Νέα

Επίθεση αναρχικών στο νομπελίστα Τ. Γουότσον στην Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ψάχνεις πάλι για προσφορά στο δυτικό πολιτισμό, δηλαδή στο δικό σου πλαίσιο αναφοράς.

Δεν είναι κακό να πούμε ότι κάποιοι πολιτισμοί ή πλαίσια αναφοράς δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο άλλα.
Αν πχ ο "¨δυτικός" πολιτισμός το 1700 ή το 1800 ήταν απείρως πιο προηγμένος από αυτούς της υποσαχάριας αφρικής, τί να κάνουμε;
Όλοι οι homo sapiens από την αφρική ξεκινήσαμε και με 99,9% ίδιο dna, ακόμη και σήμερα...Το ζήτημα είναι τί κάναμε μετά.

Θυμησε μου μια επιστημονικη εκδηλωση που τη διεκοψαν αριστεροι.

Να ψάξω να βρω πόσες ομιλίες σε πανεπιστήμια έχουν διακόψει μπαχαλα, συριζαίοι και αναρχικοί ή δεν είναι αριστεροί και αυτοί;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ψάχνεις πάλι για προσφορά στο δυτικό πολιτισμό, δηλαδή στο δικό σου πλαίσιο αναφοράς.
σοβαρευψου....
με τη λογικη σου ο καθενας θα δημιουργει μικροκοσμους απροσδιοριστου μεγεθους για να αισθανεται επαρκης.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Άσε τις παπαριές περί μεταμοντερνισμού... μπορούμε να παίξουμε μπαλίτσα και σε αρχαιοελληνικό επίπεδο και να μιλήσουμε με όρους π.χ. Πυρρωνισμού αν θέλεις...

Εσύ έχεις κολλήσει με τα πλαίσια αναφοράς...
Ομολογώ ότι δεν ξέρω τί είναι πυρρωνισμός ούτε και γνωρίζω κάθε φιλοσοφικό ρεύμα της αρχαίας ελλάδας.
Αυτό που λέω είναι απλό: Άλλο στατιστική, άλλο ρατσισμός...
Το να πεις ότι οι αλλοδαποί στην ελλάδα έχουν αυξημένους δείκτες εγκληματικότητας είναι στατιστική. Το να φερθείς εκ προοιμίου άσχημα σε έναν αλλοδαπό μόνο εξαιτίας της εθνικότητάς του είναι ρατσιμός.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
σοβαρευψου....
με τη λογικη σου ο καθενας θα δημιουργει μικροκοσμους απροσδιοριστου μεγεθους για να αισθανεται επαρκης.
τι εχουν προσφερει στον πολιτισμο οι Σκανδιναβοι μεχρι πριν απο 100 χρονια;
τους Βικινγκς;;

και που θελεις να καταληξεις;

Επισκέπτης
σοβαρευψου....

Για πες μου και το αντίστροφο.
Τι έχει προσφέρει ο δυτικός πολιτισμός στους Αφρικανούς??

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Τη δυνατότητα να γίνουν πρόεδροι σε μια υπερδύναμη, εμβόλια, να κόψουν τον κανιβαλισμό...

Επισκέπτης
Θυμάμαι την ομιλία του Στεφάν Κουρτουά τον περσινό Αύγουστο.  

Δεν ειχα ιδεα για το γεγονος. Στην περιπτωση που αναφερες εχουμε να κανουμε μ΄εναν φανατικο αντικομμουνιστη συγραφεα, απ΄οτι καταλαβα με λiγο ψαξiμο στο google και στην αλλη εχουμε εναν νομπελιστα γεννετιστη. Ειναι λιγο διαφορετικες περιπτωσεις. Χωρις αυτο να σημαινει οτι δικαιολογω τους Κνιτες.
Επιμενω παντως οτι τα τσογλανια που την επεσαν στον Γουατσον και τα οποια δεν τα θεωρω αναρχικους, περισοτερο σε κατευθηνομενα χουλιγκανια μου κανουν, ηθελαν πολυ στυλιαρι. Και αυτο τους το εχουν δωσει αρκετες φορες οι Κνιτες.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Μήπως επίσης το ίντερνετ και το φέισμπουκ για να κάνουν κοινωνικούς αγώνες όπως πρόσφατα στην Αίγυπτο και Τυνησία;

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Δεν ειχα ιδεα για το γεγονος. Στην περιπτωση που αναφερες εχουμε να κανουμε μ΄εναν φανατικο αντικομμουνιστη συγραφεα, απ΄οτι καταλαβα με λiγο ψαξiμο στο google και στην αλλη εχουμε εναν νομπελιστα γεννετιστη. Ειναι λιγο διαφορετικες περιπτωσεις. Χωρις αυτο να σημαινει οτι δικαιολογω τους Κνιτες.
Επιμενω παντως οτι τα τσογλανια που την επεσαν στον Γουατσον και τα οποια δεν τα θεωρω αναρχικους, περισοτερο σε κατευθηνομενα χουλιγκανια μου κανουν, ηθελαν πολυ στυλιαρι. Και αυτο τους το εχουν δωσει αρκετες φορες οι Κνιτες.

Νομπελίστα γενετιστή που όμως εκφράζει με ύπουλο τρόπο ρατσιστικές θέσεις, προσπαθώντας μάλιστα να τις στηρίξει επιστημονικά.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ρε παιδια, θελετε να χαμηλωσουμε λιγο το επιπεδο...? (Γιατι καμια φορα η υπερμετρη ποιοτητα των συζητησεων τις καταστρεφει)
Οι καλοι Αφρικανοι με την ειρηνικη ζωη τους μεσα στη ζουγκλα, μπορουν να ριξουν ατομικη μποπμπα στους γαμωευρωπαιους και να τους τηγανισουν? Δε νομιζω
Οι σκατοψυχοι γερμαναραδες παλι, μπορουν να ψησουν τους φιλησυχους Αφρικανους με 2-3 big char- βλεπε 50 μεγατονους και βαλε?
Ναι,ευκολα! Απλα δεν το κανουν επειδη ειναι λογικα σκεπτομενα οντα/ κι επειδη εχουν συμφεροντα εκει κατω οι πολυεθνικες τους
Αυτη η ανωτεροτητα των Γερμανων εναντι των Αφρικανων, σε ποιο πλαισιο αναφορας εντασσεται? Μηπως ειναι αντικειμενικο δεδομενο-κι αρα εκτος πλαισιοιυ αναφορας?? Λεω τωρα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom