kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
κι ενα ποστ μου ξανα.
ξερις τι ινε να μιν σε πλισιαζι γινεκα;να κερνας σινεχια και να ισε ο μονιμος καλινιχτακιας;να τρος χιλοπιτα
πιο γριγορα κι απο μοτερ;να βλεπις τους φιλους σου να εχουν γκομενες κι εσι να πιδας σινεχια τιν χιρα
με τα 5 ορφανα;τα σαβατα να ποσταρις σαν μαλακας οταν οι αλοι βολταρουν,πινουν και γαμουν ακαποτα γκομενες;
να μιν μπορις να γαμισις ουτε μια φορα ακαποτα σαν ανθροπος και να φορας ολο τα γαμολαστιχα
και να πλατσουριζις σαν παπια στις μουνοκρεμες;να το πεζις ανετος και να γκρινιαζις οτι ολες γιρο σου
ινε αχριστες πνιγοντας τον πονο σου σε μπαζολες ξεπετες χισοντουλαπες που βγαζις θεες για να λιτροθις;
το σαιτ ινε ι παριγορια μας.καπιοι ιμαστε προβλιματικα ατομα.
Και την δικη μου κσλησπερα !!![]()
Μηπως ?? Λεω μηπως?? Να γινοταν και μια ερευνα για το ποσο θα αυξανονταν οι βιασμοι αν δεν υπηρχαν οι πουτανες ??
Οπως γραφεται και παραπανω με ενα ελαχιστο στατιστικο δειγμα στη πιο διεστραμενη χωρα, προφανως θα βγαλουν ηλίθια αποτελεσματα.
Σε εκφραζει ο μαρκησιος φιλαρακο ??
Τους ηδονιστες που σου προτεινα τους διαβασες??
Τη καλησπερα μου![]()
Εγραψες.Κάποια Αμερικάνα καλό μουνί από Salt Lake City που δούλευε σωλήνα στο L.A. είχε περάσει από Αθήνα ένα φεγγάρι παλιά και μου έλεγε ότι αν την πιάνανε ελεύθερα όπως εδώ θα την ξέσκιζαν γιατί πίνουνε και τότε έχουν τάση να χουλιγκανίζουν στα πάντα. Για αυτό είχαν κανόνες και τους μπράβους μπάστακες. Δεν είναι διεστραμμένοι με την έννοια του ηδονιστή, καταπιεσμένοι είναι. Ενώ ο Έλλην, ο Ιταλός, και ο Τούρκος, όσο σουρώνει τόσο πυρφορίζει.
ποιούς μου πρότεινες δε θυμάμαι ?![]()
Κάποια Αμερικάνα καλό μουνί από Salt Lake City που δούλευε σωλήνα στο L.A. είχε περάσει από Αθήνα ένα φεγγάρι παλιά και μου έλεγε ότι αν την πιάνανε ελεύθερα όπως εδώ θα την ξέσκιζαν γιατί πίνουνε και τότε έχουν τάση να χουλιγκανίζουν στα πάντα. Για αυτό είχαν κανόνες και τους μπράβους μπάστακες. Δεν είναι διεστραμμένοι με την έννοια του ηδονιστή, καταπιεσμένοι είναι. Ενώ ο Έλλην, ο Ιταλός, και ο Τούρκος, όσο σουρώνει τόσο πυρφορίζει.
Λες να ειναι τελικα η πιρφορια στο γονιδιο μας ρε φιλε ??
Δεν ξερω τι αλλο να πω, γιατι εχεις δικιο.
Σου ειχα προτεινει τον Αριστιππο ως φιλοσοφικο θεμελιωτη της ηδονιστικης φιλισοφικης θεωρησης. Καποιοι τον θεωρουν προδρομο εν μερει του Froid.
Ειχα προτεινει στις εκδόσεις Οσελότος το ''Ηδονιστικά Θέλγητρα'' του Μαραγκάκη, γιατι το αυθεντικο κειμενο ειναι πολύ βαρύ.
Πληροφοριακά ο τύπος ο Αρίστιππος ήταν ''δικός'' μας. Είχε γκόμενα την ωραιότερη εταίρα της εποχής του την Λαίδα. Για την οποία ως φιλοσοφικό δόγμα έλεγε,
''Κατέχω την Λαίδα, αλλά δεν κατέχομαι απο αυτήν''
Που νά ήξερε ότι 2500 χρόνια μετά το όνομά του θα μπορούσε να ''παραφρασθεί'' σε Αριστος Τύπος ( = Αρίστιππος ).
Η ιστορία καμμιά φορά έχει ένα περίεργο χιούμορ.
το θυμήθηκα τώρα , και ήδη το αποθήκευσα ;)
προς το παρόν ασχολούμαι με τον άγιο ζιγκολό του μπρίκνερ
Kαλα αυτα τα αμερικανακια ειναι ποιο χαζα και απο τις πετρεςΣτην έρευνα συμμετείχαν 101 τακτικοί πελάτες του αγοραίου έρωτα και 101 άνδρες που δεν έχουν καμία επαφή με τη συγκεκριμένη «βιομηχανία»
Οι πελάτες του αγοραίου έρωτα έχουν κοινά χαρακτηριστικά με τους βιαστές και τους δράστες σεξουαλικών αδικημάτων, αναφέρει μία καινούργια έρευνα του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια (UCLA).
Όπως γίνεται φανερό από τα αποτελέσματα της έρευνας, στην οποία συμμετείχαν 101 άνδρες που πηγαίνουν τακτικά με ιερόδουλες και 101 άνδρες που δεν έχουν καμία επαφή με τη συγκεκριμένη «βιομηχανία», ορισμένα στοιχεία της προσωπικότητας της πρώτης ομάδας θυμίζουν εκείνα που απαντώνται σε προσωπικότητες παραβατικής συμπεριφοράς.
Σύμφωνα με τους συγγραφείς της εν λόγω μελέτης, οι άνδρες που πηγαίνουν με πόρνες εμφανίζουν μειωμένη ενσυναίσθηση ως προς αυτές (ικανότητα να κατανοήσουν τα συναισθήματά τους) συγκριτικά με τους άνδρες που δεν πληρώνουν για σεξ. Ο λόγος είναι ότι τις θεωρούν «τελείως διαφορετικές από τις άλλες γυναίκες», αναφέρουν οι ερευνητές.
Η έρευνα επίσης αποκάλυψε ότι οι πελάτες του αγοραίου έρωτα έχουν περισσότερες πιθανότητες να διαπράξουν σεξουαλικά εγκλήματα εις βάρος γυναικών.
Όσον αφορά δε στα κοινά χαρακτηριστικά που τους συνδέουν με τους βιαστές και άλλου είδους δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων αυτά είναι τα εξής, σύμφωνα με την μελέτη του UCLA: «Προτίμηση για απρόσωπο σεξ, φόβος απόρριψης από τις γυναίκες, ιστορικό επιθετικής σεξουαλικής συμπεριφοράς και μία διαστρεβλωμένη εικόνα της αρρενωπότητάς τους».
ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ''Αναμενόμενα τα αποτελέσματα για τους σκεπτόμενους.. Αλλά αν τους το πεις ότι δεν είναι φυσιολογικό να τρέχουν στα μπουρδέλα θυμώνουν.'' :S