Νέα

Ερευνα για τυχον ανοιγμα επιχειρησης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Καλή ανάλυση...

Και για να το συνδέσω με το γνωστό θέμα- φετίχ, όσο πιο καίριο το σημείο που θα βρίσκεται το τυροπιτάδικο, τόσο πιο ακριβό το ενοίκιο...
Και αν πάρεις φραντσάιζ, που πλέον είναι μονόδρομος, τα royalties και τα entry fees δεν είναι αμελητέα...Όπως δεν είναι αμελητέες και οι διαρκείς επιθεωρήσεις από τον ιδιοκτήτη της αλυσίδας- μια μικρή μαλακία και σου έχει καταγγείλει στη σύμβαση για πλάκα...

Δηλαδή για να πάρεις ένα καλό φραντσάιζ θέλεις 100.000- 200.000 € και αν είσαι σε καλή περιοχή θα δίνεις κανά τριχίλιαρο σε νοίκι και πλέον η επιτυχία δεν είναι εγγυημένη...
Όλο και περισσότερος κόσμος προτιμά μια τυρόπιτα από φούρνο και να φτιάξει καφέ στο κουζινάκι του γραφείου του...

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.....

ΟΤΙ θελω να αποφυγω το φρανσα'ι'ζ οπως ο διαολος το λιβανι....

Το θεωρω μεγιστη βλακεια....

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τυροπιταδικο με καφεδες και τα σχετικα ειναι καλη μπισνα αν εισαι σε καλο στεκι και τα προιοντα σου ειναι φρεσκα και χειροποιητα. Για ρολογια δεν ξερω. Επιδοτησεις παιζουν απο τον ΟΑΕΔ απο 15000 ως 23000 αναλογα την περιοχη, αλλα υπαρχουν ορια ηλικιας και δεν θα πρεπει να ειχες πριν ΤΕΒΕ

Ενδιαφερον αυτο .......

Ειμαι 37 ετων το ικα πιανεται ομως ?

Ειμαι αυτασφαλιστος μεσω σωματειου (τρομαρα τους)

indigo

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.....

ΟΤΙ θελω να αποφυγω το φρανσα'ι'ζ οπως ο διαολος το λιβανι....

Το θεωρω μεγιστη βλακεια....
Έχω την εντύπωση ότι τελευταία Everest και Γρηγόρηδες σπάνε τις περιοχές και ανοίγουν πιο κοντινά μεταξύ τους καταστήματα, οπότε τρώνε συνέχεια από τους μικρούς.
Η αγορά του κοσμήματος και του ρολογιού τα 2 τελευταία χρόνια πάει γαμιώντας προς τα κάτω.

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
μαγκες εο τυροπιταδικο πλεον θελει καλο ποστο ωραια πραγματα  φτηνα και προπαντος ΚΑΘΑΡΑ.και πλεον ολοι εχουν και διανομη.εγω περνω καθε μερα ενα φρεντο και μια τυροπιτα δικια του  2.30$. 1.50 ο φρεντο και 80 λεπτα η τυροπιτα.Η καταναλωση φερνει  το κερδος ο τυπος σκιζεται στη δουλεια και οικονομαει τρελα.και πληρωνει 4 υπαλληλους.εχω και εγω μαγαζι και ξερω τι παει να πει να εχεις σημερα πολυ δουλεια .ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ.και αυτος εχει

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μήν ρισκάρεις το όποιο κεφάλαιο έχεις σε μια επιχείρηση. Παράμεινε στη δουλειά σου εάν μπορείς. Μην κάνεις εσύ το επιχειρείν, άσε να το κάνουν οι άλλοι (που είναι και πολυ ικανότεροι κατά κανόνα -χωρίς παρεξήγηση-). Περίμενε να δεις το τί θα γίνει, είναι καιρός αλλαγών. Πάντως εάν μιλάς για κάποιο ποσό σεβαστό, σκέψου την επένδυση σε πολλές επιχειρησεις μέσω αμοιβαίου κεφαλαίου (πάλι μην κάνεις τον επενδυτή και άσε να τον κάνουν οι άλλοι που είναι και πολύ ικανότεροι κατά κανόνα -πάλι χωρίς παρεξήγηση-). Σίγουρα θα βγεις κερδισμένος στο μέλλον διότι πολλές εταιρίες διαπραγματεύονται πολύ χαμηλότερα από τη δίκαια τιμή τους.

