Νέα

Επίθεση αναρχικών στο νομπελίστα Τ. Γουότσον στην Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
το ξαναπαμε ανοιξε και κανενα βιβλιο...

Οι δεσμοι που προσδιοριζουν ενα εθνος ειναι η θρησκεια, τα εθιμα και η γλωσσα...

η σταση εναντι του περσικου κινδυνου προσδιοριζει τουδεσμου μεταξυ των ελληνων στη πραξη...

τωρα μην πουμε ποσοι συγγραφεις μιλανε για ελληνες...

ο κωνσταντινος παλαιολογος και πληθων γεμιστος γιατι μιλανε το 1440 για ελληνικο εθνος?

Ξέρεις τί άποψη είχε ο χριστιανός πατριάρχης για τον Πλήθωνα και το έργο του?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
αααα δλδ οι αγγλοσάξωνες και οι γερμανοί εχουν ένα έθνος σήμερα ε;
αααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχααχχαχαχα

ρε μαλάκα μην βάζιες μόνος αυτογκολ. μην απαντάς καλύτερα καθόλου.
για ξαναπες το αυτο;;;;;; ελα να δουμε ποιος θα γελαει..ελα καμαρι μου, ελα ρε μικρουλι, ελα μωρε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ΑΛΛΑ ας το δεχθούμε για μια στιγμή. ΠΟΙΟ περιβάλον λοιπόν έκανε τους Ελβετούς πολιτισμένους; Η προηγούμενη βαρβαρότητά τους;
τα φραγκα
με τα φραγκα γινανε(ξυπνα που και που ο βλαχος μεσα μου) εγιναν απο βαρβαροι κυριοι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο ΠΑΠΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ηταν φασιστας επειδη πιστευε στην συννεχια του ελληνικου εθνους σε μια βεβαια εποχη που δεν ειχε ιδρυθει το φασιστικο κομμα στην ιταλια
με πόσα πι και πόσα ρό γράφεται ο παπαρρηγόπουλος ρε βαθείς γνώστες της ελληνικής ιστορίας;

ακόμα και τις πηγές που επικαλείσθε τις ξεφτυλίζετε.
τι να πει κανείς. 

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Αυτό σου είπα έλεγε και ο Λυσένκο στην Σταλινική Σοβιετία και όλοι οι βιολόγοι του υπόλοιπου κόσμου γελούσαν, αλλά ο Σοβιετικός λαός έκλαιγε όταν οι ιθύνοντες έσπευσαν να κάνουν πράξη τις θεωρίες του στην γεωργία της χώρας και καταστράφηκαν τρεις χρονιές οι παραγωγές σιτηρών.

ΑΛΛΑ ας το δεχθούμε για μια στιγμή. ΠΟΙΟ περιβάλον λοιπόν έκανε τους Ελβετούς πολιτισμένους; Η προηγούμενη βαρβαρότητά τους;

Δηλαδή για σένα αγαπητέ το περιβάλλον δεν επηρεάζει την γλωσσική -> πνευματική -> πολιτισμική -> κοινωνική -> πολιτική -> οικονομική ανάπτυξη των ατόμων που ζουν σε αυτό?

Μία η άλλη ο Ευρωπαίος και το κλιματάκι του το όμορφο με τον Αφρικανό ή τον εσκιμώο του οποίου το λεξιλόγιο ανάγεται σε 37 διαφορετικές λέξεις για να περιγράψει τις διαφορετικές αποχρώσεις του λευκού χρώματος.

Μάλιστα. Ωραία πράγματα μαθαίνουμε σήμερις.

Όσο για το Λυσένκο και τις μαλακίες με τα σιτηρά, δε σημαίνει ότι επειδή εγώ είμαι τελεμές και νομίζω ότι άμα βάλεις νεκρή μύγα μέσα σε ζάχαρη θα ζωντανέψει, δεν ισχύει ότι η ζάχαρη είναι πηγή ενέργειας για τον οργανισμό. Παρερμήνευση δε σημαίνει ότι δεν ισχύει μία θεωρία.

Δεν το'πε μόνο ο Μαρξ για τα του περιβάλλοντος και γλώσσας. Τα είπε κι ο Βίτγκενστάιν μετάξυ άλλων. Κουμούνι κι αυτός?

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
σκράπας είμαι αδερφέ. έχω τον άδωνι που τα ξέρει όλα περι ελληνισμού και είμαι πλήρης.

Ρε καράφλα, στη Λευκωσία υπάρχει ακόμα η ΟΚΤΑΝΑ? Να πάμε για καφέ, να ξεφυλλίσουμε και κανά βιβλίο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όσο για το Λυσένκο και τις μαλακίες με τα σιτηρά, δε σημαίνει ότι επειδή εγώ είμαι τελεμές και νομίζω ότι άμα βάλεις νεκρή μύγα μέσα σε ζάχαρη θα ζωντανέψει, δεν ισχύει ότι η ζάχαρη είναι πηγή ενέργειας για τον οργανισμό. Παρερμήνευση δε σημαίνει ότι δεν ισχύει μία θεωρία.

Δεν το'πε μόνο ο Μαρξ για τα του περιβάλλοντος και γλώσσας. Τα είπε κι ο Βίτγκενστάιν μετάξυ άλλων. Κουμούνι κι αυτός?

όλοι αναρχοάπλητοι.
ααααααααααααααχαχαχαχαχαχχαχαχααχα

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Αν ζούσε ο Ραφαηλίδης για παράδειγμα δε θα καταδεχόταν καν να συζητήσει (λέμε τώρα) με το πουλέν σας..

:thumbsup:

Μαλακία τρανή θα κάνει ο Τατσό έτσι και συμμετέχει σε τηλεντιμπέιτ οφ μάι ας με το Μανωλίδη.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αγγλοι ειναι κατα βαση κελτικο φυλο σαξωνες γερμανικο οπως και οι τευτονες.ολα βεβαια δεν ισχυουν σε απολυτο βαθμο.

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ξέρεις τί άποψη είχε ο χριστιανός πατριάρχης για τον Πλήθωνα και το έργο του?

δεν κανουμε θρησκευτικη αντιπαραθεση μεταξυ προσωπικοτητων..απλα αναφερουμε οτι ενας φιλοσοφος του 1440 που αποτελει πηγη "βλεπει" ελληνικο εθνος 1440 και οχι το 1830 με τους βαυαρους..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε καράφλα, στη Λευκωσία υπάρχει ακόμα η ΟΚΤΑΝΑ? Να πάμε για καφέ, να ξεφυλλίσουμε και κανά βιβλίο...
δεν γνωρίζω γραφή και ανάγνωση αδερφέ.
εγκώ μόνο τα οκτάνια της σούπερ μπεζίνας που βάζω ξέρω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν κανουμε θρησκευτικη αντιπαραθεση μεταξυ προσωπικοτητων..απλα αναφερουμε οτι ενας φιλοσοφος του 1440 που αποτελει πηγη "βλεπει" ελληνικο εθνος 1440 και οχι το 1830 με τους βαυαρους..
ο καθένας στην εποχή του μπορεί να βλέπει ό,τι θέλει.
εδώ οι αμερικανοί θεωρούν εαυτούς έθνος. τι να λέμε τώρα.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Δηλαδή για σένα αγαπητέ το περιβάλλον δεν επηρεάζει την γλωσσική -> πνευματική -> πολιτισμική -> κοινωνική -> πολιτική -> οικονομική ανάπτυξη των ατόμων που ζουν σε αυτό?

Μία η άλλη ο Ευρωπαίος και το κλιματάκι του το όμορφο με τον Αφρικανό ή τον εσκιμώο του οποίου το λεξιλόγιο ανάγεται σε 37 διαφορετικές λέξεις για να περιγράψει τις διαφορετικές αποχρώσεις του λευκού χρώματος.

Μάλιστα. Ωραία πράγματα μαθαίνουμε σήμερις.

ναι..........για πες μας λοιπον αφου ελληνες και γειτονες ειχαν το ιδιο κλιμα στην αρχαιοτητα για προκοψαν οι ελληνες;;;

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
:thumbsup:

Μαλακία τρανή θα κάνει ο Τατσό έτσι και συμμετέχει σε τηλεντιμπέιτ οφ μάι ας με το Μανωλίδη.

θα ξεφτυλιστει ο τσατσο για να μαθει να μην προκαλει τον αδωνι..οποιος τριβετε στην πουτσα του τσοπανη....αυτα παθαινει..θα γελοιποιηθει στο πανελληνιο κοινο

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Κι εκτός από αυτόν πόσοι άλλοι?
Μην ξεχνάς ότι είναι δεμένος πολιτικά στο άρμα των Παλαιολόγων (γι' αυτό πάει και στη σύνοδο τηε Φερράρας - Φλωρεντίας). Η συνέχεια δική σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom