Επισκέπτης
Η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα...Γιατι δεν εσυραν οι Αφρικανοι τους ασπρους στο Κονγκο, να δουλευουν για παρτη τους?
Περιμενω απαντηση, δεν θα ξεφυγεις ευκολα!!!!
Η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα...Γιατι δεν εσυραν οι Αφρικανοι τους ασπρους στο Κονγκο, να δουλευουν για παρτη τους?
Τα εργοστασια των Βορειων με ποιους δουλευαν ωστε να τους κανουν βιομηχανικη δυναμη και να κερδισουν τον γεωργικα και οικονομικα δυνατο Νοτο;; (και να πεταξουν ως δελεαρ την ελευθερια στους μαυρους δουλους των εργοστασιων;;;)
Τις πολιτικές? Ναι.
Γιατι δεν εσυραν οι Αφρικανοι τους ασπρους στο Κονγκο, να δουλευουν για παρτη τους?
Άκουσε να δεις εγώ δεν μιλάω έτσι συνήθως, αλλά με έφερες εκτός ορίων και συνεχίζεις με τον ίδιο τρόπο. Δεν γίνεται να έχουν όλοι αξιόλογη άποψη για τα επιστημονικά θέματα φίλε μου, γιατί δεν έχουν όλοι τις απαιτούμενες γνώσεις, την απαιτούμενη ευφυία και την απαιτούμενη αυτοπειθαρχία. Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει, ακόμα και ότι η Γη είναι επίπεδη, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να τον πάρουμε στα σοβαρά ντε και καλά. Σε πληροφορώ λοιπόν ότι η δική σου πλευρά για μένα και για όλους τους νοήμονες ανθρώπους απλά δεν υπάρχει, γιατί είναι ατεκμηρίωτη επιστημονικά. Θεωρώ ότι πνίγεσαι σε μια σούπα κοινωνικών και ψυχολογικών προκαταλήψεων και εύχομαι πραγματικά κάποια μέρα να τα δεις πιό ανοιχτόμυαλα τα πράγματα.
Ρε άσε τις μπούρδες..
Ποια διαφορά εντοπίζεις εσύ μιας και δεν είναι όλα ίδια..
Άσε το που ανήκω εγώ κι αν ανήκω..
νατσουλα, ποια ειναι η συμπαθεστατη τρανς που εχεις βαλει αβαταρ?
Για αρχή ας ξεκαθαρίσουμε πως οι Αμερικάνοι δεν έχουν προσφέρει αλλά έχουν μοσχοπουλήσει όλα τους τα καλούδια..
Πιστεύει κανείς ειλικρινά ότι ένας λευκός είναι ίσος με τον εικονιζόμενο;
http://[URL unfurl="true"]www.drokpa.com/PotD/Jiwika-2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
[img]http://4.bp.blogspot.com/_lCq27EPBYFs/TUlPcUbeAhI/AAAAAAAAPS8/-1wfqS4sNF8/s1600/mmmm.jpg
εγω δε διαφημιζω τιποτε νατσουλα μουΈχεις μπερδέψει τα πράγματα μεμάκο.
Δε μιλάμε για τα "κοριτσάκια" που διαφημίζεις εδώ..
Ότι εδώ έχεις εκλογές κάθε 4 χρόνια με πολλά κόμματα και στην αίγυπτο είχες ισόβιο πρόεδρο δεν σου λέει κάτι προφανώς...
Το ότι εδώ μπορείς να λες ό,τι παπαριά θέλεις και στην αίγυπτο έπεφτε ξύλο πάλι δεν σου λεέι κάτι...
Όποτε τί να λέμε.
και τα CDS !To GPS για παράδειγμα;
εγω δε διαφημιζω τιποτε νατσουλα μου
εσυ την εχεις βαλει φορα παρτιδα
To GPS για παράδειγμα;
Η Κοντολίζα είναι γεροντοκόρη ...
Ειναι must για την επανασταση...Πες τωρα ενα ευχαριστω στην δυση.Τώρα άμα σου πω πως δεν έχω τέτοιο μπλιμπλίκι θα το πιστέψεις??
Επιστημοναράδες, γι' αυτόν εδώ θα μου πείτε?
Τώρα άμα σου πω πως δεν έχω τέτοιο μπλιμπλίκι θα το πιστέψεις??
Τώρα άμα σου πω πως δεν έχω τέτοιο μπλιμπλίκι θα το πιστέψεις??
θα αγορασεις? πελατακι μου?Ότι πεις μεμάκο μου.
Άντε κόψε κανά δυό μέτρα κροταλία νηστίσιμο τώρα..