Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Και στη βιομηχανική παραγωγή και τις κατασκευές που απαιτείται μυική δύναμη υπερτερεί ο Γερμανοειδής.Σε όλους τους πολέμους τους έχει.
Δεν μπορείς να συναγωνιστείς το δυτικό έτσι εύκολα.

Σε βιομηχανική παραγωγή και κατασκευές ο Γερμανοειδης είναι πίσω από τον Ιάπωνα.

Πολύ πίσω, όχι απλά πίσω. Τα νούμερα είναι αμείλικτα.

Εκτός αν θεωρείς ότι το GDP της Ιαπωνίας προκύπτει από το ψάρεμα.

Μπορούμε να το σπάσουμε και σε επιμέρους κλάδους αλλά δεν έχει νόημα. Είναι μεγάλες οι διαφορές.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σε βιομηχανική παραγωγή και κατασκευές ο Γερμανοειδης είναι πίσω από τον Ιάπωνα.

Μπορούμε να το σπάσουμε και σε επιμέρους κλάδους αλλά δεν έχει νόημα. Είναι μεγάλες οι διαφορές.

Πες έναν τομέα που οι Ιάπωνες τους τρώνε τους Γερμανούς.Στα αυτοκίνητα?Στα ηλεκτρικά?Στα χημικά?Στο οδικό δίκτυο?Το σιδηροδρομικό δίκτυο?Το ΑΕΠ?Το εισόδημα?Τις εξαγωγές?Σε τι είναι καλύτεροι?
Μόνο στην κουζίνα είναι καλύτεροι αλλά αυτό δεν είναι δύσκολο αν έχεις απέναντι Γερμανούς.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Πες έναν τομέα που οι Ιάπωνες τους τρώνε τους Γερμανούς.Στα αυτοκίνητα?Στα ηλεκτρικά?Στα χημικά?Στο οδικό δίκτυο?Το σιδηροδρομικό δίκτυο?Το ΑΕΠ?Το εισόδημα?Τις εξαγωγές?Σε τι είναι καλύτεροι?
Μόνο στην κουζίνα είναι καλύτεροι αλλά αυτό δεν είναι δύσκολο αν έχεις απέναντι Γερμανούς.

Στα ηλεκτρονικα ( στην παραγωγη ). Στη ναυπηγηση. A και στο συνολικο ΑΕΠ εδω και καποιες δεκαετιας η Ιαπωνια ριχνει στα αυτια στη Γερμανια. Η Ιαπωνια ηταν σταθερα στη 2η θεση παγκοσμιως, ωσπου ξεπεραστηκε απο την Κινα. Η Γερμανια εκανε "αγωνα" για να κανει catch up (και εν τελη περασε ) τη Βρετανια και τη Γαλλια.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Τρενα, ηλεκτρονικα, κ.α.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Εχει μεταναστες απο φτωχοτερες χωρες η Ιαπωνικη οικονομια;  Αν ναι απο ποιες κυριως;

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86

Από τα όσα ανέφερες, οι Ιάπωνες είναι μπροστά σε:
Ηλεκτρικά
Οδικο δίκτυο
Σιδηροδρομικο δίκτυο

και επίσης σε:
Ενέργεια
Ηλεκτρονικά
Τεχνολογία
Κατασκευές

Για χημικά δεν γνωρίζω, σε αυτοκινητοβιομηχανια είναι κοντά.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Από τα όσα ανέφερες, οι Ιάπωνες είναι μπροστά σε:
Ηλεκτρικά
Οδικο δίκτυο
Σιδηροδρομικο δίκτυο

και επίσης σε:
Ενέργεια
Ηλεκτρονικά
Τεχνολογία
Κατασκευές

Για χημικά δεν γνωρίζω, σε αυτοκινητοβιομηχανια είναι κοντά.

Ρε τυπε πας να βγάλεις άκρη με τους βατράχους;
Τα αυτονόητα λες.

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Εχει μεταναστες απο φτωχοτερες χωρες η Ιαπωνικη οικονομια;  Αν ναι απο ποιες κυριως;

Κυρίως Ασιάτες είναι οι μετανάστες.

Με μια πρόχειρη ματιά στο Google, 2 μύρια μετανάστες ζουν στην Ιαπωνία, ήτοι 1.9% του συνολικού πληθυσμού. Χαμηλά νούμερα σχετικά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αχαριστοι ζητανε και λεφτα
δεν φτανει που ζουν αρχοντικα στην μυκονο

ixoss.png

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε η κάμερα του protothema.gr - Οκτώ κρεβάτια σε δωμάτιο 40 τ.μ. για Έλληνες και αλλοδαπούς εργαζόμενους που δουλεύουν στα μπαρ και στα ξενοδοχεία του νησιού
Γιατί εσύ σε καλύτερες συνθήκες έμενες όταν δούλευες γκαρσόνι εκεί? :2funny:τότε είχες και κάνα φράγκο,τώρα τίποτα!

αυτός έχει ξεκουτιανει από τα 6η δεκαετία που πλησιάζει  :2funny: άμα βλέπει πουτσες παθαίνει αμόκ γιατί η του αρέσουν πλέον η ζηλεύει που δεν του σηκώνεται  :2funny:
Τα μεγάλα κόμπλεξ του Ιωσήφ είναι η ηλικία ότι έχει καραφλιάσει κάθως και τα λεφτά  :2funny:πιό πολύ παθαίνει κωλούμπρα με της πούτσες που του στέλνω  :2funny:
 Πάντος πάθανε αμόκ με τα λεφτά που έβαλα στο σά'ι'τ  :2funny: :2funny: :2funny:ενώ πριν μιλάγαν ότι παίρνω 800 το μήνα τώρα λένε 1300-1400  :jerking: :2funny: αν δηλαδη τους βάζω κάθε μήνα πόσα παίρνω γιά 2 χρόνια τότε θα αποδείξω το πραγματικό ποσό που παίρνω κάθε μήνα  :2funny:.

Makh , οι Αμερικανοι παντως γελανε οταν τους λενε οτι οι φριτζηδες δουλευουν πολυ :grin:
μιλανε συνεχως για τα μεγαλα διαλειμματα που κανουν γενικα στην Ευρωπη και που για αυτους ειναι αδιανοητα ...
Μου είχε πει ένας φίλος μου ότι στις Η.Π.Α και στον Καναδά αν δουλεύεις σε εστιατόριο ο ιδιοκτήτης είναι υπχρεωμένος κάθε 4 ώρες να σε τα'ι'ζει  :2funny: κ'εγώ του απάντησα και κάθε μία ώρα είναι υποχρεωμένος να σε πηγαίνει με το λουράκι να κατουρίσεις και να χέσεις  :2funny:.
  Είδες σήμερα πως έπαθε αμόκ ο Ιωσήφ? :2funny:τον βάρεσε η ζέστη στο κεφάλι  :2funny:εδώ έχουμε 18-19 βαθμούς.
   Τα εμπορικά ανοίξαν αλλά όχι τα φαγάδικα των εμπορικών!Κρίμα γιατί εκεί πήγαινα τα ραντεβού μου με τα γατάκια και καμάκωνα κιόλας γατάκια.
  Με την τουαλέτα τι θα κάνεις?θα την ενώσεις με το ένα δωμάτιο και την κουζίνα όπως σε συμβούλεψα? και θα έχεις τουαλέτα 40 τετραγωνικά:2funny:ή θα κάνεις όλο το σπίτι τουαλέτα? :2funny:

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Γιατί εσύ σε καλύτερες συνθήκες έμενες όταν δούλευες γκαρσόνι εκεί? :2funny:τότε είχες και κάνα φράγκο,τώρα τίποτα!
  Τα μεγάλα κόμπλεξ του Ιωσήφ είναι η ηλικία ότι έχει καραφλιάσει κάθως και τα λεφτά  :2funny:πιό πολύ παθαίνει κωλούμπρα με της πούτσες που του στέλνω  :2funny:
  Πάντος πάθανε αμόκ με τα λεφτά που έβαλα στο σά'ι'τ  :2funny: :2funny: :2funny:ενώ πριν μιλάγαν ότι παίρνω 800 το μήνα τώρα λένε 1300-1400  :jerking: :2funny: αν δηλαδη τους βάζω κάθε μήνα πόσα παίρνω γιά 2 χρόνια τότε θα αποδείξω το πραγματικό ποσό που παίρνω κάθε μήνα  :2funny:.
Μου είχε πει ένας φίλος μου ότι στις Η.Π.Α και στον Καναδά αν δουλεύεις σε εστιατόριο ο ιδιοκτήτης είναι υπχρεωμένος κάθε 4 ώρες να σε τα'ι'ζει  :2funny: κ'εγώ του απάντησα και κάθε μία ώρα είναι υποχρεωμένος να σε πηγαίνει με το λουράκι να κατουρίσεις και να χέσεις  :2funny:.
  Είδες σήμερα πως έπαθε αμόκ ο Ιωσήφ? :2funny:τον βάρεσε η ζέστη στο κεφάλι  :2funny:εδώ έχουμε 18-19 βαθμούς.
    Τα εμπορικά ανοίξαν αλλά όχι τα φαγάδικα των εμπορικών!Κρίμα γιατί εκεί πήγαινα τα ραντεβού μου με τα γατάκια και καμάκωνα κιόλας γατάκια.
  Με την τουαλέτα τι θα κάνεις?θα την ενώσεις με το ένα δωμάτιο και την κουζίνα όπως σε συμβούλεψα? και θα έχεις τουαλέτα 40 τετραγωνικά:2funny:ή θα κάνεις όλο το σπίτι τουαλέτα? :2funny:

Ο ακαποειρα μας απεδειξε ομως οτι εχει γκομενες και λεφτα αρκετα. Εσυ πουντες βρε οι γκομενες? Για δε μας βαζεις να δουμε και αν λες αληθεια?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Καράφλα,τι μουνάρες είναι αυτές που γαμάς ρε στη Ρωσία... :kneel: :kneel: :kneel: :takethis:

Μεταναστεύω ΤΩΡΑ....

YΓ.Τα ραντεβού με τον ψυχίατρο μη ξεχνάς. ;)

Εγγρ.
15 Ιαν 2017
Like
282
Πόντοι
21

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο ακαποειρα μας απεδειξε ομως οτι εχει γκομενες και λεφτα αρκετα. Εσυ πουντες βρε οι γκομενες? Για δε μας βαζεις να δουμε και αν λες αληθεια?
Τι απέδειξε? :2funny:βάζοντας 3-4 φωτογραφίες που έχει από τη Μύκονο που πήγε 15 χρόνια πριν?μήπως είναι και πιλότος όπως λέει  :jerking: :2funny:δεν είδες πως τον έκανε σκόνη το πουλί και αποκάλυψε όλα τα ψέματα του!και δε τολμάει μετά από αυτό να γράψει σαν ακαποέ'ι'ρα? :2funny:Ας μη γυρίζουμε στα ίδια  :jerking: :2funny:τα ποστ αυτά υπάρχουν το ίδιο ισχύει και γιά της γκόμενες που σας έβαλα,σας έβαλα το γατάκι μου που του ρίχνω 25 χρόνια  :2funny:.
 Σε λίγο θα μου πεις να αποδείξω ότι έχω λεφτά και δεν ζω με 800 το μήνα όπως έλεγε ο Βλάκμαν  :jerking: :2funny:δηλαδη πρεπει κάθε 3-4 μέρες να ξαναβάζω ότι έχω βάλει  :jerking: :2funny:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Το τελευταίο δωμάτιο που πήγε διακοπές ο καράφλας...5***** :S :S :S :S :S

Εγγρ.
15 Ιαν 2017
Like
282
Πόντοι
21

[/quote]

Μητσακο μη ξοδευεσε
αυτες με ενα σαντουιτσ και ενα μιλκο πετωντας ερχονται

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Πως είσαι έτσι ρε μαλάκα Μήτσο?