Πάντως καλύτερα είναι να περιμένεις

Φυλήςυχος Πολίτης

ΥΓ: Δεν βλέπεις άνοδο στη δουλειά σου όσο σφίγγουν τα πράγματα; Ή είναι μύθος αυτό;

Επισκέπτης
Ενδιαφερον αυτο .......

Ειμαι 37 ετων το ικα πιανεται ομως ?

Ειμαι αυτασφαλιστος μεσω σωματειου (τρομαρα τους)

Ηλικιακα εισαι στο οριο νομιζω. Ρωτα στα γραφεια του ΟΑΕΔ της περιοχης σου γιατι υπαρχουν και χρονικα ορια για την καταθεση αιτησεων.

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
(έτσι για να στη σπάσω)

Πάντως εμένα μπυ φαίνεται ότι τα τυριπιτάδικα δουλεύουν καλα
[glow=red,2,300]Επίσης δεν κατάλαβα γιατι πρέπει να αφήσεις τη δουλεια του λαχειοπώλη.[/glow] Εχω την αίσθηση ότι σε δύσκολους καιρους όλοι αγοράζουν περισσοτερα λαχεια.

1ον εχω βαρεθει την φαση να πηγαινω δυο και τρεις φορες σαν ζητιανος να πληρωθω η να παραδωσω το λαχειο

2ον δεν εχει μελλον ειδικα αμα ψηφιστει το νεο νομοσχεδιο με τον φορο στο 10% απο το πρωτο ευρω

3ον θα βγει το ξυστο το οποιο ειναι πολυ μουφα φαση

4ον δεν ειπα οτι θα παρατησω την δουλεια μου ..... απλα ψαχνωμαι για κατι καλυτερο
καθως εχω ονειρα καιφιλοδοξιες που εχουν να κανουν ,με το μελλον μου........
και σε καμια περιπτωση δεν ειμαι απο αυτους που θα κατσουν υπαλληλοι καπου

εχω ηδη απορριψει τρεις προτασεις για θεση σε τραπεζα απο φιλους μου πελατες επι σειρα ετων
και δεν το εχω μετανοιωσει ουτε στο ελαχιστο

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
μαγκες εο τυροπιταδικο πλεον θελει καλο ποστο ωραια πραγματα  φτηνα και προπαντος ΚΑΘΑΡΑ.και πλεον ολοι εχουν και διανομη.εγω περνω καθε μερα ενα φρεντο και μια τυροπιτα δικια του  2.30$. 1.50 ο φρεντο και 80 λεπτα η τυροπιτα.Η καταναλωση φερνει  το κερδος ο τυπος σκιζεται στη δουλεια και οικονομαει τρελα.και πληρωνει 4 υπαλληλους.εχω και εγω μαγαζι και ξερω τι παει να πει να εχεις σημερα πολυ δουλεια .ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ.και αυτος εχει
Ο καφές και το νερό που θα ανακατέψεις για το φρέντο πόσο να κοστίζουν?
1-2 λεπτά? Άντε βάλε και τα παγάκια, το καλαμάκι, το ποτήρι και του κώλου τα εννιάμερα.
Και 50 λεπτά να το πουλήσει πάλι θα βγάζει.
Η τυρόπιτα που αναφέρεις έχει κόστος για τον ίδιο γύρω στα 30-40 λεπτά.

Μην σταματάτε όμως εκεί. Έχουν τρελά έξοδα αυτά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Και πρέπει να φορτώνεσαι καθημερινά πολλούς κερατάδες πάνω στο κεφάλι σου για να λειτουργείς.

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Γιατι?
Τι έχουν δηλαδή παραπάνω απο σενα αυτοι που ανοίγουν μπουρδελα?

χμμμμ μαλλον πρεπει να ζητησω συγνωμη αν εθιξα καποιον καθως δεν ειμαι γνωστης του αντικειμενου και δεν εχω σκοπο να θιξω κανεναν για το οποιο επαγγελμα ασκει

οσον αφορα την ερωτηση σου ισως να υποθεσω οτι εχουν ατομα σε θεσεις και ισως ειναι διαπλεκομενοι σε κυκλωματα που δεν με ενδιαφερουν και προς θεου δεν κρινω κανεναν ουτε και ειμαι αρμοδιος εγω να κρινω κανεναν

απλα ψαχνωμαι για κατι καλυτερο απο αυτο που εχω καθως ηδη νιωθω και τις δυναμεις μου να φθινουν .......
και απο φοβο ισως θα ελεγα

οσον αφορα την ερωτηση του φιλου περι αυξησης των τυχερων παιχνιδιων λογω φτωχειας ειναι ΜΥΘΟΕ λογω του οτι ο αλλος αμα δεν εχει να ''φαει''
θα κοιταξει το απαραιτητο  και το λαχειο ΔΕΝ ειναι απαραιτητο

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
Ο καφές και το νερό που θα ανακατέψεις για το φρέντο πόσο να κοστίζουν?
1-2 λεπτά? Άντε βάλε και τα παγάκια, το καλαμάκι, το ποτήρι και του κώλου τα εννιάμερα.
Και 50 λεπτά να το πουλήσει πάλι θα βγάζει.
Η τυρόπιτα που αναφέρεις έχει κόστος για τον ίδιο γύρω στα 30-40 λεπτά.

