Νέα

Επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης – Τραυμάτισε 3 υπαλλήλους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 466
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε ότι οδήγησε στην επίθεση με τσεκούρι στην εφορία της Κοζάνης

• Ο δράστης είναι τρελλός

Ψήφοι: 40 40,8%
  • Απελπίστηκε λόγω των υπερβολικών φόρων και ξέσπασε

Ψήφοι: 32 32,7%
  • Του είχαν κάνει κάτι οι υπάλληλοι στους οποίους επιτέθηκε

Ψήφοι: 26 26,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.255
Πόντοι
5.506
Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στο κεφάλι μου με τη μισή σεζόν χαμένη και με πληρότητες 20% στο 30% των ξενοδοχείων που είναι ανοιχτά,  είναι εφοριακούς να με ζαλίζουν για ώρα και να με αποσπούν από τη δουλειά μου ψάχνοντας επιμόνως για ψεγάδι!

Ε βάρα τους και συ με τη μυγοσκοτώστρα και εγώ μαζί σου είμαι.  :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.179
Πόντοι
2.356
Ξεχάσαμε το βαποράκι στην Κίνα, το βιτριόλι το βαρεθήκαμε, τώρα έχουμε "το τσεκούρι". :S

Παρεμπιπτόντως, αυτός είναι ο τίτλος μιας εξαιρετικής ταινίας από τον Κ. Γαβρά.

Συνίσταται.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αστυνομικός που έφαγε πρώην γυναίκα και φίλη έξω από σούπερμαρκετ,  αστυνομικός που αυτοκτόνησε στην Ηλεία,  βιτριόλι στην Καλλιθέα,  γυναίκα αυτοκτόνησε στην Ολυμπία , τρελός με τσεκούρι , απαγωγές ανηλίκων , θάνατος του νεαρού Βασίλη Μαγγου με ανεξήγητο τρόπο, 16αχρονη νεκρή  στα Τρίκαλα, εκτέλεση στη Βούλα, λιποθυμία παιδιού από υποσιτισμό έξω από φούρνο.
Σαν πολλά δεν είναι για 4 μήνες?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.255
Πόντοι
5.506
Αστυνομικός που έφαγε πρώην γυναίκα και φίλη έξω από σούπερμαρκετ,  αστυνομικός που αυτοκτόνησε στην Ηλεία,  βιτριόλι στην Καλλιθέα,  γυναίκα αυτοκτόνησε στην Ολυμπία , τρελός με τσεκούρι , απαγωγές ανηλίκων , θάνατος του νεαρού Βασίλη Μαγγου με ανεξήγητο τρόπο, 16αχρονη νεκρή  στα Τρίκαλα, εκτέλεση στη Βούλα, λιποθυμία παιδιού από υποσιτισμό έξω από φούρνο.
Σαν πολλά δεν είναι για 4 μήνες?

Και τι σχέση έχουν αυτά με την οικονομική κρίση και τους ελέγχους των εφοριακών;

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Και τι σχέση έχουν αυτά με την οικονομική κρίση και τους ελέγχους των εφοριακών;
Μιλάω για το σαλτάρισμα του κόσμου γενικώς λόγω  καραντίνας και οικονομικών συνεπειών αυτής !  
Μην ψάχνεις να βρεις τον Λάκη και χάνεις τον ειρμό  :happy:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.255
Πόντοι
5.506
Μιλάω για το σαλτάρισμα του κόσμου γενικώς λόγω  καραντίνας και οικονομικών συνεπειών αυτής !  
Μην ψάχνεις να βρεις τον Λάκη και χάνεις τον ειρμό  :happy:

Λάκης αλερτ.  :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.359
Πόντοι
786
αηδιαστικές τοποθετήσεις από τους γνωστούς κομπλεξικούς

niko3540

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
59
Πόντοι
1
Διαβασα οτι ο δραστης δεν ανηκε καν σε αυτη τη ΔΟΥ αλλα στην Αττικη και καμια υποθεση δεν ειχε με την εφορια.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.273
Πόντοι
1.056
Διαβασα οτι ο δραστης δεν ανηκε καν σε αυτη τη ΔΟΥ αλλα στην Αττικη και καμια υποθεση δεν ειχε με την εφορια.
Ψυχακιας είναι τυπε. Είχε απασχολήσει και παλιότερα τις αρχές με βανδαλισμούς. Βέβαια διαβάζοντας το νήμα και πως κάποιοι έναν ψυχακια τον αναγορευσαν μέχρι και "ήρωα", καταλαβαίνει κανείς ότι υπάρχουν αρκετοί ψυχακηδες στη χώρα μας :S

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Περί εφοριακών----->

"κάνουν ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ στις επιχηρίσεις σαν ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ και ελέγχουν αν καταβάλουν το 24% του τζίρου τους στο άπατο κωλοχανίο που λέγεται κράτος που ότι και να δώσουν πάλι θα ξαναδανιστεί...

Είναι θλιβερό το γεγονός ότι κάτι τέτοιοι τύποι ψηφίζουν  :jerking:

Μιλάμε για απίστευτους μαλακες, μετά αναρωτιομαστε γιατί έχουμε γίνει μπουρδελο και μας φταίνε οι πολιτικοί.

Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα, αν κάποιος τολμαγε να πει τέτοιες μαλακιες θα τον σφαλιαριζαν πρώτοι οι φίλοι του.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Είχα να πάρω μια αποζημίωση από μια απολοτρίωση δημοσίου. Περίμενα 2 χρόνια δεν εμφανιζόταν τα λεφτά στην ΔΟΥ, πέρναγα ρώταγα κάθε 3 μήνες.
Μια μέρα σκάει τηλεφωνάκι από ένα πρώην εφοριακό, που τον ήξερα,

Για να λύσεις το θεματάκι σου, θα βάλεις ένα κατοστάρικο σε ένα φάκελο και θα το πας στον τάδε στην ΔΟΥ. Σε εμένα δώσε ότι θες.

Παιδιά για να πάρω νόμιμα επιδικασμένα  δικά μου λεφτά, τα καθυστερούσαν δύο χρόνια!!!! καθάρισα με 200 ευρώ την υπόθεση.

Θέλω γνώμες απόψεις τι θα κάνατε στην θέση μου πραγματικά. Να λάβετε υποψιν ότι είμαι επαγγελματίας και δεν θέλω μπλεξίματα εννοώ να κάνω καταγγελίες πέρασε και ένας χρόνος από την υπόθεση αλλά με τρώει όποτε πάω εφορία και βλέπω την σκατόφατσα του κλέφτη. Υπάρχει και ο άλλος κλέφτης που με πήρε τηλέφωνο αυτός είναι και πιο γνωστός, μιλάμε όχι τσεκούρια παιδιά, κόψιμο ένα ένα τα δάχτυλα κάθε μέρα μέχρι να φύγει η ψυχή σε 2 εβδομάδες να ξεβρωμίσει η Ελλάδα από τα σιχάματα.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Είναι θλιβερό το γεγονός ότι κάτι τέτοιοι τύποι ψηφίζουν  :jerking:

Μιλάμε για απίστευτους μαλακες, μετά αναρωτιομαστε γιατί έχουμε γίνει μπουρδελο και μας φταίνε οι πολιτικοί.

Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα, αν κάποιος τολμαγε να πει τέτοιες μαλακιες θα τον σφαλιαριζαν πρώτοι οι φίλοι του.
Εδώ είμαι! Πες μου που ακριβώς διαφωνείς στη πρόταση που παρέθεσες?
Είναι σκηνικά που τα έχω δει με τα μάτια μου με το κλιμάκιο της Εφορίας να τραμπουκίζει ειρωνικά μεροκαματιάρη άνθρωπο στους 40 βαθμούς και να τον γράφει κάνοντας εμφανέστατη κατάχρηση εξουσίας και απειλή για χειρότερα αν αμφισβητήσει το γεγονός που έστησε μόνος του ο εφοριακός υπάλληλος!
Ο άνθρωπος αυτός δούλευε ένα μήνα για να πληρώσει το ΑΔΙΚΟ σε μια περίοδο κρίσης!  
Αν ο φουκαράς αυτός απο την αδικία την σαπιζε στο ξύλο εν θερμώ  που πραγματικά το άξιζε η ΚΑΡΓΙΟΛΑ εκείνη του κλιμακίου θα μπαίνατε όλοι εσείς οι "καλοί άνθρωποι" να λέγατε για κάποιον τρελό ψυχάκια και όλα τα συναφή που ακούμε απο χτες το βράδυ!  

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.052
Πόντοι
1.686
Φίλε , είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό
παρασιτικό το σύστημα στην Ελλάδα από
τα τέλη της δεκαετίας 1970-1980 .

Έκλεισαν πάνω από 600 Βιομηχανίες ( βλ. Pirelli
Πειραϊκή -Πατραϊκή και εκατοντάδες άλλες),
μειώθηκε πάρα πολύ η Γεωργία- Αλιεία-Κτηνοτροφία
κτλ και το Κράτος ζούσε με επιδοτήσεις της ΕΟΚ -ΕΕ
και μετά δανεικά.
" Υπηρεσίες " ήταν ο κύριος τομέας της Οικονομίας.
Το φακελάκι από τη δεκαετία του '70 έχει γενικευτεί.

ΦΑΚΕΛΑΚΙ παίρνουν σχεδόν ΟΛΟΙ οι Εφοριακοί.
Ιδιαίτερα για "γρηγορόσημο" , να κάνεις σχετικά
γρήγορα τη δουλειά σου.

Ο τύπος με το τσεκούρι είναι τρελός και εκτός
τόπου και χρόνου.
Σε ένα παρασιτικό σύστημα δεν φταίνε οι Εφοριακοί.
Οι πολιτικοί φταίνε.

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Τυπε έγραψες κατά λέξη "το 24% του τζίρου..." Προφανώς εννοείς το ΦΠΑ.

Τι να σου εξηγήσω? Τα αυτονόητα?

Αν ποτέ (λέμε τώρα) θέλουμε να γίνουμε σοβαρή χώρα, μαγαζί ή οποιοσδήποτε επαγγελματίας παντελονιαζει το ΦΠΑ πρεπει να τρώει επιτόπου λουκέτο, χωρίς "Μα Μου".

Με τη μία, ούτε πρόστιμα, ούτε συστάσεις. Λουκέτο και γειά σας.

Μάλλον θα δυσκολευτείς να το καταλάβεις αλλά δεν πειράζει.

Υ.Γ. Χωρίς πλάκα πάντως, αν ήσουν σε καμία Αγγλία ή Αμερική και έπινες μπύρες με καμία παρέα και το έλεγες αυτό έστω και στο χαβαλέ θα έτρωγες σφαλιάρες από τους φίλους σου.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.052
Πόντοι
1.686

Πρώτα δέρνεις τους πολιτικούς, ,και μετά
τα τσιράκια τους, τους Εφοριακούς.

Με ένα κουβά νερό, αν μπουγέλωναν τους πολιτικούς
το καλοκαίρι, ούτε τραυματισμοί θα γινόντουσαν
αλλά θα μαζευόντουσαν όλοι αυτοί οι δικατορίσκοι.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.273
Πόντοι
1.056
Εδώ είμαι! Πες μου που ακριβώς διαφωνείς στη πρόταση που παρέθεσες?
Είναι σκηνικά που τα έχω δει με τα μάτια μου με το κλιμάκιο της Εφορίας να τραμπουκίζει ειρωνικά μεροκαματιάρη άνθρωπο στους 40 βαθμούς και να τον γράφει κάνοντας εμφανέστατη κατάχρηση εξουσίας και απειλή για χειρότερα αν αμφισβητήσει το γεγονός που έστησε μόνος του ο εφοριακός υπάλληλος!
Ο άνθρωπος αυτός δούλευε ένα μήνα για να πληρώσει το ΑΔΙΚΟ σε μια περίοδο κρίσης!  
Αν ο φουκαράς αυτός απο την αδικία την σαπιζε στο ξύλο εν θερμώ  που πραγματικά το άξιζε η ΚΑΡΓΙΟΛΑ εκείνη του κλιμακίου θα μπαίνατε όλοι εσείς οι "καλοί άνθρωποι" να λέγατε για κάποιον τρελό ψυχάκια και όλα τα συναφή που ακούμε απο χτες το βράδυ!  
Ρε τυπε και τι με αυτό; Καργιοληδες και καριολες υπάρχουν σε όλα τα επαγγέλματα. Εγώ ας πούμε έχω άσχημη εμπειρία με γιατρό που και λεφτά μας έφαγε από φακελάκια και σχεδόν παράλυτο άφησε τον πατέρα μου. Τι θα έπρεπε να κάνω; Να πάρω ένα τσεκούρι και να αρχίζω να πετσοκοβω γιατρούς; Συνέλθετε!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.052
Πόντοι
1.686
Ρε τυπε και τι με αυτό; Καργιοληδες και καριολες υπάρχουν σε όλα τα επαγγέλματα. Εγώ ας πούμε έχω άσχημη εμπειρία με γιατρό που και λεφτά μας έφαγε από φακελάκια και σχεδόν παράλυτο άφησε τον πατέρα μου. Τι θα έπρεπε να κάνω; Να πάρω ένα τσεκούρι και να αρχίζω να πετσοκοβω γιατρούς; Συνέλθετε!

Αν θεωρείς ότι οι εφοριακοί είναι το ίδιο με τους γιατρούς,
τότε ... χρειάζεσαι γιατρό !  :2funny: :2funny: :2funny:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Θέλω γνώμες απόψεις τι θα κάνατε στην θέση μου πραγματικά. Να λάβετε υποψιν ότι είμαι επαγγελματίας και δεν θέλω μπλεξίματα εννοώ να κάνω καταγγελίες πέρασε και ένας χρόνος από την υπόθεση αλλά με τρώει όποτε πάω εφορία και βλέπω την σκατόφατσα του κλέφτη. Υπάρχει και ο άλλος κλέφτης που με πήρε τηλέφωνο αυτός είναι και πιο γνωστός, μιλάμε όχι τσεκούρια παιδιά, κόψιμο ένα ένα τα δάχτυλα κάθε μέρα μέχρι να φύγει η ψυχή σε 2 εβδομάδες να ξεβρωμίσει η Ελλάδα από τα σιχάματα.
Το γελοίο με όλα αυτά τα ανθρωποειδή της εφορίας είναι όπως είπα και χτες, πως στοχοποιημένος είναι  ο πιο αδύναμος, ανήμπορος, απροστάτευτος, μικρός και βιοπαλαιστής!
Αντιθέτως δεν αγγίζουν ποτέ Λάθρο ακόμα και αν πουλάει το ίδιο πράγμα ένα μέτρο μακρυά απο τον νόμιμο και δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ για την οργανωμένη μεγαλοφοροδιαφυγή  με τις offshore και τα πολύπλοκα εταιρικά σχήματα! Με τους ευφάνταστους τρόπους που παγιδεύουν τους μικρούς θα μπορούσαν να πιάσουν και τους μεγάλους! Εκεί βέβαια παίζουν χοντρά λαδώματα και πολιτική κάλυψη..
Οπότε μπορώ να δικαιολογήσω οποιαδήποτε πράξη βίας εναντίων τους!

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.273
Πόντοι
1.056
Αν θεωρείς ότι οι εφοριακοί είναι το ίδιο με τους γιατρούς,
τότε ... χρειάζεσαι γιατρό !  :2funny: :2funny: :2funny:
Γιατί ρε τύπε λίγοι γιατροί παίρνουν φακελάκια; Επίσης λίγοι γιατροί κάνουν εγκληματικά λάθη για τα οποία δεν τιμωρούνται σχεδόν ποτέ; Θα μπορούσε κάποιος να πάρει ένα τσεκούρι και να το παίξει "εκδικητής" και στην περίπτωση των γιατρών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom