Έργα και ημέρες του Gastarbeiter μας
Ο συμπαθής αρχικώς Urlauber, όσο καταπιανόταν με τα θέματα mgtow, βάλθηκε να πείσει το φόρουμ για το πόσο καλή είναι η ζωή στη Γερμανία! Αρχικώς μιλούσε για καλές αποδοχές, υψηλή ποιότητα ζωής, γυναίκες, ταξίδια, κοινωνική αποδοχή και ευημερία!
Όταν ο Δημητράκης άρχισε να τον πιέζει άρχισαν οι πρώτες φωτογραφίες απο ένα διαμέρισμα ΠΟΝΤΙΚΟΤΡΥΠΑ σαν κελί φυλακής που αμφιβάλουμε αν έχει δική του τουαλέτα και πιθανώς είναι δωμάτιο απο κοινόβιο! Ακολούθησαν φωτογραφίες με αξεσουάρ που είναι τελείως base class φτηνοπράγματα πλέμπας!
Όσο η κόντρα με τον Δημητράκη φούντωνε ξεκίνησαν και τα πιο χοντρά λάθη! Ψεύτικες φωτογραφίες με άθλια web girls για γκόμενες, εισιτήριο κάποιου Τάσσου για να το παίξει κοσμογυρισμένος και μπύρες σε Ελληνικά στέκια της μιζέριας! :S
Στη πορεία μπηκα και εγώ να πω πως η Γερμανία δεν είναι ιδανικό μέρος μετανάστευσης και τότε άρχισαν τα χοντρά όργανα!
Πήγε να μας πει πως οι Γερμανοί όταν μιλάνε κάνουν λάθη! Μόνο που τα λάθη τα έκαναν για να φτάσουν στο δικό του επίπεδο συνεννόησης μήπως βγάλουν άκρη! Μας έβαλε φαγητά γεμάτα λίπη και ακόρεστα για να μας δείξει πως τρέφεται σωστά ενώ ο ίδιος είναι χοντρομπαλάς σαν βουβάλι και η δουλειά του τελείως ακοινώνητη!
Και φτάσαμε σε αυτές τις μέρες που έγραψε και κουβέντες που βγάζουν μίζερο, εκδικητικό και ΑΡΙΣΤΕΡΟ χαρακτήρα! Άρχιζε να μιλάει για εργοδότες εκμεταλλευτές λες και όλοι είναι έτσι και πως προσπαθεί ευτελίζει εργαζόμενους στο σέρβις στις διακοπές του(στο μυαλό του) την ώρα που όλος ο κόσμος περνάει καλά αυτός βρίσκει χαρά στο κινητό του και στον αρνητισμό!
Και αποκορύφωμα όλων χτες το βράδυ που μου έκανε υπόδειξη πως γράφει ΗΡΕΜΑ επειδή ΓΑΜΑΕΙ την ώρα που του έφευγαν "κατά λάθος" smilies την ώρα που έγραφε ....ΗΡΕΜΑ (τρεμάμενος)
Πιστευει κανείς πως αυτός γαμάει?
Υ.Γ. Εγώ τελείωσα μαζί του! Οποιαδήποτε αναφορά στο νικ aegeanorg απο τον ίδιο θα απαντάται με το παραπάνω κείμενο ή και πιθανώς εμπλουτισμένο αν συνεχίσει να αυτοξευτιλίζεται.