Νέα

«Ερείπια: Οροθετικές Γυναίκες. Το Χρονικό Μιας Διαπόμπευσης»-Οι προβολές του Ντοκιμαντέρ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 384
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Ελλάδα πάντως παίζει να είναι αντίστροφα.

Μην το λες αυτό.

Στην Ελλάδα υπάρχει πολύς κρυφός αλκοολισμός. Από τα χωριά που πίνουν τσίπουρο από το πρωϊ μέχρι τα καφενεία με τα ουίσκια.

Άλλο που οι θάνατοι δεν καταχωρούνται σαν προερχόμενοι από το αλκοόλ.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Οκ, σωστό και αυτό, όντως παιζει πολύ στην επαρχία, δεν έχω ιδέα αν υπάρχουν αξιόπιστα στατιστικά για αλκοολισμό και θανάτους εξαιτίας  αυτού στην Ελλάδα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δηλαδη το να μην πηγαινουν χωρις προφυλαξεις οι πελατες με τις εκδιδομενες δεν υπαρχει σαν μετρο προληψης?

Δηλαδή και πως μπορεί να γίνει αυτό?  Θα μας φυτεύουν στην πούτσα μόνιμη καποτα μόλις γεννιώμαστε ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ακριβώς αυτό λέω ρε μάστορα. Ότι θα έπρεπε να κατηγορηθούν προ πάντως οι πελάτες γιατί είναι όχι μόνο συνεργοί αλλά και συνεχιστές του εγκλήματος.

Αλλά πες ότι ο νόμος είναι τυφλός. Εγώ απορώ με εσάς που δεν το βλέπετε αυτό.

Ρε παίκτη μου τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Υπάρχει ένας νόμος.  Λες ότι δεν είναι σωστός και θα πρέπει να είναι διαφορετικός.  Τραβά στο κόμμα σου στον βουλευτή σου και πες τους να τον αλλάξουν.  Μέχρι τότε αυτός ο νόμος ισχύει αυτός εφαρμόζεται λ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.295
Πόντοι
5.006
Ρε παίκτη μου τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Υπάρχει ένας νόμος.  Λες ότι δεν είναι σωστός και θα πρέπει να είναι διαφορετικός.  Τραβά στο κόμμα σου στον βουλευτή σου και πες τους να τον αλλάξουν.  Μέχρι τότε αυτός ο νόμος ισχύει αυτός εφαρμόζεται λ
δεν είναι θεμα νομου..είναι καθαρα θεμα ερμηνείας του νομου...εξαλλου ο νομος αυτος περι δημοσιοποίησης ευαίσθητων προσωπικων δεδομενων περιεχει καθαρα αξιολογικες εννοιες και επομένως η ερμηνεια τους μπορει να κριθει από τον καθενα...

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Αν υπάρχει Θεία Δίκη, ο Λοβέρδος και ο Χρυσοχοίδης πρέπει να πεθάνουν.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Δηλαδή και πως μπορεί να γίνει αυτό?  Θα μας φυτεύουν στην πούτσα μόνιμη καποτα μόλις γεννιώμαστε ?
Καλό θα ήταν αλλά όχι. Προφανώς αυτό είναι ένα θέμα με γκρίζα όρια. Για μένα το εξωφρενικό είναι που διαβάζω απόψεις για τους αθώους πελάτες που έπεσαν θύμα κοροιδίας από τις πουτάνες. Και λέω σαν συμπέρασμα ότι όποιος πάει απροφύλαχτα με πουτάνες και μετά πάει με την γκόμενα ή την γυναίκα του είναι εξίσου εγκληματίας (ίσως περισσότερο) και του αξίζει να διώκεται ποινικά. Δεν ξέρω αν είναι εφαρμόσιμο ή όχι, το ηθικό κομμάτι κρίνω.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
οχι ολους μαν...η κεφαλογιανη και η καιλη πρεπει να γλιτωσουν για ευνοητους λογους...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
οχι ολους μαν...η κεφαλογιανη και η καιλη πρεπει να γλιτωσουν για ευνοητους λογους...

η κεφαλογιανη χωρίς μονόπετρο και πάνω σιγά μην δίνει κώλο  :grin:
οπότε στο χαντάκι  :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
δεν ειμαι υλιστης εγω μαν, θα την κερδισω με τον χαρακτηρα και το τζοκερ που θα πιασω αυριο  :grin:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Καλό θα ήταν αλλά όχι. Προφανώς αυτό είναι ένα θέμα με γκρίζα όρια. Για μένα το εξωφρενικό είναι που διαβάζω απόψεις για τους αθώους πελάτες που έπεσαν θύμα κοροιδίας από τις πουτάνες. Και λέω σαν συμπέρασμα ότι όποιος πάει απροφύλαχτα με πουτάνες και μετά πάει με την γκόμενα ή την γυναίκα του είναι εξίσου εγκληματίας (ίσως περισσότερο) και του αξίζει να διώκεται ποινικά. Δεν ξέρω αν είναι εφαρμόσιμο ή όχι, το ηθικό κομμάτι κρίνω.

Σαούλ, το αναφέρω χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τίποτα, έτσι για την ιστορία.

Έχω πάει με όσες πουτάνες έχω πάει και έχω κάνει όσες μαλακίες έχω κάνει. Εξετάσεις κάνω περιοδικά, είναι πολλά αυτά που μπορείς να αρπάξεις, ακόμα και με προφύλαξη και μάλλον έχω υπάρξει τυχερός μέχρι στιγμής.

Έχω δύο πολύ καλούς φίλους. Και οι δύο δεν πηγαίνουν με πουτάνες για διαφορετικούς λόγους.  Ο ένας είναι ωραίο παιδί και γαμάει αβέρτα, ο άλλος λίγο άστα να πάνε αλλά έχει τύπο οπότε όλο και κάτι του κάθεται.

