You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Όπως ο άλλος ο φτωχομπινές που είδε τα πεντακοσάρικα που δεν έχει πιάσει ποτέ του στα χέρια του και έπαθε πλάκα και νόμιζε ότι θα μου φάει 5.000 εσύ ζητάς λιγότερα
στον ροδιτη θα τα καταθεσουμε
απο 5κ
προτιμας καποιο αλλο μελος?
κοτουλα δημητρακη κοκοκο
αν ειχες λεφτα δεν θα γαμουσες μπαζα
θα γαμουσες αυτες
70 ευρω την ωρα παιρνουν
κουβαλας πιθηκακια που τα γαμας με ενα σαντουιτς
https://[URL unfurl="true"]www.rusdosug.com/Fotos/Persons_big/280002/607079670.jpg[/img[/URL]]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.rusdosug.com/Fotos/Persons_big/280734/597741190.jpg[/img[/URL]]
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.572
- Πόντοι
- 1.706
ειναι το πιο ευκολο πραμα αυτο.Όπως ο άλλος ο φτωχομπινές που είδε τα πεντακοσάρικα που δεν έχει πιάσει ποτέ του στα χέρια του και έπαθε πλάκα και νόμιζε ότι θα μου φάει 5.000 εσύ ζητάς λιγότερα
Αν η Γερμανία ήταν τόσο ωραία δεν θα τρέχατε όλοι στην Ελλάδα κάθε καλοκαίρι και θα ονειρεύοσασταν να γυρίσετε πίσω
Ναι το βλέπω πολύ καλύτερα ζει ο μετανάστης σ'αυτό το τεράστιο δωμάτιο δηλαδή παλιά ζούσατε έξω στην αυλή που είναι τ'αμάξι που μας λες ότι έχεις? με τα λάστιχα που κάνουν 140 Ευρώ όπως κατάλαβα η Αλβανίδα εκεί δεν ήρθε μόνο γιά καφέ πήγατε αν είχε έρθει θα μας την είχες βάλει φώτο στο δωμάτιο σου .
Βαζεις φωτο το μπανιο σου ολοκληρο ....σε ξεφτιλιζω.... και σου βαζω φωτο απο αμαξι, απο αδεια, απο τιμολογιο τα λαστιχα.... τα βγαζεις ολα πλαστα κ ψευτικα....καιμη ζωη συνεχιζεται...
Απο την ζήλια του τα βγάζει όλα ψευτικα.Η άρνηση της πραγματικότητας είναι ένας τρόπος να αντιμετωπίζει τα αλλεπάλληλα χαστούκια μάλλον.Ο τζανετάκος της στέπας!!ειναι το πιο ευκολο πραμα αυτο.
Βαζεις φωτο το μπανιο σου ολοκληρο ....σε ξεφτιλιζω.... και σου βαζω φωτο απο αμαξι, απο αδεια, απο τιμολογιο τα λαστιχα.... τα βγαζεις ολα πλαστα κ ψευτικα....καιμη ζωη συνεχιζεται...
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Το πιό γελοίο μαζί σου είναι αυτό που ζητάς μπάνια και τουαλέτες γιατί εσύ έχεις κοινόχρηστα Εγώ βάζω αμάξια κια διαμερίσματα με αποδείξεις πόσο κάνουν .ειναι το πιο ευκολο πραμα αυτο.
Απορώ πως μετά από αυτό το ρεζιλίκι με της κλεμμένες φωτογραφίες από το ίντερνετ που μας είπες ότι είναι γκόμενα σου και τους διαλόγους που έγραφες με τον εαυτό σου δε γράφεις με κλώνο?
Έτσι θα μας βάλεις και τ'αμάξι? θα πας να βγάλεις φωτογραφίες το αμάξι κάποιου άλλου? και θα μας πεις ότι είναι το δικό σουΛες να μην έχω δικό μου μπάνιο,τουαλέτα και κουζίνα?όπως δεν έχεις εσύ
στον ροδιτη θα τα καταθεσουμε
απο 5κ
προτιμας καποιο αλλο μελος?
κοτουλα δημητρακη κοκοκο
θα γαμουσες αυτες
70 ευρω την ωρα παιρνουν
https://[URL unfurl="true"]www.rusdosug.com/Fotos/Persons_big/280002/607079670.jpg[/img[/URL]]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.rusdosug.com/Fotos/Persons_big/280734/597741190.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Εσύ δεν έχεις 2 Ευρώ να πας γιά καφέ :2funny:και μιλάς γιά μένα :2funny:γιατί δεν γράφεις σαν ακαποέ'ι'ρα? :2funny:που να τολμίσεις μετά το ξεφτίλισμα που έφαγες :2funny:.Είδες τα πεντακοσάρικα και έπαθες κωλούμπρα! :2funny:σου τρέχουν τα σάλια κακομοίρη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[QUOTE="dleivas, post: 9633552, member: 68103"]
η κορη σου εχει ενα αναξιο πατερα,ντροπη του ανδρικου φυλου.
και φυσικα η κορη μου ζει μαζι μου...επειδη ησουν ανικανος να μεγαλωσεις τη δικη σου,δε σημαινει οτι δε μπορουμε να το κανουμε κι εμεις.
[/quote]Το καημένο το παιδάκι :banghead:φαντάζομαι στην Ελλάδα δε θα είχατε να φάτε γιά να πάτε στη Γερμανία :banghead: η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν πήγα να κάνω παιδί με μιά φτωχομπινεδιάρα γιά πάω μετανάστης στη Γερμανία και να δουλεύω διπλοβάρδιες γιά να την τα'ι'ζω :banghead: :2funny:.
Εμένα βλέπει τα βιντεάκια μου,με θαυμάζει και τα έδειχνε παντού στο πανεπηστήμιο που σπούδαζε.Ενώ εσένα τι λέει?ο πατέρας μου είναι ένας ανυπαρκτος μεροκαματιάρης και με έφερε στη Γερμανία γιατί στην Ελλάδα δεν είχαμε να φάμε? :banghead: :2funny:
Συνημμένα
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.161
- Πόντοι
- 506
κοτουλα δημητρακη κοκοκο
Τέτοιες Ρωσίδες που μπορώ να βρω;
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Η πραγματικότητα είναι ότι δεν είσαι στη Αγγλία και ότι αυτός ζει σε ένα μικρό δωμάτιο και δουλεύει διπλοβάρδιες και δε γαμάει τίποτα αν του σηκώνετε κιόλας και αν είχε αμάξι θα μας το είχε βάλει όπως έβαλα εγώ τ'αμάξι μου.Απο την ζήλια του τα βγάζει όλα ψευτικα.Η άρνηση της πραγματικότητας είναι ένας τρόπος να αντιμετωπίζει τα αλλεπάλληλα χαστούκια μάλλον.Ο τζανετάκος της στέπας!!
Τι να πω είσαστε ο ένας πιό κακομοίρης από τον άλλον
Εμένα βλέπει τα βιντεάκια μου,με θαυμάζει και τα έδειχνε παντού στο πανεπηστήμιο που σπούδαζε.
Χάζευαν οι προφέσορες προφανώς το χέσιμο στο Μεταξουργείο και την πέρναγαν αβέρτα στα μαθήματα.
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
To nik acapoeira είναι μεν πράσινο αλλά δεν του επιτρέπουν να ποστάρει!Εσύ δεν έχεις 2 Ευρώ να πας γιά καφέ και μιλάς γιά μένα γιατί δεν γράφεις σαν ακαποέ'ι'ρα? που να τολμίσεις μετά το ξεφτίλισμα που έφαγες .Είδες τα πεντακοσάρικα και έπαθες κωλούμπρα! σου τρέχουν τα σάλια κακομοίρη
Το θέμα είναι άλλο! Όλο αυτό το διάστημα δεν έχω ασχοληθεί με την χαβούζα της Αγγλίας!
Είχα πάει μια φορά Σκωτία και έμεινα στο διαμέρισμα ενός Προνομιούχου Φοιτητή που δεν νοίκιαζε κελί αλλά σπίτι που του το έδινε το κράτος!
Θυμάμαι κάτι μαύρους θυρωρούς στην είσοδο που τρόμαζες αν θα σου τη πέσουν ασχέτως αν ήταν ευγενέστατοι για τις 15 μέρες που είχα μείνει! Αυτό όμως που δεν θα ξεχάσω είναι πως απο τις 15 μέρες τις 10 στην είσοδο είχε ένταση με μεθυσμένους, γριές και γέρους που χτύπαγαν τις τζαμαρίες και τις πόρτες, αντικείμενα που πετούσαν απο μπαλκόνια και γενικά πολεμική κατάσταση! Μάλιστα οι Μαυροι μια μέρα με κάλυψαν για να με φυγαδεψουν απο έναν τύπο που τους έβριζε και απειλούσε τους πάντες!
Κάθε μέρα της ζωής τους είναι μαρτύριο εκεί επάνω! Δεν ξέρω αν στην Αγγλία είναι πιο χαλαρά σε σχέση με τη Σκωτία...
Χαίρε αηδία αμέτρητη.Το πιό γελοίο μαζί σου είναι αυτό που ζητάς μπάνια και τουαλέτες γιατί εσύ έχεις κοινόχρηστα Εγώ βάζω αμάξια κια διαμερίσματα με αποδείξεις πόσο κάνουν .
Απορώ πως μετά από αυτό το ρεζιλίκι με της κλεμμένες φωτογραφίες από το ίντερνετ που μας είπες ότι είναι γκόμενα σου και τους διαλόγους που έγραφες με τον εαυτό σου δε γράφεις με κλώνο?
Έτσι θα μας βάλεις και τ'αμάξι? θα πας να βγάλεις φωτογραφίες το αμάξι κάποιου άλλου? και θα μας πεις ότι είναι το δικό σουΛες να μην έχω δικό μου μπάνιο,τουαλέτα και κουζίνα?όπως δεν έχεις εσύ
Εσύ δεν έχεις 2 Ευρώ να πας γιά καφέ και μιλάς γιά μένα γιατί δεν γράφεις σαν ακαποέ'ι'ρα? που να τολμίσεις μετά το ξεφτίλισμα που έφαγες .Είδες τα πεντακοσάρικα και έπαθες κωλούμπρα! σου τρέχουν τα σάλια κακομοίρη
Το καημένο το παιδάκι φαντάζομαι στην Ελλάδα δε θα είχατε να φάτε γιά να πάτε στη Γερμανία η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν πήγα να κάνω παιδί με μιά φτωχομπινεδιάρα γιά πάω μετανάστης στη Γερμανία και να δουλεύω διπλοβάρδιες γιά να την τα'ι'ζω .
Εμένα βλέπει τα βιντεάκια μου,με θαυμάζει και τα έδειχνε παντού στο πανεπηστήμιο που σπούδαζε.Ενώ εσένα τι λέει?ο πατέρας μου είναι ένας ανυπαρκτος μεροκαματιάρης και με έφερε στη Γερμανία γιατί στην Ελλάδα δεν είχαμε να φάμε?
Κακομοίρης είσαι.Για λύπηση και όχι για τραμπούκισμα.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Σκάσε βρε ηλίθιε όλο γράφεις βλάκα ε βλάκαΧαίρε αηδία αμέτρητη.
Αφού είναι πράσινο λογικά θα μπορεί να γράψει.Το πρόβλημα είναι αλλού ότι το πουλί τον ξεφτίλισε τόσο που δεν τολμάει να ξαναγράψει σαν ακαποέ'ι'ρα αποκάλυψε όλα τα ψέματα του ότι είναι στη φαντασία του πιλότος ότι δεν έχει φράγκο ότι είναι 1 και καθόλου ύψος γ'αυτό και γράφει με κλώνο αν τολμάει ας γράψει σαν ακαποέ'ι'ραTo nik acapoeira είναι μεν πράσινο αλλά δεν του επιτρέπουν να ποστάρει!
Το θέμα είναι άλλο! Όλο αυτό το διάστημα δεν έχω ασχοληθεί με την χαβούζα της Αγγλίας!
Είχα πάει μια φορά Σκωτία και έμεινα στο διαμέρισμα ενός Προνομιούχου Φοιτητή που δεν νοίκιαζε κελί αλλά σπίτι που του το έδινε το κράτος!
Θυμάμαι κάτι μαύρους θυρωρούς στην είσοδο που τρόμαζες αν θα σου τη πέσουν ασχέτως αν ήταν ευγενέστατοι για τις 15 μέρες που είχα μείνει! Αυτό όμως που δεν θα ξεχάσω είναι πως απο τις 15 μέρες τις 10 στην είσοδο είχε ένταση με μεθυσμένους, γριές και γέρους που χτύπαγαν τις τζαμαρίες και τις πόρτες, αντικείμενα που πετούσαν απο μπαλκόνια και γενικά πολεμική κατάσταση! Μάλιστα οι Μαυροι μια μέρα με κάλυψαν για να με φυγαδεψουν απο έναν τύπο που τους έβριζε και απειλούσε τους πάντες!
Κάθε μέρα της ζωής τους είναι μαρτύριο εκεί επάνω! Δεν ξέρω αν στην Αγγλία είναι πιο χαλαρά σε σχέση με τη Σκωτία...
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.572
- Πόντοι
- 1.706
Οπως ειχε ξεφυγει κι απο τον λαλακη "αστον κριμα ειναι" χαχσχαΧαίρε αηδία αμέτρητη.
Για λύπηση είσαι κακομοίρη.Για λύπηση.Σκάσε βρε ηλίθιε όλο γράφεις βλάκα ε βλάκα
Αφού είναι πράσινο λογικά θα μπορεί να γράψει.Το πρόβλημα είναι αλλού ότι το πουλί τον ξεφτίλισε τόσο που δεν τολμάει να ξαναγράψει σαν ακαποέ'ι'ρα αποκάλυψε όλα τα ψέματα του ότι είναι στη φαντασία του πιλότος ότι δεν έχει φράγκο ότι είναι 1 και καθόλου ύψος γ'αυτό και γράφει με κλώνο αν τολμάει ας γράψει σαν ακαποέ'ι'ρα
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
εγραψα οτι χαλασα 4000 και οχι 10000.εσυ και οι λοιποι καθυστερημενοι,δε μπορειτε να χαλασετε ουτε 1000 ευρω,γιατι πολυ απλα δεν εχετε την ικανοτητα να τα βγαλετε.
Τύπε , μπορούμε να ανεβάσουμε όμορφες και πολιτισμένες φωτογραφίες εδώ,
που να μην επιδέχονται αμφισβήτηση ... και να δούμε τι λεφτά έχει ο καθένας πάνω του ...
Αλλά όταν φτάνουμε εκεί , εσείς όλοι είστε κολλητοί του ρόθτσιλντ
και αρχίζετε το ποίημα ότι δεν κουβαλάτε μετρητά και άλλες ιστοριούλες ...
ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ...
Βάζουμε και λογαριασμούς από ξενοδοχεία ....
αναμνηστικά από ξενοδοχεία που έχουμε μείνει ....
Απλά πραγματάκια.
Αλλος κακομοίρης.Ελειπε τόσες ωρες για να βγάλει φωτό απο λεφτά.Τύπε , μπορούμε να ανεβάσουμε όμορφες και πολιτισμένες φωτογραφίες εδώ,
που να μην επιδέχονται αμφισβήτηση ... και να δούμε τι λεφτά έχει ο καθένας πάνω του ...
Αλλά όταν φτάνουμε εκεί , εσείς όλοι είστε κολλητοί του ρόθτσιλντ
και αρχίζετε το ποίημα ότι δεν κουβαλάτε μετρητά και άλλες ιστοριούλες ...
ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ...
Βάζουμε και λογαριασμούς από ξενοδοχεία ....
αναμνηστικά από ξενοδοχεία που έχουμε μείνει ....
Απλά πραγματάκια.
Εχεις πιο πολλά λεφτά σε φωτό ρε λαλάκη,μπράβο σου.
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Αλλος κακομοίρης.Ελειπε τόσες ωρες για να βγάλει φωτό απο λεφτά.
Εχεις πιο πολλά λεφτά σε φωτό ρε λαλάκη,μπράβο σου.
Είσαι τόσο καμμένος, που νομίζεις ότι ασχολούνται με σένα ...
ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ... ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΡΩΣΩ ΕΝΑΝ ΟΔΗΓΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ....
Ο άλλος μίλησε για τύπους που δεν βγάζουν λεφτά.
ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΟΥΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ....
Εγώ βγήκα έξω , γιατί δεν είμαι χάουζ νίγκερ σαν εσένα, εσώκλειστος.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ,
βγαίνουμε έξω, αν δεν είμαστε άστεγοι και πεθαμένοι .
Εσύ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΜΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ.
Ακριβώς όπως τσακώνονταν οι χάουζ νίγκερς στις φυτείες του νότου,
για το ποιανού ο αφέντης, είχε πιο πολλά στρέμματα βαμβακοφυτείες.
Ρε τι διαβάζω εδώ μέσα ρε .....
Ξυδάκι .ΚΑκόμοιρεΕίσαι τόσο καμμένος, που νομίζεις ότι ασχολούνται με σένα ...
ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ... ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΡΩΣΩ ΕΝΑΝ ΟΔΗΓΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ....
Ο άλλος μίλησε για τύπους που δεν βγάζουν λεφτά.
ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΟΥΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ....
Εγώ βγήκα έξω , γιατί δεν είμαι χάουζ νίγκερ σαν εσένα, εσώκλειστος.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ,
βγαίνουμε έξω, αν δεν είμαστε άστεγοι και πεθαμένοι .
Εσύ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΜΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ.
Ακριβώς όπως τσακώνονταν οι χάουζ νίγκερς στις φυτείες του νότου,
για το ποιανού ο αφέντης, είχε πιο πολλά στρέμματα βαμβακοφυτείες.
Ρε τι διαβάζω εδώ μέσα ρε .....
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Ξυδάκι .ΚΑκόμοιρε
Μιλάς ακόμη ρε χάουζ νίγκερ ;;;
Βάλε καμιά φωτό να δώσεις πόνο !!!!!!!
Έχεις 3 20λιρα πάνω σου ;;;;;;
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
To nik acapoeira είναι μεν πράσινο αλλά δεν του επιτρέπουν να ποστάρει!
Σκωτια ο κοσμος ειναι καλυτερος γενικα, ολοι το λενε. Γενικα οσο πιο βορεια ανεβαινεις τοσο καλυτερος ο κοσμος. Φασαριες ομως γινονται παντου, γιατι παντου ο κοσμος πινει. Καθε Σαββατοκυριακο το νησι κυριολεκτικα βουλιαζει. Οτι βλεπεις να γινεται στο Φαληρακι τον Αυγουστο απο τους Αγγλους, ακριβως το ιδιο γινεται σε καθε πολη ακομα και μικρες σε ολη την Αγγλια, καθε ΣΚ.
Εγω προσωπικα το γουσταρω αυτο. Ναι, εχει χιλια στραβα η Αγγλια, οπως και καθε χωρα, αλλα αυτο το πραγμα που γινεται Σαββατοκυριακα, με ατελειωτο τζογο απο το πρωι μεχρι το βραδυ (στοιχηματζιδικο καθε 10 μετρα και ιπποδρομιες καθε 5-10 λεπτα ολη μερα, συν εκατονταδες αγωνες ποδοσφαιρου) απειρες παμπ στις οποιες γινονται παρα μα παρα πολλα λαιβ, και φυσικα γεματο παντου ντισκο-κλαμπ με μεθυσμενες γκομενες και ατελειωτο χορο, μιλαμε για τρελο πανηγυρι.
Φυσικα μεσα σε ολον αυτον τον χαμο, γινονται συνεχεια φασαριες, αφου ολοι φτανουν στα ακρα απο το ποτο (συν ναρκωτικα, κλπ)
Επισης η Αγγλια ειναι πολυ πιο ταξικη κοινωνια, με τα χαμηλα στρωματα που δε μπορουν να ενταχθουν, να υποφερουν απο φτωχεια και απο ανεχεια και να ειναι συνεχως στην τσιτα. Δεν ειναι οπως εδω που οι καταστασεις σωνονται απο παππουδια, συνταξεις, βυσματα, κληρονομιες, μαυρα, κλπ
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Εγώ προσωπικα το γουσταρω αυτο. Ναι, εχει χιλια στραβα η Αγγλια, οπως και καθε χωρα, αλλα αυτο το πραγμα που γινεται Σαββατοκυριακα, με ατελειωτο τζογο απο το πρωι μεχρι το βραδυ (στοιχηματζιδικο καθε 10 μετρα και ιπποδρομιες καθε 5-10 λεπτα ολη μερα, συν εκατονταδες αγωνες ποδοσφαιρου) απειρες παμπ στις οποιες γινονται παρα μα παρα πολλα λαιβ, και φυσικα γεματο παντου ντισκο-κλαμπ με μεθυσμενες γκομενες και ατελειωτο χορο, μιλαμε για τρελο πανηγυρι.
Φυσικα μεσα σε ολον αυτον τον χαμο, γινονται συνεχεια φασαριες, αφου ολοι φτανουν στα ακρα απο το ποτο (συν ναρκωτικα, κλπ)
Τύπε ... ξέχασες τα παζάρια ... με μεταχειρισμένες σκελέες, αρβύλες , ταγάρια κτλ
Και το φαγητό ... που είναι κορυφή παντού !!!!!!!
Μόνο αμάξια δεν έχουν οι έλληνες.
Άλλος δεν το χρειάζεται ... άλλος είναι χάουζ νίγκερ ....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 731