Μην σταματάτε όμως εκεί. Έχουν τρελά έξοδα αυτά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Και πρέπει να φορτώνεσαι καθημερινά πολλούς κερατάδες πάνω στο κεφάλι σου για να λειτουργείς.
1ον τη τυροπιτα που εχει αυτος τη φτιαχνει οι ιδιος.ξερεις πολλα τυροπιταδικα που να εχουν τη τυροπιτα 0.80 ?εγω δε ξερω αλλο και δευτερον οι τυροπιτες οι κατεψυγμενες .επειδη τοχω ψαξει στοιχηζουν το πολυ 0.20 λεπτα.οσο για τους κεραταδες που λες αν εισαι καθαρος δεν φοβασαι κανεναν

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
εχω ηδη απορριψει τρεις προτασεις για θεση σε τραπεζα απο φιλους μου πελατες επι σειρα ετων
και δεν το εχω μετανοιωσει ουτε στο ελαχιστο
Τι ακριβώς δουλειά ήταν αυτή που απέρριψες στην τράπεζα ρε παλικάρι?

Επισκέπτης
1ον τη τυροπιτα που εχει αυτος τη φτιαχνει οι ιδιος.ξερεις πολλα τυροπιταδικα που να εχουν τη τυροπιτα 0.80 ?εγω δε ξερω αλλο και δευτερον οι τυροπιτες οι κατεψυγμενες .επειδη τοχω ψαξει στοιχηζουν το πολυ 0.20 λεπτα.οσο για τους κεραταδες που λες αν εισαι καθαρος δεν φοβασαι κανεναν

Αν είσαι καθαρός υπάρχουν αμέτρητες άλλες διατάξεις του υγειονομικού, δεν ξέρω πόσες της πυροσβεστικής... για να μην πω τα πολεοδομικά που σχετιζονται και με τα 2 προηγουμενα.
Πρακτικά δεν παίζει να είσαι 100% νόμιμος. Αρα.... σε κάποιον κερατα τα χώνεις...

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τι ακριβώς δουλειά ήταν αυτή που απέρριψες στην τράπεζα ρε παλικάρι?

Ε τι δουλεια να ηταν φιλε μου λυκειο εχω βγαλει μονο και οχι πανεπιστημια και τετοια
επρεπε να δουλεψω .......

ΚΛΗΤΗΡΑΣ δεν θα ηταν ?

Δεν ειμαι πετανοιωμενος ομως και πραγματικα συγκινηθηκα απο τις προτασεις αυτων των φιλων
τους θυμαμαι ακομη καθως εχουν περασει αρκετα χρονια

ακομη εχω εναν που που ειπε να κανω αιτηση.

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
Αν είσαι καθαρός υπάρχουν αμέτρητες άλλες διατάξεις του υγειονομικού, δεν ξέρω πόσες της πυροσβεστικής... για να μην πω τα πολεοδομικά που σχετιζονται και με τα 2 προηγουμενα.
Πρακτικά δεν παίζει να είσαι 100% νόμιμος. Αρα.... σε κάποιον κερατα τα χώνεις...
φιλε μου σου ειπα οτι εχω μαγαζι και τα ξερω ολα αυτα που λες .και το υγειον.και τη πυροσβεσ. και τη δημοτικη αστυνομια.αλλο ελεγα εγω αλλο καταλαβες εσυ.εγω μιλησα για την επειχηρηση δε μιλησα για κεραταδες ολα τα μαγαζια τους εχουμε αναποφευκτο .ο ανθρωπος ειπε για τυροπιταδικο και ειπα τη καθημερινη μου επαφη με το τυροπιτα

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
κατα 80% προσανατολιζομαι σε τυροπιταδικο σαντου'ι'τσαδικο

ευχαριστω για τις οποιες συμβουλες υποδειξεις σας.

τυχον αλλα μυνηματα θα τα δω αυριο το πρωι ......

Καλο βραδι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom