Νέα

Ερευνα για τυχον ανοιγμα επιχειρησης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εχουν ανοιξει μαγαζια με ατσαλινα κοσμηματα και ρολογια visetti

Και θα ηθελα να μαθω τι και ποσο κοστιζει ενα τετοιο μαγαζι σε συνοικια

Καθως και τι περιθωρια κερδους εχει μια τετοια επιχειρηση

Ενδιαφερωμαι και για τυροπιταδικο σαντου'ι'τσαδικο ........

Γενικα θελω να μαθω κοστος ανοιγματος σε μεσους ορους

Στησιμο μαγαζιου - τυχον επιδοτησεις αν υπαρχουν
ενοικια που πιθανον παιζουν αυτην την στιγμη κτλ

ωραριο ειδικα για τυροπιταδικο σαντου'ι'τσαδικο....

Για πειτε μου γνωμες .........

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

καθως και τι περιθωρια κερδους εχει μια τετοια επιχειρηση

ενδιαφερωμαι και για τυροπιταδικο σαντου'ι'τσαδικο ........

Για πειτε μου γνωμες .........

Τί σχέση έχουν τα ατσάλινα κοσμήματα με τις τυρόπιττες;

Άνοιξε ενεχυροδανειστήριο καλύτερα!

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
453
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: :2funny:

θα φέρνει ο άλλος το ρολόι και θα παίρνει 2 τυρόπιτες να φάει

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Φιλε μου φανταζομαι οτι τα ενεχυροδανειστηρια χρειαζονται τεραστια κεφαλαια τα οποια εγω δεν διαθετω ουτε κατα διανοια ....

και καταλαβαινω οτι εχουν τρελα κερδη......

αλλα πρεπει να εχουν και ''τροπους'' που εγω δεν εχω

αλλα αμα γνωριζεις περισσοτερα πες μου να παρω ιδδες

ευχαριστω πολυ παντως

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny:

θα φέρνει ο άλλος το ρολόι και θα παίρνει 2 τυρόπιτες να φάει

ευχαριστω πολυ για την ειρωνεια .....

και στα δικα σου......

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ?

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αγαπητέ Πρόεδρε κ.Αχαχούχα

Οι εποχές είναι πολύ δύσκολες και φυσικά ως άνθρωπος της πιάτσας το γνωρίζεις πολύ καλά.

Δεν είναι εποχές να ανοίξεις τίποτα απολύτος.

Τα τυροπιτάδικα υποφέρουν πλέον από τις μεγάλες αλυσιδες (γρηγόρης-εβερεστ κλπ)

όσο για τα ρολόγια και ατσάλινα κοσμίματα είναι ήδη κορεσμένη η αγορά (έχω κουμπάρο και ξέρω)

Επισκέπτης
ευχαριστω πολυ για την ειρωνεια .....

και στα δικα σου......

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ?

Αμάν είσαι!!!!!!!!!!
Μια πλάκα έκανε το παλικάρι και ξίνισες.

Και μάλιστα το βρήκα και καλόγουστο....

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εστω αλλες ιδεες γιατι και η δουλεια μου δεν βλεπω να ειναι σιγουρη με τα μετρα του υπουργου οικονομικων .....

και δεν ειμαι ανθρωπος που θα κατσω να τρωω τα ετοιμα ουτε θα παω να γινω υπαλληλος πουθενα

Επισκέπτης
εστω αλλες ιδεες γιατι και η δουλεια μου δεν βλεπω να ειναι σιγουρη με τα μετρα του υπουργου οικονομικων .....

και δεν ειμαι ανθρωπος που θα κατσω να τρωω τα ετοιμα ουτε θα παω να γινω υπαλληλος πουθενα

Τι δουλεια έκανες μέχρι τώρα?

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αμάν είσαι!!!!!!!!!!
Μια πλάκα έκανε το παλικάρι και ξίνισες.

Και μάλιστα το βρήκα και καλόγουστο....

δεν το καταλαβα το χιουμορ βρε.....

δεν υπαρχει προβλημα

δεκτες οποιες προτασεις προς μελετη

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
φλτατε λότερυ-μαν.. για το πρώτο με τα ρολόγια δεν ξέρω τίποτε.είναι προφανώς franchise και θα πρέπει να ρωτήσεις την μαμά εταιρεία..

σε ότι αφορά τυροπιτάδικο-σαντουιτσάδικο μερικές βασικές αρχες

(1) περιοχή κοντά σε γραφεία, εμπορικά μαγαζιά κλπ δηλαδή κοντα σε κόσμο που κυκλοφορεί
(2) οχι πολλά ομοειδή μαγαζιά εκεί κοντά
(3) αν είναι απο αλυσίδα είναι καλό (πχ Γρηγόρη, Εβερεστ κλπ)
(4) η άδεια από τον δημο παίρνει χρόνο για να βγεί
(5) για να σου μείνει χρήμα πρέπει να το δουλευεις μόνος σου

Επισκέπτης
ΜΗΝ γελασεις λαχειοπωλης 20 ετη

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
(έτσι για να στη σπάσω)

Πάντως εμένα μπυ φαίνεται ότι τα τυριπιτάδικα δουλεύουν καλα
Επίσης δεν κατάλαβα γιατι πρέπει να αφήσεις τη δουλεια του λαχειοπώλη. Εχω την αίσθηση ότι σε δύσκολους καιρους όλοι αγοράζουν περισσοτερα λαχεια.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66

Καθως και τι περιθωρια κερδους εχει μια τετοια επιχειρηση

Ενδιαφερωμαι και για τυροπιταδικο σαντου'ι'τσαδικο ........

Σε εποχή που ο άλλος δεν αγοράζει ούτε εσπαντρίγιες με το χέσιμο και τα κανάλια ΚΡΙΣΗ - ΚΡΙΣΗ, θες ν' ανοίξεις μαγαζί με ρολόγια? :idiot:

Χωρίς καμία διάθεση για πλάκα και αφού δεν έχεις συγκεκριμένο αντικείμενο κατα νου (μια και παίζουν και οι τυρόπιττες βλέπω :rolleyes:), καλύτερα να δεις την περιοχή πρώτα. Αν είσαι Αθήνα βέβαια.

Αν ναι, τότε να σε πληροφορήσω ότι στα Μεσόγεια κάνουνε κρα για κουρεία, πλυντήρια και όχι μόνο. Είμαι σίγουρος ότι και τσιπουράδικο γαμάτο αν ξέρεις πως να το στήσεις, θα γαμηθείς στα Γιέβρα.

Μιλάω απολύτως σοβαρά...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Τυροπιτοκαφεσαντουιτσάδικα έχει γεμίσει όλη η πλάση.
Όπου και να γυρίσεις το κεφάλι σου θα δείς απο ένα. Εαν έχει σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και δεν βρείς τέτοιο κατάστημα, ε σίγουρα θα δείς ένα πλανόδιο να πουλάει τυροπιτοκαφεδοσαντουιτς.

Το κόστος ναι μεν είναι χαμηλό γιατί
1)δεν παράγεις τίποτα, τα πάντα είναι κατεψυγμένα. Και συνήθως αυτοί που θα σου πωλούν τα κατεψυγμένα σου δίνουν και απο μια κατάψυξη. Εσυ θα πρέπει να αγοράσεις φούρνους, επαγγελματικούς βέβαια, και βιτρίνες. Καφεδομηχανές νομίζω οτι προσφέρουν και οι προμηθευτές καφε.
2)συνήθως δεν απασχολείς πολλούς εργαζόμενους οπότε γλυτώνεις πολλά κερατιάτικα
3)οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής ωθούν πολλούς στο να τρώνε οτι μαλακία βρούν μπροστά τους.

Απο την άλλη...
α)Πόσες τυρόπιτες θα φάει επιτέλους ο Έλλην? Πόσους καφέδες θα πιεί την ημέρα?
Όταν και τα δυο αυτά ξεκινούν απο 1 ευρώ, και βλέπουμε, και πλέον έχουν σφίξει οι κώλοι.
β)Πλέον, σε οτι αφορά τα επαγγέλματα του κλάδου, αναλαμβάνεις πολλές ευθύνες. Και καθότι εσυ δεν θα παράγεις τίποτα θα στηρίζεσαι σε άλλους. Για να καταλάβεις, την τυρόπιτα δεν θα την φτιάξεις εσυ, απλά θα την ψήσεις και θα μου την πουλήσεις.
Αν όμως βρώ μια ωραία κατσαρίδα μέσα στην τυροπιτούλα, καλά το μάντεψες έσενα θα γαμήσω.
Βάλε επίσης και τις τακτικές απεντομώσεις, τις ιατρικές εξετάσεις για να βγούν τα βιβλιάρια υγείας κλπ κλπ
γ)Σε αυτόν τον χώρο μην πλησιάζεις αν δεν έχεις μια πρωτότυπη, νεα ιδέα. Και σε καλό σημείο να ανοίξεις το μαγαζί αν δεν έχεις κάτι διαφορετικό να προσφέρεις σύντομα θα σε βαρεθούν. Ή θα ανοίξει κάποιος άλλος δίπλα σου τυροπιτοκαφεσαντουιτσάδικο.
Αυτά.. (clopyrighted by NOKIA  :grin: :grin: :grin: )

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ακριβώς έτσι είναι - η κυρία που έχει ανοίξει το μαγαζί στο Σύνταγμα με τα οικολογικά (δε θυμάμαι τ' όνομά της), έχει γαμηθεί στα λεφτά γιατί πολύ απλά - τέτοια τυρόπιττα μάγκες δεν έχω φάει ούτε στα Γιάννενα. Ακριβά, αλλά έτσι είναι τα πράγματα στη ζωή.

Άλλο αμάξι το Focus, άλλο το Passat. Μόνο στο μυαλό της Αλέκας, ο κόσμος είναι καλύτερος όταν όλοι οδηγούν Lada. :uglystupid: :headbang:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τυροπιτοκαφεσαντουιτσάδικα έχει γεμίσει όλη η πλάση.
Όπου και να γυρίσεις το κεφάλι σου θα δείς απο ένα. Εαν έχει σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και δεν βρείς τέτοιο κατάστημα, ε σίγουρα θα δείς ένα πλανόδιο να πουλάει τυροπιτοκαφεδοσαντουιτς.

Το κόστος ναι μεν είναι χαμηλό γιατί
1)δεν παράγεις τίποτα, τα πάντα είναι κατεψυγμένα. Και συνήθως αυτοί που θα σου πωλούν τα κατεψυγμένα σου δίνουν και απο μια κατάψυξη. Εσυ θα πρέπει να αγοράσεις φούρνους, επαγγελματικούς βέβαια, και βιτρίνες. Καφεδομηχανές νομίζω οτι προσφέρουν και οι προμηθευτές καφε.
2)συνήθως δεν απασχολείς πολλούς εργαζόμενους οπότε γλυτώνεις πολλά κερατιάτικα
3)οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής ωθούν πολλούς στο να τρώνε οτι μαλακία βρούν μπροστά τους.

Απο την άλλη...
α)Πόσες τυρόπιτες θα φάει επιτέλους ο Έλλην? Πόσους καφέδες θα πιεί την ημέρα?
Όταν και τα δυο αυτά ξεκινούν απο 1 ευρώ, και βλέπουμε, και πλέον έχουν σφίξει οι κώλοι.
β)Πλέον, σε οτι αφορά τα επαγγέλματα του κλάδου, αναλαμβάνεις πολλές ευθύνες. Και καθότι εσυ δεν θα παράγεις τίποτα θα στηρίζεσαι σε άλλους. Για να καταλάβεις, την τυρόπιτα δεν θα την φτιάξεις εσυ, απλά θα την ψήσεις και θα μου την πουλήσεις.
Αν όμως βρώ μια ωραία κατσαρίδα μέσα στην τυροπιτούλα, καλά το μάντεψες έσενα θα γαμήσω.
Βάλε επίσης και τις τακτικές απεντομώσεις, τις ιατρικές εξετάσεις για να βγούν τα βιβλιάρια υγείας κλπ κλπ
γ)Σε αυτόν τον χώρο μην πλησιάζεις αν δεν έχεις μια πρωτότυπη, νεα ιδέα. Και σε καλό σημείο να ανοίξεις το μαγαζί αν δεν έχεις κάτι διαφορετικό να προσφέρεις σύντομα θα σε βαρεθούν. Ή θα ανοίξει κάποιος άλλος δίπλα σου τυροπιτοκαφεσαντουιτσάδικο.
Αυτά.. (clopyrighted by NOKIA  :grin: :grin: :grin: )

Καλή ανάλυση...

Και για να το συνδέσω με το γνωστό θέμα- φετίχ, όσο πιο καίριο το σημείο που θα βρίσκεται το τυροπιτάδικο, τόσο πιο ακριβό το ενοίκιο...
Και αν πάρεις φραντσάιζ, που πλέον είναι μονόδρομος, τα royalties και τα entry fees δεν είναι αμελητέα...Όπως δεν είναι αμελητέες και οι διαρκείς επιθεωρήσεις από τον ιδιοκτήτη της αλυσίδας- μια μικρή μαλακία και σου έχει καταγγείλει στη σύμβαση για πλάκα...

Δηλαδή για να πάρεις ένα καλό φραντσάιζ θέλεις 100.000- 200.000 € και αν είσαι σε καλή περιοχή θα δίνεις κανά τριχίλιαρο σε νοίκι και πλέον η επιτυχία δεν είναι εγγυημένη...
Όλο και περισσότερος κόσμος προτιμά μια τυρόπιτα από φούρνο και να φτιάξει καφέ στο κουζινάκι του γραφείου του...

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
παρε 2-3 γυναικες, ανοιξε ενα ωραιο μπουρδελο και θα σε στηριξουμε ολοι.

Επισκέπτης
Τυροπιταδικο με καφεδες και τα σχετικα ειναι καλη μπισνα αν εισαι σε καλο στεκι και τα προιοντα σου ειναι φρεσκα και χειροποιητα. Για ρολογια δεν ξερω. Επιδοτησεις παιζουν απο τον ΟΑΕΔ απο 15000 ως 23000 αναλογα την περιοχη, αλλα υπαρχουν ορια ηλικιας και δεν θα πρεπει να ειχες πριν ΤΕΒΕ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom