Νέα

Επιθέσεις αλλοδαπών σε συναδέλφους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 398
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ε δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα τυπε....

δεν ειναι απλα να το πεις, μετραει και το γενικοτερο στυλακι, το ντυσιμο, τα 12ποντα, το ναζι, η τσαχπινια....

τελος παιζει μεγαλη σημασια και σε ποια γλωσσα θα το πεις  ;)

Άσε την μακεντόνκα και έλα να γιορτάσουμε την επέτειο με τούρτα σε σχήμα φοίνικα!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν οι μπάτσοι δεν τεμπελιάζαν τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά
και αλλού έχουν μαυροκίτρινους αλλά στους δρόμους περπατάς  ;)
εδω οι μπάτσοι το μόνο που κάνουν είναι καταγραφή περιστατικών
πίπες.
και στην αμερικη οι μπάτσοι κόβουν κώλους τα ίδια γίνονται.

ο περσόνας δεν ασθενεί.
απλά όπως πάντα καταγράφει την πραγματικότητα.
αυτή που ο κάθε ιδεολογικά καμμένος μαλάκας αντιλαμβάνεται κάθε φορά υποκειμενικά και άκριτα

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
@ memosan & str8>

Ρε παίκτες, "τι λένε τα κιτάπια" σας για την περίπτωση κατά την οποία αμυνόμενος τον "στέλνεις να βλέπει τα ραδίκια ανάποδα"?

Σοβαρά ρωτάω.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Άσε την μακεντόνκα και έλα να γιορτάσουμε την επέτειο με τούρτα σε σχήμα φοίνικα!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θυμασαι τι ωραια ειχαμε περασει περισυ?

zirkle-speaks-at-nazi-event.jpg

Επισκέπτης
Τα ΄χουμε πει απειρες φορες, η Αθηνα ειναι πολη που δεν μπορεις να ζεις πλεον. Και σε αυτο συμβαλουν και οι μεταναστες. Αλλα και στην επαρχια η κατασταση εχει αρχισει και ξεφευγει. Παρτε μετρα αυτοπροστασιας και μη δειχνετε αδυναμοι. Καποτε ειχαμε προβλημα με τους γυφτους στην περιοχη μου. Οσο λεγαμε <<που να μπλεκεις τωρα με τους γυφτους>> τοσο αερα περνανε. Οταν αποφασισαμε να τους γαμησουμε δεν ξανα πατησαν στο χωριο μου. Κι αν καμια φορα ερχετε κανας απο δαυτους ειναι κοτουλα γιατι ξερει οτι θα την πληρωσει ακριβα τη μαγκια του.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
@ memosan & str8>

Ρε παίκτες, "τι λένε τα κιτάπια" σας για την περίπτωση κατά την οποία αμυνόμενος τον "στέλνεις να βλέπει τα ραδίκια ανάποδα"?

Σοβαρά ρωτάω.
ρε τυπε, πλακα κανεις?

εδω εβγαλαν νομο που αμα πεις "ο πακης μου εσφαξε τη μανα" πας σουμπιτος φυλακη....

τι να λεμε τωρα.....  :uglystupid:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
θα έχει και τον στρατιώτη ???/

Πάντα! Και αντί για happy birthday θα τραγουδησουμε "Γρίβα σε θέλει ο Βασιλιάς"!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

@ memosan & str8>

Σοβαρά ρωτάω.

Σοβαρά μιλώντας, καλύτερα να μη χρειαστεί να μάθεις ποτέ...
Πρέπει να αποδείξεις ότι δεν μπορούσες να κάνεις αλλιώς με τίποτα και ότι κινδύνευε η ζωή σου και ότι είχες φοβηθεί και ταραχθεί...
Μονολότι στο δίκαιό μας προβλεπεται η άμυνα αλλά και η υπέρβαση άμυνας, αν τα παίξεις, εντούτοις στην πράξη θα πρέπει να αποδείξεις ότι δεν ήσουν ελέφαντας.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Πρέπει να αποδείξεις ότι δεν μπορούσες να κάνεις αλλιώς με τίποτα και ότι κινδύνευε η ζωή σου και ότι είχες φοβηθεί και ταραχθεί...
Μονολότι στο δίκαιό μας προβλεπεται η άμυνα αλλά και η υπέρβαση άμυνας, αν τα παίξεις, εντούτοις στην πράξη θα πρέπει να αποδείξεις ότι δεν ήσουν ελέφαντας.

Γάμησε τα...μην σου τύχει δηλαδή... :(

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πάντα! Και αντί για happy birthday θα τραγουδησουμε "Γρίβα σε θέλει ο Βασιλιάς"!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και "τ'αητού ο γιός" βεβαίως βεβαίως...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και για αποχαιρετηστήριο το "Γιατί χαίρετε ο κόσμος καιχαμογελά πατέρα"

και για τους έλληνες δεν ισχύει η αρχή "αθώος μέχρι αποδείξεως ενοχής"...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
και για τους έλληνες δεν ισχύει η αρχή "αθώος μέχρι αποδείξεως ενοχής"...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Eίπαμε, μη σου τύχει...
Και εννοείται ότι απέννατί σου εκτός από εχθρικούς δικαστές που θα σε αντιμετωπίζουν σαν τον τσαρλς μπρόνσον στον τιμωρό, θα έχεις και τίποτα άπλυτους να υποστηρίζουν το θύμα.
Όταν λέω αν μπορείς τρέξε, δεν το λέω τυχαία.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Eίπαμε, μη σου τύχει...
Και εννοείται ότι απέννατί σου εκτός από εχθρικούς δικαστές που θα σε αντιμετωπίζουν σαν τον τσαρλς μπρόνσον στον τιμωρό, θα έχεις και τίποτα άπλυτους να υποστηρίζουν το θύμα.
Όταν λέω αν μπορείς τρέξε, δεν το λέω τυχαία.

έχεις απόλυτο δίκιο...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
φίλτατοι συν-υπογίτες, αγαπημένοι μου φίλοι και ορκισμένοι εχθροί μου σας εύχομαι ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ...

πάω να επιτεθώ σε ένα αρνί και να το μετατρέψω σε κοκορέτσι, τζιγεροσαρμά και ότι περισσέψει από αυτό να γεμίσω μία σουβλα...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
φίλτατοι συν-υπογίτες, αγαπημένοι μου φίλοι και ορκισμένοι εχθροί μου σας εύχομαι ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ...

πάω να επιτεθώ σε ένα αρνί και να το μετατρέψω σε κοκορέτσι, τζιγεροσαρμά και ότι περισσέψει από αυτό να γεμίσω μία σουβλα...

Καλό πάσχα και σε σένα Τραμού!
Και καλή όρεξη!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ευχαριστώ..

δόξα τον Θεό, τον Αλλάχ, τον Βούδα από όρεξη διαθέτω..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φιλε τραμουντανα καλο πασχα και περιμενουμε νεες φωτο απο το φαγοποτι και το αναστασιμο κρεβατι μετα ......!!!!!!!!!!!

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

Καλό Πάσχα καλή Ανάσταση και καλό φαγοπότι  ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

τρε μπαναλ σε βρισκω.....

καναν αριστεορουλη ποτε θα σουβλισωμεν?  :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom