Νέα

Επιτέλους! Κάντε άμεσα download βίντεο από το ΥouTube!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 2arcoudi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

2arcoudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Επιτελους! καντε αμεσα download βιντεο απο το ΥouTube!
σε μορφη avi , κανει online μετατροπη απο FLY σε AVI.

Το δοκιμασα και ειναι οντως πολυ καλο!

Για να μπορειτε να κανετε  download ολα τα Funny video.

Επισκέπτης
Πολύ καλό φίλε μου. Καιρός ήταν να βγει κάτι τέτοιο!

Thanks.

spooky

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Όντως δουλεύει και είναι pretty fucking good. Σωστός.

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
καλησπερα παιδια ξερετε καποια προγραμματα που μεταρεπουν τα βιντεο απο youtube σε avi mpeg κτλ
εχω ενα αλλα το τελευταιο καιρο δε δουλευει οποια πληροφορια εχετε ευπροσδεκτη

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
καλησπερα παιδια ξερετε καποια προγραμματα που μεταρεπουν τα βιντεο απο youtube σε avi mpeg κτλ
εχω ενα αλλα το τελευταιο καιρο δε δουλευει οποια πληροφορια εχετε ευπροσδεκτη

Πολύ ωραίο προγραμματάκι, μετατρέπει τα παντα στα πάντα... φυσικα και τα FLV αρχεία που παίζουν τα youtupe, netacafe κλπ

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Παιδιά δέστε και αυτό, θα σας λύσει τα χέρια...

μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε αρχείο βίντεο ή ήχου που έχετε στο pc σας ή υπάρχει online πχ youtube κτλ. Έχει μεγάλη λίστα από format βίντεο που μπορούν να γίνουν μετατροπές από - προς όπως πχ 3gp για κινητά τηλέφωνα κτλ.

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεται κάποιο software στο pc και λειτουργεί άψογα. Μόλις τελειώσει η μετατροπή σας στέλνει στο μέιλ ένα λινκ για να κατεβάσετε το τροποποιημένο αρχείο.

2ος τρόπος

Αν θέλετε να κρατήσετε τα αρχεία youtube στην αρχική τους μορφή flv - χωρίς μετατροπή, μπορείτε να τα δείτε με έναν flv player όπως αυτός ...

Στην περίπτωση αυτή κατεβάζετε κατευθείαν το βίντεο σε flv μορφή στο Pc σας με ένα site σαν αυτό

και στην συνέχεια το βλέπετε με τον flv player που ανέφερα παραπάνω.

P.S.

@pidikoylas77 Σχετικά με το vixy.net , φίλε δουλεύει κανονικά σε εμένα.

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες την βοήθεια σας παρακαλώ. Πως μπορώ  να κάνω download από την σελίδα skai.gr, ηχογραφημένες εκπομπές της ελληνοφρένειας(ραδιοφωνικής)? το link ειναι(για ενα συγκεκριμένο αρχείο) . Επίσης θα ηθελα να κάνω download τσοντούλες από (επ ευκαιρία σας το συστηνω αν δεν το ξέρετε). Δοκίμασα τα προγραμματάκια που έχετε παραπάνω και δεν τα κατάφερα.
Στο vixy.net από οτι κατάλαβα ειναι μόνο για youtube, στα άλλα κάνω paste το URL και περιμένω χωρίς να γίνεται τίποτα.
Ευχαριστώ.

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παιδία μην βασανίζεστε. Κατεβάστε τα flv και στα @@ σας. VLC player. Η μόνη λύση. Παίζει τα πάντα. Ότι δεν παίζει στον windows media player ή στο crystal ή στο bs ή σε ότιδήποτε άλλο. Έχει δικούς του codecs και παίζει ακόμα και τα χαλασμένα αρχεία. 

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Υπάρχει εδω και 1 χρόνο τουλάχιστον πρόγραμμα που κάνεις copy-paste τη διευθυνση του βίντεο....και το κατεβάζεις σε mpg ή σε avi........

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
παιδια επειδη εχω χαθει λιγο πως θα κατεβασω βιντεο απο youtube;ευχαριστω

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Παιδία μην βασανίζεστε. Κατεβάστε τα flv και στα @@ σας. VLC player. Η μόνη λύση. Παίζει τα πάντα. Ότι δεν παίζει στον windows media player ή στο crystal ή στο bs ή σε ότιδήποτε άλλο. Έχει δικούς του codecs και παίζει ακόμα και τα χαλασμένα αρχεία. 
Φίλε μου το κατέβασα και οντως παιζει τα πάντα. Ειναι σκετος player  ή μπορεί να με βοηθήσει να κατεβάζω αρχεία οπως περιγράφω στο προηγουμενο μήνυμα μου? Εχει πάμπολες επιλογές και εχω χαθεί.
Ευχαριστώ.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Πολύ ωραίο προγραμματάκι, μετατρέπει τα παντα στα πάντα... φυσικα και τα FLV αρχεία που παίζουν τα youtupe, netacafe κλπ

Σ ευχαριστώ Glykomoutsounε, το πρόγραμμα είναι τέλειο για τις φτωχές μου γνώσεις στις μετατροπές βίντεο, κ έτυχε πάνω στην περίπτωση που δεν ήξερα τι να κάνω με τα πλάνα από ραλυ Ακρόπολις από καμερα που τράβηξα

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Φίλε μου το κατέβασα και οντως παιζει τα πάντα. Ειναι σκετος player  ή μπορεί να με βοηθήσει να κατεβάζω αρχεία οπως περιγράφω στο προηγουμενο μήνυμα μου? Εχει πάμπολες επιλογές και εχω χαθεί.
Ευχαριστώ.

Φιλε gstg να ενα add on για Firefox:  Ook? Video Ook!
Κατεβαζεις το αρχειο  σε .flv, και το παιζεις με www.videolan.org/vlc/]VLC [/URL] ..ουτε converters
ουτε τιποτα.

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστώ.
Φιλε gstg να ενα add on για Firefox:  Ook? Video Ook!
Κατεβαζεις το αρχειο  σε .flv, και το παιζεις με www.videolan.org/vlc/]VLC [/URL] ..ουτε converters
ουτε τιποτα.
gstg και εγώ κάτι τέτειο θα σου πω. Εγώ έχω άλλο add-on για το firefox που κάνει την ίδια δουλεία. Με του ανοίγει το βίντεο στο youtube του κάνεις κλικ και σου σώζει το flv. Μερικά τα σώζει και σαν avi αλλα δεν έχω καταλάβει γιατί μερικά και όχι όλα. Παρε και το λινκ και καλη τύχη. 

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Επίσης υπάρχει και προγραμματάκι youtube downloader για όσους δεν θέλουν να τα κατεβάζουν μέσω ενός site...

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Tι πρεπει να κανω για να γινω μελος του youtube???και να μπορω να δω χχχ βιντεακια???

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
μισο γιατι καπου ειχα κολιση μισο να μου πεις easy

Stories

Νέο!

Stories