Νέα

Επίθεση αναρχικών στο νομπελίστα Τ. Γουότσον στην Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γιατι δεν εσυραν οι Αφρικανοι τους ασπρους στο Κονγκο, να δουλευουν για παρτη τους?
Περιμενω απαντηση, δεν θα ξεφυγεις ευκολα!!!!  :)
Η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα...
300px-Battle_of_Adwa_Tapestry_Closeup.png

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
 Τα εργοστασια των Βορειων με ποιους δουλευαν ωστε να τους κανουν βιομηχανικη δυναμη και να κερδισουν τον γεωργικα και οικονομικα δυνατο Νοτο;; (και να πεταξουν ως δελεαρ την ελευθερια στους μαυρους δουλους των εργοστασιων;;;)

Τα εργοστάσια του βορά δουλευαν κυρίως με ιρλανδούς και άλλους ευρωπαίους μετανάστες, όσους τουλάχιστον δεν έστελναν στο μέτωπο.

Τις πολιτικές? Ναι.

Ό,τι πεις... Ευγενική αγριότητα ένα πράμα.

Γιατι δεν εσυραν οι Αφρικανοι τους ασπρους στο Κονγκο, να δουλευουν για παρτη τους?
Περιμενω απαντηση, δεν θα ξεφυγεις ευκολα!!!!  :)

Είναι θέμα "πλαισίου αναφοράς" τύπε!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Άκουσε να δεις εγώ δεν μιλάω έτσι συνήθως, αλλά με έφερες εκτός ορίων και συνεχίζεις με τον ίδιο τρόπο. Δεν γίνεται να έχουν όλοι αξιόλογη  άποψη για τα επιστημονικά θέματα φίλε μου, γιατί δεν έχουν όλοι τις απαιτούμενες γνώσεις, την απαιτούμενη ευφυία και την απαιτούμενη αυτοπειθαρχία. Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει, ακόμα και ότι η Γη  είναι επίπεδη, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να τον πάρουμε στα σοβαρά ντε και καλά. Σε πληροφορώ λοιπόν ότι η δική σου πλευρά για μένα και για όλους τους νοήμονες ανθρώπους απλά δεν υπάρχει, γιατί είναι ατεκμηρίωτη επιστημονικά. Θεωρώ ότι πνίγεσαι σε μια σούπα κοινωνικών και ψυχολογικών προκαταλήψεων και εύχομαι πραγματικά κάποια μέρα να τα δεις πιό ανοιχτόμυαλα τα πράγματα.

Κι ο Αριστοτέλης έλεγε ότι η γη είναι ακίνητη, να τον πάρουμε στα σοβαρα? Νομίζεις ότι με ένα πτυχείο φυσικής απέκτησες όλα αυτά που λες? Λάθος. Ένας δογματικός οπαδός του λογικού θετικισμού είσαι και μάλιστα χωρίς να το καταλαβαίνεις. Κρίνεις την επιτυχία της επιστημονικής μεθόδου με κριτήριο την ίδια την επιστημονική μέθοδο. Κάνεις δηλαδή λήψη του ζητουμένου. Σου λέει τίποτα το πρόβλημα της επαγωγής? Σου λέει τίποτα το θεώρημα του Γκέντελ? Η διαμάχη επιστημονικού ρεαλισμού και εργαλειοκρατίας? Μπορείς να καταλάβεις ένα βιβλίο νευτώνειας μηχανικής  των αρχών του 20ου αιώνα που λέει ακριβώς τα ίδια πράγματα με ένα σημερινό, αλλά είναι γραμμένο στη γλώσσα των καντιανών κατηγοριών? Άντε να δούμε ποιός είναι ο ανοιχτόμυαλος...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ρε άσε τις μπούρδες..
Ποια διαφορά εντοπίζεις εσύ μιας και δεν είναι όλα ίδια..

Άσε το που ανήκω εγώ κι αν ανήκω..

Ότι εδώ έχεις εκλογές κάθε 4 χρόνια με πολλά κόμματα και στην αίγυπτο είχες ισόβιο πρόεδρο δεν σου λέει κάτι προφανώς...
Το ότι εδώ μπορείς να λες ό,τι παπαριά θέλεις και στην αίγυπτο έπεφτε ξύλο πάλι δεν σου λεέι κάτι...
Όποτε τί να λέμε.

Επισκέπτης
Ότι εδώ έχεις εκλογές κάθε 4 χρόνια με πολλά κόμματα και στην αίγυπτο είχες ισόβιο πρόεδρο δεν σου λέει κάτι προφανώς...
Το ότι εδώ μπορείς να λες ό,τι παπαριά θέλεις και στην αίγυπτο έπεφτε ξύλο πάλι δεν σου λεέι κάτι...
Όποτε τί να λέμε.

Γιατί? Στην Αίγυπτο δεν έπαιζαν εκλογές?
Τώρα όσον αφορά την ελευθερία λόγου άστο καλύτερα..

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Να τον χαίρεστε...

Συνημμένα

• watson.jpg
    watson.jpg
    70,8 KB · Εμφανίσεις: 14

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Επιστημοναράδες, γι' αυτόν εδώ θα μου πείτε?

Συνημμένα

• a.s..jpg
    a.s..jpg
    21,7 KB · Εμφανίσεις: 15

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Τώρα άμα σου πω πως δεν έχω τέτοιο μπλιμπλίκι θα το πιστέψεις??

Ούτε κι εγώ! Ξέρω όλο το λεκανοπέδιο απ' έξω και μάλλον θα με μπέρδευε.
Το πολύ να ρίξω μια ματά στο google earth αν σπάνια κάπου δυσκολεύομαι.
Αλλα ρε γαμώ το ΚΑΙ αυτό αμερικάνικο είναι το συφοριασμένο! Δεν το ξανανοίγω!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Stories

Νέο!