Αν σε ενδιαφερει απλα να περασεις καλα να πας Πραγα. Απο τις αγαπημενες μου πολεις.
Αν σε ενδιαφερει να το κυνηγησεις για δουλεια εξω να πας Βροσλαβ. Η Πολωνια αναπτυσεται.
Βεβαια εσυ μιλας για κοινωνικες επιστημες, οποτε δεν ξερω τι απαιτησεις μπορει να εχεις, σε τι θεση περιμενεις να απασχοληθεις...
Γαλλια ποιο πανεπιστημιο ειχες ως επιλογη και το απερριψες;
ΥΓ. Χωρις να εχω διαβασει το θεμα ειμαι βεβαιος πως ο ντοπας θα ρωτησε καποια μαλακια σχετικα με βογγητα και εστιες...
Καλά κάτι μπορώ να βρω και στην ειδικότητα που έχω πλέον, στην οποία έχω και εδώ εμπειρία,
ας πούμε στην Επικοινωνία.Αλλά έχω και σπουδές σε κοινωνικές επιστήμες.
Γαλλία: Paris Descartes V, Paris X Nanterre, Paris Ouest Nanterre la Defense, Paris 13,
Paris 8-Saint Dennis, Toulouse I Capitole, University of Strasburg, Universite de Toulon,Aix Marseille, Institut d'Etudes Politiques de Toulouse, Lyon 2, Bordeaux 3 και πολλά άλλα Normandie etc
Τελικά, βουρ για Πολωνία, θα βάλω και επιλογή το Γκντανσκ αν δεν με πάρουν σε Βρότσλαβ και Ζάγκρεμπ.
Έκανα Εράσμους στην Αγγλία αρχές δεκαετίας του 90.
Πώς καταντήσαμε, ο έλληνας φοιτητής αποκλείεται για οικονομικούς λόγους από τα πανεπιστήμια της δυτικής Ευρώπης και καταλήγει στο Βρότσλαβ.
Ισχυρή Ελλάδα.
Η Πράγα έχει το καλό, μπορείς part time να βελτιώσεις τα οικονομικά σου με κανένα γυρισματάκι...
Δεν γίνεται είμαι Ελλεινίδα τύπε μου