Επισκέπτης
Στην αίγυπτο και τυνησία είδαμε τη θετική πλευρά.
Α μπα??
Θετική πλευρά στη βόρεια Αφρική ότι αποκαλούμε εδώ μπάχαλο?
Μακριά απ'τον κώλο μας κι ας είναι 2 πήχες δηλαδή??
Στην αίγυπτο και τυνησία είδαμε τη θετική πλευρά.
Για αρχή ας ξεκαθαρίσουμε πως οι Αμερικάνοι δεν έχουν προσφέρει αλλά έχουν μοσχοπουλήσει όλα τους τα καλούδια..
Πάμ' παρακάτω τώρα. Πως ακριβώς έφτασε η Αμερική να γίνει υπερδύναμη? Ποιοι εργάστηκαν για ν'αναπτυχθεί αυτή η χώρα? Πόσες καραβιές έφταναν από την Αφρική με σκλάβους?
Πόσα μύρια τζάμπα ζευγάρια από μαύρα χέρια εργάστηκαν στο Αμέρικα για να γίνει αυτή υπερδύναμη?
Μέχρι πότε διατηρήθηκε ο "θεσμός" της δουλείας στο αμέρικα και μάλιστα με νόμο (ο οποίος προστατεύει τις ατομικές ελευθερίες ) ??
...όταν η επιστήμη σηκώνει τα χέρια...Επιφανειακός
με βάση ποιά κριτήρια αυτές οι ανακαλύψεις θεωρήθηκαν ανώτερες από κάποιε άλλες την ίδια χρονιά?
Σοβαρά τώρα, θεωρείς τις αναγορεύσεις επιτίμων διδακτόρων επιστημονικά γεγονότα?
Α μπα??
Θετική πλευρά στη βόρεια Αφρική ότι αποκαλούμε εδώ μπάχαλο?
Μακριά απ'τον κώλο μας κι ας είναι 2 πήχες δηλαδή??
Καθόλου φασιστικό. Ο οποισδήποτε θέλει να είναι ενεργό μέλος της δημοκρατίας οφείλει κατ'αρχήν να την ασπάζεται. Δεν μπορείς να έχεις αντιδημοκρατικούς στόχους, να καταλύσεις αυτήν δηλαδή και τις αξίες της και να θεωρείς ότι μπορείς να εκφράζεσαι δια μέσου αυτής. Η παρεξήγηση της ελευθερίας με την πλήρη ανοχή για τους εχθρούς της δεν έχει να κάνει με δημοκρατία, αλλά με παρεξήγηση. Δεν μιλάμε για τις ιδεολογικές διαφορές που μπορεί να έχει κάποιος, μιλάμε για την απόλυτη διαφοροποίηση του από τις ίδιες τις αρχές της δημοκρατίας.
Η ραγδαία ανάπτυξη της αμερικής άρχισε μετά την κατάργηση της δουλείας και συνέπεσε με τη βιομηχανική επανάσταση και τα μαζικά ρεύματα μετανάστευσης από την ευρώπη.
Δες λίγο το υπόβαθρο του αμερικάνικου εμφυλίου και θα καταλάβεις.
Σοβαρά τώρα, θεωρείς το ντου σε μια αναγόρευση επίτιμου διδάκτορα σοβαρή κριτική στις θέσεις του;
Σοβαρά τώρα, θεωρείς το ντου σε μια αναγόρευση επίτιμου διδάκτορα σοβαρή κριτική στις θέσεις του;
Βέβαια μάλλον ανήκεις και στην κατηγορία εκείκων που πιστεύουν ότι αν η πραγματικότητα διαφωνεί με αυτό που πιστεύουν, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα.
Τα εργοστασια των Βορειων με ποιους δουλευαν ωστε να τους κανουν βιομηχανικη δυναμη και να κερδισουν τον γεωργικα και οικονομικα δυνατο Νοτο;; (και να πεταξουν ως δελεαρ την ελευθερια στους μαυρους δουλους των εργοστασιων;;;)
Τις πολιτικές? Ναι.
Τις πολιτικές? Ναι.
Η ραγδαία ανάπτυξη της αμερικής άρχισε μετά την κατάργηση της δουλείας και συνέπεσε με τη βιομηχανική επανάσταση και τα μαζικά ρεύματα μετανάστευσης από την ευρώπη.
Δες λίγο το υπόβαθρο του αμερικάνικου εμφυλίου και θα καταλάβεις.
Το γνωστό κλαψομούνιασμα ορισμένων μαύρων που προσπαθούν να δικαιολογήσουν την αποτυχία τους στην σκλαβιά που καταργήθηκε από το 1860 τόσο, θυμίζει το κλαψομούνιασμα ελληναράδων που προσπαθούν να δικαιολογήσουν την καχεξία τους στην.. τουρκοκρατία ή στις διώξεις αριστερών το 1950, εν έτει 2011.
Α, έγινε η επιστήμη κλειστό κλαμπ για τους κατέχοντες... εντάξει, θαύμασε τους ήρωές σου βιολόγους και φυσικούς και άσε όσους δε γουστάρουν να κάνουν κριτική από τη δική τους πλευρά. Μαλάκα που θα μιλήσεις και για αφίσες...
Της λογικής αυτής προεκτεινομένης να πηγαίνουμε και στους γάμους των ιδεολογικών μας αντιπάλων, τα βαφτίσια των παιδιών τους κλπ, να τους τα κάνουμε μουνί!
τύπε δεν είσαι ρατσιστής, αυτοί είναι μαύροι.Εγω εχω μια απορια.
Αν μπορει αυτος ο ανθρωπος να αποδειξει επιστημονικα οτι οι μαυροι εχουν μικροτερη ευφυια απο τους λευκους ή τους κιτρινους, αυτο ειναι ρατσισμος? Δεν ξερω αν εχουν, εγω γενετιστης δεν ειμαι.
Ρατσισμος ειναι, υποθετω, να πει ς παραλληλα οτι αν εχει μικροτερη ευφυια εχει και λιγοτερα δικαιωματα.
Για διαφωτιστε με λιγο.
Γιατι δεν εσυραν οι Αφρικανοι τους ασπρους στο Κονγκο, να δουλευουν για παρτη τους?
Περιμενω απαντηση, δεν θα ξεφυγεις ευκολα!!!!
Δεν είναι όλα ίδια...
Κατανοώ βέβαια ότι ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που θεωρούν ότι έχει δίκιο όποιος φωνάζει δυνατότερα αλλά η πραγματικότητα έχει αλλιώς.
Βέβαια μάλλον ανήκεις και στην κατηγορία εκείκων που πιστεύουν ότι αν η πραγματικότητα διαφωνεί με αυτό που πιστεύουν, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα.
Άκουσε να δεις εγώ δεν μιλάω έτσι συνήθως, αλλά με έφερες εκτός ορίων και συνεχίζεις με τον ίδιο τρόπο. Δεν γίνεται να έχουν όλοι αξιόλογη άποψη για τα επιστημονικά θέματα φίλε μου, γιατί δεν έχουν όλοι τις απαιτούμενες γνώσεις, την απαιτούμενη ευφυία και την απαιτούμενη αυτοπειθαρχία. Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει, ακόμα και ότι η Γη είναι επίπεδη, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να τον πάρουμε στα σοβαρά ντε και καλά. Σε πληροφορώ λοιπόν ότι η δική σου πλευρά για μένα και για όλους τους νοήμονες ανθρώπους απλά δεν υπάρχει, γιατί είναι ατεκμηρίωτη επιστημονικά. Θεωρώ ότι πνίγεσαι σε μια σούπα κοινωνικών και ψυχολογικών προκαταλήψεων και εύχομαι πραγματικά κάποια μέρα να τα δεις πιό ανοιχτόμυαλα τα πράγματα.
νατσουλα, ποια ειναι η συμπαθεστατη τρανς που εχεις βαλει αβαταρ?Ρε άσε τις μπούρδες..
Ποια διαφορά εντοπίζεις εσύ μιας και δεν είναι όλα ίδια..
Άσε το που ανήκω εγώ κι αν ανήκω..