kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
γιατί είμαι ζιζάνιο...![]()
αρχίδης είσαι φίλε

γιατί είμαι ζιζάνιο...![]()
αρχίδης είσαι φίλεμουνής
αν είναι να ελέγχουμε λέξη προς λέξη τις παραθέσεις άρθρων που κάνεις για να διαπιστώνουμε τι τυχόν προσθέτεις και τι αφαιρείς γάμα το
![]()
έτσι κι αλλιώς αργόσχολος είσαι, κάντο...
είναι κάτι απλό, θα τα καταφέρεις.
Επί της ουσίας θα απαντήσεις; ΓΙΑΤΙ θέλεις να ξαναζήσουμε μαζί με τους Τούρκους; ΓΙΑΤΙ δεν θέλεις ειρήνη για την Ελλάδα;
τους ίμβριους και τους κων/πολίτες τους ρώτησες?
ή νοιάζεσαι μόνο για τα ονόματα κι όχι για τους ανθρώπους?
άλλωστε έχεις δώσει φοβερούς αγώνες στα διαδικτυακά φόρουμ εσύ γι'αυτούς![]()
![]()
Απαντώ: η ενέργεια είναι θετική, όμως δεν ξέρω αν πρέπει να μιλάμε για "τάση". Πρέπει να γίνουν περισσότερα πράγματα για να πούμε ότι υπάρχει "τάση".
για το σεβασμό των μειονοτικών δικαιωμάτων, ναι...![]()
δεν απάντησες επί της ουσίας:
γιατί πρόσθεσες την τουρκική ονομασία της Ίμβρου στο άρθρο που ανέβασες ενώ δεν υπήρχε στο πρωτότυπο?
τους ίμβριους και τους κων/πολίτες τους ρώτησες?
και ξέχασες να απαντήσεις σε αυτό:
απάντησα.
εσύ ποντικομικρούλη τι λες για την ίμβρο?
Όχι φυσικά. Τη γνώμη μου λέω. Αυτό δεν γράφεις στον τίτλο του νήματος; ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ. Άμα ρωτούσα αυτούς θα σου έλεγα τη ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. Δεν γράφεις κάτι τέτοιο, παρά ρωτάς ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. Ε, εγώ λοιπόν νομίζω ότι ΚΑΛΩΣ ΈΓΙΝΕ η ανταλλαγή πληθυσμών και θα έπρεπε να είναι γενικότερη ώστε να μην ξανασυγκατοικήσουμε.
Και σε τελική τώρα σε πήρε ο πόνος να ονομάζεις την Κωνσταντινούπολη, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ; ΧΡΟΟΟΝΙΑ σε εγκαλώ για αυτό.
επί της ουσίας δεν απάντησες
γιατί έβαλες και την τουρκική ονομασία ενώ δεν υπήρχε?
σε έτσουζε να την βλέπεις γραμμένη μονάχα ως Ίμβρο όπως έτσουζε τον Θεοδωρίδη να μην αποκαλεί τα Ίμια ως Καρντάκ?
θα μας πεις για την ίμβρο τπτ?![]()
πάω να θαυμάσω κάτι φίλεςστην παρέλαση...
συνεχίστε εσείς...![]()
μήπως τελικά ήταν ακόμα μία απόπειρα φθηνής προπαγάνδας και αυτό ή απλώς το έκανες για προσωπικούς λόγους επειδή δεν άντεχες να μην βλέπεις και την τούρκικη ονομασία?
γιατί δεν απαντάς?