Νέα

Επίθεση σε ζευγαράκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ʼγρια επίθεση από τρεις αγνώστους δέχθηκε ένα νεαρό ζευγάρι το βράδυ της Πέμπτης (4/1) στο ʼλσος Βεΐκου, την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του.

Οι δράστες έσπασαν το τζάμι του οδηγού, έβγαλαν και ξυλοκόπησαν τον άνδρα και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και διέφυγαν μαζί με την 20χρονη κοπέλα, την οποία ελευθέρωσαν στη Λυκόβρυση. Το όχημα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στη λεωφόρο Κρυονερίου.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τον νεαρό και έχει αρχίσει η καταδίωξη των δραστών. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πρόκειται για τσιγγάνους και μάλιστα είναι η ίδια συμμορία που διέπραξε παρόμοια επίθεση πριν από ένα μήνα στο ίδιο σημείο.

Πας στη καβάτζα δηλ με το γκομενάκι να κάνεις τη δουλειά σου και στην πέφτουν οι ανώμαλοι, ληστές και οτιδήποτε αλλο.
Και μεσα στη Αθήνα μαλιστα και σε μέρος που σκάνε αρκετοι γιαυτήν τη δουλειά.
Πρεπει η  :police: να τους βρει και να τους  :uzi: :knuppel:

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Φίλε έχω φάει σχεδόν τέτοια φρίκη στη Καισαριανή στο βουνό, αλλά μόλις τους πήρα χαμπάρι έβαλα μπροστά το αμάξι και πήγα να τους χτυπήσω και ο ένας πήδηξε απο κάτω απο το δρόμο και έφυγε κουτρουβαλόντας για να μην τον πάρω κάτω απο τις ρόδες....!!

ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΟΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Συγνωμη και πως ξερουμε οτι η κοπελα δεν γουσταρε τους 3 τυπους και εριξε πιτα στον Ελληνα και ολο το θεμα δημιουργηθηκε απο ρατσιστες/φασιστες επειδη οι 3 τυποι ηταν τσιγγανοι???Αποδειξεις εχετε κυριοι?

Αστειευομαι φυσικα , απλα τα γραφω για να βγαλω απο το κοπο να τα γραψουν οι γνωστοι-αγνωστοι ταραξιες του φορουμ.

Παντως αν και ζουμε σε αστυνομοκρατουμενο κρατος ενα περιπολικο μονο βρεθηκε να καταδιωκει τους δραστες οι οποιοι τελικα και διεφυγαν στο Κρυονερι (η καταδιωξη ειχε ξεκινησει απο το αλσος Βεϊκου).

Το συγκεκριμενο κακο εχει παραγινει , το τελευταιο καιρο ειναι πολλες οι παρομοιες περιπτωσεις.
Βασικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα ζευγαρακια προτιμουν μερη που ειναι γνωστοι γαμιστρωνες (Λυκαβητος , καισαριανη , Βεϊκου κλπ). Εγω προσωπικα για να αποφυγω τετοιες καταστασεις (ματακηδες,ληστες,βιαστες κλπ) εχω βρει μονος μου 2-3 ησυχα μερη για "αυτοκινητοπηδημα" τα οποια δεν τα λεω ουτε στους κολλητους μου για να μην μαθευτουν σε ατομα που δεν πρεπει.
Θελεις να πηδηξεις στο αμαξι , μην τα περιμενεις ολα ετοιμα κανε κανα 2 βολτες και βρες δικα σου μερη , πρεπει να πας εκει που πανε ολοι?

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Πισα & πουπουλο θελουνε. οταν καποτε ημουν στο στρατο καναμε περιπολα στον Υμμητο & ειχαμε πετυχει αρκετους τετοιους.ενα-δυο τους ειχαμε πλακωσει στις ψιλες. απο προσωπικη εμπειρια τη  μια φορα ενοιωσα & τη φαλτσετα στο σβερκο, μα ηταν κατι τελειωμενοι για φραγκα μονο.Την αλλη φορα μετανοιωσε που γεννηθηκε ο καριολης. Παντως μπαιδια προσοχη οσοι πηδατε πουτανες στο αυτοκινητο, κατι τετοια γινονται & σε καποια parking στη πιατσα στο Κολωνακι.

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
601
Πόντοι
86
Φίλε έχω φάει σχεδόν τέτοια φρίκη στη Καισαριανή στο βουνό, αλλά μόλις τους πήρα χαμπάρι έβαλα μπροστά το αμάξι και πήγα να τους χτυπήσω και ο ένας πήδηξε απο κάτω απο το δρόμο και έφυγε κουτρουβαλόντας για να μην τον πάρω κάτω απο τις ρόδες....!!

ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΟΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ

x1.000

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Λυπάμαι πολύ που έγιανε αυτό. Και αυτοί που το έκαναν θέλουν πυροβόλημα. Αλλά χάθηκαν τόσα ξενοδοχεία γαμηστρόνες ρε παιδιά? Τι να πεί κανείς με όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα!

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.960
Πόντοι
216
επειδη μενω γαλατσι ποτε δεν εχω γα..σει σ αυτα τα μερη....αλσος βεικου,περιφερειακος γαλατσιου...μακριαααα....τα θελω τα "εργαλεια" μου....(και τ α...δια μου κ τ αμαξι μου...

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
επειδη μενω γαλατσι ποτε δεν εχω γα..σει σ αυτα τα μερη....αλσος βεικου,περιφερειακος γαλατσιου...μακριαααα....τα θελω τα "εργαλεια" μου....(και τ α...δια μου κ τ αμαξι μου...
+1
όσο για τα ξενοδοχεία η δικιά μου δεν τα θέλει για πολλούς και διαφορους λογους οπότε προσπαθώ να διαλέγω τοποθεσίες με μεγάλη άπλα χωρίς θάμνους και κάλυψη ώστε να έχεις θέα γύρω σου και να δεις αν κάποιος πλησιάζει...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Σε τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να αφαιρούν το δικαίωμα ψήφου από τα θύματα.

Και δυστυχώς πολλές γκόμενες κάνουν σκηνή ότι το ξενοδοχείο τις προσβάλει και μπορεί και να βιντεοσκοπούν τα κάλη τους ή να τις δει ο θυρωρός και να το πει της μαμάς τους, οπότε ζητάνε από το γκόμενο να τις πηδήξει στην άκρη του δρόμου  :crazy:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σε τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να αφαιρούν το δικαίωμα ψήφου από τα θύματα.

Και δυστυχώς πολλές γκόμενες κάνουν σκηνή ότι το ξενοδοχείο τις προσβάλει και μπορεί και να βιντεοσκοπούν τα κάλη τους ή να τις δει ο θυρωρός και να το πει της μαμάς τους, οπότε ζητάνε από το γκόμενο να τις πηδήξει στην άκρη του δρόμου  :crazy:

Παααααααααλι τα θύματα φταίνε; Μήπως τα παιδιά στο άλσος Βεϊκου προκάλεσαν και αυτά τους δράστες που όλως τυχαίως είχαν στήσει καρτέρι για ληστεία και βιασμό; Μήπως η κοπέλα βόγγηξε λίγο παραπάνω και οι δράστες έκαναν ό,τι έκαναν από δικαιολογημένη καύλα;

Μήπως έχεις κάτι κατά των γυναικών;

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Οχι αλλά και τα 2 είναι ποινικά αδικηματα...

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Και παω συχνα εκει με το αμαξι με καμια γκομενα!
Αρε εκτελεση που χρειαζετε σε μερικους.................

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
373
Πόντοι
21
Eγω οσες φορες εχει τυχει να ειμαι σε τετοια φαση με γκομενα,διαλεγω μερη που βρισκονται και αλλα ζευγαρια για αυτο το λογο(τηρωντας βεβαια μια αποσταση ασφαλειας για να μην εχουμε κοντινη οπτικη επαφη)..

yeah

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
1
Συγνωμη και πως ξερουμε οτι η κοπελα δεν γουσταρε τους 3 τυπους και εριξε πιτα στον Ελληνα και ολο το θεμα δημιουργηθηκε απο ρατσιστες/φασιστες επειδη οι 3 τυποι ηταν τσιγγανοι???Αποδειξεις εχετε κυριοι?

Αστειευομαι φυσικα ....

ʼντε ρε φίλε και με κοψοχόλιασες, λέω ΤΙ λέει τώρα;  :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
έπρεπε ο τυπάς να ήταν κανένας επαγγελματίας παλαιστής-γομάρι για να τους τσάκιζε χάμω. Εκεί να δώ τις μούρες τους...

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Α ρε καραμπινα που χρειαζονται... Και μετα σου λεει να μην εισαι ρατσιστης.. 

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Εγώ τα έχω κόψει εδώ και πολύ καιρό τα συγκεκριμένα μέρη.

Πριν 7-8 χρόνια είχα πάει με μια τύπισσα στο λαιμό της βουλιαγμένης. Η γκόμενα και καλά ντροπαλή μου λέει ότι δεν μπορεί δίπλα σε όλους τους άλλους και μου ζητάει να πάμε κάπου πιο απόμερα. Μια και δυο μπαίνουμε σε μια στροφή λίγο πριν βγεις στο τελευταίο κομμάτι του λαιμού ανάμεσα σε κάτι δέντρα. Την ώρα που πηδιόμασταν και ενώ είχε κάτσει αυτή πάνω μου στη θέση του οδηγού, πως μου ‘ρχεται και κοιτάω τον αριστερό καθρέπτη. Τσουπ να τος ένας μαλάκας γύρω στα 2 μέτρα από το αυτοκίνητο. Με τη μία κατεβάζω τη γκόμενα από πάνω μου, κουμπώνομαι και πετάγομαι έξω αλλά ο τύπος την κοπανάει τρέχοντας. Γυρίζω κα τι να δω, τα χύσια του  πάνω στο πίσω φτερό του αυτοκινήτου....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μου έτυχε και εμένα πριν αρκετά χρόνια--περίπου 10-- στο άλσος του παπάγου πάνω στην φάση ,είμαστε στο πίσω κάθισμα,χειμώνας και τα τζάμια είχαν ιδρώσει και καθώς σηκώνω κάποια στιγμή το κεφάλι βλέπω ένα πούστη να κοιταει με την μούρη κολλημένη στο τζάμι. επειδή φοβήθηκα μήπως κρατάει κανένα κέρατο και μου την χώσει άνα έβγαινα έξω πηδάω με τα παντελόνια κατεβασμένα στο μπροστινό κάθισμα και μπουχός.από τα πιο σίγουρα ήταν το πάρκινγκ του ΣΕΦ και η μαρίνα στο φλοίσβο ,παλιά εννοώ γιατί τώρα πάω μόνο σε hotel όπως λέει και ο φίλος παραπάνω --φύλαγε τ αρχίδια και τον κώλο σου μην σου τα πάρει κανένας.... :rolleyes:

Επισκέπτης
Όταν ένας άνθρωπος την βρίσκει με το να μπανίζει ζευγαράκια και να τον παίζει, κάτι δεν πάει καλά. Εντάξει να τύχει να πάρεις μάτι καμιά φορά, αλλά όχι να την στήνεις στις γωνίες αγωνιώντας πότε θα σκάσει μύτη κάνα ζεγαράκι!

Οπότε, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην του δίνετε τροφή! Εννοώ δηλαδή, πηγαίντε σε κάνα hotel καλύτερα. Ένα 20αρικάκι είναι μωρέ...! Κι έχεις και την ησυχία σου και το μπανάκι σου.... ΚΑΙ τα ηχητικά εφέ από τα διπλανά δωμάτια!!! :cheesy:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Σωστά, γιατί πρώτα να πηγαίνεις και να εκτίθεσαι δημόσια και μετά να παραπονιέσαι για τους ματάκηδες δε λέει  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom