Σωστος!!!!! Και να ξερουμε οτι και το ακαποτο στοματικο ειναι Νο1 να κoλησεις AIDS...!!!!
Ο απο πανω, λες να αστευευεται;Δηλαδη στο συγκεκριμενο δεν αντιληφθηκες οτι απλως αστειευομαι?
Σωστος!!!!! Και να ξερουμε οτι και το ακαποτο στοματικο ειναι Νο1 να κoλησεις AIDS...!!!!
Ο απο πανω, λες να αστευευεται;Δηλαδη στο συγκεκριμενο δεν αντιληφθηκες οτι απλως αστειευομαι?
Ελλάδα πάντως παίζει να είναι αντίστροφα.
Το ελπιζω.Ο απο πανω, λες να αστευευεται;![]()
Δηλαδη το να μην πηγαινουν χωρις προφυλαξεις οι πελατες με τις εκδιδομενες δεν υπαρχει σαν μετρο προληψης?
Ακριβώς αυτό λέω ρε μάστορα. Ότι θα έπρεπε να κατηγορηθούν προ πάντως οι πελάτες γιατί είναι όχι μόνο συνεργοί αλλά και συνεχιστές του εγκλήματος.
Αλλά πες ότι ο νόμος είναι τυφλός. Εγώ απορώ με εσάς που δεν το βλέπετε αυτό.
δεν είναι θεμα νομου..είναι καθαρα θεμα ερμηνείας του νομου...εξαλλου ο νομος αυτος περι δημοσιοποίησης ευαίσθητων προσωπικων δεδομενων περιεχει καθαρα αξιολογικες εννοιες και επομένως η ερμηνεια τους μπορει να κριθει από τον καθενα...Ρε παίκτη μου τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Υπάρχει ένας νόμος. Λες ότι δεν είναι σωστός και θα πρέπει να είναι διαφορετικός. Τραβά στο κόμμα σου στον βουλευτή σου και πες τους να τον αλλάξουν. Μέχρι τότε αυτός ο νόμος ισχύει αυτός εφαρμόζεται λ
Καλό θα ήταν αλλά όχι. Προφανώς αυτό είναι ένα θέμα με γκρίζα όρια. Για μένα το εξωφρενικό είναι που διαβάζω απόψεις για τους αθώους πελάτες που έπεσαν θύμα κοροιδίας από τις πουτάνες. Και λέω σαν συμπέρασμα ότι όποιος πάει απροφύλαχτα με πουτάνες και μετά πάει με την γκόμενα ή την γυναίκα του είναι εξίσου εγκληματίας (ίσως περισσότερο) και του αξίζει να διώκεται ποινικά. Δεν ξέρω αν είναι εφαρμόσιμο ή όχι, το ηθικό κομμάτι κρίνω.Δηλαδή και πως μπορεί να γίνει αυτό? Θα μας φυτεύουν στην πούτσα μόνιμη καποτα μόλις γεννιώμαστε ?
ο Λοβέρδος και ο Χρυσοχοίδης πρέπει να πεθάνουν.
οχι ολους μαν...η κεφαλογιανη και η καιλη πρεπει να γλιτωσουν για ευνοητους λογους...
Καλό θα ήταν αλλά όχι. Προφανώς αυτό είναι ένα θέμα με γκρίζα όρια. Για μένα το εξωφρενικό είναι που διαβάζω απόψεις για τους αθώους πελάτες που έπεσαν θύμα κοροιδίας από τις πουτάνες. Και λέω σαν συμπέρασμα ότι όποιος πάει απροφύλαχτα με πουτάνες και μετά πάει με την γκόμενα ή την γυναίκα του είναι εξίσου εγκληματίας (ίσως περισσότερο) και του αξίζει να διώκεται ποινικά. Δεν ξέρω αν είναι εφαρμόσιμο ή όχι, το ηθικό κομμάτι κρίνω.
Δευκα το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά εγώ εντοπίζω το θέμα σε δύο σημεία:Σαούλ, το αναφέρω χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τίποτα, έτσι για την ιστορία.
Έχω πάει με όσες πουτάνες έχω πάει και έχω κάνει όσες μαλακίες έχω κάνει. Εξετάσεις κάνω περιοδικά, είναι πολλά αυτά που μπορείς να αρπάξεις, ακόμα και με προφύλαξη και μάλλον έχω υπάρξει τυχερός μέχρι στιγμής.
Έχω δύο πολύ καλούς φίλους. Και οι δύο δεν πηγαίνουν με πουτάνες για διαφορετικούς λόγους. Ο ένας είναι ωραίο παιδί και γαμάει αβέρτα, ο άλλος λίγο άστα να πάνε αλλά έχει τύπο οπότε όλο και κάτι του κάθεται.
Και οι δύο άρπαξαν αφροδίσιο, ο ένας σοβαρότερο ο άλλος λιγότερο σοβαρό.
Ο δεύτερος το είπε στην κοπέλα και της ζήτησε να κάνει εξετάσεις, αρνήθηκε με την δικαιολογία ότι δεν είχε χρήματα. Της πρόσφερε να της δώσει και τον έβρισε.
Πουτάνα υπάρχει περίπτωση να κάνει εξετάσεις κάποια φορά, εξαρτάται η δουλειά της έτσι και αλλιώς, οι άλλες εκεί έξω καμία.
Oλοι θα πεθανουμε μια μερα.Αν υπάρχει Θεία Δίκη, ο Λοβέρδος και ο Χρυσοχοίδης πρέπει να πεθάνουν.
Μην το λες αυτό.
Στην Ελλάδα υπάρχει πολύς κρυφός αλκοολισμός. Από τα χωριά που πίνουν τσίπουρο από το πρωϊ μέχρι τα καφενεία με τα ουίσκια.
Άλλο που οι θάνατοι δεν καταχωρούνται σαν προερχόμενοι από το αλκοόλ.
Δηλαδη ολες οι χωρες που πανε αυτοφωρο τον "οικογενειαρχη" που οδηγει πιωμενος ειναι ξεφτιλισμενες? Ή μπας και πιστευεις οτι ειναι ελληνικη ανακαλυψη το αλκοτεστ?Πριν αρκετά χρόνια , στο περιοδικό 4 ΤΡΟΧΟΙ, είχε δημοσιευτεί έρευνα πάνω σε νεκρούς από τροχαία. Το 42% αν θυμάμαι καλά , είχαν κάνει ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.
Πόσο ξεφτυλισμένη είναι μία χώρα, που σταματάνε τον οικογενειάρχη που έχει πιεί
μία μπύρα των 250ml και τον ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ, ενώ ο άλλος που φουμάριζε μέχρι που είδε τους μπάτσους, πετάει το τσιγάρο από το παράθυρο και περνάει κυριλέ ...
Δηλαδη ολες οι χωρες που πανε αυτοφωρο τον "οικογενειαρχη" που οδηγει πιωμενος ειναι ξεφτιλισμενες? Ή μπας και πιστευεις οτι ειναι ελληνικη ανακαλυψη το αλκοτεστ?