Νέα

Επίθεση σε ζευγαράκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.652
Πόντοι
456
Μου εχει τυχει 3 φορες νε με παρουν ματι σε αναλογη περισταση,ειδικα η μια ειναι ακριβως ιδια με του φιλου στο αλσος του παπαγου.Χειμωνας τα τζαμια θολωμενα και ξαφνικα γυρναω το κεφαλι μου προς τα πισω και ο τυπος κολλημενος με τη μουρη του στο πισω πλαινο τζαμι.Το καλυτερο παιδια ειναι οχι τσαμπουκαδες,ηρεμες κινησεις μην τρομαξει και αλλος (ανωμαλος δεν ξερεις που μπορει να φτασει ή τι κουβαλαει μαζι του) αλλα και η κοπελλα σας.Απλα βαζετε μπροστα και πηγαινετε λιγο πιο κατω με τη δικαιολογια οτι εχει πολυ ή λιγο φως.Και το βασικοτερο,παντα ασφαλειες στις πορτες και ποτε κατεβασμενα παραθυρα.
Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι σε ολα μα σε ολα τα ραντεβουδαδικα υπαρχουν ματακηδες και καλο ειναι να τα αποφευγετε.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Από τις 02:00 τα ξημερώματα αναζητείται μια 19χρονη κοπέλα, η οποία απήχθη από δύο άνδρες, ενώ βρίσκονταν στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης. Προηγουμένως η νεαρή κοπέλα είχε μεταβεί με τον 19χρονο φίλο της στο σημείο και παρέμειναν εντός του αυτοκινήτου της, όταν εμφανίστηκαν μπροστά τους δύο αλλοδαποί άνδρες, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες. Στη συνέχεια, οι δράστες με την απειλή όπλου έβγαλαν από το όχημα τον 19χρονο φοιτητή και διέφυγαν, έχοντας μαζί τους την 19χρονη.
Λίγη ώρα αργότερα, το όχημα βρέθηκε καμένο στη συμβολή των οδών Μεσσηνίας και Λεβαδείας στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας.
Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα και σε κατάσταση σοκ στο Ασκληπιείο Βούλας.
Πλέον, η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών και την εύρεση της κοπέλας...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
μου έτυχε και εμένα πριν αρκετά χρόνια--[size=20pt]περίπου 100 (!!)[/size]-- στο άλσος του παπάγου πάνω στην φάση ,είμαστε στο πίσω κάθισμα,χειμώνας και τα τζάμια είχαν ιδρώσει και καθώς σηκώνω κάποια στιγμή το κεφάλι βλέπω ένα πούστη να κοιταει με την μούρη κολλημένη στο τζάμι. επειδή φοβήθηκα μήπως κρατάει κανένα κέρατο και μου την χώσει άνα έβγαινα έξω πηδάω με τα παντελόνια κατεβασμένα στο μπροστινό κάθισμα και μπουχός.από τα πιο σίγουρα ήταν το πάρκινγκ του ΣΕΦ και η μαρίνα στο φλοίσβο ,παλιά εννοώ γιατί τώρα πάω μόνο σε hotel όπως λέει και ο φίλος παραπάνω --φύλαγε τ αρχίδια και τον κώλο σου μην σου τα πάρει κανένας.... :rolleyes:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ:Ερχόσουν και στα μέρη μου κουφάλα????

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Από τις 02:00 τα ξημερώματα αναζητείται μια 19χρονη κοπέλα, η οποία απήχθη από δύο άνδρες, ενώ βρίσκονταν στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης. Προηγουμένως η νεαρή κοπέλα είχε μεταβεί με τον 19χρονο φίλο της στο σημείο και παρέμειναν εντός του αυτοκινήτου της, όταν εμφανίστηκαν μπροστά τους δύο αλλοδαποί άνδρες, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες. Στη συνέχεια, οι δράστες με την απειλή όπλου έβγαλαν από το όχημα τον 19χρονο φοιτητή και διέφυγαν, έχοντας μαζί τους την 19χρονη.
Λίγη ώρα αργότερα, το όχημα βρέθηκε καμένο στη συμβολή των οδών Μεσσηνίας και Λεβαδείας στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας.
Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα και σε κατάσταση σοκ στο Ασκληπιείο Βούλας.
Πλέον, η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών και την εύρεση της κοπέλας...

δεν ήταν ένα οποιοδήποτε ζευγάρι αυτό...λάθος πληφοροφίες έχει για τις οικογένειες το τρωκτικό

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Εσύ καμμια εμπειρία δεν έχεις από την εποχή του ..Καραισκάκη???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πολλές.. αλλά φροντίζω σαν τα λιοντάρια πρίν κάνω κάτι να σημαδεύω τον χώρο μου... και έτσι καταλαβαίνουν τι τους περιμένει αν πλησιάσουν...

δες τα πμ σου μακάκα...

msiffredi

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καταρχήν εύχομαι η περιπέτεια της κοπέλλας να τελειώσει και να είναι καλά. Ταυτόχρονα, θέλω να προσθέσω ότι είναι καλό για όλους μας να προτιμάμε τα ωραία hotels. Είναι ασφαλή, διακριτικά και πεντακάθαρα, πας και κάνεις τη δουλέιά σου ήρεμα και δεν κινδυνεύει η ζωή της συντρόφου μας, κυρίως, από τον κάθε ανώμαλο. Τα 20 και 25 € για το 3ωράκι δεν είναι κάτι το υπερβολικό.Ακόμα και παντρεμένα ζευγαράκια τα προτιμάνε, όταν θέλουν να "ξεφύγουν" από τα παιδιά τους μέσα στο σπίτι.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Καταρχήν εύχομαι η περιπέτεια της κοπέλλας να τελειώσει και να είναι καλά. Ταυτόχρονα, θέλω να προσθέσω ότι είναι καλό για όλους μας να προτιμάμε τα ωραία hotels. Είναι ασφαλή, διακριτικά και πεντακάθαρα, πας και κάνεις τη δουλέιά σου ήρεμα και δεν κινδυνεύει η ζωή της συντρόφου μας, κυρίως, από τον κάθε ανώμαλο. Τα 20 και 25 € για το 3ωράκι δεν είναι κάτι το υπερβολικό.Ακόμα και παντρεμένα ζευγαράκια τα προτιμάνε, όταν θέλουν να "ξεφύγουν" από τα παιδιά τους μέσα στο σπίτι.

φυσικά... πολιτισμένα πράγματα...

βεβαια το πήδημα στην φύση είναι άλλο πράγμα.. αλλά καλύτερα να μείνει γαι το καλοκαίρι σε ερημικές παραλίες και κατά προτίμηση μέρα...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εγώ παλιά είχα ένα παρκάκι που πήγαινα γι'αυτά, αλλά το έκοψα όταν μια φορά με πήρανε για το τμήμα κάτι αστυνομικοί εκεί για άσχετο λόγο και μου είπανε με νόημα "ναι, σε έχουμε δει πολλές φορές εδώ"  :cussing:

μπλεργκ ρε πούτη, να σε παίρνουν μάτι και οι μπάτσοι.. μπλεργκ και πάλι μπλεργκ  :zombie: :ak:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εγώ παλιά είχα ένα παρκάκι που πήγαινα γι'αυτά, αλλά το έκοψα όταν μια φορά με πήρανε για το τμήμα κάτι αστυνομικοί εκεί για άσχετο λόγο και μου είπανε με νόημα "ναι, σε έχουμε δει πολλές φορές εδώ"  :cussing:

μπλεργκ ρε πούτη, να σε παίρνουν μάτι και οι μπάτσοι.. μπλεργκ και πάλι μπλεργκ  :zombie: :ak:

πως θα γίνει να φωνάζουνε επάγγελμα απο μακριά οταν σε παίρνουνε μάτι, ώστε να ξέρεις αν θα χαλαστείς η οχι ε  :headbang:

msiffredi

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως, απ' ότι λέει το Zougla.gr η συγκεκριμένη υπόθεση είναι πράγματι μπερδεμένη,  δεν ήταν τυχαία τα συγκεκριμένα πρόσωπα, αυτό, όμως, δεν αναιρεί το αποτρόπαιο της πράξης. Υπόψη και κάτι άλλο: Τα Λιμανάκια είναι καταραμένο μέρος, εκεί εξαφανίστηκε και ο γιατρός, που ψάχνει η γνωστή τηλεοπτική εκπομπή, άρα προτιμάμε την περιοχή αυτή μόνο το καλοκαίρι και για μπανάκι μόνο.

Επισκέπτης
μα γιατι να μην πας στα γνωστα σημεια, παρεα με ολους τους αλλους? ειναι πιο ασφαλες ετσι..

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
αααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ρε μακάκα στην εποχή μου πηδούσα στο υπαιθρο και είχα πάντα δίπλα μου το καρυοφίλι... πάντα γεμάτο και με τον κόκορα σηκωμένο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom