Νέα

Επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης – Τραυμάτισε 3 υπαλλήλους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 466
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε ότι οδήγησε στην επίθεση με τσεκούρι στην εφορία της Κοζάνης

• Ο δράστης είναι τρελλός

Ψήφοι: 40 40,8%
  • Απελπίστηκε λόγω των υπερβολικών φόρων και ξέσπασε

Ψήφοι: 32 32,7%
  • Του είχαν κάνει κάτι οι υπάλληλοι στους οποίους επιτέθηκε

Ψήφοι: 26 26,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τυπε έγραψες κατά λέξη "το 24% του τζίρου..." Προφανώς εννοείς το ΦΠΑ.

Τι να σου εξηγήσω? Τα αυτονόητα?

Αν ποτέ (λέμε τώρα) θέλουμε να γίνουμε σοβαρή χώρα, μαγαζί ή οποιοσδήποτε επαγγελματίας παντελονιαζει το ΦΠΑ πρεπει να τρώει επιτόπου λουκέτο, χωρίς "Μα Μου".

Με τη μία, ούτε πρόστιμα, ούτε συστάσεις. Λουκέτο και γειά σας.

Μάλλον θα δυσκολευτείς να το καταλάβεις αλλά δεν πειράζει.

Υ.Γ. Χωρίς πλάκα πάντως, αν ήσουν σε καμία Αγγλία ή Αμερική και έπινες μπύρες με καμία παρέα και το έλεγες αυτό έστω και στο χαβαλέ θα έτρωγες σφαλιάρες από τους φίλους σου.
Τύπε νομίζεις δεν ξέρω από Αγγλία και Αμερική! Στην Αμερική κυρίως υπάρχει η λογική του τι κάνεις εσύ για το κράτος και όχι το κράτος για εσένα!
Οσο για το 24% ΦΠΑ που πληρώνει ο πελάτης είναι ο λόγος που κανένα Ελληνικό προϊόν φτιαγμένο από Ελληνικά Χέρια με Ελληνικά Υλικά δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστικό!     

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Το γελοίο με όλα αυτά τα ανθρωποειδή της εφορίας είναι όπως είπα και χτες, πως στοχοποιημένος είναι  ο πιο αδύναμος, ανήμπορος, απροστάτευτος, μικρός και βιοπαλαιστής!
Αντιθέτως δεν αγγίζουν ποτέ Λάθρο ακόμα και αν πουλάει το ίδιο πράγμα ένα μέτρο μακρυά απο τον νόμιμο και δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ για την οργανωμένη μεγαλοφοροδιαφυγή  με τις offshore και τα πολύπλοκα εταιρικά σχήματα! Με τους ευφάνταστους τρόπους που παγιδεύουν τους μικρούς θα μπορούσαν να πιάσουν και τους μεγάλους! Εκεί βέβαια παίζουν χοντρά λαδώματα και πολιτική κάλυψη..
Οπότε μπορώ να δικαιολογήσω οποιαδήποτε πράξη βίας εναντίων τους!

Αντιλαμβάνεσαι; έχει τον μισθό του και όλα τα καλά επιδόματα άδειες συντάξεις δουλεύουν όλοι 2 μέρες όλες όλες την εβδομάδα και κάθονται 5, τόσο βγαίνει με τις αναρωτικές και όλα που εκμεταλεύονται μέχρι την τελευταία δυνατότητα παροχής που έχουν, τα λεφτά που παίρνει εγώ ο βλάκας εργάζομαι άοκνα  να τα έχει με την φορολογία, και στο τέλος θέλει και τα κατοστάρικα για να ολοκληρωθεί ως άτομο. Κάθε ένας από αυτούς χρειάζεται το λιγότερο σάπισμα σε φυλακές, πράγμα που ποτέ δεν πρόκειται να γίνει. Δική μου γνώμη παραδειγματική τιμωρία από αυτόδικες τρελαμένους να αφήνουν τέτοια αναπηρία και εξόφθαλμα να δείχνουν ότι δικαίως τιμωρήθηκε το σίχαμα.

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Τυπε δε θέλει πολλά λόγια, είναι πολύ απλά τα πράγματα.

Αν ποτέ υπάρξει κυβέρνηση που θέλει να κάνει κάτι σοβαρό για τη χώρα, το πρώτο πράγμα που θα κάνει θα είναι αυτό. ΑΠΌΛΥΤΗ πειθαρχία σε φορολογικά θέματα με σκληρές ποινές.

Τα υπόλοιπα περί ΦΠΑ και ανταγωνιστικοτητας δείχνουν απλά ότι είσαι οικονομικά αναλφαβητος. Δεν έχεις ιδέα για τα πολύ βασικά περί παραγωγής και λειτουργίας επιχειρήσεων.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Γιατί ρε τύπε λίγοι γιατροί παίρνουν φακελάκια; Επίσης λίγοι γιατροί κάνουν εγκληματικά λάθη για τα οποία δεν τιμωρούνται σχεδόν ποτέ; Θα μπορούσε κάποιος να πάρει ένα τσεκούρι και να το παίξει "εκδικητής" και στην περίπτωση των γιατρών.
Απο τη συζήτηση καταλαβαίνω πως αφού ούτε πολιτικοί ούτε πολίτες συντεταγμένα με τη ψήφο τους μπορούν να βάλουν μια τάξη στην ασυδοσία των δημοσίων υπαλλήλων τότε το μόνο που έχουν να φοβηθούν είναι τρελούς με τσεκούρια, ηλεκτρικά πριόνια και όλα τα συναφή σιδερικά! Υπάρχει κάτι άλλο που τους δίνει κίνητρο να κάνουν σωστά τη δουλειά τους?

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τα υπόλοιπα περί ΦΠΑ και ανταγωνιστικοτητας δείχνουν απλά ότι είσαι οικονομικά αναλφαβητος. Δεν έχεις ιδέα για τα πολύ βασικά περί παραγωγής και λειτουργίας επιχειρήσεων.
Τύπε μήπως δουλεύεις στο υπουργείο οικονομικών ή στην ομάδα βαρουφάκη?

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Όχι βρε φελλε, δεν έχω δουλέψει και ούτε πρόκειται ποτέ να δουλέψω για το δημόσιο. Τι είμαι? Αποτυχημένος?

Ξέρω όμως τα πολύ βασικά που εσύ προφανώς αγνοείς. Άστο, μη λες πολλά γιατί όσο γράφεις εκτίθεσαι.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εδώ ο "επαγγελματικός" τρόπος εργασίας των εφοριακών ---->

Μέσα σε μία ώρα το κατάστημά μου, που εκείνη την ώρα πράγματι είχε πάνω από 200 πελάτες, είχε «χτυπήσει» στην ταμειακή μηχανή το ποσό των 5.400 ευρώ. Παρά το γεγονός, μου είπαν επί λέξει: «Έλα- έλα ξέρουμε πώς δουλεύετε»!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.917
Πόντοι
6.256
Θα διεκδικησουν επιδοματα τώρα τα παράσιτα του δημοσίου

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Περί εφοριακών----->

"κάνουν ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ στις επιχηρίσεις σαν ΚΑΤΟΧΙΚΟ Απόσπασμα...

Βρε ταγάρι όσο και να θέλει να σε πάρει κάποιος σοβαρά, είναι απλά αδύνατο...

Άμα έγραφε κάποιος πχ " είμαι ο Μπάμπης και είμαι Πωλειτοικος Μυχανηκος" πως θα τον παίρναμε σοβαρά?

Σε ένα πράγμα συμφωνούμε όμως. Όλοι στενοχωριομαστε για την παρακμή της χώρας.

Εντελώς φιλικά να ξέρεις, ότι για την κατάντια μας ευθύνονται κάτι μυαλά σαν το δικό σου. Μη βρίζεις τους πολιτικούς, κανένας σοβαρός πολιτικός δε θα υπάρξει στην Ελλάδα όσο μια μεγάλη μάζα του κόσμου κουβαλάει μυαλά σαν το δικό σου.

Νέο παιδί είσαι, ξεστραβωσου. Πάρτο αλλιώς.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Το γελοίο με όλα αυτά τα ανθρωποειδή της εφορίας είναι όπως είπα και χτες, πως στοχοποιημένος είναι  ο πιο αδύναμος, ανήμπορος, απροστάτευτος, μικρός και βιοπαλαιστής!
Αντιθέτως δεν αγγίζουν ποτέ Λάθρο ακόμα και αν πουλάει το ίδιο πράγμα ένα μέτρο μακρυά απο τον νόμιμο και δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ για την οργανωμένη μεγαλοφοροδιαφυγή  με τις offshore και τα πολύπλοκα εταιρικά σχήματα! Με τους ευφάνταστους τρόπους που παγιδεύουν τους μικρούς θα μπορούσαν να πιάσουν και τους μεγάλους! Εκεί βέβαια παίζουν χοντρά λαδώματα και πολιτική κάλυψη..
Οπότε μπορώ να δικαιολογήσω οποιαδήποτε πράξη βίας εναντίων τους!

εχεις δίκιο ....συμφωνώ απόλυτα

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Όχι βρε φελλε, δεν έχω δουλέψει και ούτε πρόκειται ποτέ να δουλέψω για το δημόσιο. Τι είμαι? Αποτυχημένος?

Ξέρω όμως τα πολύ βασικά που εσύ προφανώς αγνοείς. Άστο, μη λες πολλά γιατί όσο γράφεις εκτίθεσαι.
Σαλτιμπάγκε έλα να βάλουμε κάτω τα βασικά να δούμε ποιος ξέρει τι!
Ανέλυσε μας πως ο ΦΠΑ δεν είναι λόγος που μειώνει την ανταγωνιστικότητα?    

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

Άμα έγραφε κάποιος πχ " είμαι ο Μπάμπης και είμαι Πωλειτοικος Μυχανηκος" πως θα τον παίρναμε σοβαρά?

Εντελώς φιλικά να ξέρεις, ότι για την κατάντια μας ευθύνονται κάτι μυαλά σαν το δικό σου. Μη βρίζεις τους πολιτικούς, κανένας σοβαρός πολιτικός δε θα υπάρξει στην Ελλάδα όσο μια μεγάλη μάζα του κόσμου κουβαλάει μυαλά σαν το δικό σου.

Τώρα το έριξες στα ορθογραφικά! Μάλιστα..  μόνο σοβαρά επιχειρήματα  ...  :jerking: :jerking: :jerking:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16

μη δίνεις λάθος συμβουλές ...με τα μυαλά σαν τα δικά σου η χώρα δεν πρόκοψε ....επειδή είμαι του χώρου είμαι υπέρ των επιχειρήσεων κυρίως των μικρομεσαίων ...που προκειμένου να υπάρχουν και να συντηρούν το προσωπικό τους κάνουν (για εμένα θεμιτό ) και υπερβάσεις -παραβάσεις ...για να συντηρηθούν φίλε !!!! και είναι πάντα κάτω από την απειλή και τον εκβιασμό κάθε μαλακιστηρίου που χρησιμοποιεί την εξουσία του με έπαρση και πολλές φορές καταχρηστικά !!! μπραβο στον νέο και στους νέους ...εκει ελπίζουμε !!!

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Τυπε κι εγώ είμαι υπέρ των επιχειρήσεων, όχι όμως υπέρ των επιχειρήσεων που (εισ-)φοροδιαφευγουν.

Στην πραγματική ζωή ο μόνος τρόπος να μειωθεί ο ΦΠΑ και όλοι οι υπόλοιποι φόροι είναι να αρχίσουν να πληρώνουν ΑΠΑΝΤΕΣ.

Τότε θα δεις ποσο εύκολο είναι να μειωθούν.

Τη συνταγή κλέβουν οι μισοί, πληρώνουν οι άλλοι μισοί τη δοκιμάσαμε 40 χρόνια τώρα. Μας έβγαλε κάπου καλά?

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τυπε κι εγώ είμαι υπέρ των επιχειρήσεων, όχι όμως υπέρ των επιχειρήσεων που (εισ-)φοροδιαφευγουν.

Στην πραγματική ζωή ο μόνος τρόπος να μειωθεί ο ΦΠΑ και όλοι οι υπόλοιποι φόροι είναι να αρχίσουν να πληρώνουν ΑΠΑΝΤΕΣ.

Τότε θα δεις ποσο εύκολο είναι να μειωθούν.

Τη συνταγή κλέβουν οι μισοί, πληρώνουν οι άλλοι μισοί τη δοκιμάσαμε 40 χρόνια τώρα. Μας έβγαλε κάπου καλά?
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Εμπρός πάρε το εμείς και ο κόσμος και ετοιμάσου για πρώτη δημοτικού τύπε! Τώρα εκδηλώθηκες για το πόσο μαύρα μεσάνυχτα έχεις και σε τι ροζ συννεφάκι ζεις!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μόνο αν υπάρξει χαμηλή φορολογία και ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ποινές μπορεί να συμμαζευτεί το χάλι.
Εδώ μια σοβαρή τοποθέτηση για το πως μπορεί να γίνει κάτι! Αλλά όταν ρεμαλια σαν το παραπάνω έχουν γνώμη θα πηγαίνουμε απο το κακό στο χειρότερο  ο ΦΠΑ θα φτάσει στο 50% και δεν θα υπάρχει ούτε μια νόμιμη  συναλλαγή .. :headbang:

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Τύπε νομίζεις δεν ξέρω από Αγγλία και Αμερική! Στην Αμερική κυρίως υπάρχει η λογική του τι κάνεις εσύ για το κράτος και όχι το κράτος για εσένα!
Οσο για το 24% ΦΠΑ που πληρώνει ο πελάτης είναι ο λόγος που κανένα Ελληνικό προϊόν φτιαγμένο από Ελληνικά Χέρια με Ελληνικά Υλικά δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστικό!   

τυπε λες αρλουμπες ... ο φπα ειναι sales tax, τον πληρωνει ο καταναλωτης, δεν εχει καμια σχεση με την ανταγωνιστικοτητα ενος προιοντος. Ολα τα προιοντα του ιδιου τυπου σε καθε χωρα της Ευρωπης εχουν τον ιδιο ΦΠΑ. Το Ελληνικο γαλα και το Ολανδικο γαλα στο ραφι εχουν τον ιδιο ΦΠΑ. Το Ελληνικο υφασμα και το ιταλικο τον ιδιο. κοκ

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
τυπε λες αρλουμπες ... ο φπα ειναι sales tax, τον πληρωνει ο καταναλωτης, δεν εχει καμια σχεση με την ανταγωνιστικοτητα ενος προιοντος. Ολα τα προιοντα του ιδιου τυπου σε καθε χωρα της Ευρωπης εχουν τον ιδιο ΦΠΑ. Το Ελληνικο γαλα και το Ολανδικο γαλα στο ραφι εχουν τον ιδιο ΦΠΑ. Το Ελληνικο υφασμα και το ιταλικο τον ιδιο. κοκ
Το Κινέζικο και το Τούρκικο ύφασμα τι ΦΠΑ έχουν?

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.861
Πόντοι
3.145
πάντως ή ο τύπος είχε ψυχολογικά προβλήματα ή είχε φτάσει σε οικονομικό αδιέξοδο και ξέσπασε στους υπαλλήλους ή κάποιος υπάλληλος δεν το εξυπηρέτησε , είχε και την  πετριά του και ξέφυγε  :headbang:  :headbang:

Σχετικά με το πρώτο(ψυχολογικά προβλήματα) δεν παίζει!
αν ήταν έτσι θα είχε επιτεθει σε 3-4 περαστικούς απ' έξω απ' την εφορία, στον ταξιτζή η μέσα στο λεοφωρείο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom