Tgirlhunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2011
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Όλε!!
Έρχεται η καυλιάρα Celeste!!
Πρωτομαγιά με
Έρχεται η καυλιάρα Celeste!!
Πρωτομαγιά με
in athens, from 2 March to 7 March 2011. Πρωτομαγιά πότε πέφτει
οχι καβλιαρα δεν ειναι ! Tgirlhunter εσυ την εχιες δοκιμασει ? γιατι εγω την εχω παρει εχει ξαναρθει με αλλες φοτογραφιες και μαπα το καρπουζι.
οχι φιλια , μη το ενα μη το αλλο ! δεν μπορει να γαμισει γιατι ΔΕΝ τις σικωνεται .
προσπαθησε αλλα βρηκε δικεολογια και σταματησε. και βεβαια ζηταει αλλα πολλα για να χισει δε θιμαμαι ακριβως νομιζω αλλα 100 η 150 .
και σταματησε ενα τεταρτο πριν τελιεωσει η ωρα. ΑΚΡΙΒΗ ξεπετα !!!! μονο πιπα λιγο καλη με προφιλακτικο .
αλλα τοσα για μια μονο πιπα πεταμενα λεφτα !!!!
και κριμα γιατι ειναι ομορφη
>
τζινι
Tης εδωσες+100 για να χυσει και γραφεις ... με 300 ευρο ?
xaxaxaxaxxaxxaxaxaaaaaaaaaaaμου μυριζει ΠΡΟΜΟΤΑ!!!!!!!!
αυτο ειναι δικαιωμα και επιλογη καθε ενος ..και πολυ καλα κανεις ....δεν σχολιασα πριν ομως κατι τεοιο..και κακως επιτιθεσαι σε μενα...σε καποιον αλλον κυριο μιλησα και οχι σε σενα... ετσι κι αλλιως εμενα ουτε με εχεις παρει ουτε και προκειται ....Εμ Αννα ετσι ειναι οταν εισαι τοπ και εισαι απο το εξωτερικο περνεις πολλα λευτα
παλι καλα που υπαρχνουν και κατι ελληνιδες σαν και σενα ... και τωρα στην οικονομικη κριση
γαμαμε και με 50 ευρο .... γιατι και οι ομορφες ελληνιδες πλεον αγγιζουν το 100αρικο !!!
εχεις δικιο χαιρομαι που συμφωνουμε...xaxaxaxaxxaxxaxaxaaaaaaaaaaa
οχι βρε ...τι προμο λες? ο μεσος ορος εδω πλερωνει 300 για ενα χυσιμο ....
στο μισαωρο ......για μια ωρα πλερωνουν 600 ....εμ
υ.γ αφου να φανταστεις ..πανε φυλης και τους λενε 20 και αφηνουν 200 ...τιποτα αλλο δε σου λεω
Βασιλη March ειναι ο Μαρτης και οχι Μαιος... Τρεξε να προλαβεις...!!!in athens, from 2 March to 7 March 2011. Πρωτομαγιά πότε πέφτει
Παύλο δεν το έπιασες.
Είσαι σίγουρος για αυτό φίλε ?οχι καβλιαρα δεν ειναι ! Tgirlhunter εσυ την εχιες δοκιμασει ? γιατι εγω την εχω παρει εχει ξαναρθει με αλλες φοτογραφιες και μαπα το καρπουζι.
οχι φιλια , μη το ενα μη το αλλο ! δεν μπορει να γαμισει γιατι ΔΕΝ τις σικωνεται .
προσπαθησε αλλα βρηκε δικεολογια και σταματησε. και βεβαια ζηταει αλλα πολλα για να χισει δε θιμαμαι ακριβως νομιζω αλλα 100 η 150 .
και σταματησε ενα τεταρτο πριν τελιεωσει η ωρα. ΑΚΡΙΒΗ ξεπετα !!!! μονο πιπα λιγο καλη με προφιλακτικο .
αλλα τοσα για μια μονο πιπα πεταμενα λεφτα !!!!
και κριμα γιατι ειναι ομορφη
>
τζινι