Και οι δύο άρπαξαν αφροδίσιο, ο ένας σοβαρότερο ο άλλος λιγότερο σοβαρό.

Ο δεύτερος το είπε στην κοπέλα και της ζήτησε να κάνει εξετάσεις, αρνήθηκε με την δικαιολογία ότι δεν είχε χρήματα.  Της πρόσφερε να της δώσει και τον έβρισε.

Πουτάνα υπάρχει περίπτωση να κάνει εξετάσεις κάποια φορά, εξαρτάται η δουλειά της έτσι και αλλιώς, οι άλλες εκεί έξω καμία.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Σαούλ, το αναφέρω χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τίποτα, έτσι για την ιστορία.

Έχω πάει με όσες πουτάνες έχω πάει και έχω κάνει όσες μαλακίες έχω κάνει. Εξετάσεις κάνω περιοδικά, είναι πολλά αυτά που μπορείς να αρπάξεις, ακόμα και με προφύλαξη και μάλλον έχω υπάρξει τυχερός μέχρι στιγμής.

Έχω δύο πολύ καλούς φίλους. Και οι δύο δεν πηγαίνουν με πουτάνες για διαφορετικούς λόγους.  Ο ένας είναι ωραίο παιδί και γαμάει αβέρτα, ο άλλος λίγο άστα να πάνε αλλά έχει τύπο οπότε όλο και κάτι του κάθεται.

Και οι δύο άρπαξαν αφροδίσιο, ο ένας σοβαρότερο ο άλλος λιγότερο σοβαρό.

Ο δεύτερος το είπε στην κοπέλα και της ζήτησε να κάνει εξετάσεις, αρνήθηκε με την δικαιολογία ότι δεν είχε χρήματα.  Της πρόσφερε να της δώσει και τον έβρισε.

Πουτάνα υπάρχει περίπτωση να κάνει εξετάσεις κάποια φορά, εξαρτάται η δουλειά της έτσι και αλλιώς, οι άλλες εκεί έξω καμία.
Δευκα το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά εγώ εντοπίζω το θέμα σε δύο σημεία:

α) Οι πιθανότητες να έχει σμν σοβαρό ή όχι είναι απείρως μεγαλύτερες όταν μιλάμε για πουτάνες. Απλά μαθηματικά είναι σε συνδυασμό με την όλη φάση της πορνείας. Μη νομίζεις ότι οι πουτάνες κάνουν συχνά εξετάσεις, οι περισσότερες τουλάχιστον.

β) Το θέμα δεν είναι τι έχουν οι πουτάνες τόσο αλλά το τι μέτρα προστασίας παίρνεις εσύ. Με το προφυλακτικό μπορείς να αποφύγεις τα πάντα εκτός από τα κονδυλώματα και σε πολύ πολύ σπάνιες περιπτώσεις την σύφιλη και τις μουνόψειρς. Όλα τα άλλα τα αποφεύγεις.

Όσο για το αν εξετάζονται ή όχι οι κοπέλες εκεί έξω είναι στο χέρι σου να πας μαζί τους με προφυλάξεις. Αλλά για μένα αν θέλει κανείς να τα έχει καλά με τον εαυτό του δε μπορεί τη μια στιγμή να τον βάζει ακάποτα σε μια πουτάνα και μετά να γυρνάει σπίτι του και να τον βάζει στη γκόμενα του.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Άλλοι έχουν ήδη πεθάνει και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Μην το λες αυτό.

Στην Ελλάδα υπάρχει πολύς κρυφός αλκοολισμός. Από τα χωριά που πίνουν τσίπουρο από το πρωϊ μέχρι τα καφενεία με τα ουίσκια.

Άλλο που οι θάνατοι δεν καταχωρούνται σαν προερχόμενοι από το αλκοόλ.

Πριν αρκετά χρόνια , στο περιοδικό 4 ΤΡΟΧΟΙ, είχε δημοσιευτεί έρευνα πάνω σε νεκρούς από τροχαία. Το 42% αν θυμάμαι καλά , είχαν κάνει ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.

Πόσο ξεφτυλισμένη είναι μία χώρα, που σταματάνε τον οικογενειάρχη που έχει πιεί
μία μπύρα των 250ml και τον ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ, ενώ ο άλλος που φουμάριζε μέχρι που είδε τους μπάτσους, πετάει το τσιγάρο από το παράθυρο και περνάει κυριλέ ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Πριν αρκετά χρόνια , στο περιοδικό 4 ΤΡΟΧΟΙ, είχε δημοσιευτεί έρευνα πάνω σε νεκρούς από τροχαία. Το 42% αν θυμάμαι καλά , είχαν κάνει ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.

Πόσο ξεφτυλισμένη είναι μία χώρα, που σταματάνε τον οικογενειάρχη που έχει πιεί
μία μπύρα των 250ml και τον ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ, ενώ ο άλλος που φουμάριζε μέχρι που είδε τους μπάτσους, πετάει το τσιγάρο από το παράθυρο και περνάει κυριλέ ...
Δηλαδη ολες οι χωρες που πανε αυτοφωρο τον "οικογενειαρχη" που οδηγει πιωμενος ειναι ξεφτιλισμενες? Ή μπας και πιστευεις οτι ειναι ελληνικη ανακαλυψη το αλκοτεστ?

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Δηλαδη ολες οι χωρες που πανε αυτοφωρο τον "οικογενειαρχη" που οδηγει πιωμενος ειναι ξεφτιλισμενες? Ή μπας και πιστευεις οτι ειναι ελληνικη ανακαλυψη το αλκοτεστ?

Οι άλλες χώρες, ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΟΡΙΟ στο αλκοτέστ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom