διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Atı alan Üsküdar'ı geçti. ;)çok geç
çok küçük
Atı alan Üsküdar'ı geçti. ;)çok geç
çok küçük
Atı alan Üsküdar'ı geçti. ;)
Καλά ρε τύποι, εδώ τη βγάζετε;
Τη milf δασκάλα στην παρέλαση την είδατε;
γιατί αποκαθίσταται κλίμα συνύπαρξης.
Αναμενομενο να πεις κατι τετοιο. Ετσι κι αλλιως στο λεξιλογιο του κομματος σου η λεξη εθνικισμος προκαλει αναγουλα.....γιατί αποκαθίσταται κλίμα συνύπαρξης.
Τα πιστευεις αυτα που λες?με τις όσες κινησεις έχει κάνει η φίλη και σύμμαχος δημιουργείται ένα κλίμα / τάση επιστροφής.
Αναμενομενο να πεις κατι τετοιο. Ετσι κι αλλιως στο λεξιλογιο του κομματος σου η λεξη εθνικισμος προκαλει αναγουλα.....
Τα πιστευεις αυτα που λες?
Τουλαχιστο βαλε εντος εισαγωγικων τα ουσιαστικα φιλη & συμμαχος....
Επειδη αναμενεις τις απαντησεις των υπολοιπων φασιστων, ο tramountana στην προηγουμενη σελιδα ανεφερε αρκετα χρησιμα που τα συνυπογραφω.
Αυτό είναι προσωπική υπόθεση του καθενός και νομίζω οτι οι ίδιοι ξέρουν καλύτερα αν θέλουν να επιστρέψουν ή όχι!
σύμμαχος, λόγω του αγαπητού σας ΝΑΤΟ.
φίλη, βάσει δεκάδων διμερών συμβάσεων που υπέγραψαν οι αγαπητές σας δεξιές κυβερνησεις.
ο εθνικισμός είναι αντίπαλη ιδεολογία. δε μου προκαλέί τπτ..
τα εθνίκια ενίοτε που προκαλούν αναγούλα...
στο θέμα μας, τώρα, εσύ τι θα έλεγες σ έναν ίμβριο, να επιστρέψει η όχι?
Καλα το ειπες, ΕΟΚ & ΝΑΤΟ το ιδιο συνδικατο. Υιοθετω κι απο την αλλη οχθη ιδεες, δεν ειμαι μονοπλευρος....σύμμαχος, λόγω του αγαπητού σας ΝΑΤΟ.
Καλα ας ανεβει ο Αλεξης επανω και να δω αν δε θα κανει κουμπαριες με τους συμπεθερους απεναντι. Και μη μου πεις οχι...φίλη, βάσει δεκάδων διμερών συμβάσεων που υπέγραψαν οι αγαπητές σας δεξιές κυβερνησεις.
Τωρα τι να σου πω....στο θέμα μας, τώρα, εσύ τι θα έλεγες σ έναν ίμβριο, να επιστρέψει η όχι?
σύμμαχος, λόγω του αγαπητού σας ΝΑΤΟ.
[URL unfurl="true"]http://siyaset.milliyet.com.tr/erdogan-kibris-diye-bir-ulke-yok/siyaset/siyasetdetay/05.02.2013/1665000/default.htm[/url]φατε μαλακες πορνοπαποι επιθεσεις φιλιας του Ερντογαν
«Δεν υπάρχει χώρα που ονομάζεται Κύπρος» υποστήριξε, προκλητικά, ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος μετά από ένα συνέδριο στην Πολωνία ισχυρίστηκε ότι η «ελληνοκυπριακή διοίκηση» είχε γίνει δεκτή στην ΕΕ για πολιτικούς λόγους και όχι επειδή ήταν εναρμονισμένη με τους ευρωπαϊκούς νόμους.
Ο Ερντογάν υποστήριξε ότι δεν υπάρχει χώρα που ονομάζεται Κύπρος και πρόσθεσε ότι αυτό που υπάρχει είναι η τοπική διοίκηση της νότιας Κύπρου.
«Υπάρχει βόρεια Κύπρος και μια πράσινη γραμμή μεταξύ της βόρειας και της νότιας Κύπρου», ισχυρίστηκε ο Ερντογάν για να προσθέσει ότι στην πράσινη γραμμή υπάρχουν μονάδες ασφαλείας του ΟΗΕ.
Στον τούρκο Πρωθυπουργό απάντησε μέσω της εφημερίδας Yeni Düzen η αρθρογράφος Τουμάι Τουγιάν.
Με τίτλο «Μια χώρα που ονομάζεται Κύπρος» η αρθρογράφος τονίζει ότι ο τούρκος Πρωθυπουργός γνωρίζει πολύ καλά ότι υπάρχει μια χώρα που ονομάζεται Κύπρος.
«Σε μια χώρα που λέγεται Κύπρος τι δουλειά έχουν 40 χιλιάδες δικοί σου στρατιώτες; Γιατί η σημαία σου κυματίζει σε κάθε γωνιά; Ποιος είσαι εσύ και όταν το θέμα των Βαρωσίων έρχεται στην ημερήσια διάταξη, μπορείς να πεις σαν να ήταν ιδιοκτησία σου ότι "εγώ δεν θα δώσω σπιθαμή γης στην Κύπρο ακόμη και για την πλήρη ένταξη"», αναφέρει στο άρθρο της η Τουγιάν.