηνικα, πας Ιμπιζα που οντως ειναι ωραια και οχι αρχοντοχωριατες που πινουν ενα ποτο ολη νυχτα

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Το συμπέρασμα που προκύπτει για οποιονδήποτε άνθρωπο με στοιχειώδη αντίληψη είναι ότι το 70% των Ελλήνων είναι παντελώς για τον πουτσο. Εντελώς ανίκανοι να δημιουργήσουν το παραμικρό, εντελώς ανίκανοι να προσαρμοστουν στα δεδομένα της εποχής μας.

Ο ένας θέλει να βγει στη σύνταξη στα 50, ο άλλος γαλουχηθηκε να μισεί τους δημόσιους υπαλλήλους, αλλά πριν τα 40 του έγινε δημόσιος υπάλληλος με μειωμένο ωράριο και 4-5 εβδομάδες μουφα αναρρωτική, ο τρίτος λέει είναι δυσβάσταχτο να είσαι υπάλληλος στο εξωτερικό στα 45-50 κλπ

Μιλάμε για ρεσιτάλ αυνανισμού, μου είναι ειλικρινά δύσκολο να πιστέψω ότι υπάρχουν τέτοιοι μαλακες.

Δυστυχώς όμως από ότι φαίνεται το 70% των Ελλήνων είναι έτσι ή χειρότερα. Μετά μας φταίνε οι πολιτικοί για το χάλι της χώρας.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Το συμπέρασμα που προκύπτει για οποιονδήποτε άνθρωπο με στοιχειώδη αντίληψη είναι ότι το 70% των Ελλήνων είναι παντελώς για τον πουτσο. Εντελώς ανίκανοι να δημιουργήσουν το παραμικρό, εντελώς ανίκανοι να προσαρμοστουν στα δεδομένα της εποχής μας.

Ο ένας θέλει να βγει στη σύνταξη στα 50, ο άλλος γαλουχηθηκε να μισεί τους δημόσιους υπαλλήλους, αλλά πριν τα 40 του έγινε δημόσιος υπάλληλος με μειωμένο ωράριο και 4-5 εβδομάδες μουφα αναρρωτική, ο τρίτος λέει είναι δυσβάσταχτο να είσαι υπάλληλος στο εξωτερικό στα 45-50 κλπ

Μιλάμε για ρεσιτάλ αυνανισμού, μου είναι ειλικρινά δύσκολο να πιστέψω ότι υπάρχουν τέτοιοι μαλακες.

Δυστυχώς όμως από ότι φαίνεται το 70% των Ελλήνων είναι έτσι ή χειρότερα. Μετά μας φταίνε οι πολιτικοί για το χάλι της χώρας.

Με το 70% που αναφερεις σε βρισκω αρκετα ελαστικο.Εγω θα λεγα πανω απο 85% οπως επισης και την μπουρδολογια οτι τα ικανοτερα μυαλα της χωρας βγηκαν εξωτερικο!Ευκολα αντιλαμβανεται κανεις οτι σκουπιδια ειναι κ αυτοι,απλα εχουν ενα επαγγελματικο προσανατολισμο εξω.

Γι αυτο κ δεν θελω καναν πουστη ελληνα στο περιβαλλον που κινουμαι γερμανια.Μισανθρωποι γεματοι κακια για ολους κ μ ενα υπερεγω που καταφερνουν να παιρνουν 1500€ το μηνα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356

Τι έχεις δημιουργήσει εσύ δηλαδή;
Καμιά startup;
Ελπίζω να μη μιλάς σαν "επιχειρηματίας" στην Ελλάδα....Γελάει ο κόσμος...

Δε γαλουχήθηκα να μισώ τους δημοσίους υπαλλήλους,αλλά τα βύσματα τεμπελόσκυλα δημοσίους υπαλλήλους

Εννοείται μειωμένο ωράριο,σιγά μη δουλεύω πλήρες για να ταϊζω όλα τα παράσιτα,τώρα θα κουβαληθούν και τα μπάζα από τη Μόρια,ας τους ταϊσουν τα κορόιδα

Μαλάκες είναι αυτοί που βαράνε κάρτα κάθε μέρα και το παίζουν δήθεν δημιουργικοί και ξύσταρχίδιας,ενώ αν πεθάνουν αύριο δε θα το πάρει χαμπάρι κανείς...

Τέλος,το γερμανικό δημόσιο δεν προσφέρει αορίστου συμβόλαιο,σε κάποιον που είναι παντελώς για τον πούτσο.
Υπάρχουν και τα ορισμένου χρόνου

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Με το 70% που αναφερεις σε βρισκω αρκετα ελαστικο.Εγω θα λεγα πανω απο 85% οπως επισης και την μπουρδολογια οτι τα ικανοτερα μυαλα της χωρας βγηκαν εξωτερικο!Ευκολα αντιλαμβανεται κανεις οτι σκουπιδια ειναι κ αυτοι,απλα εχουν ενα επαγγελματικο προσανατολισμο εξω.

Γι αυτο κ δεν θελω καναν πουστη ελληνα στο περιβαλλον που κινουμαι γερμανια.Μισανθρωποι γεματοι κακια για ολους κ μ ενα υπερεγω που καταφερνουν να παιρνουν 1500€ το μηνα.

Δεν ξέρω αν φύγαν τα ικανότερα μυαλά,πάντως σίγουρα δε φύγαν τα βύσματα ή αυτοί που επαναπαύονται στα 40 τους μέσα στο παιδικό τους δωμάτιο

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556

Επειδη αναφερεσαι και στα δικα μου ποστ, που ακριβως διαφωνεις σε αυτα που λεω;
Κατ αρχην εισαι πανω απο 45 χρονων και υπαλληλος για να εχουμε μια κοινη βαση στη συζητηση;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
O άλλος λεει γιατι δεν βγάζουμε ξένο διαβατήριο.
Γιατί δεν μας κυνηγάει κανείς .Και φαντάροι έχουμε πάει.
Εντάξει εσύ φυσικό να είσαι Ι5 με το πρόβλημα που έχεις και το σεβόμαστε.
Αλλά να είσαι Ρωσος υπήκοος και στην Ρωσία να σε βλέπουν σαν Ρωσο είναι κατάντια.Τι είναι το "σαν" ?Κατηγορία γύφτου δηλαδή;

Δε χρειάστηκε καν να βγω Ι5 απλός δεν πήγα σαν μόνιμος κάτοικος εξωτερικού.Αν δεν είχα Ρωσσική υπηκοότητα με μόνιμη κατοικία εδώ δεν θα μπορούσα να το αποδείξω.Μη μου πεις ότι κ'εσύ πήγες στα Ο.Υ.Κ ?:2funny:
Εσύ στην Αγγλία είσαι όσο η κουρτίνες που μας έβαλε ο Βαλκάνιος φουκαράς είναι η Γερμανίδα γκόμενα του :2funny:.
Αν κάποιος έχει περιουσία στο εξωτερικό και κάποια χρήματα και τραπεζικούς λογαριασμούς σίγουρα τον βολεύει πάρα πολύ η δεύτερη υπηκοότητα.Τώρα αν δουλεύει γιά να μη πεθάνει με το όνειρο να γυρίσει στην Ελλάδα όταν βγει στη σύνταξη να ζήσει τα τελευταία 5 χρόνια της ζωής του τι να την κάνει την δεύτερη υπηκοότητα :2funny:.
Εσύ όχι μόνο δε ζεις στην Αγγλια αλλά δεν πρέπει να έχεις πάει ποτέ εκεί :jerking::jerking::2funny::2funny::2funny:
Το ότι είμαι Ρώσσος υπήκοος στην Ρωσσία γιά την γκόμενες είναι λιγάκι θετικό γιατί τους δίνει να καταλάβουν ότι είμαι μόνιμος.Δε μου ζήτησε και καμία να δει το διαβατήριο μου :2funny:
Ρωσία δεν ζητησαν να πας φαντάρος ή δεν είναι υποχρεωτική η θητεία;Στις γκόμενες δεν βλέπω να σε βοηθάει και πολύ,πάλι στα μπουρδέλα τρέχεις.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

Συνημμένα

• IMG_20200613_142842.jpg
    IMG_20200613_142842.jpg
    95,6 KB · Εμφανίσεις: 23
  • IMG_20200613_134405.jpg
    IMG_20200613_134405.jpg
    45,5 KB · Εμφανίσεις: 23

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Και μερικές για την Μαρκέλα γιατι πολύ στο χέσιμο την έχουμε τελευταία .
Απο εκδρομή στους Μολάους Λακωνίας.

Συνημμένα

• IMG_20200801_123959.jpg
    IMG_20200801_123959.jpg
    211,5 KB · Εμφανίσεις: 27
  • IMG_20200801_123918.jpg
    IMG_20200801_123918.jpg
    71,3 KB · Εμφανίσεις: 23
  • IMG_20200801_123813.jpg
    IMG_20200801_123813.jpg
    84,8 KB · Εμφανίσεις: 28

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86

Καμιά startup;

Δε γαλουχήθηκα να μισώ τους δημοσίους υπαλλήλους,αλλά τα βύσματα τεμπελόσκυλα δημοσίους υπαλλήλους

Εννοείται μειωμένο ωράριο,σιγά μη δουλεύω πλήρες για να ταϊζω όλα τα παράσιτα,τώρα θα κουβαληθούν και τα μπάζα από τη Μόρια,ας τους ταϊσουν τα κορόιδα

Μαλάκες είναι αυτοί που βαράνε κάρτα κάθε μέρα και το παίζουν δήθεν δημιουργικοί και ξύσταρχίδιας,ενώ αν πεθάνουν αύριο δε θα το πάρει χαμπάρι κανείς...

Τέλος,το γερμανικό δημόσιο δεν προσφέρει αορίστου συμβόλαιο,σε κάποιον που είναι παντελώς για τον πούτσο.

Εγώ τυπε μιλάω σαν υπάλληλος που τα τελευταία 10 χρόνια δουλεύω στο εξωτερικό σε εταιρείες που είναι top παγκοσμίως στο industry που με απασχολεί.

Αν θες παραπάνω λεπτομέρειες, θα πικραθεις γιατί κι εγώ είμαι λίγο κάτω από τα 40 είμαι και το score θα γράψει 4x αν ψάχνεις προσωπικές κοντρουλες.

Αφήνοντας τα προσωπικά στην άκρη, είναι δικαίωμά μου νομίζω να θεωρώ μυαλά σαν τα δικά σου για τον πουτσο.

Το ότι πριν τα 40 σου, ανάμεσα σε χιλιάδες θέσεις στην Ευρώπη, διάλεξες να είσαι part time δημόσιος υπάλληλος είναι δικαίωμά σου. Απλά δείχνει ότι έχεις αποδεχτεί ότι είσαι ανίκανος.

Το ότι παίρνεις και μουφα αναρρωτικες απλά επιβεβαιώνει ότι είσαι για τον πουτσο.

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86

Επειδη αναφερεσαι και στα δικα μου ποστ, που ακριβως διαφωνεις σε αυτα που λεω;
Κατ αρχην εισαι πανω απο 45 χρονων και υπαλληλος για να εχουμε μια κοινη βαση στη συζητηση;

Είμαι υπάλληλος, λίγο κατω από τα 40 για να έχουμε μια κοινή βάση.

Διαφωνώ στα εξής :

1. Δεν είναι καθόλου δυσβάσταχτο να είσαι υπάλληλος στο εξωτερικό σε οποιαδήποτε ηλικία. Υπάρχει μεγάλο range θέσεων/αμοιβών στην Ευρώπη (και αλλού) και εν τέλει ο καθένας παιρνει ότι αξίζει. Αν κάποιος είναι σε δουλειά για τον πουτσο είναι απλά γιατί δεν αξίζει κάτι καλύτερο. Αν αξίζει θα το βρει.

2. Τα περί επιχειρηματικότητας για κάθε 45-50αρη απλά δεν αντέχουν σε σοβαρή συζήτηση

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356

Καμιά startup;

Εγώ τυπε μιλάω σαν υπάλληλος που τα τελευταία 10 χρόνια δουλεύω στο εξωτερικό σε εταιρείες που είναι top παγκοσμίως στο industry που με απασχολεί.

Αν θες παραπάνω λεπτομέρειες, θα πικραθεις γιατί κι εγώ είμαι λίγο κάτω από τα 40 είμαι και το score θα γράψει 4x αν ψάχνεις προσωπικές κοντρουλες.

Αφήνοντας τα προσωπικά στην άκρη, είναι δικαίωμά μου νομίζω να θεωρώ μυαλά σαν τα δικά σου για τον πουτσο.

Το ότι πριν τα 40 σου, ανάμεσα σε χιλιάδες θέσεις στην Ευρώπη, διάλεξες να είσαι part time δημόσιος υπάλληλος είναι δικαίωμά σου. Απλά δείχνει ότι έχεις αποδεχτεί ότι είσαι ανίκανος.

Το ότι παίρνεις και μουφα αναρρωτικες απλά επιβεβαιώνει ότι είσαι για τον πουτσο.

Δεν ξέρω πως να στο πω ρε τύπε,αλλά....

Ποιος σε γαμάει ρε φαντασμένο golden boy με τη δήθεν καριέρα;

Κάνεις και meeting με τον Γιάνγκο Δράκο εκεί στη Giant ρε βλάχο;

Ξέρω μεγαλοστελέχη στη BMW,ξεκινάνε στις 8 το αργότερο,σχολάνε στις 18 και το τηλέφωνο τους χτυπάει μέχρι τις 22.
Ζωάρα

Και μόνο ο τρόπος που γράφεις δείχνει ότι τραβάς ζόρια,οπότε θα επιλέξω να σε γράψω στις ξεκούραστες αρχιδάρες μου :grin:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Είμαι υπάλληλος, λίγο κατω από τα 40 για να έχουμε μια κοινή βάση.

Διαφωνώ στα εξής :

1. Δεν είναι καθόλου δυσβάσταχτο να είσαι υπάλληλος στο εξωτερικό σε οποιαδήποτε ηλικία. Υπάρχει μεγάλο range θέσεων/αμοιβών στην Ευρώπη (και αλλού) και εν τέλει ο καθένας παιρνει ότι αξίζει. Αν κάποιος είναι σε δουλειά για τον πουτσο είναι απλά γιατί δεν αξίζει κάτι καλύτερο. Αν αξίζει θα το βρει.

2. Τα περί επιχειρηματικότητας για κάθε 45-50αρη απλά δεν αντέχουν σε σοβαρή συζήτηση

Ενταξει ειναι μεγαλη η γκαμα και στις δυο κατηγοριες (υπαλληλοι, επιχειρηματιες) και σηκωνει πολλη κουβεντα.
Σε γενικες γραμμες η αποψη μου ειναι οτι μετα τα 45-50 καποιος που εχει φαει το υπαλληλικι με το κουταλι και εχει μαθει καλα πως παιζεται το παιχνιδι, πως δουλευει μια εταιρια, κλπ να φτιαξει κατι δικο του. Απο πολλες αποψεις.
Φυσικα δε γινεται να γινουν ολοι επιχειρηματιες. Καποιους θα τους βρει η ηλικια των 50 να ειναι υψηλοβαθμα στελεχη σε μεγαλες εταιριες με καλους μισθους. Εκει φυσικα ειναι πιο φρονιμο να συνεχισουν το δρομο τους μεχρι το τελος. Καποιοι θα εχουν φτασει τα 50 και λογο ρολων, δε θα εχουν παρει μυρωδια απο το πως κινειται μια επιχειρηση, επομενως και να ηθελαν δε θα μπορουσαν να φτιαξουν κατι δικο τους γιατι δεν ξερουν απο που να ξεκινησουν.
Καποιοι (μεγαλο ποσοστο) θα κανουν μια δουλεια απο συνηθεια, που κατα βαθος δε θα τους αρεσει, αλλα θα εχουν συνηθισει και προτιμουν αυτην την "μη αρεστη" καθημερινοτητα, που ομως γεμιζει το ψυγειο τους, απο μια περιπετεια στο επιχειρειν με αγνωστα αποτελεσματα. Καποιοι αλλοι τυχεροι, απλα θα τους αρεσει η δουλεια τους.
Καπως ετσι ειναι οι κατηγοριες.

Εγω αυτο που εννοω ειναι πως καποιος που θα πετυχει στο επιχειρειν, θα περασει πολυ καλυτερα απο το να παραμεινει υπαλληλος.
Και συχνα αξιζει το ρισκο να κανει καποιος την κινηση. Και εστιασα στις ηλικιες των 45-50 επειδη σε αυτην την ηλικια ειναι πιθανοτερο να πετυχει λογω εμπειριας, αλλα και του ειναι πιο αταιριαστο να παραμεινει υπαλληλος, ειδικα χαμηλοβαθμος, αφου πιθανο να εχει 30ρηδες μανατζερ να τον διαφεντευουν, κατι οχι και τοσο ευχαριστο. Ειναι αλλιως να εισαι 30 και να σε διαφεντευει ενας 50ρης απο το να εισαι 50 και να σε διαφεντευει ενας 30ρης.

Και πιστεψε με, εχω γνωρισει απειρο κοσμο και πολλους υψηλοβαθμους σε πολυ μεγαλες εταιριες που κατω απο την φανταχτερη βιτρινα που τους παρεχει η θεση τους, με τον καλο μισθο, τις καλες συνθηκες, τις παροχες, το κοστουμακι, την εξουσια, κλπ απο μεσα τους θα εδιναν τα παντα να ελευθερωθουν απο εκει (εχω ακουσει και τη φραση "δε θα μπορουσα να δουλεψω ουτε 2 λεπτα ακομα σε αυτη τη δουλεια" απο σουπερ υψηλο στελεχος μεγαλης τραπεζας) και το να κανεις κατι δικο σου, σου δινει αυτην την ελευθερια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom