Νέα

Επιθυμείτε Θεματολογία BDSM στο Site ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είναι επιθυμητή η ανάρτηση θεμάτων και ιστοριών σχετικά με σαδομαζοχιστικά παιχνίδια και Φετίχ ;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 35 79,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 8 18,2%
  • ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

Ψήφοι: 1 2,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Είναι επιθυμητή η ανάρτηση θεμάτων και ιστοριών σχετικά
με σαδομαζοχιστικά παιχνίδια και Φετίχ ;

Θα ήθελα την γνώμη σας

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
γιατι οχι; εδω τοσες παπαρολογιες ανεβαζει ο καθενας, οτι του κατεβει το κανει θρεντ
το sm ειναι τουλαχιστον και στο στοιχειο του site

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Είναι επιθυμητή η ανάρτηση θεμάτων και ιστοριών σχετικά
με σαδομαζοχιστικά παιχνίδια και Φετίχ ;

Θα ήθελα την γνώμη σας

να βαζεις και φωτος ομως να ξερουμε την εμπνευση!  :s&m_3:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Ναι αμε,καυλωσε μας πουτανακι,γουσταρεις να βρεθουμε να σε κανουμε μπαουλο στις φαπες;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν νομιζω να ειναι κατι αθεμιτο αυτο....
Ειναι μια υπαρκτη ιδεολογια ακραια μεν αλλα αρεστη σε αρκετους....

Καλο ειναι οτι μαθαινει κανεις ...... το αν θα ακολουθησει ειναι αλλο θεμα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Δεν την επιθυμούμε διότι δεν μας ενδιαφέρει.
Σαφώς όμως την ανεχόμαστε, διότι το σάιτ είναι δημοκρατικό και ο καθένας δύναται να γράφει την παπαριά του και την "αρρώστια" του.

Κατά τα άλλα, ίσως ακούγομαι παλιομοδίτης και συντηρητικός (ξανά!) αλλά, κάθε σεξουαλική επιθυμία και παρέκλιση δεν είναι ντε και καλά υγιής. Άλλο αν είναι αποδεκτή και μη ποινικά κολάσιμη, όπως η παιδεραστία π.χ.
Για σκεφτείτε δηλαδή και αυτόν το "μερακλή" που γουστάρει τα 12χρονα αγοράκια. Κι αυτός, στο μυαλό του, ΑΥΤΟ του φαίνεται ωραίο, αυτό τον φιάχνει. Άλλο πως για να ικανοποιηθεί εμπλέκει άτομα σε μη αποδεκτή ηλικία και (πολύ σωστά!) εμπίπτει στις αρμοδιότητες του νόμου.

Για να το θέσω αλλιώς κι εμείς ακόμη, που μας πολυαρέσουν οι γυναίκες (να τις πηδάμε εννοώ, όχι να μας πηδάνε) και σπαταλάμε χρόνο και χρήμα σε αυτό, είμαστε λίγο άρρωστοι. Σαν, ας πούμε, κάποιον λαίμαργο που αρέσει πολύ το φαγητό.
Όμως άλλη αρρώστια είναι να σου αρέσει πολύ να τρως φαγητό και να είσαι παχύσαρκος κι άλλη να τρως σκουπίδια, ή σκατά.

Και για να μην φανώ αφοριστικός και αυθαίρετος, διευκρινίζω πως αυτές, πέρα από προσωπικές μου απόψεις είναι και οι κρατούσες επιστημονικές. Και τώρα δεν εννοώ τί μου αρέσει εμένα και τί όχι, διότι εμένα δεν μου αρέσει και το αντίστροφο καουγκέρλ π.χ. ή το CIM, αλλά δεν θεωρούνται αμωμαλίες βέβαια από την ψυχιατρική. Όπως και η ομοφιλοφιλία (που επίσης δεν μου αρέσει), από τα τέλη της 10ετίας του 1970 και εντεύθεν.

Αλλά ο σαδομαζοχισμός θεωρείται, πως να το κάνουμε;...

Επισκέπτης

Όμως άλλη αρρώστια είναι να σου αρέσει πολύ να τρως φαγητό και να είσαι παχύσαρκος κι άλλη να τρως σκουπίδια, ή σκατά.

Και για να μην φανώ αφοριστικός και αυθαίρετος, διευκρινίζω πως αυτές, πέρα από προσωπικές μου απόψεις είναι και οι κρατούσες επιστημονικές. Και τώρα δεν εννοώ τί μου αρέσει εμένα και τί όχι, διότι εμένα δεν μου αρέσει και το αντίστροφο καουγκέρλ π.χ. ή το CIM, αλλά βέβαια δεν θεωρούνται αμωμαλίες βέβαια από την ψυχιατρική. Όπως και η ομοφιλοφιλία (που επίσης δεν μου αρέσει), από τα τέλη της 10ετίας του 1970 και εντεύθεν.

Ουαί καί αλλοίμονον!
Οι απόψεις σου εκτός από αντεπιστημονικές είναι καί επικίνδυνες!!!
:s&m_3:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Ουαί καί αλλοίμονον!
Οι απόψεις σου εκτός από αντεπιστημονικές είναι καί επικίνδυνες!!!
:s&m_3:

Είσαι γνώστης του αντικειμένου; Να το συζητήσουμε αν είσαι. Να δούμε που σταματάει το φυσιολογικό και αρχίζει η "ανωμαλία".

Και αλήθεια "επικίνδυνες" για ποιο λόγο; Είπα εγώ να εξορίσουμε κανέναν; Να τον στείλουμε σε ξερονήσια;
Την άποψή μου όμως θα την έχω!

H λογική "μεταξύ συναινούντων ενηλίκων ΟΛΑ επιτρέπονται" είναι η λυδία λίθος για να μας καθορίσει τη ΝΟΜΙΚΗ πλευρά του ζητήματος. Όμως ότι είναι νόμιμο δεν είναι και φυσιολογικό ενίοτε (εκτός από "ηθικό")...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Και για να μην φανώ αφοριστικός και αυθαίρετος, διευκρινίζω πως αυτές, πέρα από προσωπικές μου απόψεις είναι και οι κρατούσες επιστημονικές. Και τώρα δεν εννοώ τί μου αρέσει εμένα και τί όχι, διότι εμένα δεν μου αρέσει και το αντίστροφο καουγκέρλ π.χ. ή το CIM, αλλά δεν θεωρούνται αμωμαλίες βέβαια από την ψυχιατρική. Όπως και η ομοφιλοφιλία (που επίσης δεν μου αρέσει), από τα τέλη της 10ετίας του 1970 και εντεύθεν.

Μου θυμίζεις κάτι γυναίκες που όταν τους είπα ότι πήγαινα σε μπουρδέλα - στούντιο με κοίταγαν με ένα υφάκι .....  :2funny:

Καλά ρε οι γκόμενες τι νομίζουν; Ότι όταν ένας άντρας είναι μόνος του θα το ρίξει στο εργόχειρο;  :grin:

Καλά τραγουδάτε ..... για αυτό τις περισσότερες τις έχει φάει η αγαμία .....  :jerking:

Τώρα αφήστε την κατήχηση για αλλού ρε μάγκες , ήμαρτον.

Δηλαδή δεν είναι ανωμαλία να τρώει κάποιος αντρική πούτσα και είναι ανωμαλία το sm (που δεν είναι υποχρεωτικά και αλλαγή ρόλων);

Ή θεωρούνται φυσιολογικοί αυτοί που τρέχουν σε τραβέλια και εγχειρισμένες;

Μην κολλάτε ρε, ο καθένας σε αυτή τη ζωή είναι ελεύθερος να κάνει ότι γουστάρει αρκεί να μην προσβάλλει τον ευατό του καταρχήν και να μην κάνει κακό σε τρίτους.

Προφανώς κάποια πράγματα μας φτιάχνουν και άλλα μας ξενερώνουν. Λογικό είναι.

Προσωπικά δεν είμαι οπαδός του sm , αλλά ο καθένας όπως τη βρίσκει.

Παιχνίδι είναι ο έρωτας και η ζωή, ό,τι εκφράζει τον κάθενα καλύτερα.

Επισκέπτης
Μου θυμίζεις κάτι γυναίκες που όταν τους είπα ότι πήγαινα σε μπουρδέλα - στούντιο με κοίταγαν με ένα υφάκι .....  :2funny:

Καλά ρε οι γκόμενες τι νομίζουν; Ότι όταν ένας άντρας είναι μόνος του θα το ρίξει στο εργόχειρο;  :grin:

Καλά τραγουδάτε ..... για αυτό τις περισσότερες τις έχει φάει η αγαμία .....  :jerking:

Τώρα αφήστε την κατήχηση για αλλού ρε μάγκες , ήμαρτον.

Δηλαδή δεν είναι ανωμαλία να τρώει κάποιος αντρική πούτσα και είναι ανωμαλία το sm (που δεν είναι υποχρεωτικά και αλλαγή ρόλων);

Ή θεωρούνται φυσιολογικοί αυτοί που τρέχουν σε τραβέλια και εγχειρισμένες;

Μην κολλάτε ρε, ο καθένας σε αυτή τη ζωή είναι ελεύθερος να κάνει ότι γουστάρει αρκεί να μην προσβάλλει τον ευατό του καταρχήν και να μην κάνει κακό σε τρίτους.

Προφανώς κάποια πράγματα μας φτιάχνουν και άλλα μας ξενερώνουν. Λογικό είναι.

Προσωπικά δεν είμαι οπαδός του sm , αλλά ο καθένας όπως τη βρίσκει.

Παιχνίδι είναι ο έρωτας και η ζωή, ό,τι εκφράζει τον κάθενα καλύτερα.
Δεν νομίζω ότι είπε τίποτα διαφορετικό ο άνθρωπος ρε τύπε.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Όρια (πρέπει να) υπάρχουν καθόλου;
Αν ας πούμε ο "πόνος" για να φιαχτούν οι συναινούντες ενήλικες σημαίνει αίμα, καψίματα, λεπίδες φυσιολογικό είναι ΚΑΙ αυτό;

Υποθέτω πως όταν λέμε S/M, δεν εννοούμε μπατσάκια στα κωλομέρια (άσε που εμένα ούτε αυτό μου αρέσει)

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Όρια (πρέπει να) υπάρχουν καθόλου;
Αν ας πούμε ο "πόνος" για να φιαχτούν οι συναινούντες ενήλικες σημαίνει αίμα, καψίματα, λεπίδες φυσιολογικό είναι ΚΑΙ αυτό;

Υποθέτω πως όταν λέμε S/M, δεν εννοούμε μπατσάκια στα κωλομέρια (άσε που εμένα ούτε αυτό μου αρέσει)

Ας πουμε οτι ειναι ανωμαλο και μη φυσιολογικο.....Αμα την βρισκουν ετσι εσενα τι σε νοιαζει??????

Και φυσικα υπαρχουν ορια και καποια στοιχειωδης λογικη σε αυτα που κανουν, αλλα και παλι αν κανουν παραλογα κατ εσενα η κατ εμενα πραγματα νομιζω οτι δεν μας πεφτει λογος απο τη στιγμη που και οι δυο ( η τρεις η τεσσερις) συμφωνησαν για το παιχνιδι που θα παιξουν......

Carl Fucking Wolf

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0

και γιατί όχι ?
ποιός ορίζει το φυσιολογικό ?
αυτό που είναι κοινωνικά αποδεκτό σε φυλές της Αφρικής δεν είναι στην Ευρώπη πχ και το αντίστροφο..άρα η κοινωνίες ορίζουν το "φυσιολογικό" ?
το φυσιολογικό των κοινωνιών δλδ είναι και το σωστό ?

διαστροφή σημαίνει μη αποδεκτή συμπεριφορά για το κοινωνικό σύνολο...και ποια κοινωνία είναι τόσο σοφά σωστή ?
καμία!!!

ο καθένας θέλω να πω έχει τα δικά του όρια και πρέπει να κάνει ότι αυτός θεωρεί όμορφο...οπότε το να κρίνουμε τις σεξουαλικές προτιμήσεις των άλλων το θεωρώ το λιγότερο αγένεια και έλειψη παιδείας...

σημασεία έχει να περνάμε καλά χωρίς να κάνουμε κακό σε κανένα..
(και όχι λόγω ηθικής και ορίων η πρέπει, απλά δεν το θεωρώ όμορφο)

Επισκέπτης
και γιατί όχι ?
ποιός ορίζει το φυσιολογικό ?
Νομίζω ότι η επιστήμη ορίζει το φυσιολογικό.
Αν για παράδειγμα εγώ τη βρίσκω με το να χώνω καρφιά στ' αρχίδια μου, θεωρείς ότι είναι απίθανο η κατάστασή μου να επιδέχεται ψυχοθεραπευτικής αγωγής;

Carl Fucking Wolf

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αν για παράδειγμα εγώ τη βρίσκω με το να χώνω καρφιά στ' αρχίδια μου, θεωρείς ότι είναι απίθανο η κατάστασή μου να επιδέχεται ψυχοθεραπευτικής αγωγής;

αυτό είνα παράδειγμα!!!:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χαχαχαχαχαχαχαχα εντάξει είναι κάτι που δεν το βρήσκω καθόλου cool αλλά αν ο άλλος την βρήσκει έτσι μπορεί να έχει τους λόγους του...αλλά αν είναι κάτι που δεν το κάνει συνειδητά τότε σίγουρα χρειάζεται ψυχοθεραπευτική
αγωγή.
αυτό είναι και το point..ότι γύνεται να γύνεται συνειδητά, διαφορετικά τότε μιλάμε για "αρώστια" που χρήζει βοήθειας.

Επισκέπτης
αυτό είναι και το point..ότι γύνεται να γύνεται συνειδητά, διαφορετικά τότε μιλάμε για "αρώστια" που χρήζει βοήθειας.
Μα κι εκείνοι που χρειάζονται αγωγή, δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν ότι τη χρειάζονται. Στο μυαλό τους όλα ρόδινα και φυσιολογικά είναι.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
ΝΑΙ.
Αν συναινούν δύο ενήλικες γι'αυτά τα παιχνίδια του μυαλού και τα γουστάρουν, στους άλλους δεν μας πέφτει λόγος.
*Μακριά βέβαια αυτά τα κόλπα απο τον δικό μας κώλο.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Κατά τα άλλα, ίσως ακούγομαι παλιομοδίτης και συντηρητικός (ξανά!) αλλά, κάθε σεξουαλική επιθυμία και παρέκλιση δεν είναι ντε και καλά υγιής. Άλλο αν είναι αποδεκτή και μη ποινικά κολάσιμη, όπως η παιδεραστία π.χ.
Για σκεφτείτε δηλαδή και αυτόν το "μερακλή" που γουστάρει τα 12χρονα αγοράκια. Κι αυτός, στο μυαλό του, ΑΥΤΟ του φαίνεται ωραίο, αυτό τον φιάχνει. Άλλο πως για να ικανοποιηθεί εμπλέκει άτομα σε μη αποδεκτή ηλικία και (πολύ σωστά!) εμπίπτει στις αρμοδιότητες του νόμου.
Μεγάλε, τα έχεις γαμήσει όλα. Άλλο το BDSM που μπορεί να πεις αντικειμενικά ότι είναι μια παρέκλιση στις σεξουαλικές συμπεριφορές και άλλο η παιδεραστία που πρέπει να τους κόβουν τ' αρχίδια απ' τη ρίζα.

Για πάρτο αλλιώς... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom