Νέα

Επιτέλους ! Δικαιοσύνη στην υπόθεση Siemens

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SpermBob
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
ΕΞΑΡΘΩΘΗΚΕ το κυκλωμα της ΖΗΜΕΝΣ!!!!
Συνελληφθη η 22χρονη κορη του Καραβελα που ο πατερας της ειχε ανοιξει κοινο λογαριασμο οταν ηταν 16!!!!!
Μεγαλες μερες για τη δικαιοσυνη!

deepthroat

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
ΕΞΑΡΘΩΘΗΚΕ το κυκλωμα της ΖΗΜΕΝΣ!!!!
Συνελληφθη η 22χρονη κορη του Καραβελα που ο πατερας της ειχε ανοιξει κοινο λογαριασμο οταν ηταν 16!!!!!
Μεγαλες μερες για τη δικαιοσυνη!

"Προφυλακιστέες κρίθηκαν, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η σύζυγος και η μία κόρη του κατηγορούμενου στην υπόθεση της Siemens Χρήστου Καραβέλα, ο οποίος καταζητείται από τις ελληνικές αρχές.

Οι άλλες δύο κόρες τού Χρ.Καραβέλα, μετά την απολογία τους στον ανακριτή, αφέθηκαν ελεύθερες με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους 3 φορές τον μήνα) και εγγύηση 1 εκατ. ευρώ η κάθε μία.

Ωστόσο, όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, οι δύο κόρες που αφέθηκαν ελεύθερες δηλώνουν αδυναμία να πληρώσουν το ποσό της εγγύησης, επειδή οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους έχουν «παγώσει». Κατά συνέπεια είναι πιθανό να προφυλακιστούν και αυτές."

Λοιπόν bixla, για μια και μόνη φορά θα συμφωνήσω μαζί σου. Κάποτε λέγαμε ότι "έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη" αλλά τώρα πια έχει διολισθήσει σε επίπεδο Ιράκ επί Σαντάμ Χουσεϊν.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Να κάνω μια αφελη ερώτηση; Αν δεν είχαν παγώσει οι λογαριασμοί είχαν να δώσουν από 1 μύριο ευρώπουλα για εγγύηση;

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
120985-untitledðéèçê.bmp

Επισκέπτης
Επιτέλους δικαιοσύνη!

[size=20pt]ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ![/size]

%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%BF.jpg

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ρε σεις αυτό που δεν έχετε καταλάβει με την υπόθεση Καραβέλα είναι ότι το σκηνικό είναι στημένο.. ο Καραβέλας θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα ξεράσει ονόματα και διευθύνσεις, έχοντας πλέον άλλοθι απέναντι στην μαφία το ότι απειλήθηκε η οικογένεια του.. και επειδή ο καραβέλας ήταν οικνομικός διεθυντής μέχρι το 1999 αν δεν κάνω λάθος θα ξεράσει για την εποχή 1988-1999 δηλαδή για ανθρώπους οι οποίοι είναι ήδη εκτός της πολιτικής ζωής...

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Δηλαδή θα είναι όλα ανώδυνα και θα συνεχίσουμε όλοι μαζί για νέα μεγάλα φαγοπότια.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ένα γνωστό πρόβλημα με την μίζα όταν υπάρχει μεσάζοντας είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις αν τελικά φθάνει στα χέρια αυτού για τον οποίο προορίζεται.

Κάτι μου λέει ότι κάποιες μίζες της Siemens δεν κατέληξαν στους τελικούς δικαιούχους αλλά στον λογαριασμό μεσαζόντων.

Διότι ο μισθός του Κου Καραβέλα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα νούμερα που ακούγονται τώρα.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Όσο  είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, και δεν τους γαμοσταυριζουμε για το νόμο περί ευθύνης Υπουργών, τόσο θα μας γαμανε στεγνά..!!

Αυτά..
Ενώ αν τους γαμωσταυρίσουμε ιδρώνει τ' αυτί τους, ε? :jerking: Δεν πάτε για κανα καφέ ρε μαλάκες όλοι λέω εγώ την Κυριακή, αντί να κλαψομουνιάζετε εδώ και μετά να πηγαίνετε να ψηφίζετε κανονικά? :headbang:

Εγώ αυτό θα κάνω - τους έχω γραμμένους εκεί χαμηλά... :rolleyes:

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.746
Πόντοι
6.255
Θα ήθελα να ξερα όλοι αυτοί που αγωνίστηκαν στην επταετία της χούντας για να έχουμε δημοκρατία σήμερα όταν θα βλέπουνε το τι κλοπή γίνεται στό δημόσιο χρήμα και τι ρεμούλα τι θα σκέφτονται; ότι αγωνίστηκαν για να έρθουν σήμερα μερικά λαμόγια βουλευτές και υπουργοί και κατακλέβουν το κράτος; τζάμπα οι αγώνες που έκαναν. Πάντως μόνο οι δικτάτορες στην Ελλάδα δεν άπλωσαν χέρι στό δημόσιο χρήμα. Αρε METAΞA και ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΕ Που είστε να πιάσουν και τους 300 και να τους στήσουν στον τοίχο στό Γουδί και να τους καθαρίσουν να ξεβρωμίσει η χώρα

Συνημμένα

• 4.jpg
    4.jpg
    15,7 KB · Εμφανίσεις: 34
  • 18.jpg
    18.jpg
    11,9 KB · Εμφανίσεις: 35

Επισκέπτης
Ενώ αν τους γαμωσταυρίσουμε ιδρώνει τ' αυτί τους, ε? :jerking: Δεν πάτε για κανα καφέ ρε μαλάκες όλοι λέω εγώ την Κυριακή, αντί να κλαψομουνιάζετε εδώ και μετά να πηγαίνετε να ψηφίζετε κανονικά? :headbang:

Ρε συ για καφέ θα πάμε δεν τίθεται θέμα αλλά δε μπορούμε πλέον να γίνεται της ρεμούλας και να μας στέλνουν το λογαριασμό.
Εγώ προσωπικά έχω να ψηφίσω από το '96 αλλά αυτή τη φορά πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.
Μήπως με τους καφέδες τους δίνουμε ελευθέρας? Κι αν ναι τι σκατά να κάνουμε?

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Έτσι έτσι... για καφέ να πηγαίνετε στις εκλογές...  :idiot:
Το μόνο που τους προκαλείτε... είναι μια ελαφριά φαγούρα εκεί χαμηλά  :grin:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Λες να μην τους καίει η αποχή? Καλά μεγάλε, ότι πεις... :rolleyes:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Αν τους καίει λέει... τους τσουρουφλίζει μη σου πω  :grin:

αυτά τα μυαλά να κουβαλάτε, και θα αλλάξετε τον κόσμο  :jerking:
με φραπέ, παραλία, ρακέτες, κλπ.....

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ποιος σου είπε ότι θα αλλάξουμε τον κόσμο?

Μήπως θα τον αλλάξεις εσύ ψηφίζοντας? :jerking:

Επισκέπτης
:think:  Μάλλον τους βολεύει η αποχή (τους 2 τουλάχιστον).
Κάνοντας αναγωγή των ψήφων με 25% αποχή το 31% γίνεται αυτομάτως 33,5%.
Άρα βούτυρο στο ψωμί τους!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ρε συ για καφέ θα πάμε δεν τίθεται θέμα αλλά δε μπορούμε πλέον να γίνεται της ρεμούλας και να μας στέλνουν το λογαριασμό.
Εγώ προσωπικά έχω να ψηφίσω από το '96 αλλά αυτή τη φορά πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.
Μήπως με τους καφέδες τους δίνουμε ελευθέρας? Κι αν ναι τι σκατά να κάνουμε?
Κι εγώ από τότε - δε μπορούσα να απέχω μια και ήμουν φαντάρος και πήγαμε όλος ο λόχος μαζί.

Ανέκαθεν γινόταν της ρεμούλας - μια ζωή ολόκληρη. Το θέμα είναι να έχεις τη συνείδησή σου καθαρή - κι εγώ την έχω απολύτως.

Έχω πολιτική άποψη για κάθε τι που συμβαίνει γύρω μας - δεν είμαι όμως στη μάζα των ηλιθίων που ενώ δεν έχουν καμία σχέση με το πράσινο κίνημα, θα τους ψηφίσουν για να τιμωρήσουν και καλά τα οργανωμένα κόμματα. :jerking:

Καμία σχέση - δε μπαίνει στατιστική σ' αυτό όταν δεν ξέρουν ποιοι είναι αυτοί που φεύγουν και που πάνε. Μια βδομάδα πριν τις εκλογές και οι άλλοι την κοπανάνε για την Ουρουγουάη, μιλάμε σοβαρά ότι θα πάτε να ψηφίσετε ρε μάγκες? :headbang:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Ετσι ειναι !!
  Οσο για την υπόθεση βασικα εκανε λαλακια ο πατερας και εμπλεξε τα παιδια του και αφου τους εμπλεξε , επρεπε πρωτα να προστατεψει αυτους και οχι να παει στην Γιουαργκει (Uruguay)  μονος του !!

καποια παιδια καποιων κακομοιρηδων που ανοιξαν μια επιχειρηση και φαληρισε τα κυνηγα μια ζωη η εφορια τα ΙΚΑ τα μυκα τα συκα και οι πιστωτες !!!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Σου πήρε τόση ώρα να σκεφτείς αυτό?  :jerking:

Ρίξε μία εσύ την Κυριακή το πρωΐ παίκτη και μετά άντε κάνε τους μάγκες. :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom