monkey_for_nothing
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2009
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
παπαγιωτης και αξιωματικος? κοιτα που θα βγουμε συγγενεις στο τελος![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ:Ερχόσουν και στα μέρη μου κουφάλα????
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
παπαγιωτης και αξιωματικος? κοιτα που θα βγουμε συγγενεις στο τελος![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ:Ερχόσουν και στα μέρη μου κουφάλα????
Από τις 02:00 τα ξημερώματα αναζητείται μια 19χρονη κοπέλα, η οποία απήχθη από δύο άνδρες, ενώ βρίσκονταν στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης...
Μετά από 12 περίπου ώρες το θρίλερ με την απαγωγή της φοιτήτριας είχε αίσιο τέλος. Τηλεφώνησε στους γονείς της και τους ενημέρωσε ότι οι απαγωγείς την άφησαν ελεύθερη.
Το κορίτσι, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες πάσχει από επιληψία, είναι καλά στην υγεία του, αλλά εμφανώς σοκαρισμένο.αφού βέβαια πρώτα την![]()
![]()
![]()
![]()
Όσοι δεν έχουν ένα μικρό μαχαιράκι για χόρτα στο αμάξι καλά να πάθουν!
http://[URL unfurl="true"]www.knivesjournal.com/wp-content/uploads/2007/11/knife.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
μεγάλε καλό είναι αλλά αυτά τα πράγματα είναι επικίνδυνα... γίνεσαι φονιάς από κει που δεν το περιμένεις... αστο καλύτερα...
περισσότερο σοφό είναι να έχεις ενα σκεπάρνι, ένα σφυρί (για το οποίο δεν μπορούν να σου πουν και τίποτε) με το οποίο μπορείς να αμυνθείς το ίδιο αποτελεσματικά να προκαλέσεις επίσης ζημιές αλλά χωρίς να κινδυνεύεις να σε κλείσουν στην ψειρού με ένα κάρο κατηγορίες για δολοφονία από πρόθεση κλπ κλπ..
Το κορίτσι, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες πάσχει από επιληψία, είναι καλά στην υγεία του, αλλά εμφανώς σοκαρισμένο.
ποσο ξεφτιλισμενος πουστης εισαι???
Ήταν, όπως το 'πες.από τα πιο σίγουρα ήταν το πάρκινγκ του ΣΕΦ
Έχει και στον προφήτη Ηλία κοντά στο bowling ένα καλό σημείο, με θέα κιόλας
η κολλητη σουποιο προφητη ηλια? εκει κοντα πετρουπολη, αγ. αναργυρους (δεν ξερω καλα την περιοχη), παει τοοοσα χρονια η κολλητη μου! μαζευει πολυ κοσμο, ακομα και τα μεσημερια!
Καλά, τόσα χρόνια στο αμάξι γαμιέται η κολλητή σου;ποιο προφητη ηλια? εκει κοντα πετρουπολη, αγ. αναργυρους (δεν ξερω καλα την περιοχη), παει τοοοσα χρονια η κολλητη μου! μαζευει πολυ κοσμο, ακομα και τα μεσημερια!
η κολλητη σου
τι παει και κανει εκει;
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά, τόσα χρόνια στο αμάξι γαμιέται η κολλητή σου;
Τον προφήτη Ηλία στην Καστέλλα λέω
η θεα τι χρειαζεται;Ήταν, όπως το 'πες.
Μάλλον από τότε που το 'γραψες το 'μαθαν όλοι
Έχει και στον προφήτη Ηλία κοντά στο bowling ένα καλό σημείο, με θέα κιόλας
ομορφη κοπελαεμμ πηδιεται ισως??
μεγαλη ιστορια...
Άμα στα πρήξει κατεβάζεις το χειρόφρενο και φεύγειςη θεα τι χρειαζεται;
ομορφη κοπελα
η κολλητη σου;
γιατι δεν της δινεις καμια φορα το σπιτι σου
να πηδηχτει σαν ανθρωπος;
μα τι κολλητη εισαι τελωσπαντων....
.....Άμα στα πρήξει κατεβάζεις το χειρόφρενο και φεύγεις
Πέρα από την πλάκα προσοχή με το χειρόφρενο!
ημυττος πριν τη στρατιωτικη βαση.ανθρωπος να στην πεσει πολυ δυσκολο..κανα στοιχειο παλι